-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Just486 #282217 üzenetére
Másik eszköz nem kap róla értesítést, hogy ott egy elveszett AirTag, csak Te, hogy hol van épp az AirTag. Nem?
Nah, majd kipróbálom, "elvesztem" a biciklim.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
gippazoid
senior tag
-
veterán
válasz Just486 #281591 üzenetére
Én értem hogy a költő mire gondolhat,bár nem értek vele egyet mindenben.
A 13 Pro-m kijelzője is “kopog”,pedig oled.
Sőt az összes iPhone ilyen volt.
Ilyen az ha a kijelző nincs annyira egyben a házzal.
Ugye a szifon elölről szerelős az i5 óta,droidok általában hátulról,azoknák a ház belső merevítése közvetlen a kijelző alatt van,nem hiába van az,hogy a legtöbbször pótkijelzőt csak kerettel egyben kapni a droidokhoz.
Szifonnál meg van egy pici üres rész a kijelző és belső komponensek között,csak a kereten körben fekszik fel a kijelző,persze hogy lesz egy kissé kopogós hangja. -
MasterMark
titán
válasz Just486 #280681 üzenetére
Akkor valami nem jól van beállítva. Esetleg ez még segíthet:
A Wi-Fi-routerek és -hozzáférési pontok ajánlott beállításai
Switch Tax
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Just486 #280625 üzenetére
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni a tapasztalt fórumtársaktól egy számomra egyedi problémában.
Az ismerősömnek egy új iphone-t állítottam be úgy, hogy mindent átmásoltam a régi iphone-járól. Eddig minden ok.A gond ott kezdődik, hogy telekomos volt a száma és szolgáltatót váltott
vodára ( innen kapott egy 70-es számot és sim-et de a központban a 30-as számra állítottak át valamit ) viszont amikor az ismerőseit hívja, akkor a 70-es számot írja ki a kártya, imessage üzeneteknél szintén, viszont ha engem hív, akkor a 30-as száma jelenik meg de üzenetet én is a 70-esről kapok.Ha a saját telefonomban a beállításoknál az üzenetek fülre rámegyek akkor ott látok mobilszámot. Lehet itt kellene neki megadni a régi számát? De a hívás miért megy hol a 30-as hol a 70-es számról?
Előre is köszönöm. -
esbii22
őstag
válasz Just486 #280596 üzenetére
Erre van az időpontfoglalás. Kiss Miska szerdán 14:00-ra kér időpontot, meg is kapja. Szerdán elviszi a telefonját a foglalt időpontra és 90 perc múlva örömmel megy is haza.
Nyilván én se úgy értettem, hogy telefonál, hogy helló vinném a telefont most azonnal akksi cserére.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
senior tag
-
Gicz
addikt
válasz Just486 #278914 üzenetére
Nem hinném hogy ilyen csalna bárki. Az akku toltottségét meg nem kiolvasság, meg feszultségből tippelik, mert ahogy mondod arra hatással van a kora, az aktuális hőmérséklete, ciklusszám stb. Ami %-os kijelzest tud, az mind úgy működik, hogy folxamatosan méri a feszt, én nagyon pontosan a ki/be folyó áramot, ezeket időben nézve pedig pontosan mérhető az aktuális töltöttségi állapot. Időnként lemeríteni és feltölteni fullra azért érdemes, mert akkor tudja meg ez kis mérőáramkör, hogy a védelmi lekapcsolási feszültségről a full töltöttségi feszültségig mennyi mah fér az akkuba. Innentől tud pontos lenni a %-os kijelzés. Ezért érdemes időnként csutra lemeriteni es fullra feltölteni.
-
Gicz
addikt
válasz Just486 #277887 üzenetére
iphone 11 széria, az intel modem volt, 11, 11 pro, meg az akkori ipadek is. Később megvette az Apple az intel modem részlegét, hogy majd fejlesztenek vele sajátot, de azóta is qualcomm modemek vannak bennük, szóval ki tudja mi lesz ezzel. Amúgy a para az, hogy le lehet venni a paging cycle-t de akkor hosszabb idő lesz a hívás felépülési idő. Cserébe speckó dual sim esetekben nem romlik a letöltés. Persze egy end of life készülékhez faragni a hálózatot az sem egy ésszerű dolog.
-
Damage401
senior tag
válasz Just486 #277791 üzenetére
Köszönöm megtaláltam. Beállítások>Kisegítő lehetőség >mozgás. 3. Menü pont
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- teljesen ÚJ Független Apple iPhone 14 Plus 128GB MidNight ! 1Év APPLE GARANCiA
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 128GB ultramarin KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 11 64 GB független, fekete
- Újszerű, garanciális, 128gb-os zöld iPhone 13 mini
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest