- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgergo3
csendes tag
válasz
Bilux #297394 üzenetére
Próbáltam hívni őket én is. Két napja jött az üzenet, hogy készüljek, az előrendelés hamarosan beérkezik. Tegnap pedig a megerősítés jött, hogy 24 órám van kifizetni vagy lemondani az előrendelést, mert a telefon beérkezett. Ma pedig ugyanúgy feldolgozás alatt állapotban van a rendelés és nem adták fel, pedig ki lett fizetve az email után néhány perccel.
-
válasz
Bilux #296994 üzenetére
A régi telő a legfrisebb 16-oson van. Az új valószínúleg régebbivel jött - de szintén 16-ossal.
Mindegy, találtam egy olyan megoldást, ami szerint le kell állítanom, és újrakezdeni manuális installal, majd kézzel upgrade-elni - és ezután már megy az adatátvitel. Legalábbis egy apple community-s bejegyzés szerint. Reméljük bejön. -
vzsryl
nagyúr
-
válasz
Bilux #296940 üzenetére
Én is ESR-t rendeltem, csak Ultimate-t. Amúgy megjött volna már automatába, de hívott a GLS, hogy "Hát sérült a csomag, holnap kihozzák házhoz, hogy nézzem meg, nem-e hiányzik valami belőle". Jó tudni, hogy a futárok már elkezdték bontogatni az iPhone doboz méretű csomagokat kis "betekintésre".... nyilván nem vádolok senkit, csak több, mint érdekes, hogy "megsérült".... Gondolom, úgyis minden benne lesz a csomagban, miután rájöttek, hogy csak üvegfólia és tokok vannak benne.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Bilux #272453 üzenetére
Én ezt várom, bár olyan jól elvagyok szám nélkül is. Viszont a zárképernyőn az új widget, ha kicsi, az pl kiírhatná a számot, mert most csak a Géza telefonja, x százalék írja ki.
#272465BoneDragon a képernyő vibrálás nálam is jelen van, és a 11 ropikban is panaszkodott rá valaki 11 pro kapcsán, de nemrég én is felvetettem, hogy azért ennyire nem változhattam meg, hogy hirtelen zavarni kezdjen ez a pixel dimming dolog
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Bilux #271859 üzenetére
Igen jó, most raktam fel.
Én a spigen.hu-ról rendeltem, (ami valójában speedshop kft).
Náluk van még raktáron, de drágább, 8K 2db-os.
Meg onnan rendeltem egy airskin hybrid átlátszó tokot is. Az is patent.
A fólián meg tok csomagoláson is az áll egyébként hogy "iPhone 6.1"P 2022" szóval nem volt gondolom lehetőségük a valós nevet előre ráírni a csomagolásra. -
-
Norbi.
őstag
válasz
Bilux #267863 üzenetére
Van ilyen SE nálam is (ázsiai) annyi a lényeg, hogy vannak helyek, ahol előfizetéses AppleCare(+) működik, ha ilyet kötsz, beírják a maximum dátumot, ameddig tarthat a szerződés. Aztán ha nem fizeted/törlöd, akkor megszűnik, de ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen eddig van rá gari.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Bilux #267234 üzenetére
Elég stabilnak tűnik és nekem még az akku időm is jobb mint a 15.5-ön volt...néhány banki app viszont az itteni visszajelzések alapján nem tökéletes. Ha ez fontos akkor mielőtt felteszed kérdezz rá. Ha ez nem szempont nemhiszem hogy szükséges lenne visszatenni a 15-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest