- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
D@niel #102805 üzenetére
Handoff az más:
Use Handoff with Apple apps such as Mail, Safari, Maps, Messages, Reminders, Calendar, Contacts, Pages, Numbers, and Keynote. Start a document, email, or message on one device and pick up where you left off on another device. You can also use Handoff with some third-party apps.
Az egyiken elindított programot tudod futtatni a másikon is.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
D@niel #92818 üzenetére
Még talán 3 éve vettem Angliában a 4S-t (nekem akkor egy androidos HTC-m volt) öcsém "unszolására", aki azt mondta, hogy régen a telefon a Nokia volt, most az Iphone...
Távol állt tőlem az egész, főleg az ára és az Apple rajongók vak imádata...
...aztán a kezembe került a megvásárolni kívánt zsír új Iphone 5.X IOS-el és "elájultam" tőle... Fantasztikus volt a képernyője, a sebessége és az egész stabilitás, biztonság és tudás, ami a készülékben volt...
Akkoriban a legjobb volt - szerintem - az összes piacon lévő készülék közül...
Azóta sok víz folyt le a Dunán. Sok új, szép és bitang gyors Iphone jelent meg, nálam megmaradt a 4S, szépen végighasználtam a 6-os rendszert, majd teszteltem a 7-est, használtam sokáig, mert nekem nagyon tetszett, majd teszteltem a 8-at, de visszatértem - amíg lehetett - a 7.1.2-re, mert elégedetlen voltam, sajnos érezhetően lassabb lett és szaggatott sokszor...
Aztán mikor megjelent a 8.1, akkor frissítettem (utólag kár volt), mert ugyan gyorsabb lett, mint a 8.0 volt, de közelébe nem ért a 7.1.2-nek és lassan azon gondolkodtam, hogy ideje lenne lecserélni.
Ez az egész persze viszonyítás kérdése, mert ha nem szoktam volna meg annakidején, hogy gyors a készülék és atomstabil, hanem a 8-as rendszerrel került volna hozzám, persze nem lett volna annyira feltünő, mint így.
Aztán, mikor meghallottam, hogy kiadták az IOS 8.1.1 beta1-et - mivel vesztenivalóm nem volt -, azonnal "beszereztem" és nekiálltam "nyúzni", a többit már tudjátok...
Összességében jó készülék az I4S, persze nem mai darab, de még mindig jobb sztem, mint egyéb középkategóriás készülékek. Tisztában kell lenni a "korlátaival", de amire egy átlag ember használja, arra kiváló. Reméljük ezért javítgatják rajta az utolsó frissítést, amit meg fog kapni. Ha ez nem változik rosszabb irányba, még nagyon sokáig fogom nyúzni...
Más: A párom egy I4-et használ IOS 6.1-el és esze ágában nincs másra cserélni. Nagyon szereti úgy ahogyan van. Normál esetben ezek a készülékek nem változnak (a szoftvereket leszámítva), csak az igényeink szerintem.Na nem akarok regényt írni, kérdeztél, válaszoltam.
Ez az én I4S-emnek a története...
-
buci30
addikt
válasz
D@niel #90537 üzenetére
Pont a szelei miatt aggódom mert a 6nal nincs meg rendesen a szele!
Tokot mindig teszek ra most is tevezem!
Csak ez h ár értek aranyba....Tok ez lesz s remelem nem lesz dagi a telefon tőle
-
tekoteko
tag
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
D@niel #90238 üzenetére
Én nem értem, miért nem használjátok a Gmail-t (már az alkalmazást)? Mi a baj vele? Azonnal jelez, ha jön üzenet és nem is lassú. Nálam a Gmail mellett van beállítva a gyári egy hotmail-es címre, így mindkettő kifogástalanul működik...
r3dsnake: Nem kérdés, valószínűleg az 5 (5C) és az 5S jobb, mint a 4S, ezen szerintem felesleges is vitázni... Viszont a 4S a mai napig jó telefonnak számít, a sebessége elfogadható és a tudása is rendben van. Ráadásul megbízható, mert Iphone...
Mondom ezt úgy, hogy nyomagattam 5-öt és azon túl, hogy könyebb, érezhetően gyors volt, a formája "még" fekszik a kézben rendesen, elérhető, tehát szerintem teljesen rendben van. Ettől függetlenül nem rossz a 4S a mai napig (azt használok), ugyanazt hozza, mint amikor megvettem és elégedett vagyok vele... Majd a 8.1-es IOS-re leszek kíváncsi, hátha jobb lesz, mint a 8 és akkor még frissíteni is merem... -
D@niel
addikt
válasz
D@niel #87251 üzenetére
ez persze csak egy töredéke az üzletnek. de ne gondolja senki, hogy ezek a cégek olyan nagyot kaszálnának. aki bontatlan telefont vásárol ilyen helyen, nagyjából tudja, hogy mennyibe kerül a készülék szolgáltatónál, egyéb helyeken. nem sok ilyen vásárolóval találkoztam abban az időszakban amig ott dolgoztam.
a használt cuccok meg egy másik téma. behoztak hozzánk egy 16os fehér 4s-t, 30-ért megvettük, a szervizes 2perc alatt kijavitotta a némitó gombot, én toltam rá egy restore+update-et, alkoholos tisztitóval letisztitottam, a fóliát amit rádobtam 200ft-ért vettük.
remélem, össze adjátok a dolgokat. 2 hét! után vitték el 76-ért, 1 hó garit adtunk rá.@Gergőke88: leforditom neked: sw gari=ingyenes factory reset.
-
kchris78
veterán
válasz
D@niel #87240 üzenetére
ertem, akkor vagj bele, 1 evre meg rendben van. az armozgasrol annyit hogy en nem szamitok arra hogy nagyon lejjebb moccannanak az arak, hasznaltan 150e, de full garis fuggetlenul is 180tol indulnak az 5s-ek.. A magyarorszagi indulast en megvarnam mert sok hasznalt telo fog szerintem piacra kerulni, lejjebb viheti az arakat (szerintem ez a folyamat mar tart). De en ennyibol inkabb hasznalt telefonban gondolkodnek, van nagyon sok szep allapotban levo telefon amit meg lehet csipni jo aron.
-
kchris78
veterán
válasz
D@niel #87236 üzenetére
nem szabad. 4s ami jelenleg a legutolso tamogatott telefon, ios8nal frissebb oprendszert nem fog kapni en nem vennek. foleg nem 2 ev huseggel... Legalabb egy 5os vagy 5sben gondolkoznek, azert mar alairnek 2 evet (5s). A 4s hez kepest az 5 20-30 ezerrel lehet tobb de sokkal tobbet tud.
-
D@niel
addikt
válasz
D@niel #87236 üzenetére
bocsánat, rosszul irtam, nem eredeti, de szinte megegyezik az eredetivel. a javitás elkészültével alapos vizsgálaton esik át a telefon. nem 1x volt, hogy 4s-nek 3x cseréltünk alkatrészt, mert rossz minőségüt küldött a beszállitó.
ennél az esetnél nagyjából elestünk a profittól, de a "100. vásárló" is elégedett volt.
ha jó helyről van megrendelve az alkatrész, és megfelelő a szervizelés, szerintem biztosan nem lehet megmondani, hogy pl. az lcd eredeti-é, vagy sem. -
madle
őstag
válasz
D@niel #85892 üzenetére
Én 5s-re vettem azonnal megvétele után egy Lifeproof Fré-t az Appsolute-ban. Tökéletesen vízálló ütés és porálló, nekem a mindennapi használakor szükségem is van rá, illetve mindenhol megállja a helyét. Ha védeni akarod a telót akkor szerintem legjobb vétel. Jó-jó durung lesz tőle, de a funkcionalitás a lényeg.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
D@niel #27016 üzenetére
Hogy le is játsza az music appon keresztül, vagy csak a fájlok kellenek?
Vannak olyan appok, amik tunak webszervert létrehozni. Ha azzal létrehozol, akkor a notiról böngészőből belépsz és feltöltöd az albumot oda.
Vagy esetleg dropbox, google drive, és egyéb felhős dolgon keresztül -
Onderon
senior tag
válasz
D@niel #26358 üzenetére
Nincs két verzió. A Whatsapp alapvetően fizetős, időnként akcióban ingyenes pár napig.
Ezt az így merül, úgy merül, ha fél lábon állok és ütöm a fejemet a bal kezemmel a jobb kezemben a telefont meg pontosan észak felé tartom miközben a talpra magyart szavalom, akkor kevésbé merül-témát nem unjátok meg?
használjátok a telót és kész. Azért van. Ha garidőben leromlik az akksi nagyon akkor ingyen cserélik, de nem nagy összeg utána sem...
-
-
Kommy
veterán
válasz
D@niel #19400 üzenetére
appshopper, van belőle app is, ingyenes.
-
válasz
D@niel #17134 üzenetére
Nekem az iOS 6 betakkal sok gondom nem volt. A térképek eleinte szarul volt optimalizálva és laggolt még 4S-en is, de ez volt a legnagyobb bajom. Cserébe viszont fél évvel mindenki előtt élvezhettem pl a 10x gyorsabb Safarit
(#17135) Tibee86: én amikor először próbáltam, csodálkoztam, hogy mi a fene történt, hogy így megvadult a böngészés
de amúgy igazad van, 10x az túlzás
-
macikos
addikt
válasz
D@niel #13024 üzenetére
Az a gond, hogy a régi jobb volt, mivel azt szoktam meg, egyszerűbb volt, hogy alul voltak a gombok. Most sokkal nehezebben érhető el a history, kedvencek, stb. Abba bele se merek gondolni, hogy iPad-en milyen lesz ez az új youtube alkalmazás... ezért azon nem is frissítek.
Jó, lehet csak meg kell szoknom, de akkor sem tetszik ez a váltás.
-
nord_
veterán
válasz
D@niel #12997 üzenetére
Nézd meg az iTunesban az adott számoknál (jobb gomb - infó mutatása - infó), hogy az adott számoknál az album neve megegyezik-e. Ha igen, akkor még pluszban pipáld be mindegyiknél a Válogatás része pontot is. Néha ez elsőre nem elég, akkor mindegyikből pipa ki - OK, majd újból megnyit és pipa be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest