Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz doddencs #87224 üzenetére

    szia,

    DiszkontGSM, ez egy debreceni üzlet, a "jobbik fajta". 3 hónapot dolgoztam ott, erősen tudom ajánlani, alaposan bepillanthattam a szervizes munkálatokba. kiváló szervizes kollégával, és csak eredeti alkatrészekkel, elfogadható áron. Az üzlet egyébként erősen apple orientált, kijelző csere 1-2 órán belül elkészül. 1 hónap garanciát vállalnak.
    mivel nem dolgozom már ott, nem érdekem profitot szerezni nekik. csak azért ajánlom, mert korrektül csinálják a dolgokat. csere-telót is kérhetsz, ha hosszabb ideig tart a folyamat. a javitás elkészültével telefonon értesitenek.

    Más:
    véleményekre lennék kiváncsi. november elején, legkésőbb ebben az évben szeretnék iPhone-t vásárolni a T-nél, 2 év flottára. 4s-t néztem ki, egyrészt 70től többet nem tudok rá szánni, ill. a 8gigás verzió nekem elég lesz.

    mit gondoltok, várható, hogy az új iPhone-ok miatt leljebb megy a 4s ára? esetleg a 8gigás 5c lemegy 70-80-ra?

    szerintem a 4s ára már nem fog változni, mert néhány hónapja ment le 2 évvel 70-re, és azt gondolom, nem sokára már nem is lesz kapható. viszont ha kiveszik a kinálatból, az az érzésem, a 8gigás 5c is-t olcsóbban fogják adni.

    mit gondoltok? előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák