- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324937 üzenetére
Köszi szépen. Egyedül az 1 év gari ami zavar csak. Tudom máshol se lenne több mivel 100 ezer alatt van az értéke egyedül az Alza a fasza hely ilyen szempontból,mert ott 2 év van sőt lehet venni plusz év garikat is de akkor ugye kúszik szépen felfelé az ára is már .. Ja ,hogy mi van rajta nem is érdekelne engem se tokot szoktam venni rá úgyis mivel már egyből zsebkarcos a tok .
ui: csak jobb a több gari mindig mivel ezeket nem javítják sose. -
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324901 üzenetére
Rendben köszönöm neked. Mondjuk ezt sose értettem ,hogy lehet 0-ás a számla egy elektronikai cikknél, de ez a kis hazánk rejtelmei . Tudom akkor nem lenne olcsóbb se de akkor is vagy legyen normális vagy ne legyen semmilyen. Nem elszámolni akarom mert nincsen cégem csak igazolni a bizonylattal a vásárlást pld az apple felé. ha a garancia nem jókor indul. Amúgy az előző fülesemnél pont ugyan ez volt hogy 2 hónappal kevesebb volt a garancia de mivel német MM lett vásárolva így kaptam a számlát és elküldtem a applenak és átírták a garanciát.
-
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324896 üzenetére
Köszi szépen a választ igen erre gondoltam az 58 ezresre csak lemaradt a link .
Számlát kaptál? Mert akkor leher érvényesíteni az applenél és ahhoz igazodnak majd csal fel kell nekik tölteni ami linket küldenek. De gondlom nem volt számla vagy csak 0-ás...
ui: az első válaszomat reggel 5-kor írtam neked abba volt a link csak nem tudtam elküldeni valamiért aztán újra kellett írnom.. -
kkp900
senior tag
válasz
gretzky77 #324850 üzenetére
Jó reggelt! Az lenne a kérdésem feléd, hogy ezt vetted meg a hardveraproról? És az ANC akkor a zajszűrős verzió ahogy írják is a hirdetésben? Plusz személyesen vetted vagy rendelted? Mert elgondolkodtam rajta ,hogy megveszem és kötök rá applecare+ és akkor 2 év a gari mindenre ugye rá és akkor is 72 ezer ft összesen.
Ja és azt írják ,hogy valami logó van a tokon ez igaz? -
SharpSA
veterán
válasz
gretzky77 #324768 üzenetére
Ugyanolyan kényelmes a 4, mint a 3. Szinte alig érzem, hogy a fülemben van. A Pro 2 nem tudom milyen lehet, de a gumiharangos megoldás nekem nem szimpatikus, egyéb márkát próbáltam, nekem nem jött be, mert nagyon bedugja a fülem és kifelé jóval tompábban hallok. Persze van abban is szoftveres hang átengedés, de azzal sem sokkal jobb.
-
-
qpakcovboy
őstag
válasz
gretzky77 #323956 üzenetére
Remélem megéri befektetni. Az átköltözés+tanulni mi hogy működik sok idő, de csak így lehet eldönteni neked melyik a jobb platform.
Engem 1 dolog bosszant de nagyon, hogy telefon létére a hívásinfó és lista nagyon csíra. Sajnos külső alkalmazás sincs arra hogy ez megoldható legyen. -
Speedy007
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
gretzky77 #323574 üzenetére
Köszi, elég volt csak 17.7 verzióra felhúzni és sikerült a transfer. (régi telon is ez van fenn)
Viszont ami nem ment át az az eSIM
Megpróbáltam ez a videó alapján kézzel utólag, viszont azt írja, hogy Az Ön SIM-je nem támogatottIlyenkor mit lehet tenni? Menjek a telekomhoz, vagy van valami trükk?
Köszönöm!
-
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
gretzky77 #321632 üzenetére
Olvasd el a vonatkozó leírást. Nincs garancia a beázásra sajnos, ezért is megy állandóan visszatérő módon a para, hogy milyen vízbe viheted, vagy nem, mit bír ki vagy nem... Ha szerencséd van, akkor nincs baja, ha nincs szerencséd, akkor buktad az órát. Sajnos ez van.
Amúgy az AW nem sport óra, hanem okos óra. Sport órát a Garminok, Suunto-k, stb között kell keresni. Azok között valóban van vízálló, de nem vagyok biztos abban - nem néztem utána sosem - hogy azokat cserélik-e ha beázik.
-
xhege
veterán
válasz
gretzky77 #321632 üzenetére
Ezt a beszélgetést már folytattuk a Watch topikban. Elvileg az úszás támogatott sport az órában. Vagyis ha rendeltetésszerűen használod és beázik, akkor az sem garanciális. Nekem ez tök fura. Nem vagyok benne biztos, de el tudom képzelni, hogy ez mondjuk a Garmin esetén nem így van...
-
válasz
gretzky77 #321624 üzenetére
Soha semmilyen eszköznél nem indul újra a garancia, még ha cserélik is. Az eredeti eszköz garanciaidejét viszi tovább plusz esetlegesen azt az időt csapják hozzá amennyit a hibás eszköz a szervizben töltött.
Olyan eset lehetséges, hogy mondjuk a cserélt fődarabra van plusz garancia (1-3 hónap) de ez nem pont Apple illetve telefon eset, pl. ha 3 nap van vissza a gariból, a laptopod alaplap hibás lett, és cserélik, akkor előfordulhat, hogy a gyártó ad plusz 1-3 hónap garit a cserélt alaplapra, de csak arra, a gép egyéb alkatrészeire 3 nap múlva lejár a gari. -
Sungoo
addikt
válasz
gretzky77 #321546 üzenetére
Egyébként én is azt tapasztaltam, hogy droidos vonalon ment a cserélgetés, pedig a végén már a csúcsokat használtam. Azután jött egy nem a legacélosabb XR, és 2 évig benne ragadtam. Most egy sima 15 van nálam, és ha Ő is úgy akarja, 3-4 évig biztos boldogítjuk egymást.
-
Mike81
senior tag
válasz
gretzky77 #321542 üzenetére
Ogen ma vettem át. De még kibontani sem volt időm nem hogy átköltözni. Lehet csak 7végén tudok rá időt szakítani
#MikeWazowski
Nem! Úgy volt hogy lehet megveszem a Forumtárs fehér telefonját. De végül nem az mellett döntöttem, vagy időközben eladta amíg én agyaltam hogy mi legyen. Már nem emlékszem rá pontosan. Így lett fekete a fehér helyett. Pedig az annyiból jobb lett volna hogy annak nem kopik a keret mert olyan mint a fehér Iphonok hogy nincs színezve a keret. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
gretzky77 #321357 üzenetére
Annak akinek nincs pluszban az a 30-40k annak nem jó sajnos..
De értem amit írtok, én is így vettem a PS5-ömet amikor készlethiányos volt egész Európában. Minden értesítőre fel voltam iratkozva, készleteket néztem, boltokat hívogattam.. aztán végül HA-ról vettem 30 ezerrel bolti ár felett, de nem érdekelt, csak használni akartam végre.
-
sztivo
őstag
válasz
gretzky77 #321347 üzenetére
Igen, folyamatosan akciókat figyelnek. 1-2 éve a Honor 70 vagy 90 előre be volt jelentve, hogy BF alatt mennyi lesz (kb 90-100), majd rakták fel az eredeti ár alatt picivel (145-150 körül), aztán jól rájuk is rohadt, mert mindenki tudta, hogy behúzták az akciót. Persze egy idő után ballagtak lefelé az áraik, míg nem elérték a BF környéki árakat. Emlékszem sok kommentet is kaptak a hirdetés alá, hogy mekkora rohadékok
-
kchris78
veterán
válasz
gretzky77 #321347 üzenetére
Írnék ezekről a HA-s csókákról de inkább nem teszem
. Nekem nem a szívem csücskék. Amúgy nagyon sajnálom hogy beengedik a magán hirdetők - szolgáltató oldalakra a tulajdonképpen ebből élő embereket. Ezek az oldalak NEM erre kellene szolgáljanak hogy cég nélkül magánban (feltehetően adó meg minden nélkül) tulajdonképpen vállalkozók.. (Ugyanemiatt hagytam abba az oszkározást mert tulajdonképpen az idióta furgonozók szolgáltató oldalává vált pár éve..)
-
Årpi
őstag
válasz
gretzky77 #320250 üzenetére
Itthon nincs önrész, mert hivatalosan nem elérhető a szolgáltatás. Én sem törtem még soha iPhone-t, pedig 3GS óta az van, de inkább lenyelek havonta vagy 2 évente x összeget, minthogy a több százezres kijelzőt kelljen kicsengetnem egyben. De ez nem feltétlenül drzozo-nak szólt, utólag már nincs mit tenni, csak ilyenkor, mindig kicsit megerősítem magam, hogy jó az az AppleCare+ előfizu, sosem tudni, mikor üt be a baj
-
drzozo
senior tag
válasz
gretzky77 #320235 üzenetére
Hardveraprós, bontatlan vásárlás volt, ezért volt csak 1 év gyári gari rá. 3 évnél én is elgondolkoztam volna a hivatalos szervizen, de így, hogy pár hónap múlva lejárt volna ígyis úgyis, nem akartam a felét rákölteni... Pláne, hogy a szolgáltatónál a hűségemet pont akkor fogom hosszabbítani, amikor jön az új, és valszeg elkap majd a gépszíj, hogy készülékkedvezménnyel elhozzam az újat.
Zsolt,72: Szerintem elengedhetjük a fantáziánkat, hogy honnan. Egyébként csomó nem Apple-szerviz a honlapján gyári kijelzőcseréket hirdet.
-
válasz
gretzky77 #320059 üzenetére
az Airpods 3 ugyanaz mint a Pro, csak nincs a vegen agybadugos resz, igy nincs zajszures sem.
nincs speci edition (vagy aliexpresses) , de lehet hozza kapni pl. a dbrand oldalan matricat, amivel befeded es voilà.
en is vettem ilyen memoriahabos cuccot de nem tetszett -
-
november@
kezdő
válasz
gretzky77 #320032 üzenetére
Szívesen.
Igen,általában.
Az Apple Intelligence egészségügyi infókat,fejgesztus
cuccokat is hoz(18) beszbehu.csak engednék már!Az egész kövi lineup a saját AI -ra van kihegyezve, azzal nyer értelmet.
dehát…
könyökölünk Ázsiára ,USA -ra,az Arab világra.stb..
Kompletten lemaradtunk az ipari forradalomról,
és már bele sem tudunk szagolni.Ez van.
-
november@
kezdő
válasz
gretzky77 #319987 üzenetére
AirPods 3:
Nekem gyenge a hangereje,de ez egyedi állapot
20+ év színpad elcseszte a fülem.
De: Ha kicsi a füled,hamar kitud csúszni.A fiúk beszéltek a másféle technológiáról AirPods
Pro szériában,az úgy van-Nem nyom annyira+ ha megkapjuk
2034 ben az Apple Intelligencet+felhagy az EU az irigykedés ssel az IOS 18 normális lesz,csomó szolgáltatást kapsz vele.Érdemes végignézni a WWDC fejlesztőit.
Ja és van már hír új prókról érdemes megvárni szerintem. -
captainnemo
aktív tag
válasz
gretzky77 #320016 üzenetére
Nekem van a fiókomban Jbl, Panasonic, sennheiser, és mind erősen beszorult a fülembe, míg a AirPod nem, először azt hittem ki fog esni de rázhatom a fejem nem esik ki és jól zár. Én órákat hallgatok Podcastokat és az összes füles egy idő múlva nyomta a fülem, az AirPod nem.
-
válasz
gretzky77 #320016 üzenetére
Ki kell próbálni. Annó én is nagy agybadugós hívő voltam, de ugye azok azért egy idő után kényelmetlenek. Itt is szilikon tartja a füledben, de sokkal lazábban, mégis biztosan, van, hogy ha be van kapcsolva az áteresztő mód és nem szól semmi, észre sem veszem, hogy a fülemben van.
-
tybsen
addikt
válasz
gretzky77 #319987 üzenetére
Azért a pro nem az a tipikus “agybadugós”. Én sem szeretem, ami fixen betömi és nyomja a hallójáratomat, teljesen elszigetelve a külvilágtól, mintha víz alatt lenne az ember. A pro esetén nincs ilyen érzésem, nagyon kényelmes, szóval én azért nem vetném el a helyedben az “agybadugóssága” miatt.
-
Szabi®
addikt
válasz
gretzky77 #319710 üzenetére
Jogos user részről, gyártó részről viszont fontos az identitás. Ugyanis, tényleg nem kötelező itt is, és ott is lennie ugyanazoknak a feature-öknek. Akkor a végén miben különbözik az apple bármitől is
Bizonyos szempontból meg jogtalan felróni az applenek, miért nem leppantitható a készülék hátulja, mert a samu galaxy xygz-nek az. Miért nincs microsd, miért nem nyitott az oprendszer, miért nem rootolható, miért szappantartó, miért nem szappantartó stb-stb. Tonnányi olyan igény jött android felhasználóktól, amit maguk az ios felhasználók kb soha nem is kerestek.
Egy gyártónak nincs önrendelkezési joga, hogy a saját hardverébe, a saját oprendszerébe mit tesz lehetővé ? Sztem igen is van, és kell is hogy legyen.
Ez a lightning csatlakozós marhaság is totál túl lett tolva. és fórumokon kb android felhasználók "szavazták" hogy igen legyen micro usbc az iphonokbe, mert miért mer különbözni ? És hasonló okosságok láttak napvilágot.
Azért ha jobs élne, előbb vezette volna ki az egész apple-t az unióból, akár profitot is beáldozva, minthogy térdre kényszerítsék a semmiért. -
-
-
lanszelot
addikt
válasz
gretzky77 #318128 üzenetére
nem lehet törölni, csak ha root-olod a telefont.
Már pedig nem töltök le semmit
A google cuccait használom.
Billentyűzet, photos, keep, sheet, doc, lens, map...stb
Nincs szükségem másra, mindent tud és mindent szinkronizál a pc-vel.
Mit kellene állítani a telefonon? Gyerekes dolgok nem érdekelnek, csengőhang, kinézet...stb. Tehát mit állítsak rajta?
Android -nál belépsz google accounttal, és minden ott van felhőben. A doksik, jegyzetek, fotók...stb Nem kell letölteni felhőből használom.
Motorola telefon.lugosi:
Igen, megnyitottam.
"új apple emailre akarom cserélni" ez a mondat vége.
Csak úgy allpe emailt nem találtam hogy kreálok. Csak allpe id-vel együtt találtam. Az meg ugye új, üres.
Tehát, ha kreálok egy új id-t, nem tudom hogy olvasztom egybe a 2 id-t. -
lanszelot
addikt
válasz
gretzky77 #318083 üzenetére
Ipad va iPhone más. Ezt irtam.
És azt is mire használjuk az ipad ot.Azt is leírtam miért vettük a telefont.
10 év ipaddal, 14 év MacBook Pro val.
Azt is leírtam nem ellenszenv, tapasztalat.
iOs szépsége pl az összes megnyitott alkalmazást zárd már be egy gombbal ... és egyéb ilyen nyalánkságok.
Tudom, tudom ez nem nagy dolog, de ha jövőre az ios "x" -nél bejelentik, hogy tettünk egy gombot hogy minden nyitott alkalmazást könnyen bezárhass, akkor már jujj de jó, mert a guru betette. Mondom nem vagyok fanatikus.
Nálam ami nem jó, azt nem fogom egy jel miatt jónak mondani.
Rengeteg ilyen "nem fontos" dolog van az ios -ben és ez tönkre teszi.Más :
Van apple id-nk. De az email amin van bármikor megszűnhet.
Szeretném kicserélni az email címet rendes apple email -re.
Nincs rendes apple email-ünk, legalábbis tudtommal.
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy a megvásárolt programokat ne veszítsük el? -
válasz
gretzky77 #316855 üzenetére
A google fotókat nem ismerem, de az iCloud Fotók esetében pont így kell működnie, hogy attól, hogy a telefonon csinálsz egy gyári visszaállítást, a felhőben minden szinkronizált cuccnak meg kell maradnia. Ha nem így lenne, gondolj bele, minden telefon-eladásnál, amikor gyári visszaállítást csinálsz, buknál minden adatodat.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
gretzky77 #316855 üzenetére
Teljesen rendben van, hogy látod őket, hiszen a felhőben van, és nem törölted. Az iCloud esetén így működik a szinkron: addig érhető el, amíg nem törlöd, addig minden eszköz is mutatja. Ha törlöd, akkor mindenhonnan törlöd: felhőből és telefonról. Nincs tovább. (Ide nem számítva a rendelkezésre álló helyreállítási időt, ami a véletlen törlés ellen véd, vagy az ellen, hogy időközben meggondoltad magad és mégis kell a kép.)
Ezzel szemben a Google Fotók-féle archiválás során a telefonról nyugodtan törölheted a képet (hely felszabadítása opcióval), attól még a mentett kép a felhőben ott marad. Tehát archiváltad. De a telefonon nincs jelen a továbbiakban. -
Bondix
aktív tag
válasz
gretzky77 #315853 üzenetére
Viszont ha az órát holdra teszem akkor jelez a telefon
De most az órát is újra indítottam közbe de akkor se.
De ha az óra be van kapcsolva akkor csak az óra jelez de a telefon semmi és a kijelzo se villan fel.
Tehát akkor az óra értesítés vagy valami azzal kapcsolatba lesz a bugos része. -
SharpSA
veterán
válasz
gretzky77 #315737 üzenetére
Én pár órája telepítettem, csak nem bírtam magammal...
Még indexel, például a híváselőzményeknél már van keresés és ott írja egy keresés után, hogy az indexelés után több találat lesz.
Egyelőre jól működik, minden számomra fontos appot megnéztem, majd kiderül van-e észrevehető hiba. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest