- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
S közbe találtam fóliát.
ScreenShieldiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
MajaG
senior tag
-
misiizsai
tag
válasz Tibee86 #92394 üzenetére
Annyi biztos hogy megemlítem hogy nem szólt nekem senki hogy kapcsoljam ki ezeket a funkciókat.Az keserít még el hogy az ilyen hiba mint nekem van másnál is előfordult Amerikába és azonnal cserélték nem Telemax szervíz meg a tesztelései.Akkor leszek ideges ha azt mondják hibátlan.Én elvárom a Telekomtól hogy ne csak akkor legyek jó mikor aláírom a 2 évet..
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
-
mondomén
őstag
válasz tothtomi123 #92383 üzenetére
Ingyen cserelik.
'havidíjas elő-, számlafizetőként, Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként, díjmentesen kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben.'
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz misiizsai #92389 üzenetére
Akkor olvass utána hogy miért kell ki kapcsolni az iCouldot, [link] [link]
meg a Find my iPhone-t.
Uez érvényes arra is, ha eladod.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
misiizsai
tag
-
buci30
addikt
Mi lehet a különbség a két tok között ?
Mert mind a kettő ahogy nézem alumínium.Usams acro series bumper
vagy
draco design tigris aluminium bumperMer árba azert van különbség ugye nem kicsi!
A képeket nézve a draco design tigris aluminium bumper-al nem lesz olyan formátlan meg vastag a telefon.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Gicz
addikt
válasz galaxys80 #92386 üzenetére
Nekem most már lassan 2 napja van 6 plus, és inádom. Fura utána kézbe venni az i5-ömet, a barátnőn 4S-ét meg főleg. Én örülök h kijöttek egy ekkora iphone-al, mert már kacsintgattam a droid fele, mikor végre jött a bejentés a 6 plusról
Egykézzel is tudom használni, a reachability nekem nagyon sokat segít, persze nem olyan kényelmes mint a 4", de a nagyobb kijelző nekem többet ér mint az egykezes használat
-
Drughi
addikt
válasz tothtomi123 #92379 üzenetére
Nekem ingyen cserélték. Azt kell mondani, ha kekeckednek hogy eldobálja a hálózatot.
Xiaomi 14T
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tothtomi123 #92379 üzenetére
Ha jó fej az eladó akkor ingyen, ha nem pénzért...Nekem vodánál ingyen adtak...
-
tothtomi123
csendes tag
válasz trialboy #92351 üzenetére
Sziasztok!
iPhone 4ről váltok 5S-re... a kérdésem az lenne hogy a telekom dijmentesen cseréli a sim kártyám nano simre ha nem ott lesz véve a telefon? ( Dominós vagyok ) Anno akartam microsimet... akkor 5ezret mondtak Azóta változott valami?Bocs az offért
..lehet az a baj hogy Baja nem Dubaj..
-
Zanik
addikt
Használ valaki 5S-hez Ozaki Canvas tokot? Érdekelnének a felhasználói vélemények.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
buci30
addikt
Nekem nem volt meglepő a nagyság 5s elott s3 meg s4 volt. Picit vissza kellett szoknom meg a súly volt kicsit szokatlan. De teljesen jo es elegedt vagyok en is az i6-al.
Power gombot en megszoktam rögtön szerencsére. Sőt sokkal kényelmesebb ott szerintem.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
misiizsai
tag
Holnap megint beviszem leadni a telefonom szerintitek említsem meg azt hogy azért küldöm megint vissza mert a kutya se szólt hogy ki kéne lépni iCloudból meg kikapcsolni a FInd my iPhone-t?
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
törölt tag
Tudom, de nem kér ilyet :/ ezek szerint létezne hogy telón és ipaden külön kellene játszani?! Az egIkben ráadásul írja is h az icloud szinkronizació bekapcsolva, szóval érdekes.
Up: na az egyik már jö, gondolom idő volt míg szinkronizált, márcsak egNek kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valamit nem értek! Letöltöttem a Lumo-t és a Cathers-t, iPaden jatszom vele, de iPhone-on is elővenném majd. Most kipróbáltam volna iPhone-on, de előlről kezdene a játék mindent Biztonsági mentés volt azóta mióta fent vannak, ill. A game center-be is bevagyok jelentkezve, de icloud-ba ment mindent. Nem értem mégse, hogy ott miértnem tudom ugyanott folytatni, ahol iPaden járok. Valaki tipp?!
-
otps
aktív tag
Mielőtt bevásárlom magam a platformba; pre-sales questions:
Tök jó, hogy az iPhone-ra egy komplett másodlagos, költséghatékony szerviz-szolgáltató ipar épült; leggyakoribb beavatkozások az előlap és a hátlap csere. Azt mondják, úgy meg tudják csinálni, ha garanciális a készülék, az Apple észre sem fogja venni a beavatkozást.
Kérdés - 5/5c/5s vonalon: esetleg melyik aftermarket szerviz biztosítja a legjobb szolgáltatást, garanciát, ár/érték arányt előlap/hátlap cserére; eredeti alkatrészekkel?
Nem tiszta; honnan jutnak eredeti cserealkatrészekhez a nemhivatalos szakik; főleg előlaphoz? Oké, hogy bontott készülékből, de ha a leggyakoribb issue a betört kijelző, értelemszerűen kijelzőből hiánynak kéne lennie a piacon; mondjuk hátlaphoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Ma megtapiztam Pécsett az árkádban,azon belul a Telenornal egy i6+-t
Tenyleg szep,kameraja nagyon jo.Majd 2-3 ev mulva lehet beruhazok egyett magamnak,vagy akkor mar a 7-et -
tylerddd
veterán
válasz pinnacle #92357 üzenetére
Nem egyedi, ez ilyen. Amikor megláttam, h van ilyen lehetőség, megörültem, h olyan lesz, mint egy Google Drive vagy más hasonló felhő, de nem. Csak akkor van jóság, ha az appjaid támogatják az iCloud Drive-ot ilyen szinten. Nálam az Apple saját programjain kívül eddig csak a GoodReader és a PrinterPro teszi ezt. Igaz, a GoodReader-nél (dokumentumolvasó) se sikerül soha a feltöltés, a hiba az appban lehet, mert a Pages mappába felmennek a dokumentumok.
Úgy lenne ez is jó, ha bármit feltölthetnél oda és lenne egy iCloud Drive app, amiből elérnéd ezeket és ott eldöntenéd, h melyik appal nyitod meg. Képek felvitelét is megkönnyítené, ha magába a Fotók appba lehetne felmásolni őket. Ehelyett ha nekem ilyenre van szükségem, mert mondjuk PC-n találtam egy jó háttérképet a telefonra, akkor megy a Google Drive-ba, majd onnan a fotók közé.
Remélem faragnak még rajta!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
koháry
tag
Én jelenleg így állok az aksival. Tegnap előtt, amikor megkaptam töltöttem fel teljesen, azóta órákat néztem klippeket youtube-on, játszottam,neteztem stb. Tegnap csináltam vagy 60 képet is. Ma rádugtam indulás előtt kb 10 percre a töltőre, mert azt hittem, hogy lemerül majd így kapott 4 % töltést. Ma szintén csináltam vagy 50 képet és szerintem estig még elleszek töltés nélkül. Az iphone 5-ömet volt, hogy naponta kétszer is töltöttem hasonló használat mellett. Igaz ez egy 6+, de nem bántam meg a döntést.
[ Szerkesztve ]
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
MajaG
senior tag
Például engem, mert most tervezek váltani 5-ről.
S elgondolkodtam más készüléken is, mert az iPhone-nal bárhova csak úgy lehet elmenni, ha a kabátzsebedben ott lapul a mobiltöltő...ha biztonságba akarod magad érezni, s tudod hogy nem biztos hogy töltőhöz jutsz...
Viszont ezt leszámítva, mivel imádom az iOS-t nem szívesen váltanék.Srácok köszönöm az eddigi válaszokat!
-
oszy
veterán
válasz Ferko75HUN #92348 üzenetére
Tovább is lapozom! Csak úgy tűnik, mintha sokan csak menőzésből raknák ki.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ferko75HUN
senior tag
A 6-os még erősen tesztidőszak alatt van, ráadásul amikor egy új szoftvernél is lehet változás, (volt) is már az ios történelemben, akkor lapozz tovább mikor ilyet látsz, ha téged nem érdekel.
Nyilván senki nem menőzésből teszi, ha ez lenne a cél akkor Z3c-s Sonyt veszünk, nem?[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
pinnacle
nagyúr
iCloud Drive-ot be lehet úgy állítani, hogy a feltöltött képek látszódjanak? Nekem így néz ki.
-
bigdady
nagyúr
Benne volt Köszi
-
oszy
veterán
Van akit még érdekel, hogy kinek mennyi ideig bírja az akkumulátor
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
trialboy
tag
Sziasztok!
iCloud zárás kikerülésével kapcsolatos kérdések ebben a fórumban tiltottak vagy tehetek föl róla kérdéseket?
-
bigdady
nagyúr
hogyan tudnám icloudban lévő kontakjaimat a gmail cimtárba átrakni? Egyesével vcard? Ne már...
Van ötletetek? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy az Apple.com-ról nem lehet független, szerződés nélküli iPhone 6-ot rendelni? -
nederlanden
senior tag
válasz HUTCHDB #92301 üzenetére
Valóban csattogósabb az 5s-i6 gombja de az elöbbinek "bizonytalanabb" a nyomáspontja és nem mindíg egyformán csattogott,viszont az i6-nak stabilabb érzésre és kicsit halkabb is,,,de ezek már tényleg nem egészséges kifogások/megfigyelések😄
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
bigdady
nagyúr
Voda honlapja két napja karbantartás alatt?
-
-
Newyorker
addikt
válasz kleinguru #92321 üzenetére
Nekem nagy kezem van, szval nem félek, 188 cm magas vagyok, nem lapátkezek, de nagy én nagyon várom mát holnap lesz 1 hete h eladtam az I5öt és hiányzik már nagyon az alma pont a net miatt cseréltem én i, mert sokat netelek rajt!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
addikt
válasz Gsx-rr #92317 üzenetére
Én csak azt írtam, amit az iOS kiírt nekem akku használatra. A skype neve mellett 30% volt. Nyilván nem egy este alatt jött össze, mert tegnap délután indítottam el, de akkor is nagyon sok (skype részemről felejtős telefonon, csak ha nagyon muszáj).
Newyorker: Pöpec nagyon a cucc, csak ami jó benne az a legnagyobb hibája is... nagy. Ha olvasni kell rajta (böngészni), akkor szuper, de ha egykezes használat jön szóba, akkor hatalmas. A kisujjammal tartom a telefon alját (állítólag ezt ha elfelejtem (átszokom más fogásra), akkor nem lesz gond az egykezes használat), ezért a tetejét esélytelen elérnem (sűrűn használom ezért a home gomb kétszeri érintését). A kijelző minősége főleg a kontrasztaránya rengeteget javult és nagyon jól néz ki (amellett a fogása is jobb) a lekerekített kijelző.
A történethez tartozik, hogy előtte 2 évig i5-t használtam, csak nekiadtam öcsémnek és az "utolsó" 2 hónapban egy nokia lumina 520-as készülékem volt. Meg sem gondolnátok mekkora "megváltás"
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz kleinguru #92315 üzenetére
Nem hiszem ,hogy a skype ennyit meríthet.
Nálam is van hogy megy és éjjel max 3-4 százalék úgy hogy ,mellette megy még a Viber ,messenger facebook.MajaG: Kb 30 százalék javulásra lehet számítani.
I5-őt napközben töltőre kellett dugnom , az I6 estére 20-30 százalékot mutat még.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Péntek este feltöltöttem és még nem merült le, pedig sokat nyomkodom (még új )
A skype-ot elindítottam és tegnap este óta reggelre merült ~20%-ot... gyorsan kikapcsolatam, nem is fogom használni... (csak ha muszáj (27% akku idő volt a neve mellett)).
Fentieket összegezve, simán meglesz a számomra a két nap használati idő, meg vagyok vele előzetesen elégedve
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
sly54
tag
Sziasztok!
Lehet csak én értek félre vmit.,de itt a fórumon is sokat olvasok arról,hogy az sms-ek nem kerülnek vissza icloud mentésből,hát nekem 31.én megérkezett az i6 és minden sms-em visszakerült a mentésből.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz tutubull #92305 üzenetére
Azért lehet furcsa, mert az i5-ben csak egy mezei gombként funkcionált, az i6-ban és az 5S-ben is már kicsit komolyabb technika van benne. Az lenne a furcsa, ha ugyanolyan lenne.
bigdady: Simán tudja ezt a 8.1 is, repülő módban, legalacsonyabb fényerőn, a számológépet használva.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tutubull #92305 üzenetére
szia,
viszonyítási alap kérdése, valakinek a kattanás a probléma, másnak meg az ellenkezője.
nekem kattan az 5s, de nem zavaróan hangosan, hanem inkább csak határozottan, nem is problémázok rajta, meg jellemzően valamelyik oldalát nyomom, amelyik kézzel épp használom, úgy meg pláne nem hangoskodik, jobban zavarna, ha nem lenne nyomáspontja, puha lenne...stb.
anno a 4s-em is ilyen határozott volt, két 6-os volt a kezemben, azoknak is ilyen volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tutubull
tag
Üdv! Az normális jelenség,hogy iPhone 6-nál egy bizonyos ponton elég hangosan kattan a home gomb?
Olvastam korábban,hogy az 5s-nél is voltak hasonló problémák de nekem i5 után nagyon furcsa és zavaró.
Van olyan akinek emiatt már cserélték a telót?
Egyáltálán van olyan i6 ami nem kattog? -
tylerddd
veterán
válasz ocsi12 #92268 üzenetére
Több számlacsomagnál is igényelhető. Az oldal alján írja.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz D@reeo #92299 üzenetére
A kerdest hianyosan tettem fel, bocsanat.
Mar korabban vasaroltam a storbol, most miota megvan az i6 azota csak a korabbi vasarlasaim listaibol tettem fel alkalmazasokat. Magyarul nem ez lenne az elso letoltesem, es nem is az elso vasarlasom.
Most toltenek le egy ingyenes programot (skype), es a letoltes engedelyezese elott a kartya es (egyeb) adataimat dobja fel egyeztetesre.
Magyarul mar benne vagyok a rendszerben, hiszen az osszes adatom stimmel, viszont a biztonsagi kodot keri, ami a kartya hatuljan levo 3 szam.
Ezt igy nem nagyon ertem....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest