- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
misiizsai #271250 üzenetére
Mindent újra kell majd állítanod ,hisz egy szűz rendszer lesz a telefonodon.
Fő IOS váltásnál nem is rossz dolog ha az ember nem frissítve rakja fel hanem tiszta telepítéssel ,hisz egy formázott particióra csak az új rendszer megy és semmi maradék piszok nem marad a régiből.iCloud adataid természetesen megmaradnak amiket beállítottál ha bejelentkezel az apple id-el ,kontaktok ,képek ,stb.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
misiizsai #271247 üzenetére
Nekem néhány hete ugyan ez volt a problémám I13-al.Ott bétán volt ilyen gondom.Beszéltem hivatalos apple szervizzel és kérték,hogy vigyem be.Én mégegyszer neki futottam a 3uToolssal és észhez tért.Nem mondom,hogy Te is ezt tedd.Nekem utaznom kellet volna 300 km-t.Azért futottam neki még egyszer.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
misiizsai #159091 üzenetére
Kernel pánik.
Hasonlítsd össze a bejegyzést az ezen az oldalon látható bejegyzésekkel (aprólékos de megéri), és kiderül, hogy screen timeout vagy touch ID okozta a hibát. Boot loop nem lehet, mert akkor csak folyamatosan újra indulna.
-
válasz
misiizsai #158118 üzenetére
Egy fiók van csak megadva a mail app beállításaiban,vagy többet használsz?
Nekem akkor csinálta ezt,amikor a 3-ból egyik mail címemhet tartozó jelszó nem volt megadva (restore után kimaradt).Nem ugatott a jelszóért csak hibaüzeneteket dobált,de mivel az jobbára ilyen spam-es mail fiók,még azt se vettem észre hogy hiányoznak onnan a levelek,a másik 2-t szépen szinkronizálta.
Eltartott pár napig amíg rájöttem a hibaüzenetek okára. -
Diokhan
addikt
válasz
misiizsai #157361 üzenetére
Vajon ezek mennyire hiteles vagy hivatalos adatbázis alapján dolgoznak...? Létezik, hogy az apple tartja fenn ezt az oldalt vagy az apple az oldal üzemeltetőinek szolgál adatokkal...? Nem kötekszem, tényleg érdekel, hogy mennyire lehet ezeknek az oldalaknak hinni...
-
bepe79
addikt
válasz
misiizsai #155060 üzenetére
Hát ha mondjuk már közel 3 éves, és nem mindig (vagy rendszerint nem) a gyári töltővel lett töltve, hanem utángyártott autós vagy otthoni gyorstöltővel (ami nem Made for iPhone/iPad), akkor simán el tudom képzelni. Én azt csodálom, hogy ezek az iPhone-ok kibírják egyáltalán 3-4 évig, mert mostanában a gyártók tudatosan 2 éves élettartamra tervezik a termékeiket.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
misiizsai #141506 üzenetére
Minden szériában vannak hibás darabok, családba nemrég került egy 6S, 1 hét után megadta magát a kijelző, de cserélték, úgyhogy annyira nem hatott meg. El kell fogadni, hogy bármilyen drága valami, ugyanúgy meghibásodhat, max kisebb eséllyel, mint az olcsóbb dolgok (bár ez sem minden esetben igaz), de amíg garanciaidőben belül történik a meghibásodás és belátható időn belül cseréli a gyártó, addig szerintem senkinek sem lehet komolyabb oka panaszra.
Persze ha valakinek többször egymás után meghibásodik a cserélt készülék is, az már kellemetlen tud lenni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
misiizsai #141269 üzenetére
Ha hivatalos forrásból vetted, és nem cégre akkor újra kell indulnia, viszont ezt az Almárium sokszor elfelejti, és csak 3 hónapot ad rá, vagy marad az eredeti garancia ha 3 hónapnál több volt még rá. Ha megvan a cseréről a papír, akkor menj be iStyle-ba, és ott próbáld elintézni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
misiizsai #114432 üzenetére
Érthető a dolog, hiszen mi a francot tudna kezdeni az Apple a te használt 5C-del, nem érné meg nekik a dolog egyáltalán.
Megpróbálhatod cseréltetni máshol is, de nem garantált a siker. Leggyorsabb az iStyle, de ott is a legkevésbé normális a hozzáállásuk, ha cserélnek, az 3 nap, de egyáltalán nem garantált,h cserélik a hibáddal a telefont.
aprokaroka87: iTuneshoz sem kell súgó, ennél egyszerűbben kezelhető nehezen lehetne, főleg a zenei része full egyértemű, hogy is működik... -
Ragnar95
félisten
válasz
misiizsai #114378 üzenetére
Sajna ez nem így működik, hogy ráfizetsz és drágább telót adnak csere után, erre nincs lehetőség.
Viszont a 3. csere után kérhetsz vadiúj készüléket refurb helyett vagy a telefon vételárát is visszakérheted, így valószínűleg ezzel a lehetőséggel élhetsz, mivel bár nem a 3. csere, de az után jársz már és akkor ha visszakérted a vételárat, azt kipótolva vehetsz egy 6-ot.
batai15: igen, tudod gyűjtögetni őket. Ha egyszer letöltesz/megveszel egy appot, azt utána bármikor ingyen újra le tudod tölteni, akkor is, ha változik az ára. -
StLui
veterán
válasz
misiizsai #107040 üzenetére
"Hányszor lehet javítani egy terméket?
A jogszabályok nem határozzák meg, hogy hányszor kell elfogadni a fogyasztónak, hogy javítják a terméket, mielőtt kicserélnék, vagy azt, hogy hány csere után lehet kérni a vételár visszatérítését. A bírói gyakorlat szerint a kicserélés iránti igényt általában nem alapozza meg az első sikertelen javítás, az elállás jogával pedig csak végső esetben lehet élni. Nem hivatkozhat érdekmúlásra a fogyasztó, ha a hiba kijavítható, és a kötelezett vállalja is a kijavítást megfelelő határidőre. A jelentős költséget igénylő és rövid idő alatt ki nem javítható hiba viszont általában megalapozza a jogosult elállási jogát."
-
Aaron14
őstag
válasz
misiizsai #107000 üzenetére
Hihetetlen, hogy ennyiszer cserélnek hibás terméket hibásra. Nekem másfél hónap alatt ez az 5. iPhone 5S-em, de ezzel már meg vagyok elégedve. Persze még csak pár napja van nálam, szóval előjöhetnek még hibák, de a következőnél már irány az új dobozos igénylése. Te már ott tartassz, szóval neked inkább az új, dobozost ajánlanám!
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
misiizsai #95125 üzenetére
Szerintem teljesen normális a 4-5 óra, a másfél hónapos 5S-sem se bírja tovább.. Esetleg, ha lemegy 2-3%-ra akkor kicsit megközelíti a 6 órát, de nem jellemző. Előtte iOS7-tel ez legalább 1 órával több volt... Nincs bekapcsolva se a helymeghatározás, se az alkalmazásfrissítés a háttérben ,tehát semmilyen "extra" háttérfolyamat nem meríti feleslegesen. Tesztekben is egyértelműen látszik, hogy ugyanazzal a felhasználással az újabb rendszerek egyre többet fogyasztanak.
A minőségre meg azt tudom mondani, hogy sajnos igen, ennyire romlik. 4/4S-semnek soha semmi baja nem volt, az 5 2 hónapig bírta, 10 hónap alatt pedig a 4. 5S-sem van már...[ Módosította: Karma ]
-
válasz
misiizsai #95134 üzenetére
lehet már telekom függő készüléket is vinni az apr és társai üzletekbe/szervizekbe, azzal nincs gond.
érdemes viszont ellenőrizni a kapcsolódó beállításokat, különös tekintettel a rendszerszolgáltatásokra és a mobilinternetre ráülő funkciókra, mert azok közül jellemzően sok fut úgy, hogy valójában nem mindegyikre van szüksége a felhasználónak. (ilyenekre gondolok; link)
igaz, magasabb fényerőn, sok engedélyezett funkcióval, valamint az akkumulátoros üzemidő tekintetében problémásnak mondható alkalmazások mellett az sem kizárt, hogy 4 - 5 óra aktív használat akár jónak is mondható, figyelembe véve minden befolyásoló tényezőt. -
válasz
misiizsai #95125 üzenetére
a sokkal több funkcióval rendelkező újabb és újabb ios verzió kér inkább többet, pláne ha mindent alapban bekapcsolva hagy az ember, a régebbi ios 5, de még a 6 esetén sem volt ennyi funkció és háttérfolyamat...stb, amik ráülnek a helymeghatározásra és adatkapcsolatra, figyelnek, folyamatosan jelentenek a szerverek felé, és még lehetne sorolni...
akinek persze nem kell minden opció futása - jellemzően nem -, és aszerint konfigurálja a rendszert, annak tovább is bírja.
ja, meg a facebook alkalmazás, messenger és társaik is egyre problémásabbak, húzzák az akkumulátort rendesen a folyamatos munkálkodásukkal. -
peugeotmate
őstag
válasz
misiizsai #95116 üzenetére
Ha egyértelműen látszik és idegesít, akkor vidd vissza, hátha. Valami más hibát is irass fel, akkor nagyobb sikerre számíthatsz. Én a negyedik 5C-met nyúzom már, ami úgy tűnik hogy végre minden formájában jó, de ezt lekopogom. Nekem is kivan a tököm azzal, hogy az elmúlt 2 hónapban 4 hetet szervizben volt a telóm...
-
peugeotmate
őstag
válasz
misiizsai #95094 üzenetére
Nekem az i4-em volt ilyen, igaz annak a jobb felső sarka, de ez most irreleváns. Visszavittem anno ezzel a hibával a T-hez, akkor azt mondták, hogy a különböző kijelzők használata miatt lehetnek eltérések, ezért nem tudnak cserélni. (Az i4S-nél már javították a háttérvilágításon, annak már sokkal szebb volt a "széle".) De ehhez idővel hozzászoktam és igazából zavaró sem volt, csak én kiszúrtam egy idő után. Ha nem undorító módon szembeötlő a különbség a Tiédnél, akkor nem hiszem hogy cserélnek emiatt. (AMOLED kijelzőnél kevésbé futhat az ember ilyen hibákba.)
-
válasz
misiizsai #93896 üzenetére
minden más gyártó esetén jellemzően kérik a tartozékokat is, mert azoknál nem refurbished cserét adnak, hanem ténylegesen újat a tartozékokkal együtt, bár ott meg adott a javítás lehetősége komolyabb hibáknál is, de biztosra mennek már az első pillanattól, hogy ne utólag kelljen bekérni a telefonhoz tartozó dolgokat, iphone esetén viszont nem jellemző, hogy tartozékot kérnek hozzá, de akkor ügyintézője is válogathatja, hogy ki mennyire sablonos...stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest