- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Adorjanksz #142386 üzenetére
Én egy időben alig pötyögtem a telefonon, max 1-1 SMS. Ott volt az iPad, azt használtam, de azon is elütöttem simán, ha fáradtabb voltam. Aztán én hülye eladtam az iPad-et, maradt a telefon. Na gondoltam tuti hülyét fogok kapni vagy százszor, mire megszokom a 4"-t. De nem, egyből ráállt az ujjam, alig ütök mellé, kellemes csalódás volt. A munkahelyemen kényelmesebb mondjuk, mint a tablet, de néha eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne egy nagyobb telefon. A Plus-t már soknak érzem, bár egyszer volt a kezemben, a kezeléssel meglepő, de nem volt gond. Elértem mindent, elég hosszú ujjaim vannak. Csak nem biztos, hogy a mindennapi életben kényelmes lenne. Zsebre vágni, stb.
-
szekra
addikt
válasz
Adorjanksz #142386 üzenetére
Már nem látom a betűket 4"-on.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Adorjanksz #142375 üzenetére
Nekem pont a billentyűzet volt az egyik szempont a nagyobb kijelző mellett, nincsenek átlagosnál nagyobb ujjaim, de 4"-on simán félreütök.
-
-Ben-
veterán
válasz
Adorjanksz #142375 üzenetére
Minőségi az SE. A sok „i fan” is megmondja...
Egyébként szerintem is az, minden 1000. db rendben van.
Poént félretéve: ha választanom kell, nekem is 4".
-
Frozzy
őstag
válasz
Adorjanksz #142210 üzenetére
hivatalos szakszervízben tuti.. de ha máshol csináltatod már 15 ezertől csinálják
(#142211) szabieable fél év gariról sem hallottam még
lehet jobban jártál volna. Én pl ajándékba kaptam az i6-omat. nem volt hozzá sem számla semmi csak a bontatlan dobozt kaptam.(gondolom céges vásárlás miatt) iSTYLE erősködött, hogy hivatalos magyar számla nélkül rá se néznek. persze itt felvilágosítottak, hogy bullshit és nyugodtan küldjem máshova nem kell számla
ha nagyon nem megy a dolog keresd fel a békéltető testületet ők segítenek
-
Imy
veterán
válasz
Adorjanksz #140797 üzenetére
Miért lenne probléma? A 6-ot jól összerakták, és az S-ban is volt elég fejlesztés. Most nem mindegy, hogy minek hívjuk?
Egy egészen más készülék koncepció kitesztelése pedig sokkal több idő.De más mobil miben tud töbet, amit az apple-nek is tudnia kellene?
Raknak bele egy erősebb/energiatakarékosabb procit, több RAM-ot, alapból nagyobb memóriát. Szerintem ez sem hátrány.. Amúgy tuti lesz benne más újdonság is. Így is szerintem verni fogja az összes telefont. Ha meg nem a leggyorsabb engem személy szerint nem érdekel, csak maradjon olyan stabil, mint eddig. Nekem személy szerint az android hülyeségéből lett elegem, és ez a 3. apple eszköz a tulajdonomban.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Adorjanksz #140797 üzenetére
Túl sok már nincs hátra, szerintem simán úgy fog kinézni ahogy a mostanság megjelent pletykákban láthatjuk a fugákat átrakják máshova és annyi.
-
agabe
addikt
válasz
Adorjanksz #140713 üzenetére
minimum 3 hónap mire i6S árak kezdhetnek jelentősebben lemenni, vagy akár több is.
Első hullámban lesz jópár készülék amit azok adnak el akik már megjelnés után minél hamarabb akarják az I7-et megpakni, és 6S-t használnak épp...na azokból lehet pár jó ár, de általában olyankor hirdetés feltevés után percekkel lecsapnak rá a seftesek.
Utána meg kell várni amíg lesznek használ I7-ek is a piacon ami lenyomja a használt árakat.
Lehet, hogy november lesz addigra vastagon.(#140711) California1
50 rugó difi, de 6S sokkal tovább fogja bírni jó működéssel mint sima 6-os, valamint IOS10 új funkciói 3D touch-al is csak azon fognak menni (meg majd IOS11 -esben lévők is is), és jobban össze is van rakva mint a sima 6-os, erősebb a ház is. -
bigdady
nagyúr
válasz
Adorjanksz #133474 üzenetére
És tenyleg. 1 gb-t tisztitott ossze (sorban fb viber safari messenger ikonon latszott is)
Kösz -
buvartacsko
addikt
válasz
mondjuk az meg is érdemli, aki 16GBot vesz úgy hogy tudja hogy nem fog rajta elférni és ilyenekkel kell bűvészkednie.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
És tényleg....
-
gabormgp
senior tag
válasz
+1
Nekem 1gb-ot felszabadított. -
oszy
veterán
válasz
Adorjanksz #131148 üzenetére
Én ezt a programot azért nem használom, mert marhára melegszik a i6Plus. Mobilnet és GPS.
-
lacy86
addikt
válasz
Jelenleg erre nincs lehetoseg!
A fejlesztok egy kicsit elneztek ezt a dolgot.
Jelenleg ugy hasznalom en is, hogy ha kell akkor helymeghatarozas bekapcsol ha meg nem kell akkor kikapcsolom! -
Criton
veterán
válasz
Ha a naptár szinkronizálás ki van kapcsolva, meg az általános beállításokban a helyzet követése, akkor nálam nem használja a helyzetet. 9.2.1-en.
(#131150) lacy86 : nem néztek el semmit sem, minden beállítás kérdése, csak jól át kell nézni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Adorjanksz #125521 üzenetére
Hogy orvosoljam?
Restore utan is ez volt! Amugy semmi gondom nem lenne ilyenbol, van rengeteg noi nev a telefonomban, szerintem masnak is!
Foleg ,ugy hogy fogalmam sincs ez mi lehet! Hol mi akadhatott be!
Amugy meg nyugodtam barki barmit felfedezhet, touch id-t se hasznalok. Meg sose nyulunk a masik telefonjahoz. De ez nalam alap. -
galaxys80
veterán
válasz
Adorjanksz #124919 üzenetére
Én odáig el sem jutok. A felrakás után már levegős lesz egyből körbe.
Mindegy előveszem a kis belebújtatós tokomat, aztán reméljük a legjobbakat. -
oszy
veterán
válasz
Adorjanksz #124769 üzenetére
Szétnézek még...
Ha erre kattintasz sem történik semmi! Szóval... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Adorjanksz #124755 üzenetére
Szerintem lényegtelen, a lényeg 70-ért is jó vétel ha máshol 95, nem?
-
m0ski
aktív tag
válasz
Adorjanksz #124755 üzenetére
Pont ezt emlegettem fel én is a BF topicban. Ráadásul reggel 7 előtt még mintha az eredeti árhoz a 94.990 lett volna kiírva.
114ért 32 gigásat adnak az iStyleban -
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
Adorjanksz #124153 üzenetére
Nálam van még egy: ha be van kapcsolva a beállítások-zene-apple music megjelenítése, akkor nagyon akadozik, laggol mindenhol újként beállítás után is. (mozgás csökkentése ki van kapcsolva) (menü, alkalmazásmegnyitás) Kikapcsoltam és csak pici akadások vannak. I6. Apple musicot amúgy sem használom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Adorjanksz #124153 üzenetére
Nekem is a wifi-nél kezd nem a filght módnál. A többit nem tapasztaltam.
-
Noxy
veterán
válasz
Adorjanksz #122895 üzenetére
Persze hogy odaver, mert az egyéb mappa nem más mint az appok mellékletei.
Pld, SMS, iMessage, viber,mail fiókok mellékletei, (képek, doksik, videók, hangüzenet stb..) ha van navi, akkor azoknak a térképei stb..
Google: iTunes egyébb tárhely -
Sholom
tag
válasz
Adorjanksz #122413 üzenetére
Kepzeld igen!
Az operacios rendszerem hivatalos, legalis, ingyenes OSX, iOS. Nem jailbreakeltem soha, minden applikaciom ingyenes, megvasarolt (sok olyan fizetos alkalmazasom van amit ingyenes kiarusitassal szereztem)
A ceges Windows-om megvasarolt, szamlas, a hasznalt programajaink mind szinten szamlas, vasarolt peldanyok (mas kerdes hogy ezeket nem is hiszem hogy le lehetne toltogetni megha akara is valaki vagy nem erne meg)
Fizetem az Spotifyt, Apple Music-ot (bar ezt most lemondom).
Minden olyan alkalmazasom megvan amire szuksegem van, nem szorulok ra hogy professzionalis, draga programokat (PS, Office stb) toltogessek le mert nincs rajuk szuksegem, van helyette mas.Igen, van ilyen es nem is egy. Ja es milliomos se vagyok.
Madgie: az nem rossz ugy, de nekem nincs ra szuksegem. Sajnos ma Mo.-n az a divat, hogyha az xy valaki a telefonnal lott csaladi kepen javitani akar kicsit, rohan letorrentezni a PS-t mert ahhoz mindenkeppen profi program kell ugye. Aki meg nem igy gondolja azt latod lehulyezik.
-
madgie
titán
válasz
Adorjanksz #122413 üzenetére
És ha az? Meglepődsz? Egy oprendszer már nem nagy költség (OS X meg ingyenes egy ideje).
-
Laca1212
őstag
válasz
Adorjanksz #120024 üzenetére
Melyik is ez pontosan?
-
válasz
Mint minden csúcsjáték.
-
Nescafé
őstag
válasz
Most akarom leszedni
-
tylerddd
veterán
válasz
Adorjanksz #119899 üzenetére
Vagy csak magadat akarod megnyugtatni, h nem nyúltál mellé azzal, h egy régebbi modellt vettél
Ez ilyen mindig, ha kijön az újabb készülék.
Nem azt mondom, h nem lehet hozzányúlni, de pont annyival drágább az i6s, mint amennyivel jobb/több. A komolyabb kamera elöl-hátul, az erősebb processzor, a 2GB (!!!) ram, a 3x erősebb ház (tényleg hajlik a sima, én se hittem, amíg nem láttam), a komolyabb wifi, a precízebb ujjlenyomat-olvasó vagy 3D Touch, aminek igenis lesz létjogosultsága bizonyos appoknál. Ez nem hájp, ezek tények. Ennyivel többet tud az új teló, x pénzzel többe kerül.
Ha én most venném az első iPhone-om, akkor i6s-t vennék. Ha 5s-t és attól hátrébb lévőt cserélnék, akkor is i6s-t vennék. i6-ot nem cserélném le én sem. Mondjuk én nem is vennék sima verziót, csak S-t.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Adorjanksz #119899 üzenetére
+1
-
TheMarci
addikt
válasz
Adorjanksz #119223 üzenetére
Tehát akkor amit ios 9 alatt csinált/kapott üzeneteket, stb, azok elvesznek mindenképp?
-
KOHO
senior tag
válasz
Adorjanksz #119197 üzenetére
Nálam i6-on többször is be szokott laggolni az iOS 9, főleg akkor amikor előhozom a multitaskingot. Nem folyamatosan laggol, hanem néha-néha, de könyörgök, egy 1 éves csúcstelefon nekem ne laggoljon.
-
KOHO
senior tag
válasz
Adorjanksz #119191 üzenetére
Nálam 9.0.1 van fent. Nem tudom ezt mire vélni, soha nem találkoztam még ezzel a hibával. Kicsit úgy érzem, hogy eléggé kapkodva adták ki ezt az ios 9-et. Értem én, hogy tartani kell a határidőt az új iPhone miatt, de ez így nem oké.
-
Sholom
tag
válasz
Adorjanksz #119037 üzenetére
Teljesen igaz ... Sajnos.
Gsx-rr: megneztem, de nem tennem fuggove az autom inditasat meg egy iPhone-tol sem. Jon egy a mostaninal is "jobb" 9.1 es nem indul el az app pl. Kinos lenne.
-
univerzita
addikt
válasz
Adorjanksz #117160 üzenetére
Igen,(normális). Persze a felhasználó számára nem normális hogy ha a tárolóhey többet mutat. De vannak appok amik a saját (cache) tárolnak adatokat amiket a rendszer bizonyos idő után maga töröl. Amíg a különbség nem nagyobb 1GB akkor nem probléma.Ha a telefont ráteszed a iTunes - ra akkor eszt a különbséget a Other ( egyéb) alatt fogod látni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Adorjanksz #117125 üzenetére
Hálás köszönet!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Adorjanksz #117117 üzenetére
Plusz ket kattintas es nem kell balf*sz eladokkal kommunikalni. Tokeletes.
-
válasz
Adorjanksz #117112 üzenetére
eBay?
-
válasz
Adorjanksz #96283 üzenetére
Aztán majd ha olyan helyen jár a kolléga, ahol 800-as LTE van, de 3G nincs (Telekom hálón rengeteg ilyen hely van, nézz jobban utána), akkor száguldozhat EDGE/GPRS-en...
Tapasztalatból írom, mivel vidéken sok helyen kell megosztanom iPhone-ról a netet, mert az iPad 4 csak EDGE-et / GPRS-t jelez, iPhone pedig LTE-t... -
Scoobyka
addikt
válasz
Adorjanksz #94088 üzenetére
4s ujra sebes!!
-
válasz
Adorjanksz #94019 üzenetére
Írd be azt a két utat (rossz irányt amiről beszélsz), majd fordulj le róla autóval vagy amivel menni akarsz amerre dolgod van és tervez neked új utat arra fele. Amúgy nekem sikerült ezt megoldanom anno, de mér nem vágom, hogy-hogy csináltam, majd este tudok csak rálesni.
Vagy menj el A ból B-be utána pedig tervezz egy másik utat a végállomásra..
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Adorjanksz #93031 üzenetére
Hogy mik vannak.
-
heidrich
senior tag
válasz
Adorjanksz #93023 üzenetére
érdekes a 26000 Ftos Sony xperia SP-mben nem lötyögött semmi.
-
Noxy
veterán
válasz
Adorjanksz #92911 üzenetére
Sokan arra sem veszik a fáradságot, hogy 1x is át nézzék a beállit..kat, oszt jön a hü.. gyerek kérdés, hogy hol lehet letiltani az SMS értesítő hangját.
-
H1N1
tag
válasz
Adorjanksz #92905 üzenetére
Azért az előző pár hozzászólástól is ki lehet égni. Nem mindenki rutinos fórum és Iphone használó.
-
válasz
Adorjanksz #91107 üzenetére
mozog kicsit, de nem zörög/kotyog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mindenkinek... sajnos.
-
gabormgp
senior tag
válasz
Nekem lotyog az 5S nek a gombja.
-
TheMarci
addikt
válasz
Igen. De ha földhözcsapod a telefont, akkor reccsen is!
-
Kommy
veterán
válasz
Adorjanksz #86424 üzenetére
Természetesen újratelepíti a teljes fájlrendszert, mondjuk új, hogy kicsomagolja a firmware-t és felülír vele mindent.
Tehát mintha újra partícionálnál. -
Kommy
veterán
válasz
Adorjanksz #86422 üzenetére
Mindig csak az éppen legújabb rakható fel.
-
madgie
titán
válasz
Adorjanksz #85679 üzenetére
USA nettó, Ausztria bruttó.
-
válasz
Adorjanksz #85246 üzenetére
akkor egy negatív eseted volt a sok pozitív mellett, ez van...
akkor még szerencséd volt, szeptembert az igazi vízválasztó. -
válasz
Adorjanksz #85241 üzenetére
kérdés, hogy mikor történt az 5c cseréje, mostanság, vagy még a t-s szervizek megszűnése előtt?
a note 3 - meg úgy általában a samsung telefonokkal - sokan ott hibáznak, hogy beviszik a szolgáltatóhoz, vagy a gyártói szervizekbe - arról nem is beszélve, ha csak átvevőhöz -, holott sokkal jobban járnának, ha kihívnák házhoz - díjmentesen - a szervizest, az direkt samsung illetékes, nem szerződéses szerviz embere, és jobban is áll hozzá a dolgokhoz. aki nem használja ki a tényleges prémium támogatást, az ok nélkül húzza le azt, hiszen csak közvetve találkozott vele, vagy még úgy sem.peugeotmate; köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Adorjanksz #85030 üzenetére
Nem igazán kivitelezhető. Max ha iBackupBottal az iTunes backupból kiszeded az adatokat és átrakod a másik készülék backupjába.
-
válasz
Adorjanksz #80512 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest