-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz HUTCHDB #93693 üzenetére
Tweak nélkül ,minden Androidos telefonon üzenet érkezése esetén látod a kijelzőn mi történt?
Érdekes lenne.Amúgy ez a "gyakori" home gomb meghibásodást nem tudom hol hallottál.
Talán az Iphone 4 bizonyos szériáinál fordult elő.Mindegyik telefonom kibírta a 2 éves ciklust ,sose volt bajuk ,sőt a többi 14 céges telefonunknál se.
És én pl a 6-nál a bekapcsológombot nyomkodom! Jobban kézre esik mikor kiveszem a zsebemből.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
A fényképeknél a nemrég törölt mappát nem lehet kivenni? Nekem felesleges egy lomtár oda :S illetve diplaklukk után fent az előzmény hívásokat nem lehet kivenni!? Az is felesleges nekem
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Noxy
veterán
válasz HUTCHDB #93689 üzenetére
Perfect, látom figyeled is mit raksz fel.
Igazán ezt úgy lehet kitapasztalni, hogy van egy másik telod amin tesztelsz.
Nekem volt egy letiltott 3GS-m, amit csak erre használtam.
Most is van egy 4S-m, amit csak navira, zenére, meg tesztelésre használok.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gsx-rr #93691 üzenetére
Tessék?
Az egész azért szükséges, mert ha van egy elmulasztott eseményed, (milyen hívásaid, sms-eid, e-mail-eid jöttek a "tudtod nélkül") akkor azt a kijelző felvillantása (home gomb megnyomása) nélkül nem láthatod, hogy ha nem voltál telefon közelben, vagy nem hallottad a jelzést.
Erre való a led jelzés, ami annyit tesz, hogy azonnal látod, hogy villog, nem kell a gombokat nyomkodni.
Értékes future számomra...ráadásul nyilván ide vezethető vissza a home gomb gyakori meghibásodása is az i készülékeken, mivel állandóan nyomkodni kell a telefont, hogy "jaj, nem-e jött valami".
A másik dolog, hogy az android is jelzi a kijelzőn az értesítéseket.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gsx-rr
veterán
válasz HUTCHDB #93689 üzenetére
Látszik ,nagyon megmaradt benned az Android érzés.
Minek a led jelzés? Itt legalább látod a kijelzőn bármilyen üzeneted érkezik.
Ez azért jobb ,mint az a borzalom ,hogy ott van melletted a telefon és fel kell oldanod ,hogy tudd ,most éppen miért is jelzett.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezzel egy baj van, mégpedig az, hogy pontosan ezt telepíti, és ez valami téma dolog, nem találok semmi jelzőhang csere lehetőséget egyelőre...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
galaxys80
veterán
Na kipróbáltam és a korábban említett programmal tökéletesen működött az Angry Birds a monitoron.
-
heidrich
senior tag
válasz iTzTiGeR #93675 üzenetére
szerintem igen mert az a net bővítő csomag nem tartalmazza az LTE elérést. Ha szeretnéd bővíteni továbbra is 500MB-al akkor válts át NetPlusz bővítőcsomagra és lesz LTE-n 1 GB adatod. Ha elég az 500MB simán mondd le.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
galaxys80
veterán
válasz Ringloszilva #93661 üzenetére
Na most akkor mégis megy.
Van Xbox-om is. Vagy 1.5 éve be sem kapcsoltam. Éppen az eladásán gondolkoztam.
Arra az évi 1-2 alkalomra nekem tökéletes megoldás lenne. A telefont meg pont annyiszor kell bámulni amennyiszer a konzol irányítóját.
PC-emen meg nem megy el, mert 1000 éves videókártya van benne. Nem is tervezem a cseréjét a fenti okok miatt.
A telefon pendrive-ként felismerése meg sosem lesz elérhető IOS alatt. Teszem hozzá 4.1.2 óta android alatt sem az. -
HUTCHDB
nagyúr
Az én gondom csak annyi, hogy a gmail app egy nagyon halk jelzést ad, ami nem cserélhető, és nem lehet azt sem beállítani, hogy ismételjen.
Olyan JB tweak nekem nagyon kellene, amivel ki tudnám cserélni a jelzőhangot, és nagyon nagy álmom egy elmulasztott esemény jelző (led helyettesítő) tweak is..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Noxy
veterán
Pld a [CCSettings]-ben ott van a sok egyéb mellet a Kill Backgrund meg a Clear Badge, holott ezekre vannak külön tweak-k. (mint pld nálad a slide2kill8 lite)
Ezért nem kell mindent felrakni, amikor 1-l is meg lehet oldani.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
iTzTiGeR
tag
Most, hogy mondod.. Megnéztem Telekom app-ban, valamiért 1GB adatforgalmam van. Ebben a csomagban ugye csak 500Mb lenne. Mielőtt váltottam erre, net nélküli csomagom volt és ahhoz volt véve 500Mb. Lehet, hogy a T-s ügyintéző elfelejtette deaktiválni a netet? És ezért nem működne LTE?
-
buci30
addikt
válasz Ringloszilva #93663 üzenetére
Persze indulok holnap megírom volt e 😅
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
legenda
válasz iTzTiGeR #93670 üzenetére
akkor valami nem stimmel nálad, a III. ker. és a város jelentős része lte lefedett, nem is nagyon rémlik olyan hely, ahol nem lenne elérhető.
nincs véletlenül külön aktiválva valamilyen nem lte képes mobilternetes csomag a díjcsomag mellé?
bár ez is inkább régebben volt hibalehetőség.óbuda;
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz iTzTiGeR #93668 üzenetére
szia,
a díjcsomag és a készülék lte képes, már csak az a kérdés, hogy lte lefedett terülten nézed, és a sim kártya is megfelelő?
a nagyon régi, vágott sim kártyák esetén előfordulhat, hogy nem működik az lte elérés.[ Szerkesztve ]
-
iTzTiGeR
tag
Sziasztok!
Ha már így szóba került LTE téma.. T-mobile-nál van Move M előfizetésem, hozzá pedig egy i5s-em. Beállításokban be van kapcsolva LTE, mégis mindig 3G-n van a telefon. A csomag leírása szerint: "Internetezés a havi díjban foglalt adatforgalommal, akár 4G/LTE-hálózaton is". Valami felett elsiklottam?
-
HUTCHDB
nagyúr
hú, az lehet, sőt biztos, mert én csak beütöttem a keresőbe, és amit dobott én azt letöltöttem és fizetnem nem kellett érte.
szerintem akkor egyrészt ez, másrészt az lehet a probléma, hogy vannak olyan tweak-ek, amelyek ebben is megvannak, meg egyéb általam már korábban telepítettben is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
válasz Ringloszilva #93663 üzenetére
trollkodás helyett olvass, tájékozódj; link
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz buci30 #93662 üzenetére
szerintem ez; link
milyen díjcsomagban vagy?
mert annak függvényében lehet 10/2, 30/10 és 150/50 a sebességed.
ja, és a telefon típusának függvénye is, csak a két új hatos tud 150-es lte sebességet, a korábbiak csak 10-ast.[ Szerkesztve ]
-
Ringloszilva
tag
válasz buci30 #93662 üzenetére
A Facebook. Ha az hasít, akkor nem lehet gond. Azt megtennéd, hogy felülsz egy interszitire és megnézed, hogy van-e 4G pl Pincehely állomáson? Thx.
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
buci30
addikt
Jött SMS a Tré mobiltol ,h bekapcsoltak a 4G-t.
Melyik program a legjobb ha sebességet szeretnék mérni mennyi?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ringloszilva
tag
válasz galaxys80 #93651 üzenetére
Működik, eléggé egyszerűen, nem kell hozzá semmi konfig. Feltelepíted és megy Win7-en. De szerintem ennek akkor van értelme, ha van valami irányító perifériája az embernek a telefonhoz. Legalábbis én biztosan nem fogok buzulni a telefonon úgy, hogy a monitort nézem. Van nekem HDMI kábelem, szóval mezei tévére is kivezetem én a képet, csak ne kelljen a telefon képernyőjén tökölni. Viszont én biztosan nem fogok ilyen nyomi játékokkal zúzni PC-n, amikor a PC-re írt Fifa azért ülve odavágja az ájfon verziót. Szóval mint sok ájfonos fícsörnek, ennek se sok értelme van. Persze örülünk neki, hogy "ezt is tudja", de valljuk be, sokkal fontosabb dolog lenne mondjuk egy "telefon pendriveként felismerés" és még tudok 15 hasznosabb dolgot mint az airplay. Az valahogy életszerűtlen nekem, hogy valakinek futja MAC tévére és nem telik egy normális konzolra, most tökmindegy, hogy xbox vagy playstation, nintendo és akkor a telefon akkuját kell alázni, hogy fifázzon valaki. Na neeee.
[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Nocsesz1
senior tag
Nem tudom volt e már de ameddig nem lesz Cydia ban push for gmail app addig le töltöttem ezt [link] És egész jó tud magyarul és ingyenes is. Aki használja levelezésre a telefont egy alternatíva.
HAJRÁ VIDI !!
-
agabe
addikt
válasz HUTCHDB #93652 üzenetére
Na akkor azt nem is próbálom feltenni.
Nekem csak pár dolog van fent, de a legjobb a "bioprotect", meg a "slide2kill8 lite" (ezzel egyszerre lehet kilőni az összes hátérben lévő dolgot nem kell darabonként).
Ja és a Cylinder ugyanazt tudja mint fizetős Barrel, csak jobb.
Ha lesz időm és találok még érdekes tweak-et akkor jelzem. -
Tanbá-apó
tag
válasz szekfizsolt #93644 üzenetére
Tapasztalatokaaat mindenképp!!!
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Zjunior
veterán
Azt hogy tudom megoldani, ha egy új gépre csatlakoztatom a telefont, és akarok zenéket hozzáadni, ami a telefonon van ne vesszen el?
Exportálni kellene de már nem tudom hogyan.
Köszönöm!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
HUTCHDB
nagyúr
Volt egy csunya fagyasom. JB-elt keszulek.
Tegnapig hibatlanul ment, de ma mar tobb alkalommal rosszul regalt az erintesre.
Most nemreg pedig semmilyen szintem nem erzekelt a kijelzo.
Mivel tegnap este installaltam a Springtomize 3-mat, igy azt most letoroltem, azota hibamentes a telefon.
Masnal volt ilyen?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gsx-rr
veterán
LTE működéséhez ,szerintem ,szolgáltatói frissítés szükséges lesz ,mivel ha át akarom állítani akkor figyelmeztet ,hogy a Vodafone-nál nem elérhető az LTE.
Én Pest szélén próbáltam ,semmi nem történt.
-
bbenec
tag
iKings-ben vásárolt már valaki? Megbízható boltnak számít? Gyártó garival adják a cuccokat.
Árukeresőn meg Argépen nicnsen 1db értékelése sem a boltnak ezért kérdezem, de a honalpjuk az fullos.
-
Tanbá-apó
tag
válasz szekfizsolt #93640 üzenetére
Ha minden okes a telepítésnel akkor húzd fel az alsó menüsort a telefonon és ha egyazon wi-fi hálón van a gép és a telo, ott lesz az AirPlay az AirDrop mellett és tárám!
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz Sholom #93638 üzenetére
Hali Skacok! Tervezem egy apple tv vásárlását a közeljövőben, de előtte gondoltam tesztelem ezt az AirPlay technológiát PC-n (laptopon...). Nos találtam egy fizetős alkalmazást, amelynek az egy hetes trial verziója meglepően jól teljesít. itt a letöltési link, aki szeretné kipróbálni, kimondottan ajánlom, mert seszperc beállítani és elég nagy élmény így RR3-azni, GTASA-zni vagy FIFA-zni. nagyon tetszik, a végén meg fogom venni. A hang és a kép is hibátlan, semmi lag... ))
Íme a link és néhány teaser kép. )
Bocsi Sholom, nem válaszként akartam, csak annyira felbuzdultam, hogy nem figyeltem...
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
Szerintetek van különbség a Sygic World (In-App Purchase) és a Sygic Europe (külön app) között a térképet leszámítva? Hallottam olyat hogy a Europe verzió kevésbé frissül és mindig le van maradva fejlesztésben.
Most megérné megvenni, 25 Euro. -
galaxys80
veterán
válasz Kicsirics77 #93635 üzenetére
Hát ez az. Valamelyik portálon, valaki mondta.
Azért találgatás , mert hivatalosan senki nem erősítette meg a Vodafone-tól.
Persze ettől még lehet, hogy ez a változat fog megtörténni.
Na, de mindegy is. Hamarosan fény derül a nagy titokra.(#93636) Rubbi
Az valóban lényeges szempont lehetne, de én a 2G/3G között sem veszek észre eszméletlen különbséget. Persze néhány órával biztos többet bír. Ettől függetlenül így-is úgyis kibír nálam 1 napot a készülék. 2-őt meg Így se- úgyse fog.[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz galaxys80 #93634 üzenetére
Valamelyik portálon olvastam,hogy aki nem red tarifás annak majd külön kell kérni,gondolom valami plussz költség ellenében,egyébként mwg miért lenne találgatás a tesztek lassan egy éve mennek pesten azokon a bázisállomásokon ahol van már lte eszköz.
Az meg hogy 10 nagyvárost bekötnek szerintem teljesen normális..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
galaxys80
veterán
válasz Kicsirics77 #93633 üzenetére
Itt csak azt írja, hogy Red csomaggal rendelkezők biztosan megkapják. Arról viszont nem tesz említést a cikk, hogy a többi csomaggal mi a helyzet. Nem említi azt sem, hogy ez plusz költségeket von-e maga után.
De még egyszer mondom, engem hidegen hagy.
Viszont az eddig megjelent információk jelentős része egyelőre szerintem javarészt találgatás.
Gondolom néhány napon belül hivatalosan is közli, majd a Voda , hogy kinek és mennyi lesz az LTE elérése. -
Kicsirics77
veterán
válasz galaxys80 #93632 üzenetére
Én is csak annyit olvastam mint te de ebben a cikkben benne van,hogy a redesek megkapják
[link]
De szerintem nem találgatás,csak a voda nem nagyon frissíti a weblapját.[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
galaxys80
veterán
válasz Kicsirics77 #93629 üzenetére
Ez hol olvastad, hogy hivatalosan bejelentette volna a Vodafone?
A honlapjukon semmi infó 4G-ről.
Minden más oldalon lévő cikk csak találgatás. -
galaxys80
veterán
válasz -secret- #93621 üzenetére
Ha ez a cikk [link] igaz, akkor az I5 tulajoknak nem kell keresgélni az LTE-t.
800-as és a 2600-as frekit kapcsolják be.
Mondjuk engem hidegen hagy, mivel kb. 2-3 év (ez a határidő) lesz mire megközelítik a jelenlegi 3G lefedettséget. (3G tekintetében viszont köröket ver a konkurenciára)
Sebességben pedig számomra bőven elegendő a 3G is.[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de tunátok ajánlani valami megbízható oldalt, ahol érdemes használt iPhone 5s után érdeklődni? Akár privátban is.
Köszi.iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
-
Edi77
őstag
válasz szekfizsolt #93622 üzenetére
Hűha, na akkor gondolkodhatok keményen, ha ma este tényleg kijön és a további tapaztalatok is jók lesznek élesben
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
szekfizsolt
senior tag
válasz .zSoLTi. #93620 üzenetére
Szerintem ma megjelenik... Valahol olvastam...
Úgy legyen...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Arcképgyáros
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz szekfizsolt #93615 üzenetére
Kiadhatnák már...
-
W1
senior tag
sziasztok.
5s-re milyen fóliát ajánlotok? nem az átlagos fóliákra gondolok, olvastam az invisibleshield-ről, de személyes tapasztalatoknak jobban örülnék.
a legjobb az lenne, hogy ha a telefon tok nélkül védelembe lenne a karcoktól, kisebb esésektől.
jelenleg egy gsm-shop-os olcsó matt fólia van rajta, illetve egy puha szilikon tok.
köszi! -
agabe
addikt
válasz ferikek #93552 üzenetére
smtp szerver mindig az adott szolgaltatohoz tartozik akinek a halozatat (mindegy, hogy 3G, vagy wifi, mert a wifi meg valami kabelen jon egy ottani szolgaltatotol) hasznalod, ergo mindig az aktualis szolgaltato smtp-jet kellene beirni, radasul szolgaltato fuggo, hogy ker-e azonositast agy sem, es ha ker azonositast, akkor az csak ugy megy ha ott nala rendelkezel egy fiokkal.
Erre jo, hogy van olyan smtp szerver (pl. a google-e) amit mindenhonnan elersz, igaz akkor is kell azonosito, hogy azon keresztul kuldj emailt, es akkor nem ugy nez ki pontosan mintha a sajatodrol kuldted volna, hanem az fog latszani ami a gmail-es azonositohoz tartozo email, es mellette meg annyi, higy felhatalmazo a te normal email cimed.
Ezek a mail-ek ranezesre nem olyanok mintha a te (mondjuk ceges) emailedrol erkeznenek, de ennek ellenere ha valaki csak siman valasz funkcioval ir vissza, akkor az eredeti cimedre kapod azt meg.
Zavarhatja az olvasokat, hogy furan nez ki az email cim, es ezert nem siman valaszolnak, hanem megprobaljak kimasolni az email cimet amit latnak...no ekkor megy a valasz level a google fiokba.Vannak erre megoldasok nagyobb cegeknel, vagy olyan email szolgaltatot kell hasznalni ami ezt megoldja, de a telekom nem ilyen.
-
szekfizsolt
senior tag
Scoobyka "kolléga" feltette dev. acc. nélkül a 8.1.1 beta 1-et (tehát amit délelőtt írtam, hogy esetleg nem írja alá az Apple az egy nagy marhaság), és azt is megtudtuk, hogy bárki "nyúzhatja" a megjelenés előtt (tapasztalatból mondom) minden fagyás és egyebek nélkül. Várok tapasztalatokat másoktól is!!! Nálam sokkal jobb, mint a 7.1.2 óta bármelyik újabb rendszer, de kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
adorjant
őstag
válasz bull84ghia #93606 üzenetére
iMessage ki-be kapcs volt már? Nekem erre volt szükség.
-
oszy
veterán
Segítsetek légy szíves! A telefonom egy időben nagyon rosszul kezelte a hívásokat! Ragnar tippjét követve a hálózati beállítást lenulláztam. Egy része rendbe is jött, de most is van, hogy sokszor megszakad a hívás vagy nem hallanak rendesen. A telefont 2 és fél hónapos.
Csináljak egy teljes törlést? Köszönöm!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
bull84ghia
őstag
Ma üzemeltem be az új 5s-em. Icloud biztonsági mentésből. De hiáb próbálom az sms továbbítást beállítani a mac-re nem megy. Nem jelenik meg semilyen kód amit az iphone-on kéne megadni.
Egy icloud fiók, kilépés megvolt, imessage ki/be kapcs szintén.
Valakinek ötlet?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz pszichiater #93604 üzenetére
Köszi
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. Miért van az hogy kapok egy emailt, és a jelző hangot 2x játsza le egymás után?
Eddig ez nem volt most vettem észre ezen a 7en.. -
buci30
addikt
Melyik tweak az amivel meglehet csinálni ,hogy a dokk ilyen hajlítót 3D hatású legyen?
Szerk:
Megvan a Springtomize 3 és a dokk ott a Corerflow[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
smallmer
őstag
köszönöm srácok mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest