- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Van ez a családi megosztás amit ma kipróbáltam és a a kérdésem ,hogy ha képet küldök az milyen úton jut át a másik félhez?
Egy wifin kell lenni vagy ha nem akkor adat forgalmat generál vagy mi úton?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Tibee86
nagyúr
válasz HUTCHDB #92797 üzenetére
Az, szifon.com-on azt írják, hogy az Air 2-nél már vígan lehet ugrálni akár 15 megnyitott oldal között is újratöltés nélkül.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz gzbotii #92793 üzenetére
Hasonlo helyzetben voltam en is.
Inditsd ujra az itunes-t, vagy rosszabb esetben a pc-t.(#92796) Tibee86!
Akkor ezt a jelenseget a RAM hianya okozza?
Hat ez eleg gaz...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kchris78
veterán
hello csak eszembe jutott hogy hogy is van az iOS támogatás? Az Apple azt mondja hogy X évig támogat egy típust. Namármost az i5s meg i5c az egy időben jött ki de a C verzió az HWileg megegyezik az egy évvel régebbi verzióval, hogy lesz ennek a támogatása?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Newyorker #92787 üzenetére
De ez igy eleg rossz.
A felbe hagyott dolgok ujratoltodnek, elvesznek...
Ezt nem a RAM hianya okozza?
(Androidon a 2 gigas keszulekek mar nem toltottek ujra az oldalakat...)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Sok zene van a lapomon, időm sem volt így első körben csupán 4 albumot hagytam, hogy felszinkronizáljon az iTunes. Most szerettem volna felrakni midet, iTunesban be is pipálom ezt az opciót (látja is a zenéket az iTunes) de nem történik semmi. Elkezdi a szinkronizálást és annyi, nem másol rá egy számot sem.
Ötlet?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
buci30
addikt
Nektek minden tok ronda
Az aluminium tokom is lehordtatok es ma pofára eset a telefon a fürdőbe es a csempén landolt. S se a toknak se a kijelzőnek semmi baja nem lett 😉👍Ha egy egyszerű tokot teszek ra akkor az első leesesnel lehet menni költeni
Akkor inkább egy stabil tok!Vagy milyen a szép tok más is megoszthatna a képét
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Megjött egy uj tok de holnapra meg várom az SGP neo hybrid-et
-
-
-
Gergőke88
addikt
válasz SpongyaBob #92777 üzenetére
9 ora van emlitve az Applenel, hogy annyit bir. Szerintem erre gondolt.
-
legenda
válasz HUTCHDB #92772 üzenetére
5s-en nem, 4s-en tapasztaltam ilyet utoljára.
adamssss; facebook alkalmazás és messenger mellett - sajnos - nem csoda a gyenge üzemidő...
gondolom, a fényerő sem a minimum környékén ment, és még sok más tényező is befolyásolhatja.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Ufff
senior tag
válasz adamssss #92773 üzenetére
Nem hiszem el, hogy naponta ennek kell lennie a témának, hogy kinek mitől merül le a telefonja x idő alatt és hogy ez mennyire normális!
Komolyan mondom megérné csinálni egy akksimerüléses topicot![ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
legenda
válasz Csokicsibesz #92755 üzenetére
szia,
a ház anyagán kívül, mást nem is nagyon lehetne a pozitívum oldalon említeni a 4s mellett, minden más az 5c mellett szól;
- tovább tartó szoftveres támogatás
- nagyobb kijelző (bár erre még lehet azt mondani, hogy nem mindenkinek fontos)
- újabb technológiás "chipset"
- dupla ram
- jobb cpu
- jobb gpu
- lte képesség
- jobb és gyorsabb 3g modul
- jobb (dual band) wifi
- jobb kamera
- jobb akkumulátoros üzemidőRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kchris78
veterán
itt van egy kép. 2 nap, 50% merüléssel. És azért használtam is a telefont, igaz unalomból nem nyomkodtam mint általában . Ez azért nem rossz szerintem. Azt a tapasztalatot szűrtem le hogy standby-ban a 3G jobb mint az LTE, legalábbis minden logikus következtetéssel ellentétben ez a gyakorlati tapasztalatom. Ja, i6 a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz bull84ghia #92733 üzenetére
Ezzel sikerült telefonon keresztül megkeresni, de gépről szeretnék matatni benne.
Igazából saját Zeppelin logót akarok kreálni
-
buci30
addikt
A párom Androidról költözik iPhone-ra.
A kérdés ,hogy a Hay Day játékot hogy lehet áthozni ,hogy ne vesszen el neki a játék állás?
Mert van olyan ,hogy fb csatlakozás de ez nem jött be az gondolom csak az fb ismerösök meghívása és stb van kitalálva.Légyszi aki tudja írja meg!
-
Drughi
addikt
Az 5C-t mondanam en is.
Viszont en pont egy 4s-t veszek felesegemnek mert neki csak telefon meg facebook megy rajta.
A T-től most 10x4000 ért kihozhatom, ezért csak valami közepes androidot kapnank.Xiaomi 14T
-
HUTCHDB
nagyúr
Nalatok a safari nem tolti ujra a korabbi, de a megnyitott ablakok kozotti lapokat i6-nal?
Tegnap is eszrevettem, es most is volt egy lapvaltasom, es ujratoltotte az oldalt.
Ez nem tul jo igy..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SpongyaBob
veterán
Én most erre várok egy frissítést: YoWindow (PC-n nagyon bevált) Igaz ez nem olcsó - bár van belőle ingyenes verzió is - de hihetetlen igényes app. Kb. 3 hete írtam a fejlesztőnek, hogy mikor lesz widget amire azt a választ kaptam, hogy dolgoznak egy igazán igényes widgeten ami kicsit hosszabb (2 hónap) időt fog igénybe venni. Szóval én egyenlőre várakozó fronton vagyok időjárás appot tekintve
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
krisi047
senior tag
Meg tudom én is erősíteni. Nem lehet egy lapon említeni az 5c-t a 4S-sel, illetve azt javasolni helyette, ez szimplán baromság. A ház ugyan műanyag, de tényleg nagyon jó minőségű. Ha meg ennyire zavar, tenni kell rá tokot. Szerintem sokkal esztétikusabb egy minőségi műanyag ház, mint pl. egy szétkopott fekete 5, ami ugye majdnem hogy általános. Van a háztartásban egy sima 5, és azt kell mondjam, hogy az 5c aksija érezhetően jobban bírja, bár nem sokkal. A kameramodul szerintem szebb képeket produkált, amikor összehasonlítottam, illetve még a hangszórója tűnt sokkal teltebbnek. Szerintem nem bánod meg. Ja, viszont a 8GB tárhelyet meg fogod, szóval inkább nézz 16-ost.
[ Szerkesztve ]
-
-
sys25
aktív tag
Én is hasonló dilemmában voltam!
Tudásban az i5c a jobb,és időtállóbb.
A 4S-t szerintem csak azért ajánlják mert az nem "ócska műanyag"...
Szerintem semmi probléma nincs az 5C-vel,engem pl rohadtul nem zavar hogy műanyag,nem gagyi módon van összerakva.
Én holnap hozok haza egy 16-os fehér 5C-t,a hátlapból semmi se fog látszódni ha belebújik egy Spigen "kabátba",tokban meg oly' mindegy szerintem hogy fém vagy műanyag! -
Csokicsibesz
tag
Sziasztok!
Épp telefonvásárlás előtt állok, eddig androidos készülékem volt, de lényegében az eddig eltöltött két év nem erősített meg abba a hitbe (sőt eltántorított tőle), hogy még egyszer androidos telefont vásároljak. Korábban volt 2. generációs ipod touchom aminűvel teljesen meg voltam elégedve, a mai napig a legjobb zenelejátszónak tartom amit valaha vettem.Szeretnék váltani Applera, de nem 180 illetve 260 ezerért. Így a versenyben maradt játékosok jelenleg 4S valamint az 5C. De sajnos az 5C-ről nem olvastam túl jókat és inkább azt tanácsolják vegyek 4S-t. Ez tényleg így van? Jobban megéri a régebbi modell?
Nem vagyok egy nagy app halmozó és abszolút nem játszok telefonon, olyan készüléket szeretnék ami stabilan teljesíti az alapfunkciókat: lehet vele telefonálni és hívást fogadni, betölti az emaileket, működik a böngészője. (lehet ezek alapfunkciók, de a mostani androidos telefonom nem igazán szereti ezeket a műveleteket) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz r3dsnake #92749 üzenetére
Hu de jo az idojaras kijelzesed.
Ez milyen alkalmazas?
Nezegettem most a store-t, es toltogettem is le (pl. iWeather, de ha jol latom ezt nem lehet kitenni ertesitesnek) de eddig nem akadtam a tied nyomara." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tgulyas
senior tag
Tudna valaki segíteni abban hogy az 5s készülékem folyamatosan beszél amire rá bökök . Duplán kell rá klikelnem hogy meg nyíljon de nem reagál a görgetésre . Mi lehet el állítva ?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -secret- #92740 üzenetére
Free verzioban csak facebook-os valtozatot talaltam, a sima meg fizetos.
Jol latom, vagyis mivel nincs facebook-om, igy vegyem meg az alkalmazast?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tgulyas
senior tag
üdv, lenne egy gondom van egy 5S készülékem . Rá nyomok valamire a kor egy fehér keret jelenik meg de nem csinál semmit . Mi lehet a gond ?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Kicsirics77
veterán
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
HUTCHDB
nagyúr
A lehuzhato ertesitesi feluleten a naptarban hogyan lehet az esemenyeken kivul a nevnapokat is megjeleniteni?
Ha megnyitom a naptar alkalmazast, akkor ott vannak a nevnapok, (osszeszinkronizaltam a google fiokommal) viszont az ertesito savban nincs semmi...:[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Sziasztok. Ki lehet valahogyan kapcsolni azt a hangot imessage-ben, ami akkor jön, ha éppen az appban vagyok és küldök/fogadok üzenetet? Megörjít
-
RockHaRD
addikt
El tudja valaki mondani, hogy hogyan tudok hozzáférni a root könyvtárjához a telefonnak pc-ről?
Próbáltam iBackuppal, iExplorerrel is ,sehogy sem megy. iBackuppal próbáltam a DCIM mappába képeket is rakni, nem jelent meg a telefonon, iExplorerrel még ez sem megy...
-
holapito
tag
válasz manchester85 #92723 üzenetére
Milyen felvétel ?
-
heidrich
senior tag
Sziasztok! Tegnap váltottam iPhone 6-ra (fekete 16GB, Telekom) baromi jó a telefon viszont lenne egy észrevételem. Gyengébb a térerő mint pl. 5S-en. Kevésbé lefedettségű helyen egyből levált LTE-ről 3G-re például ha kézbe veszem a telefont. Ha lerakom egyből visszaurgik LTE-re. A házban a földszinten nincs is LTE, 5S-en volt 1-2-es jelzéssel csak ritkán váltott le. Ezzel csak a gond hogy zabálja a akksit. iPad Minim is csak akkor dobja le az LTE-t ha az antettát lefogom teljesen amúgy stabil. Suliban is ahol kicsit gyengébb a hálózat zsebbe rakva Edge van, aztán ha kiveszem ugrál LTE és 3G között. Szegeden a belvárosban ahol nagyok erős az LTE ott természetesen nincs ilyen gond.
szerintetek ez normális? Ti tapasztaltatok ilyet hogy gyengébb a vétel mint pl. egy 5 vagy 5S?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
legenda
válasz galaxys80 #92717 üzenetére
azért is írtam, hogy nekem a telekom esetén lenne probléma - bár ideje lenne már a vodának is elindulni az lte irányába.
2g-t ne, pláne ha csak gprs van, márpedig karácsonykor lesz benne ismét részem néhány napig - talán egy hétig is -, hogy mind a három szolgáltató csak a leglomhább elérést biztosítja ott, ahová megyünk...
egy jobb edge háló még elmenne, de a gprs és az is csak szakadozva, az már nem okés, sokszor egy melléklet nélküli e-mail letöltési is sokáig tart, és meg is szakad néha, nem is egyszer.
ja, és akkor nem fogom tudni átkapcsolni csak 2g módba az 5s-t, illetve a csajos sem az 5c-t.B-L-A-C-K; a csajosomnak az van.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Hát ez engem a legkevésbé sem bosszant.
Egyrészről egyelőre LTE sincsen a Vodánál. Másrészről meg szökő évente találkozom csak,olyan helyekkel ahol nincsen 3G. (ebben a tekintetben a fasorban sincsen a T.) Az meg nekem bőven elég mindenre. De, ha véletlenül csak 2G lenne valahol, akkor sem esnék kétségbe. (tényleg nem is emlékszem rá mikor volt ilyen)
E mellett meg még egyáltalán nem is tetszik az 5C. Úgyhogy én semmi pénzért nem adnám az I5-öt érte. -
legenda
válasz B-L-A-C-K #92710 üzenetére
én legalább látom a hardveres különbségeket is, ha valamiben eltérő lte, 3g...stb modul van.
nem nulla az a személyes tapasztalat, még akkor sem, ha épp nem próbáltam egyszerre lemerülésig telefonálni 5 és 5c telefonnal - nem is az én dolgom, hanem a komoly tesztelőké, megfelelő műszeres...stb környezetben.
nem csak a ~ 5% akkumulátoros többlet adja az 5c jobb beszélgetési idejét, hanem a másmilyen kapcsolati modulok...stb, de valaki ezt már nem nézi, és úgy beszél irrealitásról...Gicz, a 800 MHz cellák meg nem adnak teljes lte sebességet - igazándiból csak az 1800-as és 2600-as tudja a maximális 150 Mbps sebességet -, de ahol eddig nem volt lte, de akár még csak 3g sem, ott a 800 MHz lte is megváltás, még ha csak a fele tempó környékén is tudnak, mint a maximális 150 Mbps.
ja, és az sem sokadlagos tényező, hogy a telefonok üzemideje jobb lte hlón, mint 3g-n.[ Szerkesztve ]
-
407
tag
Segítséget kérek😃Hol tudok a telefonnak nevet adni??Az iphone keresésénél "ez az eszközt" írja ki!!Gondolom a nevemet mellé tudom adni valahol??!!😳😳Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Gicz
addikt
Bizony, az LTE800 lett most bekapcsolva a telekomnál. Ez főleg falvakban lesz majd érezhető. 2600 itthon szinte sehol sincs, mert nem érdemes alkalmazni, csak 1-2 határmenti kis falunál, ahol a többi freki a szomszédos országok miatt nem alkalmazható. Azért nem alkalmazzák sokat, mert egy 2600-as cella csak pár 100 méteres körben tud működni, míg egy 800-as akár 3km-ről is.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
"amikor nincs igazad, akkor sem kell ironizálni meg dramatizálni, attól nem lesz jobb... "
Nem, tudjuk neked van igazad 0 személyes tapasztalattal... 1,5 órával többet bír telefonálásban egy 4.5%-kal nagyobb aksi, ez tök reális. Ez olyan mikor egy gyártó ráírja a kocsira hogy eszik 4 litert, közben meg a valóságban meg 7-et...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Milyen alkalmazást ajánlotok több fénykép egy keretbe való illesztésére?
Lehet akár fizetős is.Köszi
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #92704 üzenetére
nem nem tapasztaltam, teszteket olvastam és néztem, de mindenhol ezt mérték, szóval lehet benne valami.
mindenki azt vesz, amilyen telefont csak akar, én csak rávilágítottam, hogy vannak azért különbségek a 5 és az 5c között, de engem nem az akkumulátoros idő, hanem az lte különbözete befolyásolna jobban, ha a kettő között kellene döntenem, mert a telekom esetén sok olyan hely van október 18-tól, ahol korábban csak gprs vagy edge volt, 3g nem, most viszont lte lett, és ha épp 800 vagy 2600 MHz frekis lte adott, akkor a sima 5 számára olyan, mintha nem is volna, és az marad a gprs/edge hálón, ellentétben a többi lte képes iphone-nal.
amikor nincs igazad, akkor sem kell ironizálni meg dramatizálni, attól nem lesz jobb...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #92699 üzenetére
valakinek mérvadó lehet a ~ 5% is, pláne számszerűsítve.
igaz, nem annyira egyszerű a helyzet, mert nem teljesen azonos hardver - lásd például; lte modul -, így valamiben egyértelműen jobb az 5c - 3g telefonálásban bő 1.5 órával többet tud, mint a sima 5 -, másban meg kevesebbet - videó nézésekor érezhetően jobb a sima 5 -, de a nagyobb kapacitású akkumulátor sosem hátrány.galaxys80; engem bosszantana, hogy a sima 5 nem kezeli a 800 és 2600 MHz lte frekvenciákat, mert már azokon is van hazai szolgáltatás, és ha valahol csak olyan lte háló érhető el, akkor az 5 nem lte hálón lóg, az 5c, 5s és felfelé viszont már igen.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz peugeotmate #92701 üzenetére
arra figyelj, hogy az első indításkor mobilnet kell neki, mert addig míg nem csekkolja, hogy telekom hálózatot használsz, addig nem indul el. aztán már a többi (térkép, meg egyéb telepítéshez) használhatod a wifit.
-
peugeotmate
őstag
válasz HUTCHDB #92629 üzenetére
Hát ez érdekes. Lehet én is előkeresem akkor, valamelyik fiókomnál megvan még a progi ha minden igaz. Anno 2 éve sem tudtam már működésre bírni az i4-emen. El sem indult, különböző kódokra hivatkozva. Akkor írtam a Telekomnak, majd leveleztünk jó néhányat, amiben közölték, hogy vagy töltsem le a teljes programot mobilnettel ( ), vagy hagyjam, mert úgyis kivezetik és frissítéseket sem kap majd. De most rendesen megleptél.
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Iphone 13 Pro max 256GB
- iPhone 13 Pro 128Gb Grafit - 86% akkumulátor - Szép állapot - független
- Rengeteg tokkal + üvegfóliával - iPhone 13 Mini gyári független 128GB Akku: 85%
- iPhone 15 128 GB Green telefonomat cserélném Pixel 9-re!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray - Samsung.hu rendelés, 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest