- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
válasz manchester85 #69099 üzenetére
Pont ez az. Nem gondolkodnak? Ha árban (és haszonban) kicsit lejjebb kezdtek volna lehet, hogy sokkal többet eladnak belőle (sőt, biztos) és hosszútávon ez sokkal több hasznot hozott volna... (nem az 5-el gyakorlatilag azonos árban, mert így van választási lehetőség és a többség inkább vett 5-öt) Ha kevesebb hasznot tettek volna rá, akkor ugyanaz a hardver műanyag házban olcsóbban... ...még én is vettem volna talán...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
manchester85
veterán
válasz szekfizsolt #69098 üzenetére
"hanem ha olcsóbb kategóriát szeretnének, legyártani egy készüléket olcsóbb előállítási költséggel és adott esetben kevesebb haszonnal,"
Ez már félig meg is valósult: legyártottak egy készüléket olcsóbb előállítási költséggel, ugyanazzal vagy még nagyobb haszonnal. Már ha meg is vennék.
i6 Silver
-
szekfizsolt
senior tag
válasz manchester85 #69093 üzenetére
Mondjuk ha jelentősen csökkentené mondjuk a 4S-nek az árát a mostanihoz képest, azzal óriásit esne a használtpiaci értéke is a készüléknek, ami igen sokakat érzékenyen érintene... Például azt, aki jó "drágán" megvette használtan...
Nem egyszerű ez... Nem a régebbi készülékekkel kellene foglalkozni, hanem ha olcsóbb kategóriát szeretnének, legyártani egy készüléket olcsóbb előállítási költséggel és adott esetben kevesebb haszonnal, de lehet, hogy többet eladnának belőle, így az is megtérülne... Az 5C szerintem jó (csak nem ez a kategória sem árban sem másban).[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz szabopali #69092 üzenetére
"Windows XP: \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
To quickly access the Application Data folder, click Start, and choose Run. Type %appdata% and click OK.
Windows Vista, Windows 7, and Windows 8: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
To quickly access the AppData folder, click Start. In the search bar, type %appdata% and press Return."
Do You Dream?
-
manchester85
veterán
válasz szekfizsolt #69091 üzenetére
Azt hiszem, ez mindent elárul az Apple jelenlegi üzletpolitikájáról, lássuk csak a tényeket!
- iPad Air mellett iPad 2
- iPhone 5S mellett 5C (nem 5, mert az túl jó lenne)
Most pedig jöjjön az iPhone 4, kezdjünk hozzá egy 4 éves modell újbóli forgalmazásához. Nagyon agresszív politika ez, és nem egy termékpalettánál látszik, hogy az Apple olcsóbban csak a jelentősen szarabbat hajlandó adni. 1-2 éves ciklusban még 100 dollárt sem hajlandóak ugyanazon termék árából engedni. Pofátlan, de remélem, cserébe legalább a csúcsmodelleknél lesz jelentős előrelépés.
i6 Silver
-
szabopali
aktív tag
Hova teszi a biztonsági mentéseket az iTunes Pc-re?
szabopali
-
szekfizsolt
senior tag
Újra gyártják az Iphone 4-et... Vajon IOS6-al, vagy az újabb rendszert kapja? Mondjuk kérdés, az IOS7.1 milyen lesz rajta... ...mert az "olcsón" jó lehet azzal is...
Jó kérdés, miért nem a 4S lesz olcsóbb...[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz fikifiki16 #69088 üzenetére
persze letöltöd és feltelepíted őket, ha iTunes-al nem csináltál egy vásárlások átvitelét akkor nem tudja automatán visszarakni, mivel nincs mit. De ha most feltelepíted ami fent volt akkor a beállítások megmaradtak, csak egyesével fel kell raknod.
Ha iCloud backupról van szó akkor visszakerülnek az appok. -
fikifiki16
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék. Csináltam egy biztonsági mentést ma az i5ről utána viszont felraktam egy 0perces 5s-re sikerült minden csak az alkalmazásokat nem rakta fel. Van rá valamilyen mód, hogy azokat is feltudjam rakni??
-
B-L-A-C-K
titán
válasz manchester85 #69077 üzenetére
Én az olyan részletesektől vagyok elképedve akiknek 70-80 ezer a fizetése és részletre kihozzák...
-
Kbali
nagyúr
válasz manchester85 #69077 üzenetére
De tudod, ő tisztességesen összegyűjti rá a lóvét... Aztán a gimiben az első nap fogják tőle pofáncsapni.
-
szabopali
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetséges 4 ről 5s re a nem gyári, hanem saját csengőhangjaidat átvinni?szabopali
-
erdoke
titán
válasz FrankMonzano #69061 üzenetére
Melyik iPhone 5/5S méretű csúcs androidos készüléket ajánlod? Vagy a pingpongozás, palacsinta sütés kötelező?
A legjobb aláírás a héten
-
insight
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy sor kérdésem :-)
Szervízbe kényszerülök vinni (garanciában) az iPhone 4S-emet. Sajnos nem tudom nélkülözni az elérhetőségemet egyetlen napra sem (munkaeszköz), így kellene valami megoldás erre az időszakra.
Kérdéseim:
1. Budapesten melyik Apple szervízt ajánlanátok?
2. Kaphatok cserekészüléket vajon?
3. A 4S iOS7-et futtat, csináltam róla teljes backupot. Ezt vissza tudom állítani iOS 5-öt vagy iOS 6-ot futtató iPhone 3G-re vagy 3GS-re? Arra gondoltam, hogy vennék egyet használtan, és átmenetileg azt használnám.
4. iPhone-nál okoz bármi gondot a SIM adapter (pl. nem fér be, stb.) Mert nanoSIMet szeretnék, kétféle (micro és mini) adapterrel, de úgy hallom ezek nem mindig működnek, sőt, be is akadhatnak, úgy hogy a SIM-tálcát nem lehet rongálás nélkül kivenni majd.
Előre is köszönöm a válaszokat!
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
FrankMonzano
őstag
válasz TakeIt #69009 üzenetére
Sokan tevkepzetben vannak.
Az android nem egy galaxy ace-nel kezdodik.
Eloszor inkabb kiprobaltam volna egy csucs droidot,ami meg igyis olcsobb,mint egy iphone.
Az ios lehet be sem fog jonni.
Bar nem tudom van e az ismerettsegi korodben iphone,illetve nyomkodtal e mar huzamosabb ideig,avagy egy csucsdroidot. -
bull84ghia
őstag
válasz bull84ghia #69057 üzenetére
Benéztem, még is van csak este már fáradt voltam.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
bull84ghia
őstag
Az új beta alatt nincs paralax vagy mi a főképernyőn hiába van bekapcsolva. Amúgy semmi nem változott ami látványos lenne szvsz.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
törölt tag
Bizony, aki érdekelt a JB-ben, ne frissítsen 7.1-re megjelenéskor, várjon egy picit.
-
erdoke
titán
válasz polonic #69015 üzenetére
Az adott Apple ID-hez bármely eszközön már korábban beállított elérhetőségei automatikusan megjelennek. Én pl. a saját iPademen látom a telefonszámom az iMessage beállításainál, de még az asszonyét is. Értelemszerűen vannak kipipálva a megfelelő elérhetőségek az adott eszközön.
A legjobb aláírás a héten
-
chatran
őstag
Tudnátok valami olcsó de jó minőségű lightning kábelt ajánlani, ami hosszabb mint a gyári?
-
lasermbt
újonc
Sziasztok!
Uj iphone 4s tulaj vagyok, android után.
1-2 dologgal elakadtam.
Van kb 2000 file HTML fileom, könyvek, ezt kellene a telóra juttatni, és valamivel olvasni.
A másik dolog ugyan ez, csak prc-k
Előre is köszi.
GUi: Droidon Kindle volt a nyerő, de itt hogy tudom alá másolni a prc.ket?
[ Szerkesztve ]
-
to.ca
tag
Parajelenség. Tuti, hogy valami triviális megoldása lesz. Én is azokkal szívok a legnagyobbakat, almától függetlenül is.
Csak ötletelek:
- eredeti-e a kábel?
- másik usb-porton próbáld meg
- kijelentkezés iTunes-ból, majd gép kikapcs - visszakapcs, iTunes elindít: ilyenkor betölti-e valamelyik acc-ot (ha nem, akkor lépj be a tieddel, mi lesz?)
- másik gépen mi van?load"elite",8,1
-
VoidXs
nagyúr
válasz lacy86 #69042 üzenetére
A kukarobisok már megpróbálták. Szép zajos vége lett. Még így sem mondható jónak közel sem az i5S kamerája (csak videóra, abban viszont nagyon jó). Még nagyobb szenzor kellene (lásd SE: K800i, ahol 1.2 mm-rel nagyobb a szenzor, kisebb a felbontás, ezért nappal tökéletesen zajmentes volt, csak hát az üveg elég szép ca-t dobott).
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
lacy86
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz BoneDragon #69038 üzenetére
Ez nálam akkor van és már elég régóta, még i4-en 7.0-val is előjött, ha jött Viberen üzenet, akkor azt csak úgy jelezve, hogy felvillant a kijelző és ennyi. Max később érkezett meg notification centerbe is.
-
törölt tag
Mondjuk inkább a GTA SA-t frissítsék már, k.rvára akad 5s-en is.
iPaden mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Csak nálam eszméletlen bugos a notifications? Van, hogy mellettem van a teló és hirtelen bekapcsol a kezdőképernyő mintha jönne vmi push, de közbe semmi... Ilyenkor egyáltalán kapok valamit vagy csak szórakozik velem? Néha nem ad hangot. Amint megjelenik, kb fél mp-re rá már el is sötétül a kép és stb stb...
-
paci88
tag
Csúsztassa el a feloldáshoz előtt megjelent újra a nyíl.
-
matyi19
őstag
iOS 7.1 beta 5 includes redesigned shift and caps lock keys on the keyboard.
"Shift off to the left, shift on in middle, caps lock on to the right"
-
matyi19
őstag
válasz szekfizsolt #69033 üzenetére
Még nem.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz vadászcsiga #69029 üzenetére
Ez már frissíthető shift+update-el dev. acc. nélkül is? Vagy még nem működik egyszerű halandók számára?
-
bigdady
nagyúr
Gm kilépeget? Mi ez android?
-
norbi2010
őstag
Aki letöltötte a beta 5-öt, 7.0.4-hez képest van változás? Sebesség érdekelne, meg hogy ha fent van a billentyűzet és landscape módba vált, még mindig szaggat-e az animáció?
Mi van a Safari-val?
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
-
TakeIt
tag
válasz VoidXs #69016 üzenetére
Te vagy az én emberem A strapabíróságot én sem külsőre értettem, hogy különböző nagyságú fizika hatásoknak ellen áll, hanem belsőleg. A jelenlegi androidos programjaim nagy része össze omlik, el sem indul és stb. Én vigyázni tudok a készülékre, ezzel semmi gond nem lesz.
-
VoidXs
nagyúr
A többség tényleg azért kéregeti apuci pénzét, hogy nagyobb ember legyen. De TakeIt mellé állok, mivel én is 17 vagyok, és ugyanúgy, hosszas munkával szedtem össze a pénzt az 5S-emre és a gépemre is. A strapabíró itt azt jelenti, hogy a harmadik update után nem akad (mint az i4), 3 évesen is elbír mindent (lásd: i4S) és nem omlanak össze a gyári alkalmazások (lásd: Android, akár hívás közben). Nekem ez bőven elég indok, 5 évig simán kitart. Mellesleg játékra kell (mire másra erős hardver, max vágásra, de arra ott a PC), és nem utolsó sorban a hobbifilmezésemnek is tökéletes alapot nyújt (régóta HFR-ben akartam csinálni a dolgaim).
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
polonic
félisten
Ez az imassage hogy működik? Kell valamit állítani?
Én az ipadről próbálok küldeni egy üzenetet egy iphoneosnak, de sikertelen a küldés.
-
Rossi
addikt
válasz TakeIt #69009 üzenetére
A gyerek jelzőt nem becsmérlésnek szántam, csupán ténymegállapításnak.
(17-18 évesen én is baromira felnőttnek éreztem magam, sőt az osztálytársaim között az átlagnál érettebbnek is tartott a környezetem, most 10 év távlatából visszanézve viszont kicsit tisztábban látom a képet...)
Starapabíró???
Egyszer ejtsd le csak kicsit, máris eltüntethetetlen karcolás keletkezik rajta, rosszabb esetben már az első nagyobb esésnél rotty a kijelzőnek.
Persze lehet rá tokot tenni, és akkor strapabírónak is titulálható...
Mind1, nem bántásból írtam, és ismétlem, ne legyen igazam!
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
TakeIt
tag
válasz nederlanden #69006 üzenetére
Na ilyen tisztességes válaszokra lettem volna kíváncsi
A szín még nem dőlt el, de az biztos, hogy a T-nél venném áfa nélkülRossi
Szerintem a kor nem feltétlenül jellemzi az adott egyén érettségét, így a "gyerek fejjel" jelzőt vissza utasítanám. Nem azért akarok "bármilyen iphone-t", hogy én legyek a menő gyerek, hanem hogy végre legyen egy strapabíró telefonom, amit nem kell évenként cserélni. Jelenleg egy Galaxy Ace-val küzdök, és elegem lett az androidból így gondoltam váltok ios-re
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem ebbe így nem lehet beleszólni, minden ember más, mások az igények is. Persze 17 évesen nekem se ez lenne a célom hogy kuporgassak egy 200 ezres forintos telefonra, viszont többen vannak így. Biztos neked is volt amire nagyon vágytál, Ő most erre vágyik, nincs ebben semmi rossz amúgy, sőt többe nézem azt hogyha valaki összegyűjti rá a pénzt minthogy otthon kisírja a szüleitől.
-
Rossi
addikt
válasz TakeIt #68991 üzenetére
17 évesen mi a bánatnak neked bármilyen iPhone???
Képes vagy erre költeni az összekuporgatott pénzedet???
Költsd nőkre, vegyél több éves konditerem-bérletet, vagy használt motort, vagy bármit, de hogy egy iPhone-ra gyűjteni gyerek fejjel...
Két hétig/egy hónapig ..rva jó érzés lesz, meg te leszel a menő Jenő a gimiben, aztán szép lassan baromira megbánod, hogy ennyi pénzt vertél el telefonra.
DE !, ne így legyen...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
nederlanden
senior tag
válasz TakeIt #68978 üzenetére
Az 5s home gombnak van egy pereme körbe amitől kisebbnek látszik,de valójában ugyanaz használatkor is.Hol,milyet,és mennyiért nézted ki ha megkérdezhetem?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Vasinger!
nagyúr
válasz erdoke #69000 üzenetére
Na de most ha az eszköz és a közeg USB 2.0, akkor hiába dugom 3.0-ba, ha nem tud átküldeni a kábelen annyit, nem? Ez olyan, hogy hiába van 10 Gb/s-os netem, ha a kábel amit a modembe kötök csak 10 Mbit-es.
Az USB root hub az érzékeli, hogy milyen eszköz kötnek rá és annak megfelelően fog eljárni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest