- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
to.ca #101777 üzenetére
Gondoltam erre én is, de nincs beállítva a gyári mail kliens.
Más:
Ma megtettem aszokásos túrámat. Kb. 200 km. Eddigi a telóm nem tudott 4G-t. És az út nagy részében vidéken csak E volt. Ma kellemes meglepetés ért mert i6-al folyamatosan 4G-t fogtam az egész úton. Csak azért új ez számomra, mert eddig azt gondoltam, hogy ahol van 4G ott alap a 3G is. Ezek szerint nem. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
to.ca #101425 üzenetére
Nemtom mi a gondod a kontaktokkal, én guglira mentek mindent, tökéletesen hordozgatom eszközök és webes felület között a névjegyeimet, rendes sorrendben. Talán odafigyelve kéne elmenteni a kontaktokat, hogy hova írsz vezeték és keresztnevet, és utána a menüből már testreszabható a listázási sorrend.
-
kchris78
veterán
-
Noxy
veterán
He he. Én 2 db DensionCarDock-t küldtem vissza mert nem ismerte fel a teló.
A másodiknál szóltak, hogy cseréltessem ki az iPhone csatlakozóját. (Egy utángyártott, mérethibás kábel, átrendezte a csatlakozót.) Az iTunes, meg a töltés viszont ment vele. Mind ez még iOs 6 alatt.
Azóta hibátlan. BT sincs semmi problémám.
Amugy meg miért nem küldet vissza? -
szepiferi
csendes tag
Igen, én nem értek ezekhez, ezért egy ismerős vette kézbe a dolgokat. Amikor megtaláltam japán v. kínai írásjeles volt amit nem tudtam elolvasni és a képernyő feloldás után 4 számjegyű kódot kellett megadni, hogy fel tudjuk oldani. Egyébként egy vágott szemű család volt a háttérkép. Email címet köszi!
-
irgum
addikt
-
insight
aktív tag
4S-en milyen kompromisszumok vannak? Csak azért kérdezem, mert van egy 4S meg egy 5 is nálunk, mindkettőn ios7 van, de nem látunk különbséget.
Igaz, a 4S néha azt jelzi, hogy lemerült (pl. 70% töltöttségnél), ez úgy néz ki hardverhiba, emiatt megy ma szervízbe. De az iOS 6-tal is volt ilyen baja.
-
to.ca
tag
Hopp, ez Madgie-nek ment volna, nem magamnak.
Valószínűleg kihívná a főnökét a kalitkából, folytathatnám vele. Az már adekvátabb.
(Hidd el, anyáztam én már helyi atyaúristennel is (UPC), hatásos volt. Egyből sikerült megoldani egy olyan problémát, amiben hónapok óta leveleztem, meg küldözgettek jobbra-balra.) -
-
-
erdoke
titán
Esetleg céges Exchange van rajta? Elképzelhető, hogy a távoli menedzsment már erre a funkcióra is ráhúzható. Ha hagyományosan konfigolt a szinkronizálás, akkor csak el kell távolítanod a kérdéses fiókot, ideiglenesen levenni a jelszót, és elvileg aktiválódnak a tiltott funkciók.
-
Tim82
félisten
Apropo: tudja-e valaki, hogy a Telenornál céges flottás kártyára van-e kedvezményes Iphone ajánlat? És mi a helyzet az LTE-vel?
Telenoros flottában vagyok, de mi is ebből választhatunk. (Tavasszal még volt benne iPhone 5.)
Az LTE-re nem tudok mit mondani, engem nem érint (nincs LTE-képes telefonom).
Én úgy tudom amúgy, hogy valószínűleg november folyamán a Telenor kínálatában is elérhető lesz már az 5S, legalábbis ezt az információt kaptuk a kapcsolattartón keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest