- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #69999 üzenetére
De ettől még a backupot nem tudja visszarakni. De az tény,h a kontaktok, naptár, jegyzetek, Photostream, stb, ami szinkronizál is iClouddal, az átrakható a 3GS-re is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz talamasca #69990 üzenetére
Ezt rosszul tudod, gépre mentettet sem lehet, bár 7.1-nél már láttam trükközést, de alapból ott se megy, illetve nem tudom,h ez iOS7->6-ra is működik-e.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lajki7
senior tag
válasz manchester85 #69995 üzenetére
Minek telefonaljak nettel?? Nekem
foloslegesRegebben hasznaltam telefonalasra ezt a vibert,hat....ossze vissza szakadozott a vonal! Ott megnyerte nalam a torles opciot
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Szerintetek maradjak a sima bongeszos fbnal ? vagy szedjek le valamit?! Fb app szerintem kilove mert egy hulladek,nem? Terjeszkedik mint a virus A tapasztaltabb kollegakat kerdezem. Ha esetleg van valami mas alternativa mint a bongeszos fb akkor johet koszi
iPhone 11 Pro
-
szarka996
tag
válasz szekfizsolt #69987 üzenetére
Szerintem holnap lesz, és akkor majd keddre rá két hétre jön a vegleges verzió.
-
szekfizsolt
senior tag
Vajon lesz ma utolsó beta (7.1)?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
TheMarci
addikt
Használ valaki Mophie Juice Packet, olyat, amit a telefon hátuljára lehet pattintani? Az a kérdésem, ha van, mennyire jó/ vált be, nagyon megvastagítja a telót?
Do You Dream?
-
Ombi5
őstag
Iphone 5s es ipad air-nel,hetente 1-szer megjelenik,egy alma logo es,mintha ujraindulna egesz,bedobje a fokepernyot.. 7.0.4 szoftver fut mind2-on. Masnak is van ilyen??
-
kchris78
veterán
ha van valakinek kedve, ideje, kiprobalna, skype nelkul? nekem egyertelmuen kevesebbet fogyaszt standbykor, latom hogy tobb oras toltes utani keszenletkor csak 10-20 perc a hasznalat (hozza nem nyultam a telefonhoz) es alig csokken a %... ugyis hogy engedem a mobil adatforgalmat/wifit..
-
legiaap
félisten
Tudnátok ajánlani jó minőségű fóliát 5S-re hátlapjára ami egy részes?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani alternatív facebook messenger appot? Köszi!
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Van egy iPhone 4 (IOS 7) a családban, melyen be van kapcsolva az iCloud biztonsági mentés. Ha veszek használtan egy 3GS-t, és azon ugyan azt az Apple ID-t állítom be, majd iCloudból visszaállítást csinálok, miket tud visszatölteni? Gondolok itt pl az IOS7-IOS6 alkalmazások, beállítások, i4-el készített videók.
indul a sörös aludni
-
veterán
Már egyszer megkérdeztem, de válasz nem érkezett, beírom még egyszer hátha most olvassa olyan aki tudja a megoldást.
Van egy ismerősöm akinel i4 van iOS 6-al, és a következő lenne a gondja. Ahogy átléptünk 2014-be, a tavalyi naptár bejegyzések eltűntek neki. Nincsen backup meg semmi mentése. Mitől lehet szerintetek hogy egyszer csak eltűnik egy egész éves bejegyzés? Naptárba valami bug?
Köszönöm előre is
iPhone 13 Pro Max
-
Ragnar95
félisten
válasz BossBoss #69973 üzenetére
Én a Penultimate-et használom, akkor töltöttem le, amikor még ingyenes volt, úgyhogy megérte. Egy dolgot hiányolok belőle, csak szabad kézi jegyzet van, nem lehet gépelni benne sajna.
-
BossBoss
őstag
Üdv Urak!
Tudom nem teljesen ide való, de ez pörgősebb topik. Tudnátok ajánlani egy olyan alkalmazást amivel kapacityv tollal tudok jegyzetelni ipad-en? Ár nem számít, lényeg, hogy jól működjön!
Előre is Köszönöm! -
samgar
őstag
Pókhálósra törött kijelzőjű 3GS javítás kb mennyi? Egyáltalán megéri még?[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
Noxy
veterán
válasz sanyi0627 #69967 üzenetére
"Utána telepítsd fel a 11.0.5 "
Jogos az észrevételed.
11.0.5 telepítése előtt kell törölni, az előző iTunes Music Library könyvtárat.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
sanyi0627
senior tag
válasz gabormgp #69966 üzenetére
Törölj le minden apple-hoz tarozó dolgot a programok telepítése és törlése alatt. De mindent amihez a közzétevő névhez apple van írva.Pl Apple mobile device support, updater, bonjour stb.
Utána telepítsd fel a 11.0.5 ne 10.5-t.Link
.Ha 64 bites kell az ott van a hozzászólások között.
Amúgy itt egy egyszerű leírás.Link[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Noxy
veterán
válasz gabormgp #69960 üzenetére
CFW = custom firmware = módosított, egyedi szoftver.
Az a gond az iTunes-l, hogy az előző verziót csak uninstalláltad, de a maradék fájlokat nem törölted manuálisan. [link]
Legjobb lenne egy "szűz" rendszerre felrakni az itunes 10.5-öt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gabormgp
senior tag
-
Noxy
veterán
válasz gabormgp #69958 üzenetére
iFaith-v1.5.9-l csináld meg a CFW-t, (a végeredmény valahogy így fog kinézni --> 0000017EA105F58C_iFaith_iPhone_3GS-6.1.2_(10B146)_signed) az iREB-r7-l indítsd a iPhone 4-t, az iTunes10.5-el meg felrakod.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gabormgp
senior tag
iOS 7-ről szeretnék visszaállni 6.1.3-ra.Természetesen van mentett shsh-m.Csak ott van a bibi,hogy kitöröltem az itunest gépről,majd felraktam egy 10.5-ös verziót.A telefont DFU-ba raktam,és azt írja az itunes,hogy az Itunes Library.itl fájl nem olvasható,mert az itunes egy újab verziójával lett létrehozva.Valaki segítsen légyszíves,
Vagy ha kitölöm az iTunes Library file-t.Akkor meg azt írja hogy az iphone szoftverfrissítési szerver nem érhető el.[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Beethoven
tag
válasz Beethoven #69920 üzenetére
Nos a kérdésemre saját magam válaszolva - kis utánajárás után, amit eleve így kellett volna csinálnom s akkor nem rakok fel hülye kérdést - s ha valakiben még megfogalmazódott esetleg vagy csak úgy egyszereűen érdekli: Nem, nem lehet i5 kijelzőt 5c-be beletenni s fordítva mert eltér a csatlakozójuk!
[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
Sziasztok. Melyik navigációt érdemes megvenni? Kinek mi a tapasztalata?
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #69947 üzenetére
Csak addig, amíg észreveszi valamelyik moderátor, hogy azt elfelejtették módosítani...
Nem mintha nem értenék vele egyet, mert tényleg semmi szakmai nincs ebben a topikban, de a többiben se sok.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Meg kb. 1 honap es elvileg jon / tobbet tudunk a 7.1-rol!
-
-
kchris78
veterán
hatha valakit erdekel: ha standby idot akar nyerni az ember es megteheti (pl ejszaka) erdemes kikapcsolni a netet..
hozza nem nyulva a telefonhoz aktiv wifivel ejfeltol reggel7ig tobb mint egy oraval nott a hasznalati ido... ugyanez net nelkul sokkal kevesebb (15 perc alatt). igaz fb messenger skype telepitve. skype forumokon olvastam hogy mi a helyzet ezzel a push-notificationos buggal (akkor is kuld ha signed out es kilove) a support egy hulye faq-ra iranyit, es thread closed... azt hiszem skype uninstall.
-
bigdady
nagyúr
válasz phgergo #69934 üzenetére
Ha be volt kapcsolva rajta az ipad keresés icloud-on belül akkor a www.icloud.com-on jelentkezz be az apple id-jával és küldj rá elveszett módot (ott látni fogod mit kell csinálni) illetve rakj rá jelkódot, majd keress rá hátha wifin lóg.
Másik ios eszközről a find my iphone alkalmazással még egyszerűbben megteheted mindezt.[ Szerkesztve ]
-
phgergo
aktív tag
Skacok ma ellopták az ipad mini 16GB fekete ipad minimet. Esetleg tudtok segiteni, hogy rendörségi feljelentésen kivül mit lehet tenni? FOntos köszöböm. Üdv Gergő
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
theiron320
aktív tag
Üdv. Azt szeretném kérdezni azoktól, akik játszák az injustice játékok ios-en, tapasztaltak e olyan hibát ios 7-el iphone 5-ön, hogy a játék kb 20 percenként kilépeget? Ios 6 on ez nem fordult elő 1 óra után sem. Esetleg ios 7 el van még baj?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Bogyooka
tag
Iphone 5 kijelzője csak nekem szórakozik néha? De csak ha alul vagy felülről akarom előrántani a control panelt és a status bar-t. Van amikor akár 4-5x újra neki kell esnem, hogy sikerüljön
[ Szerkesztve ]
Iphone 5 16GB White
-
törölt tag
Hacktiválni lehet, de ez iOS 7 esetében nem elérhető.
-
vmiki4
tag
Aktiválatlan, külföldi függő i4-et, hogy lehet beaktiválni, ha nincs olyan SIM-em amilyen függő a telefon?
Privátra illik válaszolni!
-
lajki7
senior tag
válasz Vasinger! #69922 üzenetére
Nekem van! Akitol vettem a vasat mar megvetelkor vitte is felrakatni! En speciel soha nm lattam ertelmet 10k koruli osszeget ilyenert kiadni:/ de tevedtem! Irrealisan jo!!koze nincs a foliahoz,a minoseg az ott van! Azt kell h mondjam. Sulyra nm dob semmit szerintem,latszani meg nem is latszik olyan mint ha a telefon alap kijelzojet taperolnad! Az alap gyari csupasz kijelzos feeling marad meg Nem is latszik a vastagsag sem...ha bpi vagy es a 12kerulet mom park fele jarsz megmutatom szivesen
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Vasinger!
nagyúr
Esetleg valaki innen tudna segíteni ebben az ügyben?
Ami azt illeti, már egy OTAO X-LAMBO-ban is elgondolkoztam, csak nem tudom, hogy valóságban mennyire növelné a készülék súlyát/terjedelmét és mennyire rontaná a kezelhetőséget. Mennyire számít az a +0.2 mm vastagság az érintőképernyőnek, sokszor a fólia is sokat ront ezen. Nem az a lényeg, hogyha vasgolyó ráesik ne legyen semmi baja, inkább az eredeti feeling maradjon meg, de védje a karcoktól a kijelzőt. Ha valakinek van valami személyes tapasztalata, van tippje a problémámra, azt megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Beethoven
tag
Hali!
Iphone 5 kijelzője, jack aljzata és dokk csatija jó 5c-be is?
Csak mert gondoltam csinálok egy full white 5c-t -
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Adott egy iPhone 4, a probléma az vele, hogy ha nincs töltőre vagy gépre dugva adatkábelen keresztül, akkor nem hajlandó rendesen beindulni.
Beindítom, kiadja az alma logot, kb 1 percig tölt, utána kikapcsol és ujraindul, és ezt csinálja folyamatosan.Restoret is próbáltam már,de ugyanez a jelenség, csak akkor indul be ha rádugom gépre vagy töltőre. Esetleg ritkán beindul kábel nélkül. Szerintetek mitől lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
karmester
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy CSAK ZENEHALLGATÁS szempontjából (hangszóró hangminősége, gyári füles, kimeneti jel hangminősége) van-e különbség az sima iPhone 5 és az iPhone 5s között?
Köszönöm szépen:
karmester
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
Satyricon
addikt
válasz TheMarci #69904 üzenetére
Óóóó basszus de kár. Köszi azért!
Azt hittem, külön csúszkán lehet. Az a baj, ha balra tolom a csúszkát, a jobb oldalit halkítja annyival, amennyivel a balra több hangerőt tettem. Szóval valami külön csúszkás megoldás nem létezik iPhone-ra, mint a gépen?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Ragnar95
félisten
-
adp
őstag
válasz Kicsirics77 #69902 üzenetére
használtam vettem, ios 7.04 (11B554a) T mobile-os, 1.5 hónapja van meg. azért nem toltam restore-t mert szerintem nekem is úgy adták oda mert szűz volt a telefon
[ Szerkesztve ]
-
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Az érdekelne engem, hogy az iPhone 4s zene lejátszójában van-e olyan lehetőség, hogy a jobb és a bal oldali hangerőt külön lehessen állítani? Ha van, akkor az milyen? csúszkával lehet állítani a hangerőt, vagy tekerő gombos megoldású?(Azért kérdezem, mert a tekerős, akkor a jobb oldalinak a hangerejét csökkenti, és a balt erősíti. A csúszkással meg annyi hangerőt addok a bal és a jobb fülre, amennyit akarok. Szóval ha van, akkor remélem csúszkás ) Sajnos a bal fülemre 50 dB-lel rosszabbul hallok, emiatt kérdezem.
Még nincs ilyen telóm, de ha minden jól megy, és van rajta ilyen lehetőség, akkor nagy valószínűséggel iPhone 4S lesz nálam a befutó
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #69898 üzenetére
Droid alapú hamisítvány nincs, ezek MKT alapúak szoktak lenni... Az AppStore-t ráadásul nem szokták tudni lekoppintani és nem is akarják, tök máshogy nincs ki az ott AppStore-nak csúfolt valami, de ha gépen előzőleg letölti az appot, akkor rögtön kiderül,h kamu-e, mert ha nem, akkor mutatja,h azt már letöltötte egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest