- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bmwk1200s #159119 üzenetére
semmi "fura" nincs itt... szarul optimalizáltak a 7Plusra, majd talán a 11 hoz változást, de addig ez ilyen marad... Mivel az új telókban 2+2 mag van, eddig pedig összesen 2 mag volt. Az iOS nem használja ki teljesen a hardvert
a 6S Plusszal nincs semmi gond, és csak a 7 Plusról beszélek negatívumokban
kis iphonejaim sosem voltak amióta megjelentek a plusok
-
Diokhan
addikt
válasz
bmwk1200s #159010 üzenetére
Érdekes... Nekem van beta profil és iTunes-on keresztül frissítettem, nincs 1-es ott, ahol Neked van. Az is lehet, hogy pár nap és eltűnik
Komolyra fordÍtva a szót, ha sok időd van, én csinálnék egy visszaállítást iTunes-on, bár nem hiszem, hogy ez a dolog megér annyi fáradtságot. Tényleg az is lehet, hogy egyszer csak eltünik.
-
bobooo
addikt
válasz
bmwk1200s #62228 üzenetére
Keresd ki a főoldalról a neked kellőt. Engem is visszadob, de ha rámegyek, hogy iPhone - iPhone 4S akkor letudom tölteni.
(#62230) Dany007: Nem menti el a jelszavadat az App Store. Ha 15 percen belül töltesz le több mindent akkor nem kér jelszót, de utána már ér. Frissítésekhez egyáltalán nem kér.
(#62232) Dany007: Nem, böngészéshez nem kell. Beállítások - App Store: Itt rendesen be vagy lépve?
-
nord_
veterán
válasz
bmwk1200s #53007 üzenetére
Az a tuti a fém bumperben, hogy baromira hatékonyan tudja árnyékolni a wifit és a mobilhálózatot.
adamssss,
Egyrészt a görögöknek és a lock screent fontosnak tartóknak biztos nagy hiba volt.Másrészt szerinted mindent leírnak egy ilyen listában? Annó azt se írták le a 3.x"-nél, hogy azért hoztuk ki, mert a korábbi verzió szinte a használhatatlanságig belassította a 3G-t.
-
válasz
bmwk1200s #52353 üzenetére
Nekem most volt rá időm az este, meg igazából "akartam is". Kicsit macera egy sima backuphoz képest,de azért iCloudban a kontaktok, outlookban az emailbeállítások, a többi meg megvan secperc alatt. A sok idő a programokkal ment el, felraktam őket, majd ami jelszavas volt, beírogatni (de ezeket ugye többször nem kell megtenni). Adatot nemigen vesztettem, mert a Due is backupol már régóta dropboxba, vagy van olyan, ami a webes felületéről visszaolvassa. Maximum elvesztek az elmúlt fél év edzéslistái a Polar appban =weben megvannak), dehát kit érdekel, az a lényeg, hogy mozogjak, nem az, hogy milyen statisztikát lehet ebből felépíteni.
Ami feltűnt,hogy az előző rendszerhez képest(restore-al az is,de régi backuppal, ami bétát is látott) egyszer sem dobott ki a settingsből csak úgy, holott előtte ezt minden második belépésnél megtette. Wifi sync továbbra sem megy nálam, hiába kapcsolom be, nem tudom, amióta létezik, nekem sosem ment windows alatt, eldobálta, nem látta, stb. -
agabe
addikt
-
-
válasz
bmwk1200s #49869 üzenetére
Nem... nekem is be volt frankón állítva iOS 6 alatt, a névnapokat alapból kitette minden nap noti centerbe, meg azt is,ha beírtam valami eseményt szöveggel. Ez az iOS 7 alatt megszűnt, sőt,ha belépsz, még külön a pöttyre is rá kell menni,hogy lásd akár a napi cuccot is, amit beírtál. Szánalmas. Most is látszanak a napoknál a pöttyök, tehát látom a névnapokat, eseményeket, ha külön belépek, és megnézem. Sok értelme van....
-
Blyan
félisten
válasz
bmwk1200s #44292 üzenetére
A megvilágítás egységes, az áteresztett fény, az az ami különbözik subpixelenként és így keverednek a színek. De a fehér és a fekete megjelenítése is pont ugyanannyi energiát emészt fel egy IPS panelen.
Amoleden viszont a feketét nem előállítják, egyszerűen azok a pixelek inaktívak. Perszea teljes megértéshez ismerni kell az Oled technológia alapjait, amit én magam sem tudom Neked elmagyarázni - nem mert fellengzős vagyok, hanem mert én sem tudom pontosan.
-
Blyan
félisten
válasz
bmwk1200s #44285 üzenetére
Nos, akkor legalább most már tudod, hogy mikor nem bugos, ilyen áttetsző.
Bár, ha i4-ed van, akkor lehet, hogy a bug egy feature.
Szerk: látom i5-öd van. Akkor az tényleg méretes bogár.Hát most mihez kell energia? Hogy valami világit, vagy hogy nem?
Ha ott sima fekete vagy sötét szín lenne, 100% hogy nem fogyaszt annyit, mintha dől a fény belőle mert fehéren vakít...Mivel ez IPS és nem Amoled panel, tök mindegy milyen színt jelenítesz meg, mindegyik ugyanannyit fogyaszt, a fényerő függvényében.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bmwk1200s #44281 üzenetére
Az ikonok valóban nem a legjobbak, de biztos, hogy meg lehet őket szokni idővel, a témát szintén meg lehet szokni, de az biztos,h merőben más, mint a mostani, így érthető,h két részre osztotta a felhasználókat a dolog...
Én nem hiszem,h ilyen gyökeres változások lennének még a betak folyamán, mint a full ikonkészlet cseréje, illetve fekete téma bevezetése, de akár ez is benne lehet a pakliban -
Blyan
félisten
válasz
bmwk1200s #39774 üzenetére
Jó kérdés, nekem is kellene egy ilyen. Egy sötétebb alaptéma (mert a mostani tényleg a fehér szifonhoz megy inkább, meg a kék narancs színű ócsó szifonhoz
) és némileg kevésbé óvodás ikonkészlet.
Én csak ennyit kérnék, amúgy minden rendben van.Az ikonokhoz meg annyit, hogy a 3rd party alkalmazások ikonjai 1000x jobban néznek ki, mint a gyáriak. Pedig a legtöbb nem szkeumorf. Az eredeti ikonokból nekem csak a Gamecenter, a Settings, a Photos és a Newstands és persze a Safari nem tetszik. A többi elmegy, sőt van köztük nagyon jó, AppStore és a Stocks pl ilyen.
Amúgy meg nem buzis, hanem gyerekes. Óvoda nagycsoport szintű dizájn. -
-
Blyan
félisten
válasz
bmwk1200s #39431 üzenetére
időjárás: engedélyezd a locationt és akkor megjelenik, de csak szöveges formában
naptár, nézd meg a beállítások/noti centerben talán ott a megoldás.
De összességében ez még beta01-es cucc, van pár dolog ami nem, vagy nem rendesen működik.
Pl én használom az im+-t, hát ZTE Bladet megszégyenítő sebességgel nyílik meg és záródik be - konkrétan megnyitás 3mp, mire az ikon megnyomástól egyáltalán csak meglátom az im+ splash screent, és a kilépés is kb ennyi idő, 3 mp mire kilép a kezdőképernyőre.
-
Kashim
őstag
válasz
bmwk1200s #39220 üzenetére
iCloud backup gond nélkül visszamegy. Sima iTunes-osról nem tudok nyilatkozni, nem backupolok gépre már egy jó ideje.
Új tárcsázótól megfordult a gyomrom... Nem elég hogy bűn ronda, de komolyan, még totál idegesítő is, miért rakták fel a backspace-t a telefonszám mellé?
-
-
Judy075
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest