Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safari görgetésnél, például a mobilarena főoldal, a böngésző sáv háttere, össze-vissza hol sötét, hol világos, színezet likvid glassz beállítással. Színtelen beállítással csak egy pillanatra sötétül el, amikor megérintem a görgetéshez. Szóval kevésbé bugos, ha színtelenre van állítva. Nálatok is ilyen?
Ha kilépek, majd újra be, akkor a böngésző sáv sötét módra vált, ha belegörgetek, átvált világos átlátszóra, stb. Full bug-os. -
BogyóBP
addikt
Valaki tud javasolni normális kijelző védő fóliát? 16 pro max ra ami nem rontja a kijelző képet es viszonylag könnyű felrakni. Az esr fele van most rajta amihez csak rögzítő keret volt abroncs nem es kézzel kellett feltenni nem ilyen boxban volt es nagyon sokat szenvedtem vele mert mindig került alá egy kis mikro porszem vagy nano szál es olyan mintha rontotta volna a kép minőséget. Köszönöm
-
1995M
tag
válasz
Hedon
üzenetére
Öröm és boldogság. Az Apple Devices újratelepítését próbáltad a történetben? File Explorerben látszott az iPhone? Windows Apple Devices és iPhone közti kapcsolatra utalt a hiba. Gondolom egyedi hiba lehetett, mert abból botrány lenne ha tömegesen téglázna telefonokat a Windows-os Apple program, mondjuk a Windows-os Apple Music minősége kapcsán sem erőltette meg magát az Apple. Én szándékosan először a hivatalos utat ajánlottam, ha azzal sikerült volna először akkor nincs szükség a random kínai programra, ami csak B terv lett volna. Mindenesetre jó megoldottad.
-
válasz
Hedon
üzenetére
Azért ehhez a kollektív letoláshoz hozzáteszem, hogy a 3utools 2016-ban jelent meg, a fórumban az első említése 2016 decemberében volt. Azóta rendszeresen kerül ajánlásra, amióta előfordul a topikban azóta 9 év telt el, ez alatt az idő alatt 903 hozzászólásban szerepel. Ez leosztva azt jelenti, hogy átlagosan 3.6 naponta említésre kerül. Lehet, hogy nem a web2 hibája az, hogy nem találkoztál vele.
-
Ez igaz, de a kártyára nem kell sokat feltölteni, kp-t sem kell sokat adni a gyereknek. A telefon magasabb értéket képvisel, azt is elvehetik tőle, vagy el is hagyhatja, ahogy mondtad.
Ez egy nehéz dolog, minden szülő saját maga kell eldöntse, mennyire lazán kezeli a biztonságot. -
Ezzel az a baj, amit mondasz, kb.ha már valaki el akar venni bármit egy gyerektől, akkor ne legyen nála telefon sem. Akik ilyet tesznek, ilyen szándékkal élnek a világban, nem agysebészek, a telefont is el fogják venni, nem gondolkodnak. Amit találnak nála, elveszik. Még a cipőjét, dzsekijét is.
Ez egy létező probléma.
Szóval, sem pénz, sem kártya, sem semmi értéktárgy ne legyen egy gyereknél, mert bármikor kifoszthatják. -
Noxy
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Ezzel csak az baj hogy elhagyhatja, vagy elvehetik tőle. B.kártyát szintén.
Az ApplePayban nem férnek hozzá a pénzhez.
Ezt átgondolhatná már az Apple meg a bankok, hogy a gyerek nevére szóló feltöltős b.kártyát, hozzá lehessen adni az AP-hoz. Azzal meg ugye nincs probléma, ha a gyerek az apuci platina kártyájával fizet a boltban. -
válasz
waszabi07
üzenetére
Sok év után az első széria a 17 Pro vonal ami teljesen hidegen hagy és ez nagy szó, mivel korábban sem voltak nagy ugrások, mégis volt valami apróság ami megmozgatott, még ha forintosítva nem is érte meg az apróság miatti csere.
Most semmi.
Dizájn számomra felejtős, alu ház titán/acél helyett (nem érdekel a jobb hővezetés, nem játszom, nem vágok és renderelek 4K-s videókat a telefonon, szóval a melegedés nálam nem probléma).
Nézegettem és fogdostam a Pro-t, 1000+1 tesztet olvastam és néztem meg, de totál érdektelen számomra, ami az előző évek után még számomra is furcsa és meglepő.
Egyelőre azt hiszem jó sokáig megmarad a 16 Pro. -
Noxy
veterán
válasz
atees
üzenetére
Várj még egy kicsit. Még nem érte el az algoritmus a gyerek fiókját.
De ugye nem gondolod komolyan, hogy ezt ilyen egyszerűen meg lehet oldani. Ezt még akkor sem lehet módosítani, ha valaki tévedésből rosszul adja meg.
Ne legyen igazam, de könnyen előfordulhat, hogy e miatt zárolják a fiókját. -
markknight
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Sajnos nincs meg sehogy. A Screen Time-ot is próbálgattam állítgatni mert redditen még ezt írták ötletnek, de zéró. Na mindegy, restore-t én biztos nem csinálok, amúgy is frissül a maga módján az összes app.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Van benne valami, bár engem a 16pm sem fogott már meg a 0 újítással, ja várj volt kamera gomb amit kb senki sem használ.
Tényleg nem tudnak mit kitalálni, pont ezért a 17 megjelenés után mondtam meg a 26os ios után hogy a 15pm-ot nem vagyok hajlandó újra iphone-ra cserélni... A narancs szín pedig nekem tetszene is. -
Sasi001
őstag
válasz
waszabi07
üzenetére
Ez a 17 pro és max is már egy küszködés volt , formailag, hogy mégis legyen valami ezt dobták össze de szerintem ez a vége. iPhone 6-tol minden évben váltok, amióta van csak pro max de a 17 pro max egyáltalán nem izgatott sem anyag minőségben sem kinézetben. Jöhetne valami nagyobb újítás.
-
Hedon
tag
válasz
Hedon
üzenetére
A közérdek úgy kívánja, hogy beszámoljak a béna apple devices szerencsétlenkedéséről, amit az eltoszott ios 26.2 miatt kellett elszenvednem a nagyszerű i11 mobilom esélyegyenlőségéért vívott harcban. Tehát érdemi információk híján kezdtem bele a dfu-mizériába. A gyári beállítások visszaállításába az apple szoftvere belebukott, és egy 53-as hibakóddal hagyott cserben, egy félig szétbarmolt telefont hagyva maga után.
Ekkor bukkantam rá önállóan a 3uTools nevezetű szoftverre, ami pár perc alatt visszatolt a telefonomra egy 26.2-t. Tehát én és mobilom sem a web2-ről, sem az apple supporttól semmilyen érdemi segítséget nem kaptam. Az apple leszarja, a web2-nek meg halvány lila gőze sincs semmiről + leszarja.
Nagyon köszönök minden segítséget. Az indiai youtubereknek.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
SE 2020 legutolsó szoftverrel olyat csinál, hogy az utoljára hívott számot (úgy tűnik random) időnként magától újra felhívja. Persze a tulajdonos tudta nélkül. Találkozott már valaki ilyennel?
-
AMD Power
titán
Ez valid lehet?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Ha esetleg ki van kapcsolva a Settings - General - Background app refresh akkor kapcsold be es nezd meg utana. Hatha.
-
válasz
markknight
üzenetére
Pedig ott kellene lennie.
Hogy mi a fene történt nálad azt nem tudom.
Nem tudok olyan beállítási lehetőségről, amivel az onnan eltüntethető, vagy visszavarázsolható.
Esetleg egy mentés-fr-mentésből visszaállítás?Jobb ötletem nincs. -
Noxy
veterán
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Erre nincs ötlete vkinek?

-
burgatshow
Topikgazda
válasz
hitchins
üzenetére
Valami nekem ezekben a korulmenyekben nem kerek mert ugyanakkor meg siman nyithatsz szamlat a gyereknek, egy csomo banknal 7 eves kortol pedig mar bankkartyat is igenyelhetsz. Meg nem jarok ebben a cipoben mert tenyleg kicsik meg ehhez a csemeteim, de egyszeruen nem ertem. Majd beleasom magam.
-
oszy
veterán
Most én rontok el valamit vagy tényleg még mindig béna a néjegyeknep a poszter beállítása? Ugyanis beállítom a hívóképet és nem akarja azt mutatni. Még mindig csak a neve kezdőbetűje jelenik meg. Ez régebben sem működött teljesen flottul, de most ez még inkább nem.
-
hitchins
őstag
válasz
atees
üzenetére
Igen simplehez is kell a 16 ev, de azt egyszerubb atallitani csak ki kell pipalni. Raadasul (szerintem) nem lehet beallitani a wallet helyett. Marmint hogy azzal fizessen a kasszanal. Igaz ezt egyelore nem neztem at tuzetesen elsore nem lattam ilyen opciot.
Apple support viragnyelven azt tanacsolta irjam at a szuletesi idot. Szerintem ez lesz, mar ugyis csak kicst tobb mint egy ev van hatra.
Aztan visszallitom.
Nem teljesen ertem szuloi jovahagyassal miert nem lehet ezt megoldani.
Illetve de, ez most nem az apple hulyesege ugy tudom valami torvenyi szabalyozas van ra. -
Kbali
nagyúr
-
Ricardo
titán
Vadiúj formátumú összehajtható telefont fog kiadni a Samsung
Várható volt. Ha már úgyis lesz ilyen gyártósoruk, ahol legyártanak egy halom ilyen arányú kijelzőt, akkor kiadnak ők is egy ilyen verziót.
-
hitchins
őstag
Apple pay ha jol tudom 16 eves kortol elerheto.
Van valami megoldas hogy 14 eves gyerek telefonrol tudjon fizetni? -
BogyóBP
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én konrét programra gondoltam volna az itunes el már csináltam és le lehet szedni a firmwaret már nemtudom melyik oldalról aztán ha shiftet nyomok a visszaállításnál akkor elvileg felülírja azzal.
-
BogyóBP
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Úgy tudom DFU flasht az itunes is tud.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Hedon
tag
válasz
Schafranek
üzenetére
Az indiaiak ajánlgatják a 3utools szoftvert, és bizonygatják, hogy megoldja a nyámnyila apple device vagy itunes által 53-as hibára futott visszaállítást. Merjem kipróbálni?
-
Hedon
tag
válasz
1995M
üzenetére
Ez már nem kapcsol be. Ahogy fentebb írtam, csak a kábelt és egy laptopot mutat, és a support.apple.com/iphone/restore webcímet. Előtte megjeleníti a megrágott almát egy pillanatra, aztán kábel.
Félbehagyta a visszaállítást, mert 53-as hibára futott.
Ismeretlen hiba lépett fel (53). 067D.0035
Aztán kakukk -
jeni
félisten
válasz
Rage47
üzenetére
Rage47
Ez sem megoldás.
FRP-s (ügyfélkód) esetén sem fog tudni tovább belépni,az elején elakad majd.
Rewmac
Csinálj biztonsági mentést.
Ha hivatalosan kell cseréltetni aksit és garis a teló akkor FIND MY szolg. érdemes.
Iphone esetén még nem találkoztam a saját készülékemmel még ilyennel.
A Samsung esetében is van olyan,hogy karbantartási üzemmód ami azt jelenti a szervizesnek,hogy nem tud a privát helyre belépni és nem csinálhat Factory resetet. -
Rewmac
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Pont ezt kérdezem mik ezek?
-
BogyóBP
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Az nem ugyanaz mintha a teljes szoftvert újrairnád. Szerintem.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Schafranek
üzenetére
Ennek a kiprobálós verziója is elég egy törléshez?
-
1995M
tag
válasz
Hedon
üzenetére
Az iPhone bekapcsol normálisan? Akkor ott csak telefonon próbáld az alaphelyzetbe állítást.
Ha az 53-as hibaüzenet jelent meg az iPhone vagy iPad frissítésekor vagy visszaállításakor
Ha az iPhone nem kapcsol be vagy fekete képernyő jelenik meg
-
Hedon
tag
válasz
Hedon
üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek. Kínomban megkíséreltem egy visszaállítást DFU-val az Apple Devices-ban, és sajnos 53-as hibára fut. Másik PC-n is próbáltam, másik gyári kábellel és másik portban is. Jelenleg nem nagyon tudom, hogyan folytassam.
Momentán annyi van, hogy egy kábelt és egy laptopot mutat a képernyőjén, mársa nem jó. Így is tetszik, csak többet várnék egy iphonetól.Ha esetleg útbaigazítanátok, rémesen hálás lennék. Egy mobil szerviz meg tudja ezt oldani, ha nekem nem sikerül? Nekem sikerül?
Köszi

-
burgatshow
Topikgazda
Kiteszem a lábam és elszabadul a pokol.
Szabi és 1995M: először és utoljára szóltam. Lehet vitázni és véleményeket ütköztetni de személyeskedni nem. Vagy tárgyilagosan megbeszélitek vagy nehezebb eszközökhöz folyamodok.
-
Rewmac
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan szervízt aki gyári aksival dolgozik és nem kell megadni a feloldó kódot?
-
válasz
markknight
üzenetére
erdekes

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tényleg nem tudnak mit kitalálni, pont ezért a 17 megjelenés után mondtam meg a 26os ios után hogy a 15pm-ot nem vagyok hajlandó újra iphone-ra cserélni... A narancs szín pedig nekem tetszene is.

icecave
-secret-
Zsolt,72