Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Bocs, nem emlékeztem rá, hogy mennyi volt amikor megvettem.
Nekem bevált. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Tényleg, erről jut eszembe, hogy a napokban olvastam, márciustól változik a jogszabály, már nem csak magánszemélyként, hanem kkv-ként is sávos lesz a jótállás (3 évig), értékhatáronként ugyanúgy mint a magánszemély esetén.
-
Pano
veterán
Hali!
Ennek az adaptív energiakezelésnek van értelme? Alapértelmezetten be van kapcsolva.

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nálam nyáron (nem kilmatizált helyisében) szépen tudott melegedni.
Medence mellett napernyő alatt árnyékban szimplán BT+wifi+Spotify trióval is brutál forró tudott lenni.Volt hogy ki is kapcsolt mert túlmelegedett, ilyennel korábban sosem találkoztam.
Xiaomi 14T Pro is tudott hasonló körülmények között melegedni de az i15 Pro-t meg sem közelítette.
Szobában az Annke Vision kamera rendszer appja élőképpel is iszonyatosan hevítette.
16 Pro sem egy jégkocka, de annyira ezzek sosem hevítették. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Sys85
üzenetére
Mondjuk ezt nem tudtam, hogy nem csak a telefon törlesztő számít, de igazából nem is érdekelt a téma sose.
Jövőre 10 éves a Telekom előfizum, szóval, emiatt sem tartottam fontosnak ezt a dolgot, csak most így felvetettem. 
Amúgy igen megértem a félelmet, én is ismerek olyan emberkét akitől sose vennék telefont mondjuk, de egy régi motoros PH tagtól pl, akinek még sok értékelése is van, nem feltétlen félnék, főleg ha pl egy olyan telefont árul ami élből több mint 2 éves neki, ott már nincs mitől tartani, hisz a hűség is lejárt.

Vissza térve a melegedéses dologra 15 Pro-nál, mennyire gyakori ez akkor? Mert én több mint 2 év alatt egyszer se tapasztaltam, pontosabban, egyszer, mikor a napon felejtettem. Akkor nekem szerencsém van ezzel a telefonnal? Vagy a tok miatt nem éreztem sose?
-
Doki42
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szia!
Akcióba vettem 3.500 ft ért. Az baráti volt, ne vedd meg egyböl próbáld ki. Nekem bejön pl: akár állványról 30 perc záridő. -
zzola
titán
Hitelre vásárolt termékkel kapcsolatban kérdés merült fel: ha valaki hitelre vesz mobil, de nem szolgáltatónál, pl.: MM, Euronics stb., és nem fizeti a törlesztőt, hitelezőnek van lehetősége tiltatni az eszközt? Korábban nem volt, manapság mi a helyzet?
Vagy követelheti adóstól az eszközt?
Köszi. -
válasz
mihail38
üzenetére
Szerintem elsiklottál az eredeti téma felett.
Nem azzal van a gond ha valaki saját maga részletre hűséggel vesz telefont (mindenki maga eldönti mit hogyan vesz meg és ezzel nincs is gond), hanem annak van veszélye ha valaki ilyen telefont vesz meg használtan.
Benne van a pakliban, hogy ha nem fizet az eredeti tulaj (szándékosan/saját hibáján kívül, pl anyagilag hirtelen megrottyan), akkor az új tulajnál is tiltva lesz a teló, max “ipod-ként” fog működni, de mobilhálózatra nem tud felmenni vele.
Persze nem minden szolgáltatós/részletre vett teló jut erre sorsra, sőt szerintem kicsi arányban, de benne van a pakliban ez is.
Most magam ellen is beszélek kicsit, mert a telóim nagyrésze előfizus volt, viszont én tisztességgel fizettem tovább, vagy egyben kifizettem mindet, de egyrészt nem vagyok hülye (Telekom olyan büntit akasztana a nyakamba…), másrészt anyagi gondjaim sincsenek. -
Injun
senior tag
Az iPhone 14 pm 2026-ban megállja még a helyét?Androidról váltanék,hátha megtetszik.
-
evooo
aktív tag
Van egy 15 Pro Maxom, utángyártott akksival, menübe jelzi is. Ha beviszem hivatalos szervizbe, szerintetek fogják nekem cserélni eredetire a jelzett (kb 40k) áron? Csinàlt már itt ilyet valaki?
-
mihail38
senior tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Nem értem ez miért probléma?
Én csak előfizura és részletre vettem telefont a mostanit is, és észre sem veszem a havi 15e egy 16 pro-ért.
Nem is szeretnék egyben kifizetni 4-5 száz ezreket amit szerintem sokan megéreznék és van a másik része is aki csak így tud hozzá jutni egy ilyen telefonhoz.
2 év hűség és 2 év a törlesztő, úgy szinte egyszerre jár le... -
burgatshow
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha hivatalos forrasbol veszed (APR vagy apple.com pl.), akkor itthon az Apple-tol is megkapod a 3 evet maganszemelykent.
-
Maxell014
senior tag
Rendben, köszönöm!
A 128 gigás modell ha teljesen vissza van állítva gyárira szóval elvileg "semmi" nincs rajta akkor a 128ból mennyi használható fel ? -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ha hűséges előfizu tartozik egy telóhoz például és részletre lett vásárolva, attól, hogy kifizették a teló hátralévő részleteit, még tilthatják, ha az előfizu nincs fizetve. Le kell teljen teljen a hűségnek is, vagy mindent ki kell fizetni fullra és nem tiltják. Ez így működik.
(máshogy nem is adják a mobil szolgáltatók részletre a telót csak hűség előfizuval) -
SoulReaver
veterán
válasz
Maxell014
üzenetére
A.I. a barátod

˝A magyarországi jótállás (garancia) a termék vételárától függő "sávos rendszeren" alapul 2021 óta, ahol a kötelező minimum garancia 1, 2, vagy 3 év lehet: 10 ezer felett 1 év, 100-250 ezer között 2 év, 250 ezer forint felett 3 év jótállás jár, de ez a 2024-es változások óta 10 ezer és 250 ezer forint közötti termékeknél 2 évre emelkedett. A jótállási idő a termék átadásával kezdődik, és a hibás teljesítés esetén javítást, cserét, vagy végső esetben árleszállítást/elállást biztosít.˝
Maga a gyártó szerintem csak 1 évet ad.
-
Doki42
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szia! Igen a gyári korlátozott. Én a Reeflex et használom, próbáld ki.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Attól hogy kifizetted, de meg él az előfizu még lehetnek gondok ha nem fizetsz, mert ugye van egy kedvezmény is amit a telóra kaptál az előfizetésért cserébe, emiatt lehet gond a telefonnal akkor is ha már csak a havi számlákat kell fizetned.
Ezt már sokszor kitárgyaltuk.
Persze vannak olyan eladók akiknél nem kell tartani a nemfizetéstől (én is sok-sok telefonomat adtam el így HA-n az évek alatt, mind működik a mai napig, vagy max már a szeméttelepen pihen a kora miatt), de a nagy számok törvénye alapján bele lehet szaladni olyan üzletbe is ami után lehet szívás.
Nem tövényszerű, de benne van a pakliban és nem nulla az esélye.A mezei áruhitelest ne vegyük ide, az más téma!
Ott nem fogják tiltani a hálózatról, mivel magának a készülének semmi köze a szolgáltatóhoz.
Ott max az eredeti tulaj ellen indul behajtási eljárás (pl tiltják a fizujából a tartozást), de maga a készülék nem lesz piszkálva.
A nem fizetett laptop MAC/IP címét sem tiltják le ha nem fizeted. -
Noxy
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az áruhitelest nem tudja letiltani a kereskedő. Szolgáltatónál meg nem probléma az IMEI blokkolás.
Én szolgáltatói telefont csak családon belül, vagy megbízható baráti körből vennék. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Sys85
üzenetére
Érdekes infó ez nekem ez a melegedés. Nekem 2023 októbere óta van meg és egyszer melegedett fel, mikor a napon felejtettem.

Akku az enyémbe amúgy 89%-os, 650 ciklussal.

Az előfizura vett, független telefon miért baj amúgy? Az enyém is az volt, kb 5-6 hónapig, utána egybe kitörlesztettem a fennmaradó összeget. Ha ki van törlesztve, szerintem nem gáz, ha szolgáltatós volt. Ennyi erővel lehet áruhiteles is ami nincs fizetve.

-
Maxell014
senior tag
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
Akkor a lényeg, hogy javítás / bontás mentes legyen a készülék. Lehetőleg első tulajdonostól legyen minden papírjaival és normális boltból illetve az akksija ne legyen 85% alatt.
És ezeknek a kritériumoknak megfelelő viszonylag újszerű állapotú 128gb és 256gb modelleknek mennyi a korrekt piaci ára ? -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Függ a user-től is, hogyan használja. Valaki 1 év alatt kinyírja az akkut a telójában.
Az biztos, hogy a Pro Maxoknak jó az üzemidejük, volt nekem is párszor. Most sima pro van. -
despitz
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Első iphone-om egy 13PM volt.
86%-os akkuval vettem, gondoltam nem Qrok el egyből fél misit egy telóra, amit nem ismerek. 10 hónap után 84%-os akkuval adtam el, még így is kibírt egy napot bőven. Nem volt hibája. 15PM nem hozott olyan sok újdonságot, de legalább már új(volt) és most egy év után még mindig 100% az akkuja. Imádom, nem bántam meg a PM-et. -
válasz
The.Biker
üzenetére
Használtautónál a olaj- és vezérléscsere is ilyen érzéseket váltana ki?
Amúgy azért sok 15 Pro simán jó akkuval rendelkezik.
Azért van több olyan is, ami max 1,5 éves, ezeknek az akkuja meg még bőven 85% felett van, de sok van hogy 90% feletti.Ki mennyire volt power user.
Ezeknél még azért nem kötelező a csere. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Az is opció csak első iPhone és egyből akku cserével indítani....
nekem eléggé kiábrándító lenne.
Vagy keresni "bontatlant", ami még eredeti állapotú, min.85%-os akkuval, az még oké lehet. Aztán idővel csere, ha beválik az ios. -
válasz
Maxell014
üzenetére
Miért ne lehetne használtam venni?
Ha találsz olyat, ami számlával igazolhatóan hazai, magánszemélyes vásárlás (a 3 év gari miatt ez fontos, több ilyen példány is még ami bőven garis) és nem szolgáltatónál előfizuval vásárolt, akkor ár és állapot függvényében nem nagyon lőhetsz mellé, csak legyen meg minden papírja!Az hogy az akkujuk milyen állapotban van az már elég random, de azért nagyrészük még bőven jó akkuval rendelkezik.Ha mégsem,akkor az eredeti akku cseréje ~39k (erősen ajálott a gyári akku), ezzel azért érdemes számolni.
A 15 Pro egy potens telefon lesz még egy jóideig, szóval jó választás, de szeret melegedni, főleg nyáron.Ezzel jobb tisztában lenni.Használattal kapcsolatban 1-2 tanács:
-Légy nyitott, sokmindenben nagyon más mint az android, szokni kell ha még sosem volt
-Sokminden máshogy, vagy korlátozottabban, esetleg sehogy sem műkődik androidhoz képest.
-Teljesen más világ, próbáld meg nem az androidot és a funkcióit kereni benne.Ha görcsösen ragaszkodsz az ott megszokott dolgokhoz, akkor csalódás lehet a vége.Láttunk már rá példát.Ha nem kap el camera button láz a 16 Pro-nál (ami aztán egy sosem használt feature lett nálam…), akkor a mai napig a 15 Pro-t használnám.
Ha megveszed és majd tanácstalan lennél bizonyos dolgokkal kapcsolatban, akkor itt szívesen segítünk amiben tudunk!
-
SoulReaver
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen azt a napocskás csúszkát ismerem.
PL. a holdra nagyon kicsi ISO és hosszú expo kell, de pl sorozat kép is kellene, hogy később stackelhető legyen, amiből lehet egy jó képet csinálni.
Astro fotózni nem telóval szoktak, az inkább csak ilyen bevezetés. Meg főleg androidossal csinálják, lehet emiatt, mert az iphone ilyen téren körülményes.
Az okulárba helyezhető astro kamerával csinálják, de ahhoz laptop kell, meg goto mechanika, stb... Egyelőre nem vernék bele több száz ezret....
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mégis merre felé kezdjek el nézelődni és jó irányba tapogatózok-e ?
Arról lenne szó, hogy tönkrement az eddigi telefonom (csak andoridos telefonjaim voltak idáig) és akkor most úgy gondoltam, hogy kipróbálnám az iPhone-t. Én egy használt 15 pro-ra gondoltam, de nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ezeket használtan venni illetve hogy a 15ös széria megfelelő választás lenne-e ? Felhasználás szempontjából én teljesen átlagfelhasználásnak tudom be azt amire én használom a telefont. Böngészés, messenger és egyéb céges üzenetküldő program és fényképezés a munka miatt és ezért jó ha jó képet csinál részletes stb.
Mit tanácsoltok ? -
Kbali
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Érdemes lenne utánanézned, hogy azok, akik ilyen hardwaret használnak, milyen appot javasolnak. Hátha van ehhez valami spéci.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen is meg nem is. Video felvetelhez lehet rogziteni a feher egyensulyt, hogy a felvetel alatt ne valtoztassa, de kezi beallitas nincs.
Az ISO-t se tudod konkret ertekre allitani, de az exposure-t lehet: bokj a kamerakepen valahova es akkor megjelenik egy napocska csuszka. Azt fel-le huzva lehet allitani.
Ha ettol tenyleg tobb kell, akkor 3rd party app: Pro Camera, Halide (Apple design winner) vagy Camera+.
Szerk.: linkek.
-
Doki42
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szia, lehet állítani…
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Pro shot
-
SoulReaver
veterán
válasz
Kbali
üzenetére
Gyáriban nincs manuális ISO, fehéregyensúly és manuális fókusz.
Vettem egy Newton teleszkópot és most egyelőre telefonnal szeretném megörökíteni amik tetszenek... Ehhez manuálisan kellene tudnia pl fókuszt és ISO-t főleg.Eddig nem foglalkoztam vele, mert nem a kamera miatt váltottam iphone-ra.
-
Kbali
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
sokat segíthet, ha elárulod, neked miért szar a gyári, milyen funkciót keresel, amit az nem tud. Akkor lehet, tudnak segíteni.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jó okè -
dnelb
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
blackmagic cam
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem jó ez attól, hogy sz@r.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én nem, bocs. Jó nekem a gyári is.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
A gyári kamera app helyett egy okosabb appot tudtok nekem javasolni? A halide mark2 fizetős, de gondolom az összes jó app fizetős?…
-
CharlieDrop
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
szóval sem mondtam hogy az, azt írtam, hogy a háttérben csak akkor játszik le zenét az iOS, ha az előtérben levő szoftvernek nem kell hangot kiadnia. Ha az előtérben lévő app mégis prioritást kér, akkor az iOS-nek sok teendője nincs. Ha az app fejlesztője megugorja, mint a Waze pl, akkor egész jól ki lehet kerülni ezt, de én inkább kikapcsolom ott is a hangot.
-
Ricardo
titán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem lehet, hogy mindkettőtöknek igaza van? Az alkalmazás a rossz, de csak ioson. Lehet Hogy az alkalmazás frissült , az iosos verziór ban van valami hiba, a droidos verzióban nincs . Ez magyarázná hogy miért nem jó a régebbi ioson sem, az androidon meg miért jó.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akkor ok
elhiszem -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Earfün fülhallgatót használok 1 éve. Például: nézem a One app-on a TV műsort(este szoktam), fülemben a cucc, valamiért kiveszem a fülemből, vissza teszem és elindul a BDPST rock rádió, majd nagynehezen bezárom az appot, sokadszorra sikerül csak, lefagy, aztán újra a TV műsor szól benne. Ez valakinek esetleg? Valami beállítás csak? De nekem bug-nak tűnik a lefagyás miatt, alig tudom bezárni az appot.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
És ha ios hiba? hm?
Mi a bizonyíték az app hibára? Nekem bizonyíték kell!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
The.Biker
üzenetére
Hasonlóval Androidon én a Kodi app esetén találkoztam, ha ment a videó és valami miatt háttérbe kellett rakni, akkor ment tovább a háttérben a hang, ez még a jobbik eset, de volt amikor már majdnem alszok, fülemben a füles, és egyszercsak hirtelen megszólal valami..... 😁
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A Facebook nem zenelejátszó app 😉
-
CharlieDrop
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Egyszerű, ha olyan folyamot tölt be a face, ahol van hang is (pl. videó), akkor az kerül előre, zene megáll. Ha nem, akkor előfordul, hogy megy még a zene a háttérben. De mindig az az applikáció kapja meg a hangvezérlést is, amelyiken van hang. Szóval ha szöveget szerkesztesz, akkor még marad a zene.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gabyka
üzenetére
Én nem az appokra gondoltam. Azt tudja egy normálisabb felhasználó, hogy idő kell míg az appokat kifejlesztik egy új verziószámú iOS-hez. Itt arra gondoltam, hogy a liquid glass effekt stb... mennyire érezhetően terhelné a telefont, bár 8GB ram és A17 procit ha ennyi jelentősen terhelne ott már baj van.

-
markknight
nagyúr
válasz
The.Biker
üzenetére
Most jött elő megint ez a hiba iOS 26.2 alatt.. Hónapokat elvoltam vele, de random és még weblapoknál is elmegy a zene. Miért nem tudnak egy kva kapcsolót csinálni, hogy egyszerre ha akarom 6 helyről szóljon a hang mint számítógépen.. aztán ami nem kell majd kilövöm..
-
gabyka
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
15pro-m van. Semmi bajom nincs a 26-al. Kezdetek óta fent van (az ipad és macbook is megkapta), a második frissítéssel az akksiidő is jobb lett mindegyiken. Mondjuk nem telefonon élem az életem, de nem találtam laggolást, akadozást, ilyesmit, nincs is telerakva minden szeméttel. Whatsapp, viber, pdf (tervrajzok pögetése), otthonvezérlés, banki appok, telefon, sms, zenehallgatás, ezek vannak/mennek. Ami nincs az a facebook, insta, tiktok, ilyesmik. Régebben egy átlagos estére 20% körülire merült, most inkább 40 marad benne. A legtöbb hibát az app-fejlesztők slendriánsága okozza, de jellemzően mindenki az os-t szidja.
-
válasz
WNorbert85
üzenetére
Áá....nekem is ki van kapcsolva és ugyanúgy random csinálja.

Annyira azért nem érdekel csak egyik fórumtárs kérdezte korábban és arra reagáltam.
Ettől függetlenül vicces. Majd kipróbálom a nejem Samsungján, hogy neki is csinálja-e. -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem folyamatosan csinálja. Pl most is kipróbáltam és megy a zene.
Ha elhallgat, az alkalmazásváltóba rakom, egyből folytatódik a zene, megnyitom és megy a zene. Szóval random csinálja csak..
🤦🏻 -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem a 16e 26.2-n volt, kicsit lassabb és darabosabb volt, amúgy is az a 60hz miatt, de láthatóan lassult kicsit.
Szerintem ne frissítsd le soha.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor szuper. Lefrissítem. Lehet ha annyira megtetszik megkapja a 15 Pro is.

zzola:
Jah tényleg. A T-nek az. Elvileg a Recommerce Group amúgy francia, szóval nem értem miért Romániába kellett küldeni az akku bajos iPhone SE-t.
The.Biker:
Én sose teszteltem, hogy bezárom, megnyitom, stb… de a helyzet nekem is ugyan az mint neked.Nem hiszem, hogy ram a felelős emiatt. Nekem iPhone 15 Pro-n csinálja és iOS 17.6.1-el. Szóval ami közös a problémánkban az esetleg a facebook szoftververzió emiatt gondolom, hogy azzal van a baj.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem csak azzal csinálja. Ha megnyitom zene hallgatás közben, még nem áll le a lejátszás csak ha belegörgetek a hírfolyamba. Aztán bezárom a facebookot, elindul a zene, újra megnyitom, már nem áll le a zene. Van, hogy másodszorra, van, hogy harmadszorra sikerül megoldani, hogy tudjak facebookozni zene leállás nélkül. Szóval nem állandóan csinálja. Ez is érdekes. Nem inkább a RAM-hoz van köze?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
26.2-n vagyok a 16e-mel es minden ok.
-
zzola
titán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
"Recommerce Group" a T partnere.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
zzola
üzenetére
Én szerintem a Telekom-nál is Rejoy-os cuccok vannak, vagyis minden szolgáltatónál. Mert érdekes mód amíg az Angliai minta alapján nem jelent meg nálunk a Rejoy (Angliában évek óta van musicMagpie ami ugyan az mint a Rejoy) addig a szolgáltatóknál se voltak felújított telefonok.
MÁS:
iPhone 16e készüléken iOS 18.6.2 van. Szerintetek nagy érvágás iOS 26-ra frissíteni?
Én az iPhone 15 Pro-m nem mertem iOS 26-ra frissíteni iOS 17.6.1-ről mert félek attól, hogy jelentősen lassabb lesz, de a 16e azért csak újabb prociban is. -
zzola
titán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A Rejoy ugyanez, ráadásul a Yettel azok hulladékjait árulja.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

icecave
-secret-
Zsolt,72