- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
-
Frontiner
aktív tag
válasz peetie1 #327346 üzenetére
Én sem nyálaztam végig, nem is igazán találok erről ott több infót.
Én sem próbáltam még, de gondolom a leírást elolvastad.
De itt egy:Fontos megjegyezni, hogy ez a távoli irányítás csak iPhone-ról iPhone-ra vagy iPad-ról iPad-ra működik; nem lehet iPhone-t irányítani iPad-ról vagy fordítva. Ráadásul ahhoz, hogy valaki távolról hozzáférjen a készülékedhez, el kell, hogy legyen mentve a névjegyeid között. Ez egy extra biztonsági réteget ad, így csak a megbízható emberek irányíthatják a készüléked.
Lépések a Távoli Irányítás Kéréséhez, Elfogadásához vagy Elutasításához FaceTime-on
Íme egy egyszerű útmutató arról, hogyan indíthatsz egy távoli irányítási session-t FaceTime-on:
Hívj Fel Valakit: Kezdj el egy FaceTime-hívást azzal a személlyel, akit szeretnél segíteni. Győződj meg róla, hogy a névjegyeid között van.Oszd Meg a Képernyőt: A másik félnek meg kell nyomnia a Megosztás ikont, hogy megossza a képernyőjét veled. Ez a lépés kulcsfontosságú a távoli irányításhoz.Kérj Irányítást: Miután megosztotta a képernyőt, egy homályos kép fog megjelenni az ő képernyőjéről. A távoli irányítás kéréséhez nyomj a megosztott képernyőre.Engedélyezési Értesítés: A másik fél kap egy értesítést, amelyben megkérdezik, hogy szeretné-e engedélyezni a távoli irányítást. Az “Engedélyez” gombra kell nyomniuk ahhoz, hogy hozzáférj. Ha nemet mondanak, akkor választhatják a “Ne Engedélyezd” opciót. Ha elfogadják, 3-tól 1-ig visszaszámláló fog megjelenni.Irányítás Átvétele: Amikor a másik fél engedélyezi az irányítást, te átveheted az irányítást a képernyőjük felett. Az ujjal tudsz rajzolni a képernyőre, hogy illusztráld, mit csinálsz, így könnyebben tudnak követni. Ez a jelölés automatikusan eltűnik egy idő után.Az Irányítás Befejezése: Bármikor megnyomhatod a “Stop” gombot a képernyőmegosztás ablak alján, hogy befejezd a távoli irányítást. Alternatívaként a FaceTime hívás befejezése is megszünteti a session-t. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
válasz peetie1 #327344 üzenetére
Szia!
A távoli vezérlés funkció nem minden országban vagy régióban érhető el. Látogasson el az iOS és iPadOS funkcióinak elérhetőségét bemutató webhelyre
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
válasz markknight #327272 üzenetére
Nálam szokta azt csinálni, hogy néhány számot nem játszik le. Illetve lejátsza, mert megy a számláló, csak épp hangja nincs. Visszalépek vagy megállítom, elindítom a számot és akkor megjön a hangja. Baromi idegesítő.
A másik dolog. Egy Ikea Symfonisken hallgatok zenét. Ha az oldalsó gombbal akarok hangerőt állítani, össze-vissza ugrál a hangerő. Bíztam benne, hogy lesz vmi javítás a 18.1-ben… iOS 17.x soha nem voltak ilyen gondok. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten Iphone téma, de erősen kapcsolódik, remélem maradhat.
Apple Musicról lenne szó. 2017-ben mikor új felülete lett, akkor indításkor be lehetett jelölni kedvenceket. Azóta jónéhány már nem releváns számomra, évek óta még csak hasonlót sem hallgattam, mégis dobálgatja szépen az arcomba vagy hasonlóakat az ajánlásba. Hogy a f@szba lehetne ezt törölni, resetelni vagy mittomén, sehol nem találok rá se opciót, se megoldást. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
Hali!
A gyári naptárba nem lehet adott napot vhogy megjelölni egy pöttyel, zàszlóval akármivel? IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
válasz sgeza #319507 üzenetére
Tudom, hogy 2ds kód. Arra fel irtam h az olvasó kb. 2 cm-re emelkedik ki az automatából és lehetetlen beolvasni a Qr kódot akárhogy tartottam eddig oda, forgattam, közelebb, távolabb, stb. soha nem tudtam még beolvasni.
A Lidlben ilyen van, amivel számomra lehetetlen beolvasni a kódot.
Máshol még nem próbáltam, de van ilyen olvasós is, ezzel nyilván könnyebb…
Na de ez már tényleg nagyon off. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
-
Frontiner
aktív tag
válasz bostone #318577 üzenetére
Gondolkoztam, hogy egyéni musicra fizessek elő. Az ugye havi 1800. Aztán pont szóbakerült rokonokkal, amikor épp ki volt mindenem a Yt musiccal, az Apple One,kb mindenki csak a zenét használja belőle, én speciel nézek elég sok sorozatot a tv-n, szóval nálunk megérte, mert így mindenki spórol egy kicsit, ha csak a zenét nézem, a többi meg “ajándék” mindenkinek. Van családi Yt prémiumom is, azt meg én nem
használom ki, alig nézek 1-2 tartalmat rajta. A zenét meg ugye hanyagolom.[ Szerkesztve ]
-
Frontiner
aktív tag
válasz akosxyz #318569 üzenetére
Elég sűrűn csinálta kb 4 hónapja is már, ezért meguntam az egészet és dobtam a francba! Megállt, írja, hogy nem létező tartalom, amit ha újraindítok akkor meg megy,stb.
Előfizettem családi Apple One-ra, azóta nyugodtság van[ Szerkesztve ]
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Ha már kép mizéria...
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy az miért van, hogy bizonyos képeket, amiket az asszonynak küldök, és hangsúlyozom, hogy csak Bizonyos!!! képeket, hiába törlök ki, Imessage-ben, majd a törölt üzeneteket közül is törlöm, pár óra/nap múlva ugyanúgy ott lesznek az elküldött képeknél... ez kontkrétan 8 db kép, ami az istenért nem akar törlődni. Régóta probléma, már iOS 16 alatt is észrevettem. iCloud mentés az iMessage-re be van kapcsolva.
Nem tárhely miatt izgat, hanem, hogy az a pár db kép miért nem képs eltűnni IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
válasz alba-regia #314456 üzenetére
Szia!
Én megtaláltam a miértre a választ:
Belépsz Gmailre, Google fiók kezelése,Személyek és megosztás,Interakciókból mentett kapcsolatfelvételi adatok, és itt kikapcsolod.
Az Ios-t széttúrtam, de eszembe nem jutott voln, hogy Google beállításaiban keressem a megoldást. Köszi mégegyszer @ Zsolt_72 IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
-
Frontiner
aktív tag
válasz Zsolt,72 #314434 üzenetére
Szia!
Talán tudnál nekem is segíteni
Hogyan tudnám az összes Gmail-es kontaktomat átvarázsolni Icloudba?
Mert most nálam kicsit "káosz" van... Köszi
(Mondjuk azt sem értem, hogy az összes alatt miért van több, mint a Gmail-be?)[ Szerkesztve ]
-
Frontiner
aktív tag
Hali!
Nektek nem csinál olyat az iMessage, hogy törlitek az ott elküldött vagy fogadott képet, aztán random idő múlva ismét megjelenik, mintha nem is lett volna törölve. 16.1 van fent. Ezt csak iOS 16 óta csinálja, 15.x... sose volt ilyen problémám.Sőt! Semelyik korábbi verzióval
Az a baj hogy elég sok képet kapok és fogadok így látványosan dagad az üzenetek mérete... IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest