- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmo
senior tag
válasz Totheground #29799 üzenetére
Ez egészen biztos???
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
kenny123
addikt
válasz bull84ghia #29796 üzenetére
Restore-t nem akarok első körben próbálkozni, szopó volt jailbreakelni bekapcsológomb nélkül, de sor kerül rá ha nem jön össze..
yo
-
Atmo
senior tag
Hali
Tud valaki ajánlani iPhone 4-re valódi call recorder appot? Köszi
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Egy iphone 3g 4.2.1 jailbreak után csak azt írja hogy "nincs szolgáltatás". Mi lehet a probléma?
Minden gond nélkül megy, ezelött volt már restore-olva, de azután nem volt gáz, tehát nem a függőséggel van a gond.yo
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #29791 üzenetére
Köszi, teszek majd egy próbát vele.
-
kchris78
veterán
amúgy szerintem nem kell közel sem Ikon LTE az LTE igénybevételéhez. Szerintem az 50-200MB-os csomagok kivételével (meg persze a sima Ikonok ) mindenhol aktiválták az LTE-t (különösen a sima üzleti adatcsomagoknál mint ami nekem is van - 3G-n pedig nem is kaptam csak 7.2Mbit/s-t).
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
no nekem is ezt csinálta a telefon. Letettem, 1bar majd nincs szolgáltatás majd LTE 4bar... Szerintem ebben nincs semmi extra, 2-3 mp kell míg átjelentkezik LTE-re 3G/EDGE-ről. Elvileg ezt híváskor is megteszi csak kicsörgés előtt ezt nem érzékeli az ember.. Le lehetne tesztelni hogy ez a késleltetés megjelenik e híváskor is..
-
r3dsnake
nagyúr
Feltettem megint az activatort próbaképp (auxo, zephyr és minden más nélkül). Nem értem hogy tudjátok használni, i4-en nagyon érezhető, hogy sokkal lassabban jön be a multitasking bar, anélkül, hogy bármit bekapcsoltam volna activatorban.
-
juhiimi
aktív tag
Azt mi okozhatja,hogy mostanaban elegge osszevissza mutatja az aku szazalekat?Pl.13-rol 1 ora alatt lement 3-ra,ugy ,hogy nem is hasznaltam, aztan 3%-on meg videoztam, zenet hallgattam,telefonaltam es csak jo ido mulva ment le 2-re.6.1 -es szoft JB nelkul.
-
madgie
titán
-
nord_
veterán
válasz Tibee86 #29780 üzenetére
Értem. Az igaz is, hogy dizájnos lett a futó alkalmazások listája. Le is töltöttem volna, ha nem maradnak a szokásos, dupla Home gombos agyrémnél.
Mondjuk, én sose szoktam bezárni az összes alkalmazást (egyszer kipróbáltam, semmivel se lett hosszabb az üzemidő, ráadásul memóriagondok sincsenek). A zseblámpát nálam az ncsettings váltotta ki, ebben is benn van a kapcsolók közt. -
Kapanyél
őstag
Ajánljatok pls. egy free USB mass storage módot nyújtó appot az AppStore-ból! Csak fájlhurcibálásra kellene.
Köszi előre is!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Tibee86
nagyúr
"(Auxo minek is jó? Nem értem...)"
Egyrészt szerintem nagyon jól néz ki, másrészt nálam 2 tweaket kiváltott. SBSetting/Ncsettings-et, mivel ugyanúgy vannak kapcsolok benne, másik meg a Killbackground, mivel ebben alapból ha hosszan rányomok az egyik app.-ra, akkor bezárja az összeset, + zseblámpa app se kell, mert alapból van a kapcsolók között.[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz 360xbox360 #29778 üzenetére
Ha eddig jó volt (tehát nem a térerő hibája), akkor haldoklik a beszédhangszóród.
-
360xbox360
tag
Van egy iphone 4-em és telefonálásnál alig hallom akivel beszélek (maxra van véve). Mi lehet a gond?
-
nord_
veterán
válasz kchris78 #29769 üzenetére
Mert nem kell minden sz*rt felpakolni.
A Zephyr tökéletes, abszolúte kiváltja a Home gombot (Auxo minek is jó? Nem értem...)
Ezen kívül csak a CallCounter (hívásidő számláló) Ncsettings (gyorselérésű gombok a notification centerben) és a BlurriedNCBackground (notification center hátterének testreszabása) van fent.
Minden olyan patentul megy, mint a gyári rendszer.Munkára is használom a telefont, nem engedhetem meg magamnak, hogy a legkisebb probléma is felmerüljön.
-
kchris78
veterán
ez a batteryinfo lite progi ez cydiás? mert a sima appstore-ban nem találom meg a screenshotból ahogy látom valószínűsítem hogy ezek az infók sima API hívással nem elérhetőek...
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam egy rakás kaki JB óta a teló, eddig azt hittem a Zephyr-től respringel folyton, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy az Auxo a hibás. Mindig akkor jön elő a repsring, ha mondjuk fél nap használat után behoznám a multitasking bar-t. És ilyenkor almalogo -> safe mód. Nagyon bosszantó, mert kb ezért a tweakert jb-ztem.
-
kchris78
veterán
LTE-n telefonálni: ez egy fából vaskarika dolog. nem tudom mennyire lehet leoptimalizálni, de:
Amikor jön egy hívás akkor LTE-ről átkapcsol gyorsan a telefon 3G/EDGE-re, aztán amikor vége a hívásnak akkor gyorsan vissza LTE-re... Ez sokféleképpen folyhat le, ha hívás közben cellát vált a telefon és már nem találja azt az LTE cellát ahonnan 3G-re váltott, az okozhat szerintem ilyeneket hogy nincs szolgáltatás pár mp-ig (gyorsan keres egy újabbat/erősebbet), stb... Ezen vagy tudnak javítani vagy nem. Amíg nincs VoLTE (hang is az LTEn megy nemcsak az adat) addig nem is várható nagy javulás. Ami az Apple-n múlik hogy új telefon kell e majd hozzá. Én nem tapasztaltam a problémákat de keveset telefonálok és nem nagyon figyeltem letevés után rögtön mit ír ki.. -
kchris78
veterán
bocs, nem bírom megállni de ezek a JB problémák annyira emlékeztetnek a főzött droid rommal kapcsolatos problémákra, egy XDA-s fórumrészletre.. ez nem megy az nem megy, az fagy stb... én pont ezért nem vágok bele, hiányzik a fenének... Droidnál ahol a gyári ROM sem ment rendesen (lag, akadt, sok szemét app) jobb volt a főzött ROM de itt nem látom értelmét.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Feltettem az iTunes-t, és eltűnt egy korábban vásárolt csengőhangom! :S Sehonnan nem tudom előcsalni... ha megpróbálom újra megvenni, akkor jelzi, hogy már megvan, de ennek ellenére nem tudom letölteni. Mi lehet a gond?
www.smart-bus.hu
-
-
Martynis
tag
válasz CharlieDrop #29753 üzenetére
Nekem is volt ilyen 2 termék szinkronizálása miatt.. Azért szürke, mert azok csak a szinkronizálandó fájlok, de nem történt meg a szinkron.
Ha Neked is több készüléked van.. : A zenék gondolom már bent vannak itunes-ba, gépre dugod az iphone-t, majd a zenéket kijelölöd - jobb gomb - Hozzáadás a következőkhöz. Ekkor középen az Apple logonál jobb oldalt van egy ikon, oda beteszi a kijelölt számokat, rá mész az iphone-ra, ezen az iphoneon fülre - zene - majd abból a kis ikonból simán behúzod a listába majd szinkron.
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
bradam
aktív tag
Köszi,akkor hanyagolom ezt az akkumulátor-tokos témát,maximum viszek első nap tartalék telefont a biztonság kedvéért
Más:Van egy cydiás alkalmazás amit nem tudok leszedni,mindig elszáll így:
.
Többször próbáltam, volt reboot, respring, sehogy sem akar eltűnni. Le lehet valahogy gyalulni manuális módon,vagy bárhogyan?[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Üdv,
Nem tudja valaki, hogy szlovákiába miért nem tudok SMS-t küldeni? Pedig +421-el kezdődik a szám és úgy mindenféleképpen elkéne, hogy mennyen.
A végén jön, hogy üzenetküldési hiba, nincs kézbesítve.
(iphone 4s, telenor)"Mr. Salieri sends his regards"
-
samgar
őstag
válasz CharlieDrop #29749 üzenetére
Valami végett szinkronizációs gondok vannak az itunes-al. Én is jártam mostanában többször is így. Újra kellett többször is indítanom a szinkronizálást, illetve kilépnem közben az itunes-ból majd vissza.
Oppo Find X5 PRO
-
baderoli
tag
Sziasztok! Keresgéltem de nem találtam megfelelő programot. Szeretnék a pc segítségével sms-t küldeni. Tudtok esetleg egy free programot? Amit én találtam az csak 20 contact-ot enged.
-
CharlieDrop
veterán
volna egy láma kérdésem (azt hittem ehhez nem kell diploma, de eh..)
az mi a túróért van, hogy az összess mp3-am fent van, de szürke mind és nem játsza le?Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Mappa
addikt
Az hogy van, hogy a T-mobile ikon LTE csomagot is kínál a sima iPhone 4-hez
nem kötelező megadni
-
-
Xero
nagyúr
válasz bradam #29709 üzenetére
Egy napot wifi és adat kapcsolat nélkül a 4S simán kibír még akkor is ha szinte végig megy a Ski Tracks. Ahogy az már szerepelt is nagyobb ellenség a hideg és a magasság. Nem ildomos hosszabb időre elővenni 3000m és/vagy -15-20 fok környékén.
Nyitáskor elindítod, berakod belső zsebbe és had szóljon. Délben kicsit előveszed, aztán tűz tovább. Még egy-két kép is belefér néha (ezek egy része i4S-el készült): http://sielok.hu/fotoalbum/3-volgy-2013-01/kep/1/[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Nem is fogja, ahhoz telepítened kell a szifonról a korábbi logo fixet, ezzel a korábbi Carrier logo beállításait állítod vissza (amikor még nem volt elérhető az LTE). Keress rá a Szifonon! Nekem így ki lehet kapcsolni a 3G-t és ezzel többszörösére nőt az akku időm is....
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
szmayer1
senior tag
Elég érdekes, és szerintem eléggé negatív dologra lettem figyelmes. Ha zenét hallgatok bluetooth-on keresztül és szeretnék közben wifi-n netezni, akkor nem tudok, mert nem megy a net valamiért. Csak folyamatosan gondolkodik-gondolkodik de semmit nem tölt be. Valaki hasonló problémával találkozott már???
Üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
majestic
őstag
válasz rayoliviero #29725 üzenetére
Azért halt be, mert az i5-re és a 6.1-re az IntelliscreenX 6 kell a sima IntelliscreenX nem kompatibilis vele...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
agabe
addikt
nekem fent van viber, whatsapp, facebook chat is (mindegyik jelez ha keresnek rajta, de nem futnak igazabol hatterben ) ma 3 ora hasznalat 20ora keszenlettel (igaz a hasznalat nagyobb resze telefonals volt, keves viber, nemi whatsapp, facebook chat, keves bongeszes es youtube, cydia tweakek allasa, frissitese) es termeszetesen wifin, vagy 2g-n (ha kell atkapcsolom auxo-bol gyorsan 3G-re, de ma nem volt ra szukseg) most van 69%-on az akksi. I5 IOS 6.1, JB.
nem a progik, vagy a tweakek (esszel hasznalva) fogyasztjak a legtobbet, hanem ha 3G-rol kapjak az adatokat.
2G-vel is elfut minden amig nincs igazi adafolyam, es igy sokkal kesebbet is fogyaszt a telo.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz11
tag
Sziasztok! Normalis az hogy este 7re kb 15% marad az akksibol? 3g és wifi megy mindig.ja és iphone 5 a kicsike
-
Mr. Teddy
őstag
válasz bradam #29726 üzenetére
Ha ilyen -3-4 fokban van a telcsi, előfordul, hogy magától ki is kapcsol. Enyém is így tette. Szóval ha aktívabban használod, szerintem belső zsebben érdemes hordani.
Amúgy nem tudom, hogy hidegben többet fogyasztana-e, nekem teljesen jól bírta a telefnom. Wifi, 3G nélkül alapból még jobban is mint, itthon. -
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Gevey sim-ről lehet itt írni, érdeklődni?
-
rayoliviero
veterán
válasz turbobusa #29721 üzenetére
Nekem mukodik az LTE rendesen, barhol vagyok a varosban (Debrecen), nem volt vele idaig semmi baj.
Eldontottem, hogy felteszem az IntelliscreenX-et a Cydiabol egy probara i5-re. De a felinstallalast kovetoen a telo nem birt bebootolni csak alma logoig jutott, utana ujraindult es megint csak alma logoig jutott, ezt csinalta egy jo ideig, igy kenytelen voltam dfu-ba rakni es restore-t nyomni. Haverom is feltette egy probara az i5-jere es neki mukodott rendesen.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz CharlieDrop #29716 üzenetére
Hát gondolom kapacitásfüggő, de vékony tokból sok naftát ne várjál. És szerintem az ilyen rendes hátlapos tokok igen csak drágák is szerintem.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Lte hogy működik ötös tulajoknál idehaza?
-
bandigno
senior tag
1042 hsz egy hét alatt, te jó ég! nem bírom elolvasni! történt vmi áttörés i4 esetében az elmúlt egy hétben vagy vmi kiemelt dolog? nem tok, nem fólia, nem üzemidős képek tekintetében jb-nél még itt voltam
-
Mr. Teddy
őstag
válasz CharlieDrop #29713 üzenetére
Hát ezt neked kell eldöntened. Azért ezek a hátlap akksik lehet jók, de fixen toknak használni, szerimtem eléggé vastagok. Inkább szükség esetén tenném fel, alapból vékony tokot tennék a telefonra, noha nem szoktam tokban hordani.
@bradam témaindító kérdésére még visszatérve, szerintem azt a 8 órás síidőt ki kell bírja az iphone. És nem hiszem annyit használnád közben, biztos vagyok benne, egy unatkozós vonaton 2 óra alatt többet használod, vagy csak munka közben
-
Mr. Teddy
őstag
válasz CharlieDrop #29711 üzenetére
Amúgy én vettem egy Yoobao 7800mAh-s fekete kocka külső akksit, igaz nem hátlapos, de azzal 3-4x fel tudom tölteni az iphoneom. Egész jól bevált.
És tök kényelmes is, mert nem csak akkor használtam (használtuk) amikor nem voltunk konnektor közelében, hanem beszélgetés, kártyázás (ne adj isten italozás...) közben az asztalon bedugtam a telcsit és nem kellett konnektor után kajtatni.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz bradam #29709 üzenetére
Szerintem síeléshez bírná. Feltételezem wifi és 3G is offon lesz, hacsak nem itthon síelsz és nem roaming netezel.
Én még használtam az iSki Tracks nevű appot ami a gps alapján logolta a csúszásaim. Egész nap bírta az akkum, igaz 4S-em van.És igazából ami keresztbe tett a telefonnak, az a hideg, mivel szó szerint egyik nap lefagyott a teló -4-5 fok lehetett, tehát nem olyan brutál hideg, és kikapcsolt...
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a külső akkumulátor tokokkal? Síeléshez venném most elsősorban igazából,szerintem nem bírná az i5 az egész napos nyüstölést,így meg talán jobban járnék mint egy masszívabb tok+ külső akku párossal.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nem valószínű, hogy szoftveres lenne a gond, de nyomj egy hálózati beállítások visszaállítását, hátha az segít. Ha pedig az se, akkor restore és ne rakj vissza backupot és ha úgyse jó, akkor még 4.1-et megpróbálhatod visszarakni, azt aláírja az Apple, de ha ott se jó, akkor hardveres a gond.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
czgh
tag
Sziasztok. Kovetkezo lenne a kerdesem: 3gs 6.1-el elofordulhat, hogy a wifit szoftveresen tonkrevagja (keres-keres, de semmit nem talal), vagy csak sikeresen most romlott el a wifim?? Varom a valaszokat! Koszi
-
Keksz
senior tag
Jaja, meglepően jó.
És a Facebook üzeneteknél is van vibrálás, ami pl nekem régen nem volt...Ja, és mióta nincs fent Auxo atomstabil a rendszer JB-vel is.
Csak ez a barom mobilnet fos, bár érdekes mert amikor először felraktam a 6.1-et nem volt ilyen, csak mióta másodszor :-(
Ha lesz időm a héten újrarakom a 6.1.1 -re és a JB.
Főleg mióta az 1-2 játékkimentésem nem veszik el újként beállított telefonnál.
(DataDeposit!) -
bigdady
nagyúr
válasz h1ght3chzor #29697 üzenetére
http://iphonefrom.com/ mit ír milyen függő?
-
Dusee
őstag
válasz Tibee86 #29693 üzenetére
akkor telepítsd fel a libhide-ot, meg kéne oldania.
(#29697) h1ght3chzor: a letiltott iPhone-t lehet aktiválni (tapasztalat), szerintem várjon kicsit, vagy próbálja meg gépre dugva aktiválni, ne wifin keresztül, hátha.
szerk.: amint látom már próbálta géppel is, akkor várjon egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz h1ght3chzor #29697 üzenetére
Igen, az furcsa, hogy azt írja "nincs szolgáltatás". Mire ide jut a telefonon, ki kéne írnia ott, hogy T-mobile. Legvalószínűbb, hogy nem T-függő, vagypedig le van tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Honda topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Parfüm topik