- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tibee86
nagyúr
[link]
"Mátrix 1, 2, 3, 4-nél, továbbá a VitaMAX csomagoknál NEM érhető el a VoIP szolgáltatás mobilinterneten keresztül, és nem feltétlen működnek ezeknek az alkalmazásoknak az üzenetküldő részei sem."manchester85: Igaz, hogy T-s vagyok, és i5-öm sincs, de legutóbbi restore után nekem vagy 1-2 volt mire aktiválódott.
-
Mivel fotózzam? Tükörben nem fogok bájologni, azt meghagyom a facebook hercegnőknek, iPad 2 meg egyszerűen rémes képeket csinál. Ma lesz nálam egy alap digitális fényképező, talán azzal. Egyébként a fóliával az a baj,hogy fényképen nagyon látszik minden, úgyértem, való életben, eredeti nagyságban (nem 16 Mpiyelen) szinte észrevehetetlen, képen meg még olyan gyösz is látszik, ami amúgy fel sem tűnik.
-
Zjunior
veterán
-
*Szájber*
tag
igen voltak ilyen hírek...
nem tudom...én ezt akkor is anyaghibának tudnám be, mert teljesen mindegy, hogy mikor, miközben kopik el, de kopik, tehát effektív az anyaggal van gond! Az összeszerelés minősége pedig inkább arra tér ki, hogy az illesztések milyenek, kotyog, rotyog ha megnyomod vagy sem!?
Mindképp az anyaghasználattal és nem a szereléssel van gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest