Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martynis
tag
Üdv
Szeretnék online rádiót hallgatni, de csak mobilnettel tudom megoldani, viszont amit próbáltam alkalmazást, esetleg webhelyen megnyitva ugye elég sok adatot megeszik.. van esetleg olyan alkalmazás vagy valamilyen módszer amivel/amitől nem lesz sok az adatforgalom?
-
Martynis
tag
Tudtok ajánlani valami wifi jelerősítő appot?
-
Martynis
tag
Itunesal lehet több készüléket szinkronizálni? Van valami beállítási előzménye? Nem kavarodik össze a két eszközön lévő adat?
-
Martynis
tag
Az megoldható valahogy, hogy a kedvencek pc-ről átkerüljenek a telefonra is? Előzző robotos telefonon működött gyári böngészővel is
-
Martynis
tag
Az mitől lehet, hogy az FB messenger-t nem engedi letölteni, mert "fizetős" lehetőség van csak..?
A fiókkal lehet gond? Amerikai..
-
Martynis
tag
Iphone 6 vs 5s?
Megéri 6-ot venni 5s helyett? Azért még is csak 70-80e ft különbség
-
Martynis
tag
Üdv
Tudna valaki ajánlani valami normális offline navigációs alkalmazást? Vagy jobban járnék egy JB-vel?
-
Martynis
tag
Hogy tudok nano simhez jutni?
Ha bemegyek a szolgáltatóhoz, cserélik a jelenlegi micro-t vagy magamnak kell megoldani?
-
Martynis
tag
A lényeg akkor, hogy megéri a +50e ft-ot az az s betű..
-
Martynis
tag
válasz
Macccy #83022 üzenetére
Persze.. nem csak a Touch ID és a Kamera.. de az úgy mond külsőleg is làtható változás.
A gyorsaság is jó, de szerintem már a 4-es sorozat sem volt olyan lassú ( végülis még sem egy számítógépről van szó, amin ilyen olyan tervező programok futnak amiknek tényleg kell ez a tudás
)
A kamera az amit nem dícsérnek az 5-ben ahogy olvastam, illetve persze a kopást..
Amiből feketét/sötétet vennék ez nem kérdés
Na meglátjuk..
( Viszont most nem igazán van miből válogatni használtan..
)
-
Martynis
tag
Érdemes 5s-et venni 5 helyett?
Annyival többet jelent az ujjlenyomatolvasó? A kamera sokat változott?
Mert külsőre szinte teljesen ugyan az a kettő.
( Ér + 50e ft-ot az a Touch ID és a kamera? )
-
Martynis
tag
Mi történik, ha jailbreak-elt telefonon rá megyek arra, hogy gyári beállítások visszaállítás?
Iphone 4, 6.1
-
Martynis
tag
Mennyire biztonságos ez a Semirestore? Végig megy normálisan? Iphone 4, 6.1. (Win8 32bit)
-
Martynis
tag
JB-t hogy tudom eltávolítani a telefonról? I4, 6.1
-
Martynis
tag
Üdv!
Iphone 4-nél ha jb-m van ( evasi0n 1.2 ) rá mehetek simán a Visszaállítás - Összes tartalom , beállítás törlésére?
IOS 6.1
-
Martynis
tag
Van valami ingyenes mobil adatfordgalom számláló?
-
Martynis
tag
Az megoldható, hogy zárt kijelzőnél is el tudjam utasítani a hívásokat?
EzDecline nem működött, Hívnak - kicsöng - telomon újra indul a springboard majd azt írja, hogy ExitSafeMode.
-
Martynis
tag
Milyen offline navigációt ajánlotok?
-
Martynis
tag
Facebook-ról lehet valahogy letölteni képeket egyenesen a telora?
-
Martynis
tag
-
Martynis
tag
válasz
CharlieDrop #29753 üzenetére
Nekem is volt ilyen 2 termék szinkronizálása miatt.. Azért szürke, mert azok csak a szinkronizálandó fájlok, de nem történt meg a szinkron.
Ha Neked is több készüléked van.. : A zenék gondolom már bent vannak itunes-ba, gépre dugod az iphone-t, majd a zenéket kijelölöd - jobb gomb - Hozzáadás a következőkhöz. Ekkor középen az Apple logonál jobb oldalt van egy ikon, oda beteszi a kijelölt számokat, rá mész az iphone-ra, ezen az iphoneon fülre - zene - majd abból a kis ikonból simán behúzod a listába majd szinkron.
-
Martynis
tag
irgum, szentkuti11:
-
Martynis
tag
Riasztásnál a szundi idejét ( 9perc) nem lehet változtatni?
-
Martynis
tag
Mit kellene még beállítani, hogy működjön a wifi szinkronizálás? Ez alapján csináltam, de az itunes nem látja a készüléket, telefonon pedig nem él a szinkronizálás most gomb. i4, 6.1, itunes 11
-
Martynis
tag
válasz
vadászcsiga #29364 üzenetére
evasi0n JB már csak egy kattintás és kész is
-
Martynis
tag
Hogy tudok az itunesal egy ipod shuffle + iphone 4-et szinkronizálni? Mert sehogy sem jön össze
Az iphone-ra nem tudok rárakni semmit sem, hogy lehet hozzáadni zenét? Az ipodra szinkronizált számokból lehet?
-
Martynis
tag
A Call Counter 3 csak fizetősen elérhető? ( 10 nappal nem megyek sokra
)
-
Martynis
tag
válasz
Vasinger! #29080 üzenetére
Nekem 2009-ben cserélték az akkori modellre a SIM kártyám, mert az az előtti újabb telefonoknál nem mindig talált térerőt stb..
Ezt a SIM-et vágattam le én is ingyen egy GSM-ben, ( azt mondták ezzel lehet gond, mert még nagy a chip rész) de működik rendesen.
Ráadásul.. elkövettem egy olyan hibát, hogy egy nő kezébe adtam.. aki pillanatok alatt kivágta a SIM-et, csak mikor tette volna bele a SIM tartóba, az kiesett belőle.. ugyan is NanoSIM-et csinált a kártyámból..
( Jajj..., véletlenül rosszal vágtam ki )Így cellux ragasztóval vissza lett ragasztva a SIM keretbe, majd újra ki lett vágva csak akkor már MicroSIM-re
A lényeg.. hogy még így is működik
-
Martynis
tag
Az megoldható, hogy amit képet letöltök a Zedge-ről, az ne jelenjen meg a Filmtekercs albumban is?
-
Martynis
tag
Van olyan időjárás widget vagy hasonló ami megjelenik a lehúzható status bar-ban? A gyári nálam semmire sem jó.
-
Martynis
tag
Tudna valaki ajánlani olyan appot, amivel tudom figyelni az elhasznált mobilnetet és egy olyat amivel beállítható limit a hívásokra, smsre.. ?
-
Martynis
tag
Erre az iCloud-os hibára valami?
Ezen az Iphone készüléken aktiválásra került az ingyenes fiókok maximális száma.
-
Martynis
tag
válasz
szentkuti11 #27549 üzenetére
Igen ugyan azt.
Letöltöttem PC-re most ezt az iCloud vezérlőt, ott belépésnél azt írja, Ez az Apple ID érvényes, de nem tartozik hozzá iCloud fiók!
-
Martynis
tag
válasz
szentkuti11 #27547 üzenetére
továbbra sem engedi, ugyan azt írja ki.
Kell valami driver a gépre, hogy felismerje a telefont az itunes?
-
Martynis
tag
válasz
szentkuti11 #27543 üzenetére
Nem, ezt írja ki. Kellene még hozzá valami? Vagy beállítani valamit?
-
Martynis
tag
válasz
szentkuti11 #27541 üzenetére
Beállítások - iCloud - Beírom az Apple ID-t + hozzátartozó jelszavat, majd azt írja ki, hogy : Bejelentkezés nem lehetséges : Ezen az Iphone készüléken aktiválásra került az ingyenes fiókok maximális száma.
-
Martynis
tag
Üdv.
Ha eddig volt egy 4g ipod shuffle-m,most pedig egy iphone 4-et is szinkronizálni szeretnék az itunes-szal, nem fog be zavarni?
Illetve ez az icloud hogyan működik? Egy új e-mail címmel kell rá regisztrálni? Mert a 2010-es Apple ID-met nem fogadja el.
-
Martynis
tag
válasz
szentkuti11 #27396 üzenetére
Köszönöm
A fiókot hozzáadta, de nem történik semmi, csak előjön egy ablak, hogy helytelen jelszó.
Ez alapján is meglehet csinálni gondolom, itunes-on(?)
De már csak holnap.
Üdv
-
Martynis
tag
Üdv
Ha be megyek a vodafone-ba, ingyen kicserélik a kártyámat microSIM-re? Vagy hogy működik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest