- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy vr szemüveget amibe be kell rakni a telót! Melyik lejátszó jó ehhez? Nem baj ha nem fizetős!iphone 7+
üdv -
veterán
Kérdés
Valaki használ Polar vantage M-et iphonnal? Értesítések jól működnek? Minden ok?
-
norbertoth
senior tag
Közben felvilágosodtam. Azt hittem hogy én eddig amivel app-ot vásároltam az nem az apple pay hanem maga a bankártyám, illetve az, de a bal felső sarokban a vásárlásnál írja is hogy apple pay, szóval benéztem. Igen a wallet az maga az apple pay, de az app store vásárlásra céloztam, terminálnál nekem is működik, de mostmár mindenhol, csak benéztem valamit.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
MasterMark
titán
-
félisten
válasz norbertoth #253794 üzenetére
Pár napja fizettem elő szolgáltatásra Appstore-ban az Apple Payen keresztül, és vásároltam is azóta a telóval terminálnál (i13 iOS15.1
-
norbertoth
senior tag
válasz Hegyirabló #253792 üzenetére
Másnak is az Apple pay az elsődleges fizetési eszköz a fizetés és szállítás menüpontban? Mint kiderült az app store-ban és a wallet-ben egyszerre az apple pay nem megy, így vásárolni sem engedett app-ot, csak akkor ha a wallet-ból eltávolítom a pay-t. Ha másnak is az az alapértelmezett, neki engedi app-ot vásárolni?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Hegyirabló
veterán
válasz Hegyirabló #253792 üzenetére
Még is van a hiba. Közelségérzékelő nem jó. Lehet, hogy meghibásodott? Véletlenül pont akkor, amikor jött az új iOS?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Hát azért vannak gondok 15.1-el.
Hívásban vagyok, felpöccintem a hívást a sarokba akármi miatt, mondjuk hogy megnézzem a naptárat, és nem tudok visszatérni a tárcsázó/hívásmenü képernyőre. Hiába nyomom a zöldet a sarokban, csak lezárja a képernyőt, nem ugrik a hívás képernyőre.
Nem, eddig nem volt ezzel gond, 15.1 óta van.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
BBke
tag
válasz MasterMark #253789 üzenetére
Gondolom igen..,
-
BBke
tag
válasz Superleggera #253616 üzenetére
Van valami fejlemény az ügyben?
-
veterán
válasz markknight #253780 üzenetére
Most szembesültem ezzel a mi 11 pro-n. Sőt mivel a hátsó zsebembe rakom és a munka miatt és a kocsiból ki be ugrálás miatt a Médiamarkos clearplex fólia még a szélén is elkezdett feljönni pár hónap után. Fólia többet nem lesz a telefonon az biztos. Csak is "üveg"
-
Titana
tag
Azért az elég sajnálatos hiszen a telefonok több évig kapják a támogatást, megoldhatták volna az Airpods-ra is.
Igazából az a baj, hogy elég sok probléma van az első, második és az Airpods pro-val is. Nekem mindegyik volt és fél év-egy év után mindig ugyan azok a problémák jönnek elő. Eldobálják a kapcsolatot, vagy ahogy már írtam hallod a hangot hogy kapcsolódik, de az ikon jelzi, hogy mégsem, hol az egyik hol a másik merül gyorsabban vagy a töltő rész nem tölt stb.... -
markknight
veterán
válasz INGJOKE #253777 üzenetére
Szerintem nincs, illetve lehet kísérletezni, ám vigyázni kell mert van, hogy felrakás után belerakod a tokba és a tok széle instant lepattintja a telefonról az üvegfőliát. Az oldalas húzás engem nem zavart, de az appok bezárása, tehát a lentről felfelé húzás, na az rombolja a felhasználói élményt rendesen.
-
dud998
őstag
válasz Tibiajax #253776 üzenetére
Szerintem a 13. Hatékonyabb proci és nagyobb aksi.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
Létezik olyan kijelző védő üveg a 13 PM-hez amit ha gesztusokkal használok, (nem is tudom hogy iosbe lehet-e anélkül?) akkor nem érzem az ujjammal ha oldalról behúzok?
-
Tibiajax
nagyúr
melyik jobb akksiban? 11pro vagy 13?
-
norbertoth
senior tag
válasz mr.tamasbiro #253773 üzenetére
Köszi!
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz norbertoth #253772 üzenetére
nem
-
norbertoth
senior tag
Bekapcsoltuk a családban mindenki eszközén a lokátor azaz a helyzet megosztását, ez okoz plussz merülést a telefonokon, nagyon meríti?
-
-
-
Rage47
veterán
válasz icecave #253757 üzenetére
Airpods Pro akkor volt jó, mikor megvettem, sztem iOS 14 volt. Aztán az idő elteltével egyre rosszabb. Mostanában egész jó, de mindig visszatérhet, hogy megkavarodik, és persze csak akkor, mikor fontos hívás lenne. Már azon gondolkodtam, hogy kikapcsolom az automatikus fül-érzékelést vagy mit.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Gigicuci #253760 üzenetére
Settings->Accessibility->motion->auto-play video previews off
régen ez volt az, fogalmam sincs hogy van magyarul fordítvaha így sem megy, akkor adguard, ott le lehet biztosan tiltani a reklámokkal együtt.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kis segítség kellene, most váltottam androidról, IPhone 8 lett.
Minden működik, ahogy kell de a levelezéssel meg vagyok lőve.
A mail alkalmazásban becsatoltam a 3 Gmail és 1 hotmail fiókomat. Ezzel nincs is gond de 22000 feletti olvasatlan levelet jelöl.
Kijelöltem mindent, beállítottam olvasottnak. Le is ment a szám 5670-re de még mindig leveleket ellenőriz. Megint beállítottam olvasottra, erre több lett 6700 környékén jár.
Meddgi kell ezzel szórakozni?Továbbá azt hol tudnám beállítani, hogy csak az elsődleges levelek jelenjenek meg, a reklámok, promóciós levelek ne?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Topikgazda
Airpods Pro is elég érdekesen működik 15.1 óta. Most is rakom be fülembe, mert hívott édesanyám messengeren, hát csak az egyik szól.... kiveszem, visszarakom, ugyanúgy csak az egyik. Tokba vissza, újra kiveszem, kapcsolódik, megint csak az egyik..... Végül bt ki-bekapcs, és utána jó lett és nem ez az első eset. Mac-hez is Monterey alatt ugyaanzt csinálja, mint Big Sur alatt, ha berakod a füledbe és manuálisan nyomsz rá, mert az gyorsabb, akkor 10ből 8szor nem kapcsolódik, csak karikázik. Ha megvárod a fülbe rakás után, míg kiírja a Mac, hogy közeli és ott nyomsz rá, egyből kapcsolódik.
-
TXT
őstag
válasz icecave #253741 üzenetére
Koszi, de ez lehet csak a Pro-nal mukodik, ugyanis az Airpods elso kiadasanal nekem ilyen lehetoseg nincs, amit a srac mutat a “Kisegito lehetosegeknel”, hogy megjelenik neki az Airpods opcio. Nekem nem jelenlik meg ilyen.
Probaltam azt is, hogy kitoroltem a bluetooth eszkozok kozul (Az eszkoz elfelejtese), majd ujra parositas, de nem oldotta meg ez sem. Egy nagyon rovid ido utan egyszeruen eldobja a bal fulest es vagy elmegy vele egyutt a jobb oldalibol is a hang, vagy nem, de a bal elhallgat. Pedig mindketto tud merulni, toltodik is, a tok is tolti oket. Szamomra X-Aktak…Azert az bex@ras, hogy egy eszkoz, ami ennyibe kerul, fuggetlenul attol, hogy melyik kiadas (ahogy olvastam, barmelyiknel elofordul ez a jelenseg) es ugyanazon platformra keszul (tehat nincs hardver inkompatibilitasi anomalia), egyszeruen hasznalhatatlanna valik es nincs sem fejlesztes ra, hogy ezt kikuszoboljek egy szoftveres frissitessel, akar egy javitott verziot adjanak ki, ha esetleg hardveres oldalrol van a hiba es visszahivassal csereljek a felhasznaloknal…
De kell 130e-ert labkeszlet, vagy epp 300e-ert kerekkeszlet, mert enelkul nincs elet! De hogy pl a fuleseket hasznalhatova tegyek, az pont szazadrangu…
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Norbi887 #253752 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy tavasz végére érik be az új iOS mindig és a 12 minim is néha olyan, mintha egy 5s-t nyomogatnék - már arra gondoltam, hogy ösztönözni akarnak a 13 megvételére, de "jó" látni, hogy az is erőlködik
Én kiegyeznék abban is, ha kétévente lenne csak nagyobb verzióváltás... -
veterán
Kis “üvegfólia” téma.
Xpro üveget SOHA ne vegyetek.
A bal felső saroknál elkezdett szépen lefelé és a notch felé levegősödni 2 hét után.Mondom WTF?Ilyennel még nem találkoztam eddig.
Egyre jobban mászott tovább a levegősödés,inkább levettem mert nagyon ronda lett.
Hát ekkor jött a döbbenet!Az üvegre hátulról nem egy valamilyen ragasztó van felhordva mint szinte az összes üvegnél,hanem egy fólia van felragasztva,amolyan kétoldalú ragszalagként.Az kezdett elválni az üvegtől,ott lett levegős,nem a kijelzőről vált le.
A képen jobban lehúztam,nem ennyire vált el.
3490ft…
Rendelem is a jól bevált Spigent. -
Norbi887
aktív tag
válasz töky76 #253749 üzenetére
Biztos a telefon rossz
Kevés az A15 neki
Poént félretéve az iOS 15 egy vicc jelenleg.
Adj neki pár hetet mire javítják az apró bugokat, addig próbáld meg elnézni. Igaz nem egyszerű ebben az árkategòriában, de most muszàj lesz.[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
bigdady
nagyúr
válasz anderledani #253750 üzenetére
Az nálam is
-
anderledani
őstag
válasz töky76 #253749 üzenetére
gmailben?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
töky76
tag
13 pro 15.1-el pdf görgetés közben laggol.
mint ha nem bírná el
másnál is van ilyen? -
hitchins
őstag
válasz Major Lion #253747 üzenetére
Koszi. Az ok. Akkor meg egy evem biztos van a csereig.
-
Gaben92
őstag
válasz st3v3np3t3r #253719 üzenetére
Úgy 7-8 éve szigorlatoztam elektróból (Miskolci Egyetem, Dr. Kovács Ernő neve talán ismerős pár fórumozónak. ), szóval kicsit megkopott már a tudásom de valami azért rémlik.
Próbáltam minél egyszerűbben fogalmazni, de ahogy írod a feltüntetett áramerősség a maximális amit felvehet a töltő. Ettől függetlenül azt maximum akkor veszi fel mikor bedugod, feléled az elektronika, feltöltődnek a kondenzátorok, stb. Mikor beáll a töltés akkor bőven nem vesz fel akkora áramot, hanem csak a töredékét. De ha nem hiszel nekem akkor dugd bele a töltőt egy fogyasztásmérőbe és nézd meg magad. Mint írtam,
olyan 85% hatásfokkal simán számolhatsz.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
hitchins
őstag
válasz markknight #253731 üzenetére
Hat engem ennyire nem zavar Kb most neztem ra masodjara 2 ev alatt.
Amig kibirja a nap vegeig addig nem erdekel milyen erteket ir. Maximum azt lenne jo tudni kb mennyi van meg benne, hogy kb hany %-tol varhato drasztikus eses a teljesitmenyben.Altalaban 1-2 evente csereltem telefont de most ugy tervezem ezzel eltoltok ujabb 1-2 evet. Ha igy lesz azert egy akksicsere valamikor esedekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tommy1982
tag
válasz Razzul #253735 üzenetére
Szia,
azzal próbáltam, nem vitte át. Szerintem, átrakom a kritikus appokat, és a OnePlus amíg működik, addig használom (SMS-ek naponta mentve vannak felhőbe), de a bank, Revolut, stb. appokat addig használom Iphone-on. OnePlus oldalán meg akarom várni a Black Friday-t hátha lesz némi akció Nord 2-re november végén -
-
herdsman12
őstag
válasz Tommy1982 #253730 üzenetére
Androidról a Váltás iOS-re átpakolja a névjegyeket, sms-eket, képeket és videókat, de visszafelé a Google Drive Biztonsági mentés funkcióval csak a névjegyek, naptár és fotók, videók mennek.
Ha az sms-eket megtartanád, akkor az Androidos Szuper mentés és visszaállítás vagy hasonló programmal csinálj egy mentést, abból talán az új telefonodra is visszapakolhatod az üzeneteket. Persze az átmeneti iOS sms-ek hiányozni fognak. -
norbertoth
senior tag
válasz #86564352 #253733 üzenetére
Úristen... köszi Fura egyébként mert automatikus fényerőnél középnél picit feljebb volt, most meg középhez képest lejebb kell venni mert középen túl világos, de egyszer kell beállítani, de végre ez megváltás.
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #253726 üzenetére
Az akkumulátorállapot-jelentés újrakalibrálása az iOS 14.5-ös rendszerben
Az Automatikus fényerő a Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Kijelző és szövegméret menüpontban kapcsolható be és ki. -
norbertoth
senior tag
Én már idegösszeomlást kapok attól, hogy az i11 pro max folyamatosan elállítja a fényerőt. Sötétben beállítom mekkora legyen a fényerő, meg világosban is, erre a sötétben leveszi annyira hogy már hunyorogni kell... marha bosszantó és állandóan állítgatom, minden nap napi többször is, de az előző telóm is az i8 plus is ezt csinálta. Nincs erre valami megoldás, mert nonszensz ?!
-
markknight
veterán
válasz hitchins #253728 üzenetére
2019 szeptemberében vásároltam. Összességében nem vettem észre akkora különbséget, ahogy a hirdetésben is fogalmaztam, olyan tipikus iPhone akksi ideje lett a végére, már ha ez mond valamit (2G-X plus időszak) Én speciel nem tudom honnan számít gáznak, de 99%-nál már lélekben megtörök, aztán hetente oda-oda pillantok.
Érdekesség, hogy bár battery health nincs a 2018-as iPad 6-on (asszem az már a hatodik generáció volt) ott nem is érzékelek semmit, kb ugyanolyan bika az akksi mint amikor megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
Android-ról (OnePlus 3) hogyan tudom átrakni az SMS-eket Iphone SE 2016-ra? Sajnos a OnePlus 3-asom a végét járja, és ideiglenesen szeretnék átállni Iphone-ra, majd kb. egy hónap múlva újra vissza kellene raknom Droid-ra, de az SMS-eket sehogy nem tudom átrakni. -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet beállítani, hogy a Safari ne kezdje el automatikusan lejátszani a weboldalakba beágyazott videókat? Köszi
-
hitchins
őstag
válasz markknight #253727 üzenetére
Ez mennyi ido utan?
Nekem decemberben lesz 2 eves a telefon es most 91% az akksi.
Egyaltalan hany szazalektol szamit gaznak? -
markknight
veterán
válasz st3v3np3t3r #253726 üzenetére
Nekem is ilyen volt a 11 pro, bár nekem egy év után váltott át 99-re, onnan folyamatosan leépült csóri, pedig a több iPad és Laptop használat mellett próbáltam tehermentesíteni szegényt, kevés sikerrel. 90% lett a vége, nemrég adtam el.
Amilyen számokat láttam már itt a fórumon, ahhoz képest eléggé megkímélt volt az akksi, de a végzetét nem tudta elkerülni
[ Szerkesztve ]
-
Kis érdekesség... Elkezdtem feljegyezni az akkukapacitás csökkenést...
2020. Augusztusában vettem az iPhone 11-em, ekkor 100%-os volt az akku. 1 évvel később, 2021.Augusztusában ez 95%-ra csökkent... 2021. Aug. és Okt. között(ez 3hónap) -2% csökkent, ebben a hónapban(2021.október) 93%-ról 91%-ra. Jelenleg 1hónap alatt csökkent annyit, mint eddig 3 hónap alatt. Ha a készülék jól kalkulál. Amúgy a töltési és a használati szokás változatlan!Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
natë
nagyúr
A színezett acél keret nem kopik egy idő után? Úgy értem, hogy a színe nem fakul? Mert akkor a silver a legjobb választás a Pro modellek közül.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Reggel ránéztem a telefonomra, és a Siri 100%-ban pörgött, még más alkalmazást nem kezdtem használni. Ami érdekes volt, a Siri ki van kapcsolva.
Mitől tudott így pörögni ?
Ebben tudnátok tippet adni ?kengyel
-
válasz Gaben92 #253708 üzenetére
Nem hiszem, hogy téves lenne. Ha ismered valamennyire a kapcsolóüzemű tápok működési elvét, akkor tudnod kéne, hogy a feltűntett áramerősség nem a csatlakozáskori pillanatnyi(100ms ahogy írtad) áram, hanem a maximális normál üzemű fogyasztás. A telefontöltőket ne hasonlítsd a asztali gépek tápegységéhez, amik valóban jobb hatásfokkal képesek dolgozni.
Az iskolában kötelező tantárgy volt nekünk az elektrotechnika.
De ha gondolod, holnap letesztelem neked.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
nrg.960
tag
Sziasztok!
Mobilnetről nem frissíthető le az ios?Nem vagyok a szavak embere..
-
Navaren
aktív tag
-
norbertoth
senior tag
Ki mit használ vezeték nélküli kapcsolaton, bt vagy Airplay 2?! Melyiket érdemesebb használni, van egyáltalán kül a kettő közt?! Nekem az a furcsa hogy airplay 2-n lassabban reagál a csatlakoztatott eszköznél pl zene váltásnál, pedig a wifi rendben van.
-
Topikgazda
válasz Superleggera #253709 üzenetére
Ó, de nagyon jó ilyet olvasni... bevallom, nem gondoltam volna, hogy ennek bármi pozitív kimenetele lesz, de mégis!
-
Superleggera
tag
Nagyon Köszönöm mindenkinek a segítséget, a mai napon meglett az elkövető. Reggel jelet adott a telefon, és a kép alapján a rendes szomszédok segítettek. Telefonból a SIM kártyát kivették, és próbálkoztak feloldani, mert amikor megtaláltuk 2 órát írt zárra. Rendőrök jöttek is, és már őrizetben a tettes!
-
Gaben92
őstag
válasz st3v3np3t3r #253692 üzenetére
Lyézusom…
A töltőn az Input adatok azt jelentik mennyit vesz fel maximum. Mikor bedugod és elkezd tölteni akkor vesz fel annyit kb 100ms időtartamig, utána beáll normálisra. Még a kínai dzsunkák is legalább 60% hatásfokkal üzemelnek, Apple gyári töltők és kb minden minőségi laboratóriumi mérések szerint 85-90% körül.
Az elmélettel nincs baj de a feltételezés, hogy max output mellett annyi áramot vesz fel a töltő amennyi a címkén van teljesen téves.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
tonyqa23
senior tag
válasz betyar1974 #253702 üzenetére
Felraktam az itunest, de igy sincs net. Nem hiszem el… Mit kell még csinálni??
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
kutga
nagyúr
válasz markknight #253703 üzenetére
Nekem két befizetett számlát se könyvelt le a voda, van náluk baj. De 5g legalább van egyre több helyen.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
markknight
veterán
Fel kell iratkozni ilyen készlet értesítőkre, telekomnál szokott 1-1 darab beesni.
De sietni kell vele, Vodafonnál úgy jártam, hogy beraktam a kosárba és mire végigvittem volna a vásárlást, kiírta, hogy nincs raktáron, tehát valaki elhappolta előlem úgy, hogy egy normális shopnak ilyenkor már be kéne foglalnia a készletből ha valaki a kosárba teszi.. Mellesleg a rám tukmált máj vodafon fiókba azóta se tudtam belépni (elveszett jelszó nem érkezik meg) szóval nagy káosz az online jelenlétük.
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz betyar1974 #253699 üzenetére
Akkor ez lesz a baj… beszerzem azt is. Köszi az infot.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest