- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz Gubu0101 #253397 üzenetére
menj a beállítások<info menübe, van elérhető hálózati frissítés, akkor le lehet tölteni. Nekem is volt 3g, volte és minden, a 15.1 után is, de amint oda beléptem és frissítettem, már csak 4g, 5g, 5g auto maradt, sem 3g, sem volte, amiért mérges is vagyok, mert itthon 1 pöcök van csak, 3g-re tettem mindig, az fullos volt, a fene sem akarja, hogy küzdjön a térerő miatt a telefon. Felőlem kivezethetik a 3g-t, csak akkor legyen már ténylegesen 99%-ban elérhető 4g, mert ez netto hazugság, hogy van (telenor)
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #253396 üzenetére
Engem sem zavar,főleg itt kint.Lehet nem szándékosan vették ki,csak valami hiba csúszott a gépezetbe
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
félisten
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #253394 üzenetére
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
félisten
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Nem találom hol lehet kikapcsolni azt hogy az airpods ne olvassa fel az értesítést és az üzenetet amit kaptam. Tudnátok segíteni? -
tonyqa23
senior tag
Veszek is egy 5 w adaptert, en is ejszaka felraktam a xs-t, reggel levettem es az ugy jo volt neki. Ez a 20 wattos gyilkolja.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #253388 üzenetére
Igen,olvastam.De mire felenk eler,ott ahol lakok…
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #253382 üzenetére
Egyszer mar leirtam,de meg ismetlem,hogy a hetfoi 15.1-es frissitesig nekem benne volt a 3-4G kapcsolo 12 Pro/Telenor.Sot,van akinek a VoLTE kapcsolos sincs mar meg,nekem meg mindig ott virit,pedig most kivancsisagbol csinaltam egy repulomodot,ahogy fentebb javasoltak.Teny,hogy az 5G erkezesevel,most mar nincs 3-4G kapcsolasi lehetoseg.
-
Noxy
veterán
válasz bigdady #253336 üzenetére
Ugye ezt a roaming/térerő problémát azért nem gondoltad komolyan?
A másik meg az hogy nem az eeszt app tehet arról, hogy nem tudod onnan a könyvek app-ba berakni offline elérésre, ha már roaming/térerő problémákra hivatkozol. [kép]bnorci71
Ausztria, Németország határ, telefonon mutatva elfogadták.
München étterem szintén.
München, Róma reptér szintén.
Olasz étterem szintén OK.
Most már a tárca app-ban van automatikusan 100% fényerővel, hogy könnyebben betudják olvasni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz hkari #253376 üzenetére
Fogjátok már fel, hogy ez NEM a Telenor hibája, hanem az Apple-é!
Ha bekerül az 5G a hálózati menübe, kikerül a 3G!
Mióta megjelent a 12-es széria, ez így van! (De legalábbis a 14.8 óta biztosan)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Topikgazda
Kinek mennyi idő alatt tanulta meg az optimalizált töltést a telefon? Nekem kb. 1,5 hét és még semmi. Mindig ugyanakkor veszem le reggel a wireless töltőről, a lefekvés ideje azért kicsit rugalmasabb.
-
bnorci71
addikt
válasz bigdady #253336 üzenetére
nyáron Ausztria Olaszország Svájc volt kirándulásunk. Az olasz étterembe a kiscsaj minden áron be akarta a QR kódot olvasnia telefonba megnyitott EESZT igazolást nem sikerült neki. Ezután mentünk Svájcba na mondom a határőr ha lesz ő nem fog 4-5kisérlet után legyinteni így inkább kinyomtattam és tényleg nonszensz hogy egy szar A4 papírt hurcolgassak magammal ha ebédelni akarok.
Ja és hiába letöltöd következő alkalmazás megnyitáskor/vagy idő elteltével újra le kel kérned.
burgatshow ezt nem tudtam
Egyébként egytelen határátlépésnél nem kért senki semmit mondjuk nem is találkoztam sehol határőrrel[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Gubu0101 #253314 üzenetére
Az 5G-vel esett el a lehetőség, a 3G-re kényszerítés.
Sokunknál már a dobozból kivett telefonon nem lehetett only 3G-t állítani (még a 14.8-nál)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Topikgazda
válasz k.viktoria #253364 üzenetére
Készlettől is függ, van, hogy kiveszik, visszarakják, akkor is, ha épp az a szín sem elérhető épp, ami meg meg van jelölve.
-
kagzer
aktív tag
Van arra mód, hogy a FaceTime audio hívások indítása ne szalagcím legyen?
Ha kikapcsolom akkor csak a bejövő hívás lesz teljes képernyőn, az indítás továbbra is szalagcím.
Elég kényelmetlen főleg hogy teljesen háttérbe teszi és mielőtt bontanám a hívást a bal felső sarokban a kis zöld hívásikonra kattintva újra előtérbe kell tenni. -
nagyúr
válasz burgatshow #253366 üzenetére
Ugyanez, ott viszont van Wifi hívás menüpont egyel kijjebb.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
k.viktoria
csendes tag
Sziasztok, a telekomnál tervezek decemberben 13 prot venni, és hát tudom, hogy másodlagos dolog de múlthéten még fel volt sorolva a silver is de most már nincsen. Jól sejtem, hogy akkor nem is lesz? 12-tőt néztem és ott se volt mind a 6 szín felsorolva.
-
Norbi887
aktív tag
válasz bigdady #253322 üzenetére
Ez működik itthon is már akár most, ha megcsinálom?
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Gubu0101
veterán
válasz burgatshow #253358 üzenetére
Az erdekes jelenseg,ha masnak meg ott van,mint nekem is,mm a VoLTE kapcsolo
-
kutga
nagyúr
válasz burgatshow #253358 üzenetére
Nálam még van, I7, 15.1, Voda.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Szamitogeprol usbc porton mennyivel tölti a telefont? Eddig a 20 wattos gyári adaptert használtam, de a májusi 12 pro is leesett 97%-os akksira. Az előző xs-em 11 hónaposan volt 100%-os és az 5 wattos töltővel töltöttem.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
anderledani
őstag
Velem most az történt 13 Pron hogy futtatgattam a geekbench 5-öt és 3700-as eredményeket adott 4700 helyett. Cpu-x mutatta is hogy 2200-on van az órajel. Újraindítás után megjavult, 3240 az órajel.
iOS 15.1. 2 napja fent van, miután befejeződött a visszaállítás volt már egy újraindításiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
nagyúr
Facebook app továbbra is random megfagy, bezárás újranyitás segít.
továbbra is megvan az a rejtélyes hiba, hogy nem vagyok elérhető telenor fizikai sim-en, lövésem sincs mi okozza a beakadást, telekom e-simen továbbra is elérhető vagyok.
Ha pont bejövő telenor hívás közben véletlen ránézek a telefonra (felélesztem a kijelzőt, de még nem oldom fel face-id-val) akkor jelzi a hívást, kicseng, ha nem élesztem fel, akkor nem vagyok elérhető és nem kapok értesítést sem, hogy kerestek...
Repülő mód ki-be általában megoldja a hibát, egy ideig...
Külön öröm, hogy a telenoros kártya céges...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #253342 üzenetére
GMail-t sem használok. Nekem nem jön be. De lehet neked viszont megfelel.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
törölt tag
válasz Djuree #253326 üzenetére
Gmail címmel a Google miatt nem megy az Apple Mail appnál a push. Outlook és iCloud fiókkal működik. Tehát Gmail appot használd vagy irányítsd át a gmailes leveleid máshova vagy válts teljesen új címre, ha gyári app és push kombináció fontos.
Én is utálom 4-5 külön igazolvány minden dologra. -
Krethx
aktív tag
válasz Djuree #253339 üzenetére
Én a Spark-ot használom. Nagyon jó. Push-t is támogat. (GMail) ICloud-nál alias-t is be lehet állítani.
Gyári Mail App-ot hanyagolom. Nincs is fent. De próbáld ki mind kettőt. És amelyik bejön azt használd.Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
TXT
őstag
Sracok! Kinel vannak jelen azok a hibak, amikrol a 15.0 es a 15.1 iOS kapcsan olvasni lehet?
Egy ideje mindig megvarim miket irnak az “uj” szoftverekrol es csak az utan telepitem, de egyelore nem gyoztek meg az olvasottak, ezert is kerdezem. (nalam meg 14.8 fut az XS Maxon)[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz burgatshow #253328 üzenetére
köszi, akkor felrakom az appot.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bigdady
nagyúr
-
burgatshow
veterán
válasz SpongyaBob #253331 üzenetére
Megy lezárva is, de természetesen kérni fogja a Face/Touch ID-t.
-
nord_
veterán
válasz eladogeppc #253325 üzenetére
Menj ki Ausztriába… illetve próbáld csak meg, mert azzal a semmire se jó plasztiklappal be se engednek az országba.
-
eladogeppc
veterán
válasz burgatshow #253329 üzenetére
Mindezek ellenére út a digitális rabszolgaság irányába.
Lassan jön a "kimehetsz-e az utcára vagy sem alkalmazás" ahogyan az Kínában már üzemel.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
SpongyaBob
veterán
válasz burgatshow #253306 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, ez jó dolog lehet, de lezàrva gondolom nem megy. Vagy igen?FaceID azonosítàs utàn persze.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nagyúr
most csak alapból alusisakos mindenfélő vagy - vagy közülük is csak a speciálisan kiképzett oltásellenes?
-
burgatshow
veterán
Mi ebben a rabszolgaság? Nevetség tárgya szerintem, hogy 2021-ben már telefonról bankolunk, vásárolunk digitalizált bankkártyával meg minden és még mindig plasztik (Uram bocsá laminált papírfecnikkel - TAJ, lakcímkártya) bohóckodunk. Utálom ezeket a vackokat magammal cipelni. Ezeknek már rég digitalizálhatónak kellene lennie, hogy aki akarja, megtehesse és legyen ugyanolyan érvényű "okirat" mint a fizikai.
Azt sem értem, hogy itthon az EESZT alkalmazásból miért nem lehet hivatalosan kitenni Wallet-be az igazolványt. Főleg, hogy már az Apple is külön támogatja...
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz Djuree #253326 üzenetére
A gyári mail app nem tud push-t a Google gonoszkodása miatt. Szóval ha Gmail fiókkal akarod használni, akkor inkább használd a Gmail alkalmazását.
Alternatív megoldás lehet az ütemezett frissítés a gyári Mail.app esetén Gmail fiókkal, a legkisebb időegység 15 perc.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Mit érdemes használni a gyári mail alkalmazást vagy töltsem le a gmailt? Sajnos ugy látom a gyári mail nem szinkronizál magától csak ha kézzel ráfrissítek. Nekem az kellene hogy ha mail jön egyből jelezze is a teló tehát egyből frissitsen.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zoltn
senior tag
válasz nord_ #253301 üzenetére
Mi aggályos ezen? Ha fel van oldva a telefon jó esetben a kezedben van, nem fognak csak úgy hozzáérinteni mindenféle csaló olvasókat, hogy lenyúljanak. Nem tudom ezt így elképzelni. Akit meg ez zavar azt bekapcsolhat mindenféle biztonsági funkciót. Pl a huawei emben volt olyan, hogy feloldás után kért ujjlenyomatot ha fizetést érzékelt.
Nincs ezzel semmi gond, legalább ennyivel simább a fizetés."Music is your only friend. Until the end!"
-
bigdady
nagyúr
Covid igazolvány Walletthez adás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Kb. 8 hónapos i11 -nél létezik hogy még mindig 100 % az akkumulátor kapacitása , vagy csak “beragadt “?
Az XS-em már anno 1 hónap után vesztett a kapacitásából .Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
ERipley
tag
válasz kakuk.tamas #253289 üzenetére
Nekem mindkét helyen érvénytelen QR kódra hivatkozott.
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #253311 üzenetére
Nem teljesen,15.1-es frissites elott,meg volt lehetoseg atkapcsolni.Most mar csak automatikusan fog levaltani,ha a 4G nem elerheto.
-
-
pergabb
senior tag
Valaki, aki telenoros, nem tudja 3g hogy kelthető ismét életre?
Jött ugye egy 15.1 és a szolgáltató is frissítette a beállításokat, lett 5g, 5g auto és 4g. 5g hivatalosan nincs is még a telenor esetén, 4g meg bizonyos helyeken 1 csíkocska, lásd pl itthon is, mindig 3g-re tettem, ott fullos volt, így csak zabálja az akkut, mert kétszer több kakót küld rá, hogy stabilan tartsa a térerőt. -
Nordik
őstag
válasz burgatshow #253306 üzenetére
Akkor marad így.
-
addikt
válasz insight #253271 üzenetére
Asszonynak 87%
Éjszaka töltötte régen csak, már napközben is kell neki. Nem navigál, csak ikeas usbc töltést használ, általában hajnal 1 és reggel 8 között végig rajta a telefon.
Új akku 25.900,- pedig van applecare+ is rajta, de az erre nem terjed ki
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
szaki04
senior tag
Aki nem frissített 15-re annak jött egy biztonsági frissítés 14.8.1-es!
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Autószerelők, autószerelés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest