- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
szaki04 #335333 üzenetére
Igaz én a hivatalos előtti utolsó dev bétán vagyok (de ez azt hiszem ugyan az mint a hivatalos), és nálam is erősebb jelszót erőltet, de nálam van egy olyan lehetőség hogy "Not now" és utána simán beilleszti a jelszavakból a jelenlegi jelszót. Nem a legkényelmesebb de nem kell újra regisztrálni, új jelszót megadni, stb..
Nálatok nincs ilyen opció? -
burgatshow
Topikgazda
-
-
Rambovits
senior tag
válasz
szaki04 #158087 üzenetére
Ugyanilyet láttam e-bay-en is, csak nem tudom ezek mennyire megbízhatóak. Ha egy mód van rá, nem ezzel rontanám el a készüléket
Más: Húgomnak van egy i7+ készüléke, most vettük szombaton. Már háromszor fordult elő, hogy nem lehetett felhívni, mert nem elérhető. Ha ő indítja a hívást, akkor fel tud hívni, majd utána én is vissza tudom őt.
Van valami ismert bug, ami ezt előidézheti? Kizárnám első körben, hogy a sim kártyával van valami, mivel fizikailag nem kell csinálni semmit sem a telefonnal, hogy működni kezdjen.
Megnéztem, nincs neki bekapcsolva a "Ne zavarjanak" funkció.Válaszokat előre is köszönöm.
Szerk: A háromból kettő reggel volt, egy pedig este
(#158090) -secret- Térerőt mutatta, hogy van. Ha legközelebb is találkozok ilyennel mit nézzek meg?
-
Marci93
tag
válasz
szaki04 #149534 üzenetére
Itt valami nagyon bizarr hiba lehet a háttérben az tuti... itt az SE-n iOS 9-cel jó volt, 10-zel eltűnt. Ha németre állítok mindent (nyelv, régió) akkor megjelenik a beállításokban, de miután visszaállítom magyarra, eltűnik.
szerk.: úgy tűnik a Siri a ludas. Kapcsold be a beállításokban és utána nézd meg, hogy látod-e a Carplayt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest