- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Kérdésem a 11 Pro Max-hoz csomagolt files és az Airpods 2 hasonlósága. Azaz fizikailag egyforma a kettő és ugyanúgy kell tenni, ugyanúgy illeszkedik a fülbe?
Mert van egy bontatlan Airpods 2 nálam, amit meghirdettem. Ha nem viszik el, akkor marad, de valahogy kipróbálnám és ha fizikailag ugyanolyan, mint a telefon mellé csomagolt, akkor először inkább ez utóbbit nézném meg, hogy áll a fülemben. Mert ugye itt is írtatok, hogy van akinek jó, van akinek kiesik....Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
(ex)Cat
senior tag
válasz Szabi® #230789 üzenetére
Úgy tűnik, valóban csak türelem kellett hozzá. Reggel nem is néztem rá, csak most, de szépen átállt az óra is az új címre, ill. ahol eddig a régit írta/kérte a mobil, az is helyrejött. Szóval nyugodtan belekezdhetsz, csak kell hozzá némi türelem. (Nem kell hogy élő legyen a régi id mail, nekem se jött rá semmi értesítés)
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Hamarosan érkezik a 12-m és szeretnék majd átköltözni az Xs-ről. Azt már itt megtudtam, hogy a közvetlen, egymás mellé rakott készülékek a legjobb módszer a költözésre. Kérdésem, hogy ebben az esetben le kell-e választani az órát a régi telefonról az átköltözés előtt vagy minden maradhat, és csak annyi hogy átköltözés után a régi telóból lépjek ki (az eladás miatt)?
Másik kérdés: egy barátom Xs-e nem kapcsol be, csak almás logóig jut el a készülék. Van valami otthoni praktika, újraindítás, nagy reset, gomnyomvatartás, akármi, vagy inkább szerviz?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
addikt
válasz Reverting #230781 üzenetére
Mi ezzel a baj, ahogy egyre jobban teli van az akku, úgy lassul a töltés és egyenlítődik ki a dolog. Az elején azért dupla különbség van.
Nem tudom, de azt gondolom, hogy az Apple szándékosan vezérli így a saját töltését.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni okosórát vagy okoskarkötőt. Egyelőre Apple watch kilőve, nincs rá keretem. Xiaomi mi band 5öt néztem, illetve a xiaomi haylou solar okosórát. A lényeg hogy legyen benne ébresztés, értesítéseket kapjam meg, más vágyam nincs. Használ valaki ilyet ? Érdekelne pár vélemény hogy mennyire működnek együtt ezek a cuccok az iPhone-nal.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Szabi®
addikt
válasz (ex)Cat #230782 üzenetére
Ugyanebben a cipőben vagyok, de így, hogy látom mennyire nem működik ez, még jó hogy nem álltam neki.Én utoljára amikor itt ebben a topikban feltettem ezt kérdést, hogy lehetséges-e megcserélni az email címet (ami nekem már meghalt am.) csak egy drámai : "igen" volt a válasz,amiből nekem az jött le, hogy itt sincs túl sok tapasztalata ezzel a tagoknak.
Hosszas kutakodás után viszont az körvonalazodott, hogy jobb nem piszkálni, mert lehetnek komoly problémák. Pl. a vásárlások nem kerülnek vissza a helyükre,elfelejtett előfizetés (apple tv) stb. stb.
Úgyhogy jelenleg egy halott email cím alatt fut a fiókom.Sajnos ez van.....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pauliboy23 #230787 üzenetére
Mikortól szállítják ezeket? Azt hittem még várni kell.
-
pauliboy23
senior tag
Csak nem vártam meg a minit, vettem egy fekete 12-őt, jó döntés volt, és még 3 hónap apple arcade-ot is felajánlott a rendszer. Idei SE-t váltott, szerettem, de mivel szemüveget kell hordanom, így kicsinek bizonyult.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Reverting #230781 üzenetére
Sok neki az a 12W aztán letilt a védelem.
NAGYON OFF:
Viccet félretéve ha kicsiben is úgy működik mint nagyban akkor ha "nagyot kap hirtelen" az akksi akkor simán letilt a vezérlő annyira, hogy jobban jársz a lassú töltéssel. Egyszer egy hajó átadásakor ki kellett húznom az akkuból amit tud (folyamatos merítés 250kW-al aztán 500kW overload 6mp-en keresztül) és úgy letiltott a védelem benne, hogy 10 percig semmit de még 25 perc után is csak 4-5A-t volt hajlandó felvenni. Ha nem nyomom rá a 6mp overload-ot hanem csak lekapcsolom a terhelést és átállok töltésre akkor azalatt a 25 perc alatt míg nem tiltott a vezérlő az OL miatt, maxra töltöm a teljes pakkot... De nyilván egy mezei töltésnél nem ez a helyzet. Ha meg igen akkor baj van...If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy az Apple id-m egy régi email címhez volt csatolva, amit már nem igazán használok. Már jó ideje terveztem, hogy le kellene cserélni, de mindig tartottam tőle, ezek szerint nem véletlenül.
A lényeg, hogy lecseréltem a címet, látszólag működik is, mert (majdnem) mindenhol be tudtam jelentkezni vele. A PC-n, az Apple TV-n, az iCloud-ba... szóval nem volt gond. A telefon is működik, ott is azt mondja, hogy az új cím az Apple id. Ugyanakkor viszont azt is mondja, hogy bizonyos fiókszolgáltatásokhoz újra be kellene jelentkeznem, amikor viszont ezt próbálom akkor még a régi címet adja fel, és érthető okokból azzal már nem tudok bejelentkezni. Mindezt tetézi, hogy a Apple id, a Beállításokban a nevem alatt is a régi cím.
Hogyan lehetne ezt helyre tenni? Gondoltam rá, hogy kijelentkezek a mobilról, csak akkor nagyjából töröl minden adatot, azt meg én nem nagyon szeretném, ha nem muszáj.(Hasonló a gondom, az Apple Watch kapcsán is, ott is a régi címhez kapcsolódik még és nem tudom átállítani.)
Ezen az oldalon a régi mail cím szerepel
-
Reverting
őstag
Ez volt mar?
[link] Yt video... Apple MagSafe Charger vs IKEA Wireless Battery Charger Speed Test Using iPhone 12 Pro ($39 vs $4.99)A heten akatam beszerezni egy MagSafe toltot ha kaphato lenne, de ezek utan...
Akinek van az irhatna par sort, a homersekletekre lennek kivancsi... hany fokon van ilyenkor a telo...? mert lehet nem is akarom kabelen tolteni, szinte soha... Jo nekem ez a LivbojiPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
marsu.
senior tag
válasz IntelKiller7 #230776 üzenetére
Fogkefe
-
tboldi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #230776 üzenetére
Puha szőrű kiskefe, kb. amit a hajnyírókhoz szoktak adni.
-
IntelKiller7
veterán
Kinek milyen praktikája van a felső hangszóró rács tisztítására? Próbáltam fülpucolóval ahogy a videókban csinálják, de nem nyertem vele sokat. :/ Hallgassak Right channel zenéket youtubeon?
iPhone X. Szétszedetni nem akarom.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Kicsit Apple Watch kicsit iPhone kerdes.
Beallitottam kodot a watchon es ugye mikor leveszem es ujra felveszem be kell utni, hogy tudja en vagyok. De mostansag vettem eszre (lehet ez regen is igy volt csak nem tunt fel) ha a kezemben a telefon es feloldom akkor nem ker kodot a watchon. Kepes a telefon feloldasa feloldani a watchot is?
-
tboldi
nagyúr
válasz Aaron14 #230770 üzenetére
Úgy tűnik, léteznek, bár nem tudom, milyenek lehetnek.
-
Aaron14
őstag
Létezik lightning to 2.5 mm jack kábel? Az egyik végét a telefonba, a másikat pedig közvetlen a fejhallgatóba dugnám, mert cserélhető a kábele.
Valahogy szeretném kiiktatni ezt a fehér lightning to 3.5 mm átalakítót a telefon és a fejhallgató kábele között.[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tboldi
nagyúr
válasz baal-amiga #230764 üzenetére
de állandóra maradtak a Nomadok
Nálam is.
-
Aaron14
őstag
válasz Bilux #230761 üzenetére
Én a ciprusi zöldet vettem és nagyon szép ez a szín. A szilikont személy szerint jobban preferálom, mert kevésbé csúszik. Napközben a zakóm belső zsebében van a telefonom és ha lehajolok, simán kicsúszna nélküle.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
col
addikt
válasz szotyika77 #230758 üzenetére
Fogalmam sincs, nem használok e-simet, de elképzelhető. Talán lesz kolléga, aki tud rá konkrétan válaszolni.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Wmwinters01
tag
válasz kalapacsolok #230743 üzenetére
Szia, nálam még megvan és frissítve is volt, szóval lehet elállítottál valamit. Max próbálj egy törlést és app újra telepítést.
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
tboldi
nagyúr
-
col
addikt
válasz szotyika77 #230754 üzenetére
Az ún. "hard resettel" próbálkoztatok már?
-
col
addikt
válasz szotyika77 #230752 üzenetére
Gondolom a "hívásvárakoztatás" be lett kapcsolva, illetve aktív a szolgáltatódnál.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával szembesültünk iPhone X-en, hogy ha telefonálunk vele, és közbe hívnak minket, akkor ahívás befejezése után nem jelzi nem fogadott hívásként a hívást. Mit kell beállítani, hogy jelezze? Kb azóta produkálja ezt, mióta AW S5-tel párosítva lett a telefon.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
veterán
A 12-Pro bőrtokokról lehet már tudni valamit?
Az Apple alkalmazásban a telefonon még továbbra is csak a szilikon van.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Pfiucska
aktív tag
Allirol es hasonlo oldalakrol rendelt random markaju wireless toltok okozhatnak barmi maradando karosodast a telefonban vagy inkabb ne kiserletezzek?
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Binglof
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #230732 üzenetére
Ez új infó nekem, eddig azt írták, hogy Apcom-os számla lesz.
Így viszont az elszámolásához nem kell közösségi adószám? (ÁFA miatt.) Charliedrop úgy tudom könyvelő, szóval hátha ő ezt pontosítja.
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Eddig ha ment a waze navi a háttérben, és másik alkalmazasra váltottam, a bal felső sarokban lévő kék ikonra kattintva egyből a waze jött be. Most ez eltűnt, nem működik. Elallitottam vmit, vagy automata frissitessel tűnt el a ez funkció? Nagyon sajnálnám... -
thomson7575
tag
A telefon rozsdamentes acélkeretéhez tud valaki valamilyen polirpasztát ajánlani? Kicsit le szeretném szedni róla a karcokat. El akartam menni a közeli autós boltba de gondoltam előtte azért rákérdezek itt
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
Razzul
őstag
válasz burgatshow #230732 üzenetére
Sejtettem hogy az adózás miatt idehaza is az írországi központ számláz.
Stat crux dum volvitur orbis
-
devil-k
nagyúr
-
burgatshow
veterán
válasz lugosi #230728 üzenetére
Magyar nyelvű, elektronikus számlát ad az Apple.com-os rendelés esetén az Apple. A számlakibocsátó adatai:
Apple Distribution International
Hollyhill Industrial Estate Hollyhill, Cork
Ireland
Adószám: HU26908245A saját számláim mindegyike ettől az entitástól van, ezt is onnan másoltam.
Szerk 2: esetleg ez az infó bemehetne az Összefoglalóba is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Xavius #230716 üzenetére
Nem tudom, hogy nem működik-e ilyenkor, ha te kifizeted a kötbért, elmaradást stb a szolgáltató felé? Hátha akkor feloldják? Persze a szolgáltató nem tudom, hogy szóba áll-e veled, mivel nem te vagy nekik az ügyfél. Írásbeli adásvételi szerződésed van? Esetleg azzal tudnád igazolni.
Egyébként ez egy olyan dolog amit az eredeti eladóval lenne a legjobb lemeccselni. -
devil-k
nagyúr
Aki az Apple.hu oldalról vásárolt készüléket és szeretne rá biztosítást, az hol tud kötni? Mert látom az Apple Care nem vehető igénybe...
Illetve előrendelés szempontjából milyen?
Papír vagy elektronikus számlát adnak?
A számla magyar cégtől van, ugye?Köszi!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
-
Sefter
veterán
válasz telefonmágus #230720 üzenetére
120k-t adnak egy letiltott telefonért ?
Alkatrészen kívül mire lehet használniPsn ID: sefter_hun
-
Arcképgyáros
válasz telefonmágus #230720 üzenetére
+1
-
Szabi®
addikt
-
stairmaster
tag
válasz lugosi #230706 üzenetére
Köszönöm. Ugyan az a tulaj, csak az egyik a céges lesz. Akkor megpróbálom, remélem nem fog keveredni a két telefon szinkronizáláskor.
Esetleg arra van valami jó tipp, hogy nokia 216-os telefonról, hogyan a legegyszerűbb át tenni a számokat iphonera? (nem a sim kártyán vannak a nevek, vagyis inkább vegyes.)
-
MODERÁTOR
válasz IvI88 #230712 üzenetére
Szia, nem fogjuk tudni megmondani hogy a te telefonodba tett utángyártott aksi a te használati szokásaiddal mennyit bír. Majd ha használod, akkor látod, és pont annyit fog bírni. Igazából nincs nagyon olyan, hogy általános használat. Én általánosságban megcsinálok napi 20-50 live fotót, van aki egy évben se csinál ennyit. Nekem az nem átlagos, neki ez nem. Én nem fb-ozok, ez nem átlagos, de nem tudom, hogy napi hány perc fb az átlagos. Nehéz ezt megfogni, ha merül, töltsd.
-
IvI88
tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy i xs-t amibe cseréltek akkut (utángyártott) a kérdésem az lenne , hogy mennyi üzem időt bírnak ezek általános használattal. Wifi, mobilnet, massenger, email, netezés, insta... nem játszok nem nézek videótüdv: Tomi
-
törölt tag
válasz chaosmonger #230708 üzenetére
De kozben a framerate az csokken es akad a jatek. Tesztelte ezt jatek kozben is.
-
MODERÁTOR
válasz stairmaster #230697 üzenetére
Célszerű inkább azonos apple id-vel használni a vásárlások, illetve különböző hasznos dolgok szinkronizációja miatt (pl. webes jelszavak). Az sms-ek és a hívások, híváslista szinkronizációja ki/bekapcsolható.
-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet valahogy kapcsolni azt, hogy ne vegye le automatikusan a hangerőt zene lejátszáskor a telefon? Sűrűn használom úgy, hogy bluetooth-al kapcsolódom hangfalhoz és úgy hallgatom a zenét, viszont sokszor kiírja, hogy a hallásom védelme miatt a hangerőt lejjebb állítja a telefon, és baromi idegesítő. -
törölt tag
Ezt lattatok?
[link]
iPhone 12 thermal problema. A sracnak ez mar nem az elso videoja es ugy nez ki nem birja kezelni a hot az iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asylum - tölthető a demó
- Ukrajnai háború
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest