- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz MasterMark #229080 üzenetére
2021. január elsejétől minden elfogadóhelynek kötelező lesz használnia a 2 lépcsős hitelesítést, ha az EU-n belül van.
-
-
majestic
őstag
Nem tűnt fel valakinek, hogy az összes Apple Store-ban majd mindegyik iPad modell több napja nem elérhető?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Gaben92
őstag
válasz #30786816 #229087 üzenetére
Külön azonosítás alatt a kétlépcsősre gondoltam. (bankkártyaadatok után választhatok, hogy vagy kapok egy SMS-t, hogy melyik kód kell a kódkártyáról, vagy pedig - kizárólag saját, korábban engedélyezett - telefonról tudom jóváhagyni kóddal.)
Szóval arra gondoltam, hogy a boltban 5000Ft alatt (vagy mi most a limit, nálam 50€) nem kérnek még egy SMS-es/applikációs azonosítást is. De jogos, szarul foglamaztam.
#229088 Siofok000:
2048 x 1080 felett már 2k a kijelző. Még a kicsiben is 2340 x 1080 van, szóval felbontás alapján is 2k.[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #229034 üzenetére
A felbontás alapján az fullhd
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #229079 üzenetére
Es harom ev mulva se lesz? 100 dollarral lett dragabb a 12 a 11-hez kepest, az alapjan, hogy hanyszor hangzott el a keynoton nagy reszt az 5g miatt, ugyhogy ez egyaltalan nem fer bele. Hogy idokozben bejelentettek az erkezo frissitest az persze mas megvilagitasba helyezi, de attol meg az elso reakciok jogosak voltak, es abszolut fals erv, hogy most mi az 5g helyzete.
-
Gaben92
őstag
válasz icecave #229084 üzenetére
+1
Nálunk Finnországban szinte bármit csinálsz interneten bankkártyával, kell vagy a kódkártya, vagy pedig telefonon kell megerősíteni applikációból. De ez internetes vásárlás.
Az Apple pay gyakorlatilag szinte ugyanaz mint ha lecsippantanád a kártyád a boltban ott meg nem kérnek külön azonosítást. Szép is lenne megvárni a Tescoban míg Gizi néni telefonon megerősíti, hogy ő tényleg meg akarja venni azt a 20 deka csirkefarhátat.
-
Rage47
veterán
Mától lesznek review-k azt olvastam.
-
aujjobba
addikt
válasz icecave #229078 üzenetére
Miert lenne ez para egyebkent?
Az erste es a raiffeisen kartyanal is mukodik ez mar reg.
Amikor fizetni akarok bejon egy oldal, hogy hagyjam jova a fizetest, ebben a pillanatban a telefonra megjon az ertesites, ranyomok, azonositom magam (mobilbank appban faceid), es kesz megy tovabb a folyamat.[ Szerkesztve ]
-
-
devil-k
nagyúr
Ennyi fake hír terjesztőt, mint ami ebben a topikban van... Meg sem jelent még a telefon hivatalosan, de páran már temetnék...
meg ez az 5G mizéria is...- mozi bolondéria -
-
Gaben92
őstag
válasz Dany007 #229073 üzenetére
Szerintem stimmel az ocean blue csak ugye más a megvilágítás és a fémes szín érzékeny rá.
Én pont tegnap néztem egy videót (evolution of space gray) ahol volt egy fekete iPhone 5 referenciának és teljesen más volt a videón mint élőben. Lényegében pont annyira nézett ki fosul a videón mint amennyire jól élőben.
De majd megtudjuk ha lesz végre olyan review amit nem kaputelefonnal vettek fel vagy kiállított darabok.
Más.: Dafuq happened a PH! mobil verzióval? o.O Szokni kell de egész pofás.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz Gaben92 #229072 üzenetére
Kösziii!
Tyú hát a sima 12 színei szerintem nagyon bohócok... Mondjuk a fehér kellemes. Totál plasztik hatás ezekkel az erős színekkel. Legalábbis innen nézve.Nekem így az ocean blue se jön be annyira. Totál semmi köze a promóképhez: LINK.
Egyelőre maradok a grafitnál...
-
oszy
veterán
Mi ez az 5G-n pörgés? Ez tényleg annyira fontos?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Viper26
nagyúr
[Változik az internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyási folyamata!]
Remélem szétcseszik vele az apple pay-t is.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
majestic
őstag
Hát nem tud, hogy gondolta az Apple ezt a MagSafe töltőt de most láttam egy-két kicsomagolós videót amin egyértelműen látszik (sőt mondják is), hogy aluminium a ház belül meg valami gumiszerű cuccból van. Ha ez igaz, akkor simán meg fogja karcolni a telefon hátulját... Ez vér ciki...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
burgatshow
veterán
válasz telefonmágus #229033 üzenetére
Valóban.
A lényeget megfogtad... -
cross56
senior tag
Sziasztok!
20% alatt nem kapcsol be automatikusan/nem kérdez rá az alacsony töltöttségi módra. Hol lehet ezt állítani?
-
törölt tag
A gyári mail app-ban hogyan lehet állítani hogy ha Gmail fiók van beállítva akkor keresni lehessen az osszes levél között ne csak a kb 60 napra visszamenőleg ? Lehet ezt állítani hogy ne csak x hónapnyi levelet szinkronizaljon a mail app?
-
Dany007
veterán
-
Parson
addikt
válasz Razzul #229042 üzenetére
'Na de mégis miért?' - Van már tárcám, és tökéletes hogy nincs összetapasztva egy elektronikai eszközömmel sem.
'Nem is érdekel, hogy Tim Cook miképpen találja fel újra a pénztárcát?' - Ezen nincs mit újra feltalálni.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Reverting
őstag
Telekom mar le is vette a 11Pro es 11Pro Max-ot az oldalrol, ugy latom eldolt szamomra a 12 Pro lesz... de most mar az elso aksi tesztig tuti nem rendelem meg...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Razzul
őstag
válasz #08176384 #229031 üzenetére
Olvass vissza, volt már erről szó. Egy másik cikkben írták, hogy a probléma szoftveres és a későbbiekben javítva lesz. Várjuk meg, hogy mi lesz a történet vége, még meg sem jelent a telefon.
(#229030) radi8tor: Én sem, sokkal jobban érdekelnek a kiegészítők. Ha jól fog működni a MagSafe tárca akkor még eggyel kevesebb dolog, amit reggel el kell raknia az embernek.
Stat crux dum volvitur orbis
-
veterán
-
telefonmágus
senior tag
válasz burgatshow #229029 üzenetére
Japánba biztos nem
ZA kód az hongkong kína
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
törölt tag
Mai új pletyka: amennyiben dual SIM lesz használva az új iPhone 12, nem fog menni az 5g, csak single SIM módban. Egyre több a negatív dolog, se 2k kijelző, megint nincs két modem a telefonban, foghíjas 5g Európában, ráadásul a pro és a max se egyforma már, burkolt áremelés a több mint 400 forinton átváltott árfolyam és tartozékok hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz Maxximus #229026 üzenetére
1. Hivatalosan a 2 fizikai SIM befogadására képes variánst csak a Japán piacon lehet kapni, itthon illetve a világ többi részén csak az 1 fizikai és 1 eSIM befogadására képes készülék kapható (XR, XS, SE, 11 és 12).
2. A FaceTime és iMessage-nek semmi köze ehhez, ha van internet lehetőség, akkor működnek.
3. Tudsz fogadni mindkét kártyáról hívást, de nem egyszerre, mivel az iPhone a DSM (Dual Stand-by) megoldást választotta. Ez azt jelenti, hogy ha az egyiken beszélsz, a másik SIM nem elérhető (kivéve ha van Wifi Calling ami itthon egyelőre csak a Telekomosok privilégiuma).
4. Az Apple Watch-ról mindkét SIM-re érkező hívást fogadni tudod (mutatni fogja melyikről érkezik a hívás), de hívás indítás mindig a beállított aktív SIM-ről fog indulni. Ezt manuálisan a Watch appban lehet módosítani (de soha nem for rákérdezni hívás indításakor).
5. Így van, nincs olyan megoldás, mint a Parallel iPhone-on.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Biztos vagyok benne, hogy a 3rd party tokgyártók a régebbi modellekre is elhozzák ezt, csak egy megfelelő méretű fémgyűrűt kell beépíteni. Majdnem mint a Pitaka, csak úgy képzelem, hogy a gyári kiegészítőkkel is kompatibilis lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz burgatshow #229023 üzenetére
Azért ez vicces, miután 432-szer mondták el a keynote-on, hogy 5G Akkor már elég lett volna most Pro-kba 5G, simákat meg olcsóbban adni.
-
őstag
Valaki használ itt dual sim-es (első sorben 2 fizikai) 11PRO-t? Érdeklene, hogyan kezeli az apple fiókokat (Ft,imessage) ? Van mindegyiknek ,külön-külön?
Illetve órával hogy működik? Tudom fogadni mindkét kártyáról a hívást,illetve küldeni is külön-külön? Óráról ki tudom választani, melyik sim-ről indítom a hívást?
Most egy Note 10+ Dualom is van (kb 7 éve használok android dual-t,ez is kb úgy működik,mint az androidnál?
Gondolom Social csvegőkből itt csak egyet tudok használni, nem úgy mint az androidnál, hogy kettőt.
Köszi.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
pana0017
senior tag
Ha küldtem egy iMessage-t és nem jelent meg a kézbesítve felirat az minden esetben azt jelenti hogy a címzettnek nincs internet elérése vagy ez is letiltható mint a láttamozás?
-
törölt tag
Dual sim es 5g uti egymast az uj iphoneoknal [link] . Egyre kevesbe tetszik
-
Razzul
őstag
válasz burgatshow #229007 üzenetére
Per-app és on-demand VPN-t nem külön kell beállítani? Itt gondolom adott, hogy teljes VPN-ről van szó, azaz a user jogosan gondolja, hogy az iOS a VPN felállításával lelövi az összes titkosítatlan adatkapcsolatot és a VPN csatornába tereli azokat. Ha jól értem ez az ami nincs teljesen így. Tudtommal az Apple még mindig nem javította ezt a hibát.
-
H1N1
tag
válasz MasterMark #229017 üzenetére
Az "Állítás a gombokkal " kapcsolóra gondolsz? Az ki van kapcsolva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tboldi #229013 üzenetére
Próbáltam, de semmi. Természetesen Google DNS mellett is ugyan ez a hiba.
MasterMark: Ez oké, csak mint említettem, a letöltés végbemegy, az ellenőrzés, amikor lényegében átküldené a watch-ra a csomagot, akkor áll meg. Store-ból is tudok letölteni gond nélkül, bármit.
De, ha a watch-al tölteném le, akkor is ugyan ezt csinálja, az ellenőrzésnél áll meg. Ezért gondolom azt, hogy az apple irányából van hiba, akár magával a csomaggal.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
H1N1
tag
Sziasztok! A telóm (X) egy pár hete random elfelejt csörögni híváskor.Rezgés megy,de ennyi.Ilyen esetekben a beállítások menüben a csengés hangerő csúszka nullán van.Ha visszaállítom akkor cseng egy-két alkalommal aztán megint semmi.Gyári visszaállítás megtörtént.Tud valaki segíteni?Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #229011 üzenetére
A Vodás DNS-sel is rossz. De oké, megnézem Google DNS-sel is. Ha az ellenőréznél fontos a DNS.
Véleményem szubjektív...
-
oszy
veterán
válasz herdsman12 #228982 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Letöltöttem gmailból a névjegyzéket és feltöltöttem iCloudba. Lett dupla kontakt, de megoldottam. Neten töröltem.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #229005 üzenetére
Telekomos.
De, valszeg nem ilyen jellegű a hiba forrása. Van akinek hasonló hibája volt, iOS 13-at használó telóval le tudta frissíteni az órát..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #229005 üzenetére
Természetesen nem.
Semmi sem változott. Elkezdtem használni, működött, lefrissített a watch os 7-ig kb. két hete, most néztem, van update, óh akkor feltelepítem, azóta ez van.
Watch alkalmazást is újratettem, semmi nem változott.
Plusz, van net, mert letölti a frissítést, az ellenőrzés akad meg...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #229003 üzenetére
A notebook-on van vpn kliens, amiről dolgozom. Arra utaltam, hogy folyamatosan van internet (wifin is), mivel nem szakad meg a kapcsolat. Plusz, ahogy mondtam is, a telóról is tudok netezni folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Razzul
őstag
válasz burgatshow #229001 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest