Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ne haragudj, de már megint h..ségeket írsz.

Nekem csak egy SE + 6S van, de egyik sem lassú mint a sz@r, + még telefonálni is lehet velük.
-
pecccccccca
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Szerintem hetest már csak az vesz aki szivatni akarja magát. Fater is sajnos hetes mellett döntött úgy fél éve. Már mindenhova elkívánta a telefont. Lassú neki mint a sz@r.
Sokszor én is meglepődök mennyire gyöszösen tölt be oldalakat. Egymás mellett állunk, ugyan azt a wifit használjuk és ahelyett, hogy betöltene valamilyen oldalt csak pörög, teker neki, az enyém meg rég végzett. Katasztrófa.
Egyértelműen XR. -
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Várd meg az áprilist, elég valószínűnek tűnik, hogy még ebben a hónapban lesz Apple event a sokat pletykált új kompakt modellel, az mindkét kritériumra (méret+időtállóság) jó megoldás lehet.
Ha az nem jön be, mindenképp újabb modellt vennék, 7-esbe már csak akkor érdemes befektetni, ha tényleg rövid távra tervezel vele, és nagyon olcsón hozzájutsz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
üzenetére
Szeptemberig nem várnék, bár nem sürgős.
tuzpenge: szerintem nekem egy évig még biztos elég lenne, max nem frissítek iOS14-re.
Zsolt_72 és Aweriot: hát ha a 7-est venném, akkor egy év lenne a biztos, aztán max váltok. Lehet, hogy úgy jobban megérné nekem, főleg, ha idén ősszel kijön a egy SE utód. A kicsivel jobb aku mellett nem tudom, hogy az XR mit adna nekem pluszba.
Na meg az üveg hátlap, a kijelző körülű vastag keret, a notch sem épp vonzó számomra. Egyedül annyi, hogy talán tényleg tovább lesz támogatva. -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Ha most vennétek telefont, 7 vagy XR?
Ahol néztem őket, a 7-es szinte fele az XR árának. 7 jobban is tetszik (fém unibodody ház, nincs notch, barátibb méret). Nyáron volt is nekem 7-es, tökéletesen megfelelt.
Egyedül az a baj, hogy 2 évre vennék most (iPhone 7 esetén talán 1-1.5) és lehet, hogy a 7 lassan kevés lesz.
A 8 kiesik, árban kb a 7 és az XR között van félúton, akkor már inkább a drágább. -
Clemi
veterán
válasz
pecccccccca
üzenetére
"11-es széria hemzseg a hívásproblémáktól. 10-ből 11 embernek szakadnak a hívások vagy el sem indulnak."
Pont két 11-es van itt a lakásban, és mióta megvan soha semmilyen körülmények között nem volt semmilyen hívásprobléma, úgyhogy ha lehetne ne terjessz baromságokat, hogy 10-ből 11-nek van ilyen baja! -
antocskin
tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Erről a hálózateldobás hibáról van valami cikk vagy összefoglaló valahol?
Csak mert azt hittem kizárólag a Voda hálózat érintett benne. Mostanában én is tapasztaltam (T.com, 11pro) hogy megszakad egyszer-egyszer a hívás, de betudtam a WLANCall-nak.
Ha a 4G-t kikapcsolom az megoldás?Hol van erről infó?
-
Ringman
félisten
sziasztok!
iphone-ra 2 év garancia (1+1 év jótállás+kellékszavatosság) van, ha természetes személyként (aka magánszemélyként) veszem és 1 év, ha jogi személyként?
köszi a választ!
-
pecccccccca
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nekem sem volt sokáig. Én is csak értetlenül olvasgattam az ilyen hibák miatt beíró forumtársak hozzászólásait. Aztán elért engem is a probléma. Hirtelen nem is tudtam, hogy ezzel a gonddal állok szemben csak utána esett le, hogy erről irogatnak a topikba. Szóval sokan lehet észre sem veszik, hogy nem tökéletes valami.
Más ügyben beszéltem többször az ügyfélszolgálattal, ott attól függetlenül, hogy kedvesek normálisak voltak velem, semmire nem jutottunk. Illetve arra, hogy nincs semmi gond a telefonnal. Közben természetesen az OS volt a ludas. De persze ezt nehezen ismerik el.
Illetve biztos vagyok benne, hogy rengeteg esetről tudnak, mert eléggé megkeseríti az emberek életét ez a gond. Az, hogy a hatszázhuszontötezer-kétszàznegyvenedik vagyok a sorban aki bejelenti a hibát, nem oszt nem szoroz. -
Cyberbeni
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nálam 11 Pro-n nem volt ilyen hiba, pedig mindig a legfrissebb nem béta OS van rajta. Amelyik hibáról nem tudnak, azt nem is fogják javítani. Ha meg mindenki csak itt siránkozik, hogy valami nem jó, akkor arról nem fognak tudni.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Miért írjak? Semmi értelme. Változni fog valami? Nem.
Neked amúgy ez a fétised? Hogy akinek problémája van annak felhívod a figyelmét, hogy oda írogasson ne itt zavarja a lelki világodat?Mindenki tudja, te is tudod, hogy általános probléma a hívással kapcsolatos gondok a 13.3.1 alatt. Még az előző OS sem volt ennyire szar. Gyakorlatilag folyamatosan visszafele fejleszt az apple.
És még egyszer leírom. Nekem kétszer fordult elő problémám a hívással, de a 11 pro topikba bele kell olvasni. Van akinek mindennaposak ezek a problémák.
Vagy, ha valakinél nem jelentkezik akkor minden rendben szerintetek és nehogy egy rossz szót is leírjon valaki az apple-el kapcsolatban?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
Írtál a feedbackassistant.apple.com-ra?
-
Valkűr
addikt
Nekem a 11 pro van, nálam sincs ilyen hiba, sőt semmi hiba nincs, pedig s nyilvános Béta 13.5 van használatban.
-
pecccccccca
őstag
Na. Akkor a sima 11 nem. Hálleluja.. 😊
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
Csak a pro meg a pro max ilyen
a sima 11 nél senki sem panaszkodik
sosem volt egy db szakadás vagy hívás eldobásom pedig a melóhelyemen nagyon sz@r a voda térereje -
dud998
őstag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nekem 11 van és semmi ilyet nem tapasztalok, jó 5 hónapja megvan már.
-
pecccccccca
őstag
Én meg azt hittem, hogy ti sem gondoljátok komolyan. De úgy látszik nem jött át neked az irónia. Még oda is vigyorogtam az egyik mondatom után.
Nekem nincs gondom a hívásokkal. Illetve csak nagyon ritkán. Eddig egy vonal szakadásom volt meg egy lassú hívásfelépítésem.
Viszont nem tudom neked melyik iphone-od van, de a 11-es széria hemzseg a hívásproblémáktól. 10-ből 11 embernek szakadnak a hívások vagy el sem indulnak. Vagy hívják őket felveszik, de a hívó fél még mindig csak a csörgést hallja.
Szóval, ha jól belegondolok, de komolyan gondoltam amit leírtam. ☺️ -
Noxy
veterán
válasz
pecccccccca
üzenetére
Ezt a hsz-t, ugye nem gondoltad komolyan?

-
Valkűr
addikt
Sziasztok az alsó sávban lévő gombok háttere nem tüntethető el vagy halványitható?
-
válasz
Zerdal
üzenetére
Próbáld ki azt, hogy mentsd ki valahova a számot, írd fel vagy ilyesmi, aztán töröld a névjegyzékből. Utána nézd meg mi van.
Egyébként nekem volt hasonlóm, de már régen, amikor még a google fiókba mentettem mindent, és egy szám el volt mentve úgy, hogy nem volt hozzá név, csak a szám. -
pecccccccca
őstag
-
Dcseri
friss újonc
Sziasztok, iPhone 11 Pro-m van. Tudtok- e arra megoldást, hogy a hívásból ne dobjon ki.
sokszor már az első csöngetés után bontja a hívást, amikor hívnak akkor pedig a hívás első néhány másodperce után.
Erika
-
hitchins
őstag
Csaladi megosztashoz kernek egy kis segitseget.
Van egy ipad a csaladban lanyom accountja van rajta.
Be van allitva hogy vasarlasokat en hagyjam jova.
Eddig mukodott most viszont mikor megprobalna ipadra letolteni valamit az engedelykeres nem erkezik meg az iphone-omra.
Mi lehet az oka?
probaltam mar ki/bekapcsolni az engedelyezest de nem segitett. -
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani
üzenetére
B-L-A-C-K írta meg először ezt, de azóta én is megtapasztaltam. Anyum XR-jére XD-t raktam, és tökéletesen le van kerekítve, én meg 3D-t használtam korábban a 8 Plus-on, az meg nem volt teljesen.
Nem lehet, hogy te nem azt kaptál?

-
herdsman12
őstag
válasz
Zerdal
üzenetére
Google vagy iCloud fiókban rendben vannak a kérdéses kontaktok?
Első perctől ilyen a helyzet?
Kontaktok alkalmazásban szerkesztésnél tűnik el a név?
Kényszerített újraindítás volt?
Esetleg Kontaktok alkalmazás eltávolítás, újra telepítés?
Használsz valami extra híváskezelő, üzenetküldő alkalmazást?
Passz, lövésem nincs mi lehet, én biztos újrahúznám a rendszert egy-két nap szenvedés után. -
Zerdal
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Szia. Nem szerepel duplán. Amikor rámegyek a kontaktra és szerkesztésre kattintok akkor egy kis ideig ki írja a nevet de utánna újra csak a számot.
-
Zerdal
tag
Sziasztok. Erre valaki nem tud válaszolni?
-
hitchins
őstag
Iphone vasarlasnal van valami kulonbseg hogy telekom/istyle/mm-ben veszem vagy valami kisebb boltban? Leginkabb garanciara gondolok. Mintha azt olvastam volna regen, hogy maskepp kezelik az utobbit az applenel de mar nem emlekszem pontosan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Az XD szélei egy picivel jobban le vannak kerekítve.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
https://mfi.apple.com/MFiWeb/getAPS
Ez alapján MFi.
Én Blitzwolfot használok ~3 éve, még mindig úgy néz ki, mint új korában.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Kitaláció?
Évtizedek óta szűrik szemüvegeknél (és normális helyeken monitoroknál is) a kék fényt, hidd el a szemre nincs jó hatással.
De nem akarok megmondó ember lenni...MÁS:
Keresek a gyerekemnek 1.5 méteres (neki ez hossz jó a napi használatban) lightning kábelt.
Az IKEA -ban lehet kapni 2.500 forint, de egy szó sincs róla, hogy MFI szabványos lenne.
Van valakinek tapasztalata ezzel a kábellel, megvehetem? -
laccy88
senior tag
sziasztok! van egy iphone 7-em, legfrissebb ios-szel. Valószínűleg az utolsó frissítés óta a következő a problémám,
használok egy okosóra appot, Wiiwatch 2.
Ahhoz, hogy menjenek az értesítések az órára, az appnak futnia kell a háttérben. Viszont x idő eltelte után amikor át akarok váltani az appra (2x home) akkor az 0-ról indul el mintha nem is futott volna. a gond, hogy ilyenkor a kapcsolat is megszakadt a háttérben a kettő eszköz között.
Tudtok segíteni a témában? köszi! -
Valkűr
addikt
Nálam a True Tone sárgít a fehér szineken
-
antocskin
tag
Dark Mode esetében van értelme használni a True Tone-t és a Night Shift-et?
Én nagy különbséget nem látok, nem úgy minta világos témánál… -
mtomi95
senior tag
Jailbreakes kérdés!
A “restart Springboard“ és a normál újraindítás között mi a különbség? Mit jelent és tulajdonképpen mi történik ha “restart springboard” van? -
Zerdal
tag
Sziasztok.
Egy olyan gondom lenne, hogy hiába van a kontaktok között az adott számhoz név rendelve, az üzeneteknél csak a számot hozza ki sokszor és a nevet nem párosítja. Ez mitől van?
Előre is köszönöm. -
Oldman2
nagyúr
Mivel az iTunes-ben PC-n nem lehet az AppStore-ban böngészni, a (12.6.3.6-os verzió meg ma már használhatatlan) itt kérdezek...
Használható(!) RSS olvasó alkalmazást melyiket ajánlanátok? Jelenleg (PC-n) a NewsBlur-t használom, az Androidos app nekem nem jött be.
Eddig erősen a Google szolgáltatásaira támaszkodtam, felmerül a kérdés, hogy ezeket mivel ajánlottak lecserélni? Egyáltalán kell-e ebben az irányban erőlködnöm, másképpen fogalmazva a gyári iOS appok mennyire tudják ezeket helyettesíteni?
Google Keep
Google Hírek
Google Lens
Google PhotosPodcast Addict
-
atees
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Tiedet nyomd fel 200 gigára és a bnődet rakd be családiba és probléma megoldva.
-
Oldman2
nagyúr
Rövidesen iPhone tulajjá válok, sok-sok év Androidozás után.
A Pushbullet alkalmazás létezik-e iPhone-ra?
Az SMS-eket és a Híváslistát át tudom-e majd valahogy hozni iPhone-ra?
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
anderledani
üzenetére
nálam csak akkor tünteti el az adott beszélgetés értesítését ha válaszolok is rá, nem elég csak megnézni ...
-
MasterMark
titán
válasz
anderledani
üzenetére
A gyakornok valószínűleg jobbat csinálna egyébként.

-
anderledani
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Az új Messenger katasztrofális. Ez megér egy külön misét.
- A kezelőfelület félkész, apróbb hibákkal teli.
- Minden képet sokkal kisebb felbontásban küld ez az eredetihez képest, beállítási lehetőség NINCS
- A láttamokat csak úgy mutatja hogy "látta x perce", és nem valós időpontot ír, hanem mindig az üzenet elküldésének időpontját, tévesen.
- még csomó minden volt ami feltűnt, most nem jut eszembe...
Szerintem kiadják egy gyakornoknak hogy te Sanyi csinálj már egy új Messengert... -
NC-17
csendes tag
Van egy Beats Studio 3 fejhallgatom es egy sima AirPods-om. Pro-t szeretnek venni.
A beats fejhallgatot csak otthon hasznalom, zene+filmek+edzes.
AirPods munkahelyen es tomegkozlekedesen. A zajszures pozitivum, viszont kerdes azokhoz akik rendelkeztek mind2 AirPodssal: erezhetoen jobban szol a Pro? Nem zavaro hogy agybadugos (pl. ebed kozben mindig nezek valamit) ragas kozben, erdemes lehet a csere? -
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Legutolsó frissítés óta ilyen. Nem a telefon a ludas.

-
Tibee86
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
A messenger.
-
h1ght3chzor
őstag
Iphone X: messenger appban eltűnnek az emojik. Újratelepítem az appot jó, aztán hirtelen eltűnik, csak GIF és Matrica jön elő. Mi a hiba?
-
kagzer
aktív tag
válasz
csababarca
üzenetére
Jó alternatíva lehet(ne) a Google Fotók.
az annyit sem foglal a telefonon mint az iCloud fotók bélyegképei.
Egesz elfogadható az ingyenes miatt csökkentett képminőség is. -
Kommy
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Lehet állítani miről csináljon biztonsági mentést, ezzel kordában lehet tartani a helyhasználatát.
-
bnorci71
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
takarítsd ki a icloudot
-
tuzpenge
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Havi 299 Ft-ért kapsz 50 GB tárhelyet és problem solved.
-
csababarca
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
köszi!
nem akarom bekapcsolni az icloudot hugom telefonján, mert úgy járunk mint a barátnőmén, hogy 5 giga megtelik pikkpakk, aztán nem tud biztonsági mentést csinálni a telefon...
hetek óta szívunk ezzel bnőm telefonján, és nm találunk megoldást. minden nap 5 üzenet jön a biztonsági mentés hiányáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Apple iPhone 11 - népalma
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálam még csak 13.4 van public beta vonalon.

icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow