- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz norbertoth #215210 üzenetére
Igen ez elég zavaró. De azt vettem észre,hogy amail alkalmazásban a leveleknél bal oldalt alul a szűrő gombra kattintok akkor egyból kiadja az új leveleket és nem kell várjak. Ez miért lehet?
Maygarul a levelek ott vannak és nem kellene várjak míg ki is adja. Csak olyan mintha leghátul/alul lenne a levél . -
HUTCHDB
nagyúr
válasz szaki04 #215993 üzenetére
Igen, letöltöttem, de nem működik arra, amire én szeretném.
(#215995) tboldi!
Sajnos a másik oldal , magyarul a tv, nem tudja.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Kérdés, mégpedig a jegyzet megosztással kapcsolatban. Egyszerűen nem jövök rá a miértekre. Eddig, ha egy jegyzetet (például egy bevásárló listát) meg akartam osztani a nejemmel, csak meghívási link küldés üzenetben, ő pedig az abban lévő linken megnyitotta és mindketten jegyzeteltünk bele.
Most ugyanezzel a módszerrel, először szintén üzenetben érkezik egy azonosítási felszólítás (az a telefon szám amire küldtem a megosztást), majd ha jóváhagyja, hogy igen az az Ő száma, válaszként érkezik egy újabb szám a 06305555526, és hogy engedélyezze ennek számnak az iCloud fiókhoz hozzáadását. Ha elfogadja, akkor simán megnyílik a beállítások menü, hogy manuálisan adja hozzá ezt a számot.
Pár napja velem ugyanez történt, csak akkor ő küldte a jegyzet megosztást és ugyanezt a számot akarta a rendszer hozzáadatni velem a fiókomhoz.Ez most mi és miért kavarnak? Tudja valaki?
-
HUTCHDB
nagyúr
Én nem igazán fényképeket, hanem PDF-et, world-öt és mondjuk GoogleView-öt szeretnek kiküldeni a tv-re ahogy írtam, prezentálásra, kábelezésre nincs lehetőség.
A képeket videókat zenéket a Samsung Smart View nagyon jól kezeli." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ittakary #215979 üzenetére
Én találtam az AppStore-ban, de fizetősek, havi 10 dollár...
Nekem éves szinten kb. 10-12 alkalommal kellene prezentációs célra, ahova nem tudom/tudnám vinni az Apple tv-t." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ki milyen képernyő tükröző programot használ?
Samsung, illetve Lg tv-hez kellene." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bigdady
nagyúr
válasz stairmaster #215975 üzenetére
iCloud netes felületen is ott vannak a szánok?
-
tuzpenge
őstag
válasz stairmaster #215975 üzenetére
Kapcsold be a wifit, rakd fel töltőre és várj egy picit vele, hogy befrissítse. Meg fog jellenni az újon is!
ˣ
-
Arcképgyáros
válasz stairmaster #215973 üzenetére
Akkor az újon is bekapcsolod iCloud-ban a névjegyek részt.
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy iPhoneról-iPhonera költöztem át és mindent áttett kivéve a telefonszámokat. Hogyan tudom előhozni az új telefonon? Elvileg az iCloudba mentve voltak.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
elvileg pár nap
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
törölt tag
Mennyi idö a szolgáltatónál függetlenítés?
-
tonyqa23
senior tag
válasz #40993792 #215966 üzenetére
Igazad van. En az app storeosra gondoltam. Azt hogy lehet? Sehol nem talalok ilyet.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz #40993792 #215960 üzenetére
Az alkalmazasok frissitese a hatterben kikapcsoltam, megis mindent frissit. Hogy lehet teljesen kikapcsolni?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Valkűr
addikt
Sziasztok van aki feltette a Béta szoftvert? Én marha azt hittem ha újraindítom a telefont Gyári visszaállítással akkor vissza áll a legutolsó gyári állapotra, és ebben a tudatban feltettem a bétát, Valószínű hogy a béta miatt a bluetooth egyfeszt megszakad minden eszkozon. Nektek nincs ilyen gondotok, már aki feltette rajtam kivul?! 😂
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Arcképgyáros
válasz pecccccccca #215957 üzenetére
Ott szlájdolsz egyet lefele, hogy frissítsen?
-
pecccccccca
őstag
Skacok.
Apple store-om nem mutatja az appfrissítéseket.
Belépve az Apple store-ba jobb fent a képemre kattintva ott kellene mutatnia, ha jól tudom. Egy gyári visszaállítás volt és azóta nem mutatja. Illetve, ha egy játékba mondjuk belépek az felhozza, hogy van frissítés és, hogy frissítem e, ott rányomok és úgy sem frissíti az aktuális appot.
Mi történhetett?[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
MODERÁTOR
válasz zozzzzzzzzzz #215955 üzenetére
Az összefoglalóba is igyekeztek a készítők sokmindent beletenni, de persze ott sincs minden, szóval ha elakadsz kérdezz itt nyugodtan.
-
nagyúr
válasz zozzzzzzzzzz #215953 üzenetére
nincs gond a kezdő kérdésekkel, de RENGETEG segítség van a neten, többek között az Apple saját honlapján MAGYAR nyelven!
Például (hogy kezdjünk valami nehézzel) ha nem tudod hogyan kell egy véletlen előfizetést lemondani, csak beírod: [link] és máris első találatként hozza ki hogy melyik menüpontban tudod lemondani
ha ezzel a módszerrel nem tudsz megtalálni valamit mert nincs fent, vagy nem adja ki a kereső, akkor kérdezz nyugodtan
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
A mai nappal összeálltam egy 11 Pro-val, hosszas vacilálás után úgy döntöttem, hogy a Max az nekem túl nagy.
Előre is türelmet a láma kérdésekért ez az első Apple telóm. -
oszy
veterán
válasz pauliboy23 #215946 üzenetére
Igen ugyanazzal! A beállításokat majd megnézem neki. Köszi! Neke is (#215947) lugosi !
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Baltincs
tag
Na sok sok sok mérlegelés után az XS mellett döntöttem a 11el szemben, mert olcsóbb is jelen pillanatban, ahol venném, kisebb (tény, nem sokkal), a széles látószögű kamera nekem annyira nem szükség kérdés, már csak egy dolog foglalkoztat, drága XS tulajdonosok. Mennyit bír az akksitok?
Egy 1 éves Huawei Mate 20 Lite-ot mire hazaérek este 8ra, állandó mobilnettel és bluetoothal 35-40%ra tornászom le, szóval képernyőidő nincs túl sok. Kibírok egy napot az XS-el is?
-
oszy
veterán
Haverom most cserélt telefont (7→8). A macbook-on eddig tudott hívást fogadni. A csere óta azonban ez nem működik. Valakinek van ötlete, mit ronthat el?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
atirag
őstag
Ha beüzemelek egy ipad-et az apple id-mal és új ipad-ként állítom be akkor külön fog mentéseket csinálni ugye a telefontól. Hogyan állítsam be a kép megosztást,hogy ne legyen megosztás. Mármint az ipad-nek is saját foto könyvtára legyen és a telefonnak is.
-
addikt
válasz burgatshow #215937 üzenetére
Igen, ezt már több mint tíz éve mondják a tápos topikban hogy a szoftveres mérés nem mérés
csak műszerrel szabad mérni[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
zmtTom
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
zmtTom
aktív tag
Tölthetem e a régi SE illetve 6s készülékeimet az új 11 pro töltőjével? Mi fog történni? Lesz bármelyiknek is baja hosszú távon? Csak mert akkor nem kellene külön kábelt meg töltőt vinni mindegyikhez.
Köszönettel -
bnorci71
addikt
válasz burgatshow #215937 üzenetére
a múltkori mi lenne ha elhagynák a kábelt elmélkedéshez jutott most eszembe az alant írtakról.
Vezeték nélkül mennyit lehet tölteni? Ez a töltés elég mondjuk, hogy ha a telefonon megy a navi meg mondjuk Bt-on zenét ad a fejegységnek a kocsiba szinten tartsa a telefont?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
burgatshow
veterán
válasz Frozzy #215935 üzenetére
Célműszerrel pontosabb lehetsz. A szoftver csak a töltőelektronika utáni állapotot látja, szóval vagy valid vagy nem.
Szerezz be egy USB feszültségmérőt (a linkelt termék csak példa) amit az adapter és a töltőkábel közé kell bedugnod és azon látni fogod, hogy mi jön ki az adapterből.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Van olyan program ami alkalmas az akksi töltésének mennyiségének a mérésére? gondolom itt az alatt, hogy megmérni egyes töltők erősségét?
autóba vettem egy automatikusan kinyilló vezetéknélküli töltőt.. és most nem tudom, hogy gyengén tölti a telót vagy combos a cucc amit használok közben
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
tboldi
nagyúr
válasz anderledani #215933 üzenetére
Nekem csak a győri Almárium Próval van tapasztalatom, egy 7-esben cseréltettem aksit, tökéletes munkát végeztek.
-
anderledani
őstag
válasz tboldi #215929 üzenetére
Nekem Care Centerben lett cserélve a régi 6S-emben az akksi, és szűk 1 év után 88% és 8 fokban is kikapcsolgatott. Szerintem hazaviszik az akksikat és valami szart tesznek bele vagy nem tudom...
amúgy a Care Center a Cordon Electronicshoz tartozik ami egy nagyon rossz hírű szerviz.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
samfishR
senior tag
Sziasztok,
Gyakran hallgatom a Music appban a Browse --> Genres --> Hip-Hop/Rap --> Hot tracks részt, gondoltam valahogy létrehozok egy shortcutot erre, de beletört a bicskám. Ha itt kiválasztom az első számot, akkor nem fogja folytatni a hot tracks listát, hanem csak ezt az 1 számot játssza.
Van erre valamilyen lehetőség, hogy ne kelljen mindig végignyomkodni ezt a menüt, és elkezdje játszani a hot tracks-t? Köszönöm előre is!
-
tboldi
nagyúr
válasz pauliboy23 #215928 üzenetére
Az az!
-
pecccccccca
őstag
Ne haragudj, de mi ez a hagyjuk már ezt?
Belemászott a kolléga a lelkedbe, hogy azt írta?
A világipar minden területén van avultatás. Majd pont a telefonoknál nem lesz?
Minden gyártónak érdeke, hogy minél hamarabb beleunj, tönkremenjen az amit használsz. Ráadásul az iphone meg pláne élen jár ebben.
De felhozhatnám a Samsungot is. Mondjuk a Samsung megoldotta, hogy kb. azonnal tele legyen a tököd a telefonnal. Iphone-al legalább pár évig ki lehet húzni.
Teljesen igazad van abban, hogy az az akku ami a 6S-ben van alapból lópikula, de nem lehet elmenni a szándékos avultatás mellett sem.Humorban nincs helye tréfának!
-
tboldi
nagyúr
válasz h1ght3chzor #215924 üzenetére
Hacsak nem bontottat tesznek bele. Gyári új alkatrészt csak és kizárólag a hivatalos szervizpartnertek (iSTYLE, iCentre, Almárium Pro, meg asszem még egy van, de nem jut eszembe) tudnak rendelni az Apple-től.
-
h1ght3chzor
őstag
Itt eredeti iphone X kijelzőt cserélhetnek?
http://telodoki.hu/Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
lmno
őstag
válasz TheBikerider #215900 üzenetére
Hagyjuk már ezt. A 6S-ben 1715 mAh-s akksi van, ami ló***z. Újkorában is az volt és most is az.
Az hogy valamivel tovább bírta amikor kivetted a dobozból és elkezdted használni, mint pár év után belakva, az nem meglepő. De erről nem az iOS tehet. -
lancia75
tag
válasz burgatshow #215901 üzenetére
Elvileg gyári minden,és94%-os
Clara pacta boni amici. /Tiszta (nem hátrányos)szerződés.
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz TheBikerider #215914 üzenetére
A nappaliban 2x5 db LED izzó van, ebből 4 kimúlt fél év alatt. Van amelyik egyik pillanatról a másikra, van amelyik meg először vibrált majd lassan múlt ki.
-
urobee
tag
Sziasztok!
Az alany: 6S.
Megbízható, utángyártott akkumulátor beszerzési forrást tudtok ajánlani?
Lehetőleg EU-s forrásból
Köszönöm! -
dud998
őstag
válasz TheBikerider #215914 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz TheBikerider #215907 üzenetére
Nekem a San Francisco-i tűzoltóságban lévő izzó tetszett, amit felköszöntöttek a 100.-ik "születésnapján". És webkamerán folyamatosan lehet nézni is, ahogy világít.
[link][ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz pecccccccca #215908 üzenetére
Mikor visszaváltottam iPhone-ra kb. 2 hónapja, akkor ezzel nekem is sz@rozott jó néhány napig, majd egyik napról a másikra abbamaradt.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lvb
aktív tag
Sziasztok. A kérdésem az, hogy melyik appban lehet megoldani (vagy hogyan lehet integrálni az üzenetekbe), hogy az összes chat + sms személyenként egy thread-be legyen. A következők kellenének: SMS, skype, viber, whatsapp, telegram. Jó lenne, ha külön színt lehetne hozzárendelni az egyes alkalmazásokhoz, és megjegyezné, hogy min válaszoltam utoljára.
-
pecccccccca
őstag
Egy kérdés skacok.
Apple ID folyamat bekéri a jelszavam. Pl játszom, appot váltok vagy csak lezárom a telefont pár percre, visszalépek a játékba és azonnal kéri. Ezt hogy tudom kikapcsolni?
Nemrég volt egy gyári visszaállításom. Előtte nem volt ezzel problémám, bár emlékszem mintha akkor is lett volna az elején ilyen, de valami beállítás után abbahagyta. Nem jut eszembe mit kell csinálni.Humorban nincs helye tréfának!
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz TheBikerider #215905 üzenetére
Van is egy ilyen dokufilm, a Villanykörte elmélet. Kb 100 éve létezik már az avultatás.
-
veterán
válasz burgatshow #215901 üzenetére
Hát igen. Sokan csodát várnak és nem akarják elfogadni az elfogadhatatlant.
Ez van.
Anno nagyon régen az izzó gyártásnál vezették be először az avultatást a világon.(ha jól tudom) Rájöttek, hogy nem jó üzlet tartósat létrehozni...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
őstag
válasz Mr.Grincs #215796 üzenetére
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
anderledani
őstag
válasz ittakary #215902 üzenetére
100% 100 ciklus van benne
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
nagyúr
válasz anderledani #215899 üzenetére
mikor is volt utoljára akkucseréd és hány %os?
-
burgatshow
veterán
válasz TheBikerider #215900 üzenetére
De most úgy egyébként mit várunk egy 5 éves modelltől? Örülj, hogy még kap frissítést. a 6S/SE vonal szerintem az iOS 14-et már nem fogják megkapni, szóval végleg úgy gondolom idén lesz lekapcsolva ez a két modell az Apple lélegeztető gépről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nők, nőügyek (18+)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi erősítő építése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest