- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz máyköl #214498 üzenetére
Az OS okozza. Talán a 13.4 már jobb lesz. Nagyon bugos ez a 13.3 a 11-es szérián.
Nálam is előfordult a 4G lassúsága, sőt sokszor használhatatlan lett. Jelenleg viszont nincs vele gondom, “tiszta terepen”. Nagyobb épületben viszont még most is belassul néha.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
iPhone 11 Pro Max: elég gyakran nagyon gyenge a 4G, alig akar betölteni. Repülő mód be és vissza megoldja a problémát. Új a készülék, 1 hete vátltottam X -ről, ott nem tapasztaltam ilyet.
Valakinek tipp esetleg, hogy mi okozhatja?
-
Giovan!
addikt
válasz #38464487 #214494 üzenetére
Ugyanez a dilemma állt előttem novemberben, én a 8-as mellett döntöttem. Újabb készülék modernebb procival, nagyobb háttértárral, és kisebb kijelzővel (nekem ez is fontos volt), mint a 7plus, aminél elvileg tovább lesz támogatva, de ez nem biztos. A +1 GB RAM nekem annyira nem volt fontos, mert amúgy is rögtön bezárok minden szart amit nem használok (ez amolyan tikkelés nálam ), a +1 kamera sem igazán hatott meg, mivel nem nagyon fotózok.
Ezek persze csak az én szempontjaim voltak, telefont a sajátjaid alapján kell választanodSpeak softly and carry a big stick, you will go far.
-
törölt tag
Sziasztok! Iphone 7 plus -ra várható még támogatás? 1gb ramal több van benne mint a sima 7 -be. vagy inkább 8 at vegyem? Nagyobb kijelző jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz vzsryl #214489 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk leejted, és emiatt kimozdul valami tömítés, akkor oda is a vízállóság, az ilyesmit meg nehéz ellenőrizni, szóval valahol meg lehet érteni az Apple-t amiért nem cseréli a beázott készülékeket.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
madle
őstag
válasz MasterMark #214487 üzenetére
Köszi! Reméljük akkor!
-
vzsryl
nagyúr
válasz madle #214485 üzenetére
Az csak tájékoztató jellegű tanúsítvány, és az apróbetűs résznél ki van írva, hogy nincs rá garancia. Tehát ha veszel akár egy i11 pro-t IP68 tanúsítvánnyal, belerakod egy vödör vízbe, és lesz egy kisebb hibája, pl. hangszóró recsegés, akkor azt becumiztad.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MasterMark
titán
válasz madle #214485 üzenetére
Hm tényleg. Valahonnan az rémlik hogy az még nem volt az csak iPhone 8-tól. De akkor nem.
Itt is azt írja, hogy csak meg kell várni amíg kitisztul, és jó lesz a hangszóró.
Switch Tax
-
gboszi
senior tag
Sziasztok első sorban azok véleményét kérném akik esetleg “végigjárták” a lépcsőket. Egy iphone 7 ről váltanék vagy XS vagy 11 pro-ra. A kettő közt 100k a difi. Ha a fotózás meg a selfi nem hoz lázba, akkor is megérheti a 11 pro? Mert azt látom, hogy pl xs->11 pro nem akkora ugrás. Mit tanácsoltok?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
madle
őstag
válasz MasterMark #214483 üzenetére
Úgy írják pedig, hogy IP67-essel rendelkezik. Lényegében ezt a merülést ki kellett volna bírnia. Zsebemben volt.
kali: Akkor lehet csak addig lesz baj, okés!
-
legenda
-
madle
őstag
Sziasztok, ma megmerítettem tóban az iPhone 7-esem. Úgy emlékeztem ez IP67-es vízállóságú, azaz ki kellene bírnia a kisebb merülést. Viszont a mélyebb hangok recsegnek az alsó hangszórókon illetve halkabb lett a fenti hangszóró is.... Ennyi ez a vízállóság?
-
tboldi
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #214479 üzenetére
Eszerint minden oké.
-
mr.tamasbiro
őstag
Létezik hogy az icloud valamiért nem jó mert nem tudom vissza tenni a biztonsági mentést.
-
FlashLed
senior tag
-
atees
őstag
válasz pecccccccca #214472 üzenetére
Ha nem nyit meg egy oldalt, akkor azt szoktam csinálni, hogy hosszan nyomok az oldal linkjére és a felugró ablakban simán megnyitna, tutti valami bug lesz.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
danilla
őstag
válasz mr.tamasbiro #214475 üzenetére
Összefoglalóban mindent megtalálsz.
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha eladok egy iPhone t de párosítva van egy óra is akkor mi a teendő? Mit hol kell torolni?
Az icloudbol eszköz törlése? Valamint előtte a keresesből el kell távolítani? -
atika88
senior tag
válasz ILLDisPozed #214473 üzenetére
Már néztem azt is és nincs bekapcsolva.
Am telejsen jogos. Pont ezért tartok Chrome-ot is, mert a Safari statisztikailag 50ből tuti h 1 oldalt vagy megsem nyit vagy alapvető fontosságú funkciók nem működnek, egy adott és betöltött weboldalon.
De ebben az esetben most egyik sem hajlandó bármit is csinálni. Hálózati alapbeállítások visszaállítása már megvolt.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Nem lehetséges, hogy be van kapcsolva az “összes süti blokkolása” a Safari beállításokban?
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
pecccccccca
őstag
Nekem is random nem nyit meg oldalakat és ugyan ugy kiírja, hogy sajnos nem tudja megnyitni. 3-4x találkoztam már vele különböző oldalaknál. Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, de most, hogy más is írja gondoltam beírom. Bizonyos oldalakra biztos pikkel az Apple... 😁
-
atika88
senior tag
válasz MasterMark #214468 üzenetére
Semmit. Éppen ezért is érdekes...okom sem volt rá, hogy állítsak át bármit is.
Legalábbis 3.5 évig tökéletesen jó volt minden, most pedig pár napja gondolt egyet és megszünt működni.Igen. Volt már egy két három újraindítás.
[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
válasz MasterMark #214466 üzenetére
Se mobilneten se wifin nem működik. És semmilyen blokkolót nem használok. MacBook Pro gond nélkül behozza (blokkolóval is).
DNS? Hol is látom én azt?
Vmi UPC fehér Router van, de érdekes eddig akkor miért volt jó -
atika88
senior tag
Sziasztok!
iPhone 7 iOS 13.3 alatt újabban a Safari nem tölti be a profession.hu weboldalt (a Chrome se teszem hozzá).
Mi lehet a bibi? Ezelőtt mindig jól működött. Külső egyéb profession.hu linket se hajlandó megnyitni.
Ezt az üzenetet írja a Safari. -
-
Jano_023
őstag
Köszönöm a válaszokat. Esetleg külső program ami értesítés esetén a kijelzőt villantja fel mint a fényképezőnel a vaku? Amúgy az hogy lehet hogy ugyan olyan rendszeren a 7 tudja ezt a 11 nem ugyan az az ios.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Páromnak iphone 11 van én android felhasználó vagyok. Az iPhone próbálom beállítani hogy az akkumulátor szintet százalékban ki tudja írni. Egy ismerősömnek van egy iPhone 7 azon simán megy ez de a 11 nem tudom beállítani. Hol lehet? Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
legenda
válasz Norbi. #214453 üzenetére
Az is tapasztalat, hogy nem foglalkoznak vele és nem is egy esetről szóló, de itt a fórumon is írtak ilyet.
Ettől függetlenül hajrá, de kezelje mindenki a helyén a dolgot.
Én is vettem már iPhone-t újonnan, bontatlanul, de hiába volt EU-s, az árnál figyelembe vettem, hogy nincs hozzá semmilyen papír, számoltam a hibalehetőséggel és aszerint néztem az azért kért összeget, hogy megéri úgy, vagy sem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Norbi.
őstag
Vittem már be egy pár papír nélküli nem bekapcsos készüléket, úgyhogy tapasztalat. Átveszik ugyan úgy, aztán megoldják. Sose kötekedtek, hogy nem vennék át. Icenter, Istyle, Almarium, Care Center, mindenki megvolt asszem.
Nyilván előny, ha van papír róla, de, ha nincs, akkor is megoldják.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Norbi. #214450 üzenetére
Meg, ha szétszerelik, de más papír nélkül át sem venni, mint papír alapján átvenni, szétkapni és utána megállapítani, hogy a papír és a készülék nem passzol össze.
Lehet persze próbálkozni jótállási jegy/számla nélkül is a be nem kapcsoló készülékkel, de azzal számolni kell, hogy csalódás lehet a vége...[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz HUTCHDB #214442 üzenetére
Ha elinditottad alul van jobb szélen a Network.
Ott a Youtube-os bekarikázott rész.
Aztán bemásolod az URL-t fentre és az Ugrás gomb.
És utána alul jobbra van egy célkeresztben egy play ikon, arra nyomsz és ezt fogod látni.[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iOS 12-vel lehet Lightroomba képeket importálni külső eszközről? (DSLR fényképező) Vagy ehhez már iOS 13 kell? Vagy netán lightning nem is jó hozzá és csak USB-C eszközzel is megy? (Pl újabb iPad Pro-k)
[ Szerkesztve ]
-
millerur
tag
Sziasztok,
Egy karácsonyi ajándék iphone 11 (bontatlan, nincs regisztrálva - viszont számlája sincs) vásárlásán gondolkodom. Tudnátok segíteni, hogy ebben az esetben a garancia hogyan valósul meg?
1 év apple care van rá az aktiváció idejétől, vagy trükkösebb lenne a szitu ennél?
-
koon
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítség kellene. Iphone X-en próbálok face id-t állítani, de mikor az arcot akarom szkenelni, csak mindig azt írja hogy tartsam lejjebb, tartsam feljebb.... de nem fejezi be. Ötlet? -
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
válasz Tompika1987 #214426 üzenetére
Az is jó lenne csak dobozán rajt az imei szám és esetleg egy későbbi eladásnál mondjuk hátrány lenen ah nincs doboz meg más a szám!! De örülnék neki ha novi új telefon jönne vissza Előre láthatólag ez menyi idő volt neked?? Csak hogy mire számítsak majd!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Tompika1987
kezdő
válasz takessz #214422 üzenetére
Szia!
Ugyan így jártam m, csak egy XS-s készülékkel. 33000 ft volt az önrész, de csak készüléket kaptam egy bubiborítékban. A javítási lapra pedig azt írták hogy főalkatrész csere, illetve változott az IMEI szám. Ebből gondolom, hogy másik készüléket kaptam.iPhone XS, MacBook Air Retina, iPad Air, iWatch Series1, Xbox One X
-
legenda
válasz takessz #214422 üzenetére
Szia,
A biztosító szerződéses szervize megállapít egy javítási költséget és ha a biztosító szerint úgy arányos a dolog, akkor javítás, ellenkező esetben, tehát ha nem éri meg javíttatni, akkor kicserélik a telefont, ami lehet új, felújított, vagy egyéb hibátlan készülék.
-
pana0017
senior tag
válasz FIREBLADE78 #214418 üzenetére
30 felett ingyenes, illetve új regisztrációnál kapsz 5 dollár kupont és googleban is van sok 10%-os kupon.
-
takessz
senior tag
válasz Norbi. #214421 üzenetére
Szóval akkor fogok egy törött hátlap miatt kapni egy új xr-t dobozba?? hmm az akkor úgy jó biznisz lesz bár ez úgy is kiderült az imei számból remélem így lesz majd ahogy írtad
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Serpiko
addikt
válasz FIREBLADE78 #214418 üzenetére
30 dolcsi felett ingyen szállítanak úgy tudom.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
takessz
senior tag
válasz Cyberbeni #214417 üzenetére
Köszönöm akkor ugy láttom ez hátlap csere egy 33.000 be fog fájni jól kitalálta a Telekom Smart clinicnél 40000 ft egy hátlap!!
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Hol a legolcsóbb pitaka x-re? Magne. Alza 11 körül van,de fogalmam sincs hogy melyik típus. Pitaka oldal 40 dolcsi plusz szállítás. Mennyi a szállítás? Nem írja.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
takessz
senior tag
Sziasztok Sajna amit most kaptam Xr-t sikerült le ejtenem és a hátlapi üveg gatya lett telekomos garanciális és biztosítás is van rajta menyit fognak ezen ülni a telekomosok illetve kell e majd önrészt fizetnem!! előre is köszönöm
-
Iron1978
friss újonc
Köszönöm, lehet később már működni fog.
-
Iron1978
friss újonc
OTP Simple virtual kártya
-
Iron1978
friss újonc
[kép] Sziasztok
Simple kártyám szeretném hozzá adni a Apple wallethez. Sajnos nem sikerül valamiért. Mellékelve. Mi lehet a probléma? Köszönöm előre is az információt![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SharpSA #214257 üzenetére
Ezzel most lehet nem sokra mész, mert már nem árulják, de 1 éve megelédegedettséggel használom.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
pana0017
senior tag
válasz anderledani #214396 üzenetére
Wifi-re vagy csatlakozva amikor elküldöd az SMS-t? Nekem úgy sikerült, mobilnetről nem.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Olyan offline zene app-ot tud valaki, ami a youtubéról tud letölteni?
Köszönöm!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest