- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltincs
tag
Sziasztok! Erősen gondolkodom egy iPhone vásárlásán, 7esem volt utoljára amit imádtam, csak sajnos már eléggé megment az aksi meg a csatlakozó, így eladtam ismerősnek, és az árából szereztem egy Mate 20 liteot, pénz szűkében, amivel nagyon szenvedek. Az xs vagy a 11 éri meg jobban a pénzét, vagy esetleg úgy gondoljátok érdemes megvárni az újabbakat?
-
burgatshow
veterán
válasz Mr.Grincs #215796 üzenetére
Én miután 3 kínaival is befürödtem, úgy döntöttem, hogy megveszem a gyárit. Azzal semmi probléma nem volt, hiba nélkül működött az itthoni eszközparkkal és hibátlanul végigtolta a nászutamat New York-ban (az iPad Pro volt a fénykép backup megoldásunk a SD adapterrel a fényképezőgépekhez).
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #215749 üzenetére
Nekem van olyan telefonom amin kb 3 éve van rajta, és nem "koptatta szét".
-
BPéter1984
tag
válasz sethi #215793 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Igen tudom ez nehéz kérdés mert minden ember más és mást használ. Ennek az ára még nálam a nem túl vészes kategória. Tényleg csak attól tartok hogy ilyenek könnyen kieshetnek a fülemből , azért is volt eddig "ráakasztós" a füles.
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
Mr.Grincs
veterán
Használt vagy vásárolt már valaki nem gyári Lightning-SD kártya olvasót? Mik a tapasztalatok?
Ma volt szerencsém kipróbálni egy [ilyen gyárit] és nagyon megtetszett, viszont az ára már annyira nem. Érdemes AliExpressről rendelni nem gyárit vagy inkább felejtős?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Giovan!
addikt
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, akkor lehet valami appal lesz probléma amit az utóbbi időben telepítettem.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
sethi
senior tag
válasz BPéter1984 #215792 üzenetére
Én a Jlab jbuds air executiveot használom. Nagyon jól szól, stabil a fülben és az áranis baráti
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , elsőre lehet fura kérdésem lesz és nem is tudom mennyire való ide.
Használtam egy headsetet , platronics explorer 50 , mai nap sikeresen elhagytam valamerre. Szerettem , gondom csak egyszer volt vele de gariban cserélték. Most szeretnék egy másik headsetet de nem tudom milyen lenne jó vagy annál jobb , akár 2 füles zene és videó hallgatás miatt. Nagy fejhallgatót nem szeretnék , a fülbedugós meg félő hogy nem áll meg a helyén. Bluetooth-os kell , jelenleg iphone X készülékem van de a jövőben ez biztosan fog változni. Árat nem írok mert nem tudok de ne a csillagos ég legyen és ne is valami nagyon olcsó "kínai" .
Ha kell még infó akkor kérdezzetek próbálok válaszolni. Köszönöm.VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
legenda
válasz MasterMark #215790 üzenetére
Mert akár lehet is benne ráció.
Ha nem is feltétlenül maga az iOS, de akár közvetve is befolyásolhatja például egy külsős alkalmazás, ami valamiért problémásnak mutatkozik a frissítés után(i iOS verzión).
Arról a szélsőséges helyzetről nem is beszélve, ha pont akkor csökken mérvadóan az akkumulátor kapacitása.
Utóbbinál nagy a szórás, nekem az XS Max mindjárt 5 hónapos és még 100%-os az akkumulátora, valakinél meg már akár több százalék elhasználódott ennyi idősen a szoftver szerint.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Killing
addikt
válasz TheBikerider #215767 üzenetére
11-re honnan érdemes beszerezni hátlapra való fóliát?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215780 üzenetére
Értem én majd jön a iPhone 12 pro .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215778 üzenetére
Kiváncsi leszek rá te soha nem hagyod abba . Majd ha 100 éves leszel lehet akkor . Kicsit kispadra ülsz maximum !
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
Giovan!
addikt
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg szarabb lett az akuidő az iOS 13.3.1-el? Ugyanolyan felhasználási szokások mellett kb. egy órával kevesebbet bír mint az előző. Más is tapasztalt hasonlót?
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215773 üzenetére
Nálad hamarabb nem biztos meg unom a telefonokat .
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215771 üzenetére
Gyors mint a villám , pofás red színben , kijelzője számomra elfogadható egyáltalán nem rossz ! Picit vastagabb a kerete mint a xs-nek vagy 11 pronak de nem zavaró . Jó képeket csinál egy darabig marad szerintem . Utána talán megint xs max lesz , 11 pro max-t meg nem veszek újra az is biztos majd ha olcsóbb lesz számomra nem ér 300 ,350 , 400 ezret egy telefon se ahogy öregszik a ember úgy lesz tapasztaltabb is !
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215769 üzenetére
Persze jogos idegesítő is az a karc !
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215767 üzenetére
Én naponta ki veszem a tokbol meg tisztítóm lehet ezért nem lett még karcos egyik telefonom se !
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Killing
addikt
Pedig spigen tough armor tokom van, de valami szerintem belógott oda és összekarcolta. Na akkor nézek hátlapi fóliát, nehogy több jelenjen meg rajta
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215764 üzenetére
Most vagy nagyon rossz minőségű volt a tok mert te is tudod hány iPhone volt már és tokba egyik se lett karcos szerencsére . Én is fóliát javaslom neki !
-
veterán
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #215762 üzenetére
😂 Hagyad varázsló a emberke mágus 3 az nem semmi tud valamit .
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz OCTAMD #215760 üzenetére
Nem látok semmi smile figurát a megjegyzésedben.....szóval kötekedésnek veszem.
Nagyon vicces. Csak takarásnak, mivel mást nem tud vele kezdeni. Gondolom nem akar hátlapi üveget cserélni. De nyilván ezt Te is tudod, hogy gúnyolódásból írtál, szóval igazán nemes tettet hajtottál végre. Ahelyett, hogy neki írtál volna, nekem írsz baromságot.
(egyébként három reg.ed is van legalább, szoktam látni a hardveraprón a hirdetéseidet, igazán hiteles figura vagy.)[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
OCTAMD
őstag
válasz TheBikerider #215759 üzenetére
Ès meddig kell rajta hagyni,mikorra szìvòdik fel a karc ?
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
-
herdsman12
őstag
válasz anderledani #215750 üzenetére
Simán felpakolja a 3uTools a Music, Import funkcióval a zenéket, látod is az albumokat, de albumon belül a számokat "leginkább" ABC sorrendben mutatja. Talán volt már olyan albumom, ahol a helyes sorrendet láttam.
Legegyszerűbb jól elfelejteni a gyári zene alkalmazást és pld a VOX vagy a foobar2000 helyes sorrendben mutatja a számok sorrendjét.
Az összes általam látott, használt (PC, Android, stb) lejátszó közül egyedül az iOS Zene app ilyen béna. -
Killing
addikt
Az (eddig) makulátlan drágaságomon valahogy lett egy kis karc a tok ellenére is (az almánál ki van vágva), esetleg valaki tud rá valami praktikát amivel el lehet tüntetni?
-
atees
őstag
Sziasztok!
Régóta használtam mindenféle olcsó alis tokot, de mindig nagyobb lett a telefon tőle, szóval sokáig nem használtam.
Most, hogy vettem egy 11est úgy gondoltam megpróbálok egy drágább tokot. [Spigen think fit 360] lett a kiszemelt. Nagyon profi a cucc. Megéri az árát minden ponton védi a telefont. Bátran ajánlom mindenkinek!
Én most [innen] rendeltem!
Profi cucc, nem lesz tőle a telefon vastag, jó a fogása is, nekem megérte!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
antocskin
tag
válasz FIREBLADE78 #215749 üzenetére
Nem olyan mintha leesett volna vagy egy kamion ment volna rajta át, de határozottan látható kopásnyom. Ha belegondolsz logikus, hiszen egy nagyon kemény felület közvetlenül érintkezik fémmel/üveggel ennek nyilván lesz nyoma idővel, ha nem is nagyon látványos.
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Ez csak egy egyszerű érdeklődés. Egyáltalán nem ismerem az IOS -t. Egy új iPhone -on előre telepítve van a Facebook kliensalkalmazás, vagy azt a user telepíti a Store -ból?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
anderledani
őstag
válasz sethi #215730 üzenetére
Zenét tudtommal nem lehet 3uTools-al rakni a telefonra úgy, hogy rendesen albumokban jelenjen meg
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
antocskin
tag
válasz FIREBLADE78 #215747 üzenetére
Igen csak ebben az a szomorú, hogy egy nem éppen olcsó tokhoz mindenféle kiegészítők és "trükkök" kellenek, hogy a funkcióját megfelelően ellássa.
-
FIREBLADE78
addikt
-
antocskin
tag
válasz Norbi. #215744 üzenetére
Ez biztos stabil.
Én csak annyit tudok mondani, hogy a sima slim (vagy aramid vagy hogy hívják) ismerősöm XS-ét az alsó sarkai felett a mindkét szélénél láthatóan megkoptatta három hónap után. Végül is mindenki olyat használ amilyet akar és Milu_PH is biztosan megtalálja majd a megfelelőt. -
antocskin
tag
válasz Milu_PH #215726 üzenetére
A Pitaka valóban talán a legjobban kinéző tok, nagyon masszív anyagból készült, de a kijelzőt egyáltalán nem védi. És mivel a belseje sem egy lágy anyag így maga tok nyüstöli a telefont.
Én talán ilyet vennék. Vagy valami másik Spigen tokot. Persze vannak ettől jobb helyek ahol olcsóbban lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Arellig
tag
válasz herdsman12 #215728 üzenetére
-
veterán
-
sethi
senior tag
válasz TheBikerider #215731 üzenetére
Lehet igen. Backupot is tudsz vele csinálni, azt vissza is tudod rá tölteni. Kb ugyan azokat tudod vele megcsinálni mint az itunesal, de jóval egyszerűbben
-
veterán
-
veterán
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Talán elég noob kérdés de nem találtam még meg a megoldást rá:
Adott egy iPhone 11 és egy Windows 7-es PC. Hogyan tudom a fotókat és videókat közvetlen a PC-re másolni, az iCloud kihagyásával ?
Ha rádugom a telefont kábelen, akkor ugyan látom a DCIM mappát és benne a fileokat, de nem sikerül átmásolni őket sajnos..This is the way
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Iphone XR- re váltok, 7 ről.
Tokot nézek hozzá, a Pitakaról sok jót olvastam, azonban félek, hogy egy kijelzőre esésnél nem véd, mert úgy látom a képeken, hogy a kijelző síkjában van vagy kicsit alatta a tok vége. Most gyári szilikon tok van a 7esen és ez egy picit kiemelkedik.
Mit ajánlatok XR-re?
koszi -
mtomi95
senior tag
Néhány napja nem érem el Safariból a PH!-t...
Mi lehet ennek az oka? Csak tölt és tölt, de sehova nem jut...
A hardverapro oké, de a PH nem megy Edge-n.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz jozsi252 #215721 üzenetére
Vennék rá tokot mindenképpen. Nekem is elég volt a sötét színekből ezért gondoltam a fehérre vagy az aranyra. Átlátszó szilikon tok kezdetnek aztán valami UV sárga színű szilikon tok. Vagy pepe the frog-os tok, amilyen most van a 7-esemen. Bőr tokot nem szeretnék. A kemény tokok meg össze karcolják a keretet.
Igazából az acél keret arany színe brutálisan jól el lett találva. Csak a hátlapi üveg része nem éppen az esetem. De elfogadható még. Vagyis szerintem az XS-gold még mindig jobban sikerült mint pl az iPhone 8 gold.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
veterán
válasz Mr.Grincs #215719 üzenetére
Tokot tervezel venni rá? Xs-ről váltottam ami asztroszürke volt, és gondolkoztam hogy más szín kellene, mert elég volt a sötét színből. Főleg úgy hogy fekete bőrtok volt rajta. Végül maradtam az asztroszürkénél, viszont már piros (product red) gyári bőrtokot vettem ami nagyon feldobja a telefont elől hátul.
Ez a szín nagyon jól el van találva. Nem túl sötét, egyáltalán nem világos, pont jó.
Viszont ha átlátszó tokod van, vagy nem akarsz tokot rá, akkor személyesen mindenképp nézd meg hogy mennyire "csajos". Szerintem nem annyira, de ez szubjektív.
Egy jó tokkal nagyon fel lehet dobni a sötét színt.iPhone 13 Pro Max
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Váltanám az iPhone 7-esem (jet black) XS-re. Csak a színen vacilálok. A feketét nem szeretném mert az uncsi már. Maradt a fehér vagy a gold. A gold tetszik jobban, azt venném igazából, de félek, hogy kicsit "homáros" a színe. De javítsatok ki./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Arellig
tag
válasz herdsman12 #215714 üzenetére
a helyesirás be se volt kapcsolava, de ez valami más lesz mert a szavakat pirossal húzza alá... és érdekes csak a gyár mail appban, az üzenetekben vagy messengeren semmit se mutat hisz ki van kapcsolva.
-
antocskin
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, elnézést.
Kicsit tanácstalan vagyok tokot szeretnék venne iPhone 11 pro-ra. A Spigent néztem, mert a korábbi telefonjaimhoz is mindig ez a márka volt és nagyon elégedett vagyok.
Két típus jöhet szóba az Ultra Hybrid és a Neo Hybrid csak kicsit bizonytalan vagyok. Az Ultra stabilabbak/masszívabbnak tűnik a Neo viszont dizájnosabb. Nyilván azért kell elsődlegesen, hogy megvédje, de azért nem szeretnék nagy bumszlival mászkálni sem.Szóval van valakinek tapasztalat az említett két típussal kapcsolatban? A Neo is véd megfelelően az ütésektől?
Köszönöm!
-
veterán
válasz #40993792 #215709 üzenetére
Akartam képet csatolni csak lemaradt. A telefont amikor belerakod a tartóba, akkor az alja egy nagyon picit lemegy, így érzékeli hogy telefon van benne, aztán összezáródik a 2 oldal. Tökéletesen megtartja a telefont. Ja és jobb szélen alul van egy kis ezüst nem tudom mi, gombhoz hasonló, ha az ujjad hozzá érinted akkor kinyílik magától.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Cyberbeni
addikt
Jelszókezelő alkalmazást kb olyan szinten lehet integrálni, ahogy a gyári keychain is van.
Nem az, hogy nem akarja, hogy más app kezelje a jelszavadat, hanem tudatos döntés legyen az, hogy egy adott alkalmazás hozzáfér egy bizonyos jelszavadhoz. Ha felraksz egy random billentyűzetet, akkor az ne küldje el a fejlesztőjének azokat a jelszavaidat, amikről tud.
-
veterán
Nemrég autós tartót kerestem, mert a régi iOttie tartóm nem tudta megtartani a 11 Pro Max-ot. Kicsúszott a tartóból a telefon, meg az egész tartó a szellőzőből.
És nagy nehezen ráakadtam egy Baseus-ra ami megfelel minden szempontból.
- a "csipesz" vége le van kicsit törve, így a szellőző lap hátulja tartja, nem tud kicsúszni a tartó.
- van a tartónak alja ami a telefont tartja alulról is
- szellőzőre lehet felfogatni
[link] Baseus autós telefon tartó
Vezeték nélküli töltést nem tud, viszont automatán nyitódik meg záródik, ez a fícsőr nekem felesleges igazából, de "hozzá" jár. Lényeg hogy jó stabil még egy 6.5"-os aránylag nehéz telefonnal is.iPhone 13 Pro Max
-
Arellig
tag
Sziasztok,
Az új szoftvert letöltve azt vettem észre hogy ugyebár megújult a gyári Mail applikáció.
Namost amikor magyarul irok benne minden tökéletes viszont ha angolul írok akkor elég sok szót aláhúz pirossal amikor nem helytelenül irom őket.
Ez régen nem volt, a kérdés az hogy ezt hol lehet kikapcsolni?Köszi,
-
koma106
senior tag
Sziasztok! iPhone 7-hez keresek itthon (számlás) megvásárolható ultravékony tokot, ami nem nyúlik meg a használat során. Keret: 5-6e Ft. Jó lenne, ha mágnesezhető lenne, de a Pitaka sajnos nem fér bele a keretbe.
-
-
belan
addikt
válasz dud998 #215702 üzenetére
Most párom én is 11 használunk redbe . Ha lett volna xs max akkor én azt hoztam volna ki magamnak csak nincs a telekomnál sajnos xs max . Gondolkodtam 8 pluson is magamnak de árban nem sok volt a különbség így 11 lett , sajnos nekem xs kijelzője meg nagyon keskeny a
lapát ujjaimnak . Perike de de Így hat páromat is rá beszéltem a 11-re.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz belan #215701 üzenetére
Gratula, használd egészséggel! Nem fogod megbánni.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest