- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Elolvastam, egyedül az audio ic hiba, ami megjelenhet a cikk szerint is igazából. Az is főleg akkor,ha dobálva van a telefon. Szóval emiatt annyira nem kell rettegni szerintem.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
milyen hibáiról olvastál? Teljesen megbizható!
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire megbízható az Iphone 7? Olvastam,hogy vannak hibài ami befolyàsolja a megbízható működèst. -
veterán
-
MODERÁTOR
Szerintem srácok ne vigyük el ilyen irányba a beszélgetést légyszi.
-
Noxy
veterán
válasz #77646080 #203491 üzenetére
Látom páran jobban érzik magukat, ha minden hsz-ba bele köthetnek.
Ebbe az oltári nagy baromságba viszont senkinek sem sikerült belekötni [link] .
Vannak itt (ki) feltalálók, 3G jobb mint a 4G stb..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Def26
félisten
Jól van, köszi srácok. Nehogy ez miatt össze ugorjatok. A lényeget megtudtam és attól függően, hogy fogom kapni a telefont majd döntök.
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Noxy
veterán
válasz #77646080 #203488 üzenetére
Szerinted a j.heti nyertes 5 lottó számok?
Ezek szerint KB ennyi értelme volt akkor a kérdés felvetésének.
Azon felül hogy megtudtuk hogy iPhone-t kap céges telefonnak
Amugy te be tudsz állítani 2 iCloud fiókot is 1x-re?[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MODERÁTOR
válasz Def26 #203482 üzenetére
Ahogy Csabee. írja, az a kérdés hogy lesz-e rajta iCloud fiók beállítva. Ha nem lesz akkor a sajátoddal tudod használni, de egyszerre csak egy iCloud fiók lehet aktív rajta. Ha csinálnak céges iCloud fiókot és abból nem szabad kijelentkezni, akkor nem tudod a sajátod használni.
A céges e-mail címet lehet akkor is használni, ha a saját iCloud fiókoddal vagy bejelentkezve.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Def26 #203482 üzenetére
Nem tudod.
1iPhone -> 1 iCloud fiók.
Google, Win kontaktokat viszont hozzá tudod adni.
A régi iCloud-s kont.. ki exportálod, a Googleba meg be, így azok is meglesznek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Régebben iphone -om volt, anno az x megjelenésekor váltottam androidra. Most a céges telefonokat cserélik iphone -ra és arra gondoltam használnám a régebbi saját icloud -os fiókommal is illetve az ahhoz tartozó összes magán dologgal együtt (fényképek, telefon számok stb.). Nem tudom még milyen formában kapjuk az iphone, de gondolom előre be lesz jelentkezve a céges email -el, és talán megkapjuk hozzá a kódokat.
Kérdés, hogy ha ebben a formában kapom meg, akkor hozzá tudom adni utólag a saját icloud -os fiókomat és hozzá tudok férni a pl. a fényképekhez?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
herdsman12
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #203479 üzenetére
Ne maradjak már hülye...
Mit jelent az Android felszopás? -
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz herdsman12 #203471 üzenetére
Ha nem is provokáció, de nem a szakmai topikban van a helye. Ahogy az Android felszopásnak sem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Peat76
őstag
válasz Clemi #203467 üzenetére
Nem tudtam volna szebben megfogalmazni..🤣🤣😂😂
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Sefter
veterán
válasz CharlieDrop #203474 üzenetére
a másik "kedvencem", hogy az alma kémkedik utánnad...mintha a droid nem tenné
Psn ID: sefter_hun
-
CharlieDrop
veterán
válasz Peterzon94 #203470 üzenetére
Van aki tud.
Azokat meg is értem.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
herdsman12
őstag
válasz Peterzon94 #203470 üzenetére
Már az eredeti hsz-od is provokációnak tünik, de ez meg mi?
Már leírtam párszor, hogy én nem estem hanyatt az iOS-től, egy csomó dolgot egyszerűbb megoldani az Android vonalon, többen itt meg direkt ezt szeretik. Nem is lenne ezzel probléma, de az ilyen műbalhék (olcsó jóskák, sznobozásra hivatkozás) elég gusztustalanok. -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
miként tudom Pc-ről -Windows- a telefonra tenni a képeimet? -
Clemi
veterán
válasz DJosef #203466 üzenetére
Az androiddal csak az a baj, hogy android. Akit ismerek köpködi utálja, belassul, szétesik, félévente alaphelyzetbe kell állítani a rendszert.... de aki csak abban az árkategóriában engedhet meg magának telefont sajna el kell, hogy fogadja ezt.
A nejem is és én is csak azért tűrjük meg a droidot, mert az van a céges telefonon. -
DJosef
őstag
válasz Peterzon94 #203459 üzenetére
iPhone 7 tulajként mondom,hogy sztem nincs igazad. Az előnye már régen elolvadt ami a fluid rendszert illeti de még sok másban is sztem. Volt szerencsém párhuzamosan használni egy Asus Zenfone 5z 8/256 készüléket az iPhone mellett és nem éreztem azt, hogy menekülnék vissza az iPhone-hoz. Két dolgot éreztem egyértelműen jobbnak az iOS/iPhone alatt. Az alkalmazások működésének a megbízhatósága illetve iPad és TV tulajként az eszközök egymással való kommunikációja. Az iPad-et ha nem is cserélném le soha az iPhone helyett simán eltudom képzelni,hogy android rendszerű készüléket használjak.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #203438 üzenetére
Kerestem a lehetőséget erre de nem találtam sajnos.
-
Clemi
veterán
válasz Clemi #203462 üzenetére
Közben elmélyedtem a helpek leírások mélyén és a tök szarul lefordított leírások ellenére megtaláltam megoldást. Az Iphone messenger alkalmazásban alapértelmezett, hogy csak az küldhet üzenetet akinek megvan a telefonszámom, míg az androidos telómon ez ki van kapcsolva alapértelmezettként, ezért jelzett a droidos teló, az ismeretlentől érkezett üzenetnél, mivel ott megjött az üzenet, míg az Iphone-on függőben maradt és lövésem nem volt róla, hogy írt valaki.
-
Clemi
veterán
Azt valahogy el lehet érni az IOS-en, hogy a nem partnerlistában lévő személytől érkező, vagyis "engedély kérés üzenetküldésre" státuszban lévő üzenetről valamilyen módon értesítést kapjak? A FB-on időnként árúba bocsájtok dolgokat és ott messengeren érdeklődnek. Ha nem lenne a céges droidos telóm, talán sose tudnám meg, hogy ilyen módon keresett valaki....
-
tothjozsi96
addikt
válasz MasterMark #203460 üzenetére
Kinek mi.
Nyilván ami elsőre jó benyomással van az emberre azt mindenki megjegyzi.
Elsőre nagy benyomással volt rám az i7, most meg már egyre jobban unom, nem is a telefont, hanem inkább az OS-t. Viszont Androidos telefont soha többet nem vennék. -
MasterMark
titán
-
Peterzon94
tag
Ma betévedtem a MediaMarktba megtapogatni a csúcskészülékeket, hát borzasztó a droid felhozatal. Minden gyártónál van 1-2 jó feature, de kb ennyi. Nincs meg az a "smooth" felhasználói élmény, közel sem annyira pörgős, mint az iOS, lehetne még mit sorolni..
-
Clemi
veterán
válasz szabogabor10 #203452 üzenetére
Oksa, közben elkészült a Revolut számlám és a kártya már használatra kész az órán és a telefonon is. Ami biztos, hogy itt legalább az alkalmazás megnyitásakor azonnal látom az egyenlegem, nem kell menükben barangolni és várni mint a Simple-ben.
-
Lefty
addikt
Off kicsit, de hadd kerdezzem mar meg itt. iPad-hez milyen kulso adathordozot lehet venni, amit latni is fog? Van ez a Lacie az apple oldalan, csak ez jo? Van normal usb 3-mas wd kulso vinyom, de gondolom azt nem tudom osszevarazsolni vele. Koszi!
-
veterán
-
Clemi
veterán
válasz MasterMark #203446 üzenetére
Mikor terminálnál fizetnék vele és feljön a kártya képe, hogy tartsam oda a telefont/órát kártyaolvasóhoz. Kiírja a kép alatt az egyenleget?
-
veterán
-
Clemi
veterán
Hali,
Aki használ Revolut kártyát, azoktól kérdezem. A fizetésnél a kártya kiválasztásakor megjelenik az egyenleg a képernyőn?
-
Kicsirics77
veterán
válasz szabogabor10 #203440 üzenetére
kár
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MasterMark
titán
Állítsd erősebbre a 3D touch-ot. [link]szerk.: Ja XR, ott nem így van.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
veterán
Nincs.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Sawyer_
tag
-
Kicsirics77
veterán
Van arra lehetőség, hogy iPhone XR 12.4 alatt a zárolt képernyőröl eltüntesse az ember a zseblámpa és a kamera ikont?Baromi idegesítő,hogy vagy úgy veszem elő,hogy világít vagy úgy,hogy fényképezni akar.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
válasz markknight #203431 üzenetére
3G és 4G viszonylatában írta (helyesen), abban az esetben, amikor gyenge a 4G jele. Ez így korrekt.
A WiFi pedig nem volt a témában, nem érdemes ide keverned (érdemes a szálat újra elovasnod, látni fogod).
Alapvetően igaz, hogy ha van lehetőség rá, akkor érdemesebb a WiFit használni (mint írtad), csak éppen ez nem kapcsolódik a beszélgetéshez, amihez hozzászóltál.
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonra a public beta-t, majd frissítettem a legújabb verziójára. Nekem az új rendszer sokkal jobban tetszik, sokkal használhatóbb, de van egy kritikus hibája.
Sokadszorra tapasztalom, hogy bizonyos időközönként (sejtésem szerint akkor, ha a wifi hálózatról lekapcsolódom), a telefon nem lesz elérhető külső hívásokkal. Én tudok hívni, de engem nem tudnak felhívni (a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható).
Más is tapasztalta ezt? Mi lehet a megoldás? Köszi előre is.
Az IOS 12-t nem akarom visszatenni, ha nagyon nem muszáj...
-
default.
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már, bocsi, de a Messenger Lite-ot miért nem találom az iphone app storeban, amikor itt pécén meg látom? ...
Ezek szerint nem is lehetséges ios-ra messenger lite-ot pakolni?
Köszi! Üdv! -
Diokhan
addikt
válasz CharlieDrop #203422 üzenetére
Azon már túl vagyok, nincs kiemelkedő fogyasztás. Sajnos..
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Móci
addikt
válasz Kicsirics77 #203358 üzenetére
Nekem ezt tegnap kezdte el az SE szintén 12.4-el. Sokadszorra sem frissít, mobilneten sem. Kikapcsoltam a telefont, kapott egy home+kikapcsológombos újraindítást is. Mi fit sem képes firmware-t keresni, csak pörög, s nem történik semmi. Remélem ezt nem a frissítés hozta, csak valami pillanatnyi baki...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
btudos
nagyúr
válasz Arellig #203416 üzenetére
Ezt ennyi idő alatt sikerült leszűrnöd? Az igen.
Lehetnek olyan helyzetek, hogy a 3G magasabb jelerőssége jobb üzemidőt eredményez. Mivel az országban nagyon sok olyan hely van, ahol nincs 3G, és jóval kevesebb, ahol nincs 4G, nagy átlagban szinte biztos, hogy a jóval gyakoribb váltogatás miatt előbb hal meg a telefon 3G-n mint 4G-n.
És arról nem is beszéltünk, hogy mivel most kapcsoltad 4G-re, simán lehet, hogy nem a hálózat miatt merült most jobban, hanem mert a kíváncsiság hatására többet nyomkodtad, mint általában.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! iPhone SE készülékben akkut csereltettem, mert gyorsan merült és lassan töltött, és az akku menüpont nem írta a százalékot. Akku csere után a százalék már 100-as értéket mutat, viszont a merülés ugyanolyan gyors és 6 óra alatt nem tudott teljesen fel tölteni, csak 85%-ig. Mi lehet a hiba? Azt hittem, hogy az akku rossz...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Clemi
veterán
Tudtok ajánlani olyan szilikon tokot mint a gyári, de nem olyan eszelős áron? Van egy rakás tokom megint. Az X-re bevásároltam az átlátszó tokokból, de az egyik fele majdnem jobban csúszik mint az üveg hátlap, ráadásul karcolódik még a zsebemben is és úgy gyűjti az ujjlenyomatokat mint az itatós papír, a másik fele meg a puha TPU tokok bár nem csúsznak de az ujjlenyomatot gyűjtik és még az original Nillkin tok is úgy besárgult és bemattult, hogy megy a kukába.
-
Arellig
tag
Nekem 4G vel jobban merul... erezhetoen ugyh visszaallok 3G-re.
-
aujjobba
addikt
válasz tothjozsi96 #203411 üzenetére
Nálam 93% mutatott az akku állapot két éves korában, és ki is kapcsolt hidegben.
Ez a % kijelzés egy nagy lutri, semmit nem ér. -
veterán
-
tothjozsi96
addikt
válasz Tibee86 #203401 üzenetére
Hát az biztos hogy a következő 1-1,5 évben ameddig még szerintem jól használható lesz, addig ki tudnám magam biztosítani akkumulátor ügyileg..
Ja, csak jó kérdés hogy a jelenlegi beesne-e 80% alá.
Hallottam olyant is hogy van akinek 82%-os állapotnál már kikapcsol a telefon 30%-nál, meg csinál érdekes dolgokat.
-
Arcképgyáros
Illetve a hivaslista valahol allithato, hogy mennyi ideig orizze meg a hivasokat?
-
eventus
veterán
válasz overclockerr #203392 üzenetére
En most csereltem sony xz1 compactrol 7-re. Jobb lesz ez hoszu tavon
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Arellig
tag
válasz FollowTheORI #203406 üzenetére
Köszi a választ, elkezdem a tesztelést kirpobálom a reklámból jól ismert Voda 4G hálozatát
-
nagyúr
válasz Arellig #203405 üzenetére
Nem, mert 4G alatt lejön pillanatok alatt és utána válthat energiatakerékosba... 3G meg tovább terheli, mert lassabb.
Persze függ is mivel hogy teszteled. Mennyi adat, milyen jellegű terhelés időben... stb.
Másrészt attól még hogy valami gyorsabb nem feltétlen fogyaszt többet, ez inkább jelerősség kérdése... meg milyen távol vagy a toronytól. A wifi pl méggyorsabb, mégsem merít jobban, mint a 3G.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Arellig
tag
sracok,
szerintetek mennyivel merül jobban a telom ha 4G-t használok mintha 3G lenne, megmondom őszintén teljesen jó a 3G internet nekem de érdeklődnék ti mit tapasztaltok?!
-
Tibee86
nagyúr
válasz tothjozsi96 #203388 üzenetére
Mivel még akciós a gyári akku, én a helyedben cseréltetném. Én 87%-nál cseréltettem, mert már érezhető volt az üzemidőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest