- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Peterzon94 #207829 üzenetére
Hát az ésszerű döntés mindenképp az volna, az biztos. Jól kitalálta ezt az Apple,bár ezen nem is csodálkozom.
XR/11-en akkor azért 720P-re lehet állítani a youtube videókat, vagy még arra sem?
Egyébként fikázást hallok eleget, de többször megnéztem, teljesen rendben van, sőt. Meg nem mondom, hogy nem fullHD a kijelző. -
FuRiONight
őstag
válasz Peterzon94 #205943 üzenetére
Az iPhone 11 Pro nagyobb akkumulàtort kapott, mint a tavalyi XS Max, ehhez hozzàadódik az energiatakarèkosabb A13 Bionic. Lesznek itt szèp üzemidők mindhàrom modell esetèben, ebben biztos vagyok.
-
markknight
veterán
válasz Peterzon94 #205898 üzenetére
Fekete és gyári barna tok. Nálam ez alap. A zöld nagyon bejön, de emlékeztet nagyon a spenótra és szerintem hülyén fog kinézni ilyen-olyan tokokkal kombinálva. Szerencsére már ennek sem 17 ezer az ára, hanem 19.. szóval ha nem akarok hányingerül kinézni, akkor ezt a tokot egy évben 2x kell cserélnem, ami kellemes 40-be fáj. Bahh
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Peterzon94 #205908 üzenetére
Az gondolom valami "készenléti idő".
Nem hiszem hogy a gyakorlati felhasználásában kijön a +5 óra, nem hogy sotban[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Prowler
senior tag
válasz Peterzon94 #205908 üzenetére
Legközelebb már csak azért váltunk majd a következő évi modellre, mert pont lemerült egy év alatt és túl sokáig tartana feltölteni. 😂
Veremivadék Undorkutya
-
veterán
Midnight Green és átlátszó tok aztán később majd egy mágneses kevlar pitaka tok a terv. Fólia az mindenképp lesz rajta, de az ugyan az a 3D lesz amit a XS Maxon is használtam.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
FuRiONight
őstag
Nem rendelem elő, de 11 Pro midnight green a kiszemelt, ha hozzà a 6 óra SoT-ot. Àtlàtszó tokkal, làtni akarom a színét, valami üvegfóliàval.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem rendeltem ugyan, de ha tenném sötét zöld + pitaka tok.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Peterzon94 #205742 üzenetére
Azért jó lett volna meglepni, hogy kijelzőbe Integrált ujjlenyomat olvasót rakni bele. De ugye, az "visszalépés lenne"
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
válasz Peterzon94 #205153 üzenetére
Huawei Y6, de ez veri tempóban.
-
dud998
őstag
válasz Peterzon94 #204874 üzenetére
Ez nagyon király lesz, csak ezek szerint a X nem fogja ezt megkapni csak a legújabbak.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
hemaka
nagyúr
válasz Peterzon94 #204386 üzenetére
Én VLC-vel szoktam rádobni wifin keresztül, aztán annyi.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
CharlieDrop
veterán
válasz Peterzon94 #203470 üzenetére
Van aki tud.
Azokat meg is értem.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
herdsman12
őstag
válasz Peterzon94 #203470 üzenetére
Már az eredeti hsz-od is provokációnak tünik, de ez meg mi?
Már leírtam párszor, hogy én nem estem hanyatt az iOS-től, egy csomó dolgot egyszerűbb megoldani az Android vonalon, többen itt meg direkt ezt szeretik. Nem is lenne ezzel probléma, de az ilyen műbalhék (olcsó jóskák, sznobozásra hivatkozás) elég gusztustalanok. -
DJosef
őstag
válasz Peterzon94 #203459 üzenetére
iPhone 7 tulajként mondom,hogy sztem nincs igazad. Az előnye már régen elolvadt ami a fluid rendszert illeti de még sok másban is sztem. Volt szerencsém párhuzamosan használni egy Asus Zenfone 5z 8/256 készüléket az iPhone mellett és nem éreztem azt, hogy menekülnék vissza az iPhone-hoz. Két dolgot éreztem egyértelműen jobbnak az iOS/iPhone alatt. Az alkalmazások működésének a megbízhatósága illetve iPad és TV tulajként az eszközök egymással való kommunikációja. Az iPad-et ha nem is cserélném le soha az iPhone helyett simán eltudom képzelni,hogy android rendszerű készüléket használjak.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
MasterMark
titán
-
Norbi.
őstag
válasz Peterzon94 #201844 üzenetére
Ugyan ez, mikor megvettem a 8 Plus-t, 86%-ot írt az eladónál, visszaállítottam és most 88%
Hülyeség az egész. -
Elims
veterán
válasz Peterzon94 #198475 üzenetére
Szia!
Én EZT vettem a telefonra.
Szerintem jó minőség!Ennyiért meg szinte ingyen van.
Jók az illesztések,nem nyúlik,fixen van a telefonon és jó anyagból van.
Viszont ha a gearbest-ről rendeled,ne ess pánikba ha nem érkezik meg.Simlis egy oldal az...olyankor rájuk kell írni,nem szabad hagyni csakúgy.Szerk.:
TBoldi: Egy ismerősöm ugyanígy állította be. :-))))
Én nem használom szinte soha,de jó tudni,hogy ilyet is lehet.Utánanéztem akkor ennek is. :-)[ Szerkesztve ]
-
sethi
senior tag
válasz Peterzon94 #198475 üzenetére
Ótvar minőség! Engedd el! A nem gyári jó árúk közül a Nillkin Flex Puret javaslom. Olyan mint a gyári ha nem jobb.[link]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Peterzon94 #191678 üzenetére
#191676) sylex1:
#191680) sethi:
Köszi srácok.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Madwe
nagyúr
válasz Peterzon94 #191073 üzenetére
Attól függ milyen modelled van. De ha már gyorstöltés képes, akkor kb 2x gyorsabban tölt 80%ra, utána azzal is belassul a történet mint a simával
-
aujjobba
addikt
válasz Peterzon94 #190951 üzenetére
Annyi csak a gond az ilyen cikkekkel, hogy értelmük nincs.
Ha már így számolgat nézzük meg inkább mennyibe kerül a fém/műanyag/üveg/stb. amiből összeáll a telefon, akkor még ennél is kisebb számot lehetne kapni eredményül.85.4g polipropilén = 35 HUF, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Peterzon94 #190846 üzenetére
Beállitások - fiókok és jelszavak.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
válasz Peterzon94 #181833 üzenetére
Beállítható, hogy ne kelljen ránézni a telefonra feloldáshoz.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nederlanden
senior tag
válasz Peterzon94 #181810 üzenetére
Nekem plusszom van amiota megjelent.Soha nem volt meg ennyire hibamentes,gyors,minden teren kifogastalan telefonom.Viszont a merete miatt sokszor olyan kenyelmes otthon hagyni..-)naponta 20-szor kocsiba ulve,cipo felvetelkor,lehajolasokkor sokszor "utban" van,torik/feszul.Ezert meg,hogy mar eleg jo arban lehet venni x-et(hasznalt=220/240,uj=270),en is gondolkodom rajta,h megprobalom.Haver lecserelte epp igy 8p-rol az x-re,,,azt mondja sokkal kenyelmesebb es egyszeru a hasznalata is de allo modban nagyon sokszor hianyzik neki a plussz szelesebb/jobban lathato,elvezetesebb kijelzoje .,epp ettol tartok en is.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
MODERÁTOR
Nekem szubjektíve nem tetszett meg az x a 8 Plus ellenében.
-
Ragnar95
félisten
Próbáld ki mindkettőt vásárlás előtt, nem mindenkinek jön be a gomb nélküli megoldás, illetve a Face ID, ezen kívül aki nagyobb telefonról vált, azok közül többeknek kicsi az X, de szerintem ha van rá keret és bejön boltban megnyomkodva, az X-et vedd, megéri a felárat. Kényelmesebb a mérete is a Plusénál, sokkal kényelmesebb a keret nélküli kialakítás, illetve a kijelző eszméletlen szép. A home gomb elhagyása is remek húzás volt, sokkal kényelmesebb a gesztusvezérlés a gombnál, illetve nekem a Face ID is jobban bejön, mint a Touch ID. Kamera is minimálisan jobb, bár csak emiatt nyilván nem éri meg a felárat az X, ezen kívül hardveresen ugyanazt hozza a két telefon.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
aujjobba
addikt
A hardver ugyanaz, az X-ben a 3gb ram több tesztelő szerint is kevés, nem időtálló.
A 8-nál ugyanez érdekes módon nem probléma, talán azért mert azon nem fut annyiféle plusz szolgáltatás ami a faceid-hoz és a kaki-mojihoz kell az X esetében.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Peterzon94 #181602 üzenetére
Én elég rég nem vagyok androidok híve, nem is volt még S8-am, azaz nem védeni akarom a telefont, de ott nem valami hiba lehetett a telefonnál? Mert kétlem pár óra nyomogatást ne bírna egy olyan készülék.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Peterzon94 #181588 üzenetére
S8 kábé a sima i8/i7 van pariban, sajnos. Persze használatfüggő ez is, nálam ez a jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Peterzon94 #181585 üzenetére
Semmi kiemelkedő, de panaszkodni se lehet rá. Én szinte egész nap nyomkodom, de eddig mindig kibírta nap végéig. 30% felett szoktam töltőre rakni este. Mondjuk én nem játszom telefonon, viszont ezen kívűl majdnem mindent erről intézzék.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Peterzon94 #181585 üzenetére
Ez relatív, mivel ki hogy használja. Nekem X van, a Plusz kicsit jobban bírja, nálam az X ha nincs játék 2 napig is elmegy 8-10 óra használattal, ha van játék 1 nap.
-
veterán
válasz Peterzon94 #164787 üzenetére
iGlass és iStyle. Ezek minőségibb oldalak. Vagy akármelyik eredeti apple store!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Šolaire
veterán
válasz Peterzon94 #164695 üzenetére
Szép kompakt telefon,erős hardver,jó kamera nem fogsz csalódni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
batai15
félisten
válasz Peterzon94 #164695 üzenetére
Szia ! pont most irtam hogy nemsokára én is ezt veszek.
Leírom ahogy én látom a dolgot és amiért én is Se-t veszek
Jelenleg ez a legolcsóbb iphone amit kapni újonnan.
(nem hivatalos eladónál 100 k a 32 gigás változat)
Kombinálva a jó akkuidővel, és a 6s hardverével, aminek köszönhetően ütős telefon lesz még egy darabig.
4 coll nekem kellemes, jó haszálni az 5s-t is.
Szóval ha neked is elég a méret akkor határozottan meg éri.
Contra talán mint érv ugye a 4 coll, maga a ház, ami ugyan szép szép, de elések a sarkok, és kicsit vastag a telefon a többi iphone melett., valamint rebesgetik hogy a méret miatt majd egyszer sok app nem fogja támogatni már , mivel ugye nő a felbontás, meg a szifonok mérete is.
Remélhetőleg ez nem 1 év alatt fog végbe menni, valamint 50%50% eddig hogy lesz SE-nek utódja.
Ha lesz akkor viszont nem kellesz tartani ettől ,[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Peterzon94 #145840 üzenetére
Ha jó áron van persze, én is most i6-ot használok, és teljesen jól használható telefon, és lesz is még.
-
anderledani
őstag
válasz Peterzon94 #141811 üzenetére
Nem gyakoribb mint máshol, sőt, de ide csak az ír inkább, akinek baja van. És a szervizszolgáltatás is sokkal jobb, korrektebb mint pl a Samsungnál.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Peterzon94 #141046 üzenetére
Megbízható eladótól kell venned, pl itt apróról, akinek rengeteg pozitív értékelése van, nulla negatívval, és régi tag. Ezek a személyek valószínű nem fognak átverni, vagyis a nevük többet ér, minthogy behúzzanak.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Peterzon94 #141046 üzenetére
Csak és kizárólag személyes átvételben bíznék a helyedben, minden más túl rizikós, én látatlanban még több száz pozitívval rendelkező eladótól sem vennék ekkora értékű eszközt.
Az meg le van írva topik összefoglalóban, hogy mire figyelj használt eszköz vásárlásánál.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
válasz Peterzon94 #140163 üzenetére
Bárhol veszel iPhone-t, 1 év világgari van rá és általában cserélik ha gáz van. Sufnigsm-boltoknál látni olyat, hogy +1; +2 év szoftvergarancia, meg ilyen marhaságok, de az egész világon mindenhol 1 év van rá. Szolgáltatónál, vagy APR-nél véve tudsz esetleg biztosítást kötni rá, illetve az 1 év garancia újraindul ha valami hiba előjön. Ha külföldi iPhone-t viszel be szervizbe akkor tudtommal csak 3 hónappal hosszabodik meg.
Nekem személy szerint csak a T-nél bizonyos üzleti flottacsomagokban volt elgondolkodtató az ár, de végül mindig függetlennél kötöttem ki.
Vannak típushibák, de alapvetően azért egy megbízható készüléknek számít. 5db iPhone alatt nekem egy mikrofonhiba jött elő 2 év után amit 9000-ért javítottak szervizben.Xbox GT: nozsolt
-
Ragnar95
félisten
válasz Peterzon94 #137915 üzenetére
Hacsak nem változik nagyot a $/€ és az €/Ft árfolyam, akkor a 6S árát fogja megkapni várhatóan az i7, a 6S pedig a 6 árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Parfüm topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Filmvilág
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest