- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Van valahol részletes leírás a TaiG jailbreakről és hogy mivel lehet testreszabni a telefont?
-
30z.Samu
félisten
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz Gsx-rr #120272 üzenetére
Na akkor megválaszolom magamnak miután fél napot eltöltöttem ,a restore és laptop telepítéssel.
Hátha mást is érdekel.
12.3-as Itunes-al és Ios9-él az Apple már nem engedélyezi a vásárlások átvitelét.
Tehát a telefonon megvásárolt alkalmazás nem fog átkerülni az Itunes-ba szinkronizáláskor.
[link] -
privacy99
senior tag
-
tylerddd
veterán
Még hogy a 3D Touch nem jó semmire! Most néztem egy videót, ahol a kurzor mozgathatóságát lehetett látni néhány másodpercre. Ha erősebben nyomod a billentyűzetet, akkor a begépelt szövegben mozgathatod a kurzort. Szerintem ez sokkal jobb, mint az eddigi "nagyítós" módszer.
Bocsi, de nekem ez új volt, eddig minden videóban csak a mailek megnyitását, meg ikonok böködését mutogatták
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ryori
senior tag
Rendeltem kínából egy iphone 5 gyári akksit, azon gondolkodom beszereljem e... : / kicsit sokat volt a napon, jól lebarnult..
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha nem áprilisba járna le a hűségidőm... Akkor valószínűleg egy i6s 64 vagy 128GB-osra leváltanám a 16GB-os 5S-t.
Smoke some weed nigga!
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Apukám az I6-jában hatalmas hibát vett észre. Hívják(mivel olyan a munkája nem tudja azonnal felvenni) hívják tovább kb eltelik 20mp a kijelző leveszi a fényerőt majd 10mp-el később a kijelző elsötétül teljesen a hívás még mindig megy, feloldja a telefont hívásnak nyoma sincs pedig csörög a másik félnél is...
Akkor hallgat csak el ha leteszi a masik fél. Ez mi a f.sz??Samsung Galaxy S10+
-
Arcképgyáros
válasz bjergerking #120280 üzenetére
i6-on sem jó.
-
bjergerking
tag
válasz nederlanden #120246 üzenetére
Nalam sem erzekeli az utolso 7 betut, i5s
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Túl vagyok az akksicserémen( ismét). Az előzőt gariban cserélték mert gyorsan merült. Ez meg fel sem tölt egy éjszaka alatt. Tegnap este 8-kor raktam fel, most 45%on van!!!
i5 7.2.1 JB
Ez mitől van?
Illetve az a k... Semi restore sem akar összejönni.
Leírná valaki hogyan is van egy JB-s teló frissítése iOS 9-re?
Hagyom a francba a JB-t. -
aero.
veterán
Lett egy kis gondom. Nem tudom lejátszani az offline zenéimet amik eddig is rajta voltak a telón. Azt írja Itunes Match Required.Ill. Itunesből nem tudok zenét másolni a telóra, nem rak fel semmit.Mi a fene történt?Ja, megvan...iCloud zenekönyvtár be volt nyomva.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Ez érdekes lesz ilyen problémával viszem a szervizbe a telefont ,hogy nem szinkronizál a telefonról az Itunes-ra.
Már mindent megpróbáltam! Telepítettem egy tiszta Windows-t is egy laptopra. Ott sem jó.
Telefon újként beállítva.
Az I5-ről tökéletesen szinkronizálja a letöltött programokat.
Ez csak nem lehet hardveres hiba. Vagy igen?
Vagy az Ios9 hibája?Megpróbálná valaki ,hogy letölt egy programot a telefonon I6 és azt szinkronizálásnál áttölti-e a gépre az Itunes-ba?
-
Sur1G
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #120269 üzenetére
Nálam nincs ilyen hiba.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Sur1G #120264 üzenetére
Nálam a zenelejátszó a hülyeségét már nem csinálja de a lock képernyőn ha a fülesen hallgatom a zenét nem jelzi a hangerőt ha állítom a gombokon. Megjelenik a sáv, egyet fel vagy le állít éppen arra amerre nyomom de tovább a sáv nem jelzi. "Megfagy" jellegű... iOS9-től ez van és a beta-ba is benne maradt...
Smoke some weed nigga!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz zuioch #120266 üzenetére
Én nem várnék a 6 áresésére.
Ez mindig így van, hogy van egy bevezető ár, aztán meg szépen felemelik.
Ettől olcsóbb talán majd jó 1-1,5 év múlva lesz a telekomnál a 6S![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zuioch
aktív tag
Feleségem úgy néz ki lassan cserélné az i4-et. T-mobilos már x éve, és mivel amúgy is lejárt az előfizetése mondom ránézek mik most arra a tényállások. Hm... 6S (16GB) abban a csomagban amiben van, jelenleg 189.600.- huf és kamatmentes részlettel hozható. Jól gondolom hogy ez most nem olyan vad árazás?
Csak mert árukeresőn 270 és 300 között mozognak. Vagy várni kéne a sima 6-ra? .. csak nem hiszem hogy olyan lényegeset pottyanna. -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Jó minőségű sima fóliát tudtok ajánlani? Csak ideiglenesen kellene amíg rendelek egy rendes üvegfóliát, de addig is valami jobbat szeretnék azért. (5s)
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Megelégelve az iOS 9.0.x működését feltettem a public beta 3-at. Eddigi tapasztalataim alapján felér egy megváltással. Egyrészt érezhetően gyorsabb, másrészt eltűntek a lagok a telefonból (legalábbis a legnagyobb része). Hacsak nem találkozok valami nagyobb hiányossággal, amiért nem tudom használni, többet nem teszem vissza a 9.0 verziót.[ Szerkesztve ]
-
opcgyuszi
csendes tag
Nincs valami tippetek....ha küldök sms-t honnan tudom meg hogy megkapta illetve hogy elolvasta a címzett ha nem Iphone készüléke van ?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Telefon kijelzője ki van kapcsolva tehát tételen, éj dobálja a Tippeket. Hogy tudom ezt kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #120246 üzenetére
Végig érzékeli.
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #120205 üzenetére
Black!:nézd már meg lszi,h az i6s-ed végig érzékeli oldalt a kis betűket a kontaktoknál.
Enyém az utolsó hét betűt nem érzékeli ,és a környezetemben sem érzékeli egyiknél sem teljesen végig végig az ábc-tBlack:értem.
Hát mit is mondjak dúrván csalódottak az i6 tulajok akiknek mutattam.
Kegyetlenűl gáz így 2 frissítés után is,,tehát annyira,hogy ilyenért azonnal vissza kellene adják a pénzt ha vki most vesz egyett és nincs 7betű az abc végén.dúrva hiba[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
privacy99
senior tag
válasz Urban Terror #120244 üzenetére
Nálam is van egy fél másodperces (!) gondolkozás, de ez legyen a legnagyobb gond
-
Urban Terror
tag
i6 tulajok mennyire vagytok elégedettek a 9.0.2-vel? Én kicsit csalódott vagyok, mert a kontakt menü egyszerűen fáziskéséses lett. Pontosabban a kontaktok, kedvencek, előzmények közötti váltás vagy fél sec-et gondolkodik. Még 9.0-val is villámgyors volt a menü, 9.0.1-nél sem vettem észre lagot, pár mikrolagon kívül, de most valahogy érezhetőbben lassabb lett a telefon.
Esetleg egy gyári visszaállítás segíthet a dolgon, vagy felesleges ezt a kört lefutni?
-
Tótotto
tag
Sziasztok
Egy kis segitseg kellene.Lanyom kapott egy i6-t.Beuzemeltuk.Viszont a facetime es imessage nem jon ossze.Beirjuk az id-t es a jelszot de feketere valt es mintha lefagyna a telefon,nem tortenik semmi.Kikapcsoltam a beallitasokban oket es ujrainditottam a telefont de igy se jo.Remelem erthetoen irtam le a problemat.
Lenne valami otlet a megoldasra?
Elore is koszonom -
bigdady
nagyúr
Jobban eszi a 4g az aksit mint wifi?
-
bobooo
addikt
válasz Wiz Khalifa #120236 üzenetére
Egyedi azonosítója van minden touch ID-nak, aminek egyeznie kell az alaplapon megtalálható azonosítóval. Minden TouchID+alaplap kombónak más az azonosítója.
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #120234 üzenetére
Rosszul hallottad.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
veterán
-
Martin107
tag
Ha kijelzőt cseréltetek 5S-en, akkor a touch id elszáll?
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #120220 üzenetére
Igazából én ezt az ablakot hiányolom akkor ha kevés helyem van: link
De akkor ez lehet csak szoftverfrissítéskor jön elő...
Ennek ellenére nekem nem nagyon akar működni ez a funkció, nyersen lenne annyi helyem, csak kibontva nem és mégis azt írja, hogy nincs elég hely hozzá.
-
Atis707
tag
Sziasztok!
Ingadozik a térerőm, de inkább úgy fogalmaznék gyenge. Ismerőssel egymás mellett állunk off telóval, i5C-vel mindig nekem a leggyengébb a térerőm, extrém esetekben nincs.
i5S.
Frekventált helyeken (metró, nagyobb terek, buszmegállók) a térerőm maximális, és a mobilnet is tökéletes. Az ismerőseim szintén Vodásak, 1 hete volt sim cserém nem javult semmit.
Januári, Hazai Media Markt-os vásárlás. Ezzel foglalkoznának egyáltalán iStyle-ban?
Újraindítás, visszaállítás, sim ki sim be megvolt. A telón nincsen tok, nem volt leejtve vagy beázva stb. -
puding9
csendes tag
Üdv én azt szeretném kérdezni hogy iphone 4s nél megéri frissíteni a 9 es verzióra nem lassul be?
-
HUTCHDB
nagyúr
Az iTunes nem ismeri fel a telefonomat. Jailbreak-kelt.
iTools felismeri, szinte minden funkció működik itt, de a telefonon lévő zenéimet nem ismeri fel, és nem is tudok rátenni újat.
iCleaner, újraindítás, és home+power-es újraindítást is megcsináltam, de nincs változás.
Esetleg valakinek ötlete van?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
válasz TechN7ne #120221 üzenetére
Rosszul tudod, iOS9-el jött egy új funkció, ami ideiglenesen letöröl appokat, hogy helyet csináljon a frissítésnek, majd frissítés után visszarakja őket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
Az iOS 9 azon újdonságát hogy lehet előhozni, kényszerítve bekapcsolni, hogy ha nincs elég hely a készüléken, akkor átmenetileg törölje le az appokat?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Sur1G #120202 üzenetére
A beta.apple.com-on belépsz telóról, rámész arra hogy Enroll Your Devices és akkor az iOS fülön a második ponton rámész arra hogy "Download Profile" és akkor elfogadod a cuccot, felrakja, újraindítod a telót és akkor onnantól kezdve már szedheted is OTA-n keresztül lefele az iOS 9.1 Public Beta 3-at.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
merkucyo
aktív tag
Sziasztok !
Firssítettem az iphonom iso9-re és sajnálatos módon eléggé elgányolta a zenetáram a frissítés. Sok zenét törölt, és volt köztük olyan amit megvettem.
Van arra valamilyen lehetőség, hogy visszatérjek a 8.x valamelyik változatára ?
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kchris78 #120207 üzenetére
Nekem eléggé egyformának tűnik (mondjuk ez 5S vs 6S kábel).
-
kchris78
veterán
BRÉKING NYÚZ
Az i6s-hez adott kábel VASTAGABB mint az i6-os kábel . -
kchris78
veterán
válasz Laca1212 #120191 üzenetére
Én nem 1-2 évre számolom ezt hanem hosszabb távra - gyakorlatilag 2000 óta vannak ilyen okoskütyüim, ha mindre lett volna biztosítás jópártízezret hagytam volna ott, és ezalatt egyszer törtem kijelzőt. Plusz ahhoz hogy ez az olcsó biztosítás meglegyen istyle vásárlás kell, sima telefonra ezt nem kötik meg... lényeg a lényeg ha amúgy ott venném meg, nem rossz árú konstrukció. 6snél azért én is meggondoltam hogy ha ez törik akkor a nyomásérzékelő miatt még drágább lesz a csere...
-
-
vasi89
addikt
Igaz nem iphone a szóban forgó telefon de hátha Ti tudtok erre okosat mondani. Ha egy szolgáltató, konkrétan a Telenor letilt IMEI alapján egy telefon, azzal csinálhatsz bármit a többi szolgáltatóval sem fog működni, jól gondolom? Nem készülök semmi törvénytelenre csak van aki azt mondja működik van aki azt h nem és most már érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #120201 üzenetére
Köszi! Akkor kipróbálom délután. Úgy látom, hogy nem kell mókolni a feltételével?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest