- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
T-mobile-nál eltűnt a kínálatból a 6s pont mikor előrendelni akartam!
-
Noxy
veterán
válasz Ferko75HUN #120987 üzenetére
Nálam is így volt az egyik G fióknál, (nem is 1x) Utolsó frissítés péntek.
Töröld majd lépj be újra. Utána jó lessz egy darabig. (Erre a fiókra én felraktam a Gmail App-t)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ferko75HUN
senior tag
Köszi, akkor nem nálam van (csak) a hiba.
(#120989) univerzita neked is:
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
univerzita
addikt
Nálam is így van iPaden de a levelek megjelennek időben,nincs késés.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
1 hete nekem is írogatta, szerencsére megszűnt magától
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz univerzita #120985 üzenetére
Szerintem is.
Más: Találkozott már vki hasonlóval, mint ami a képen van?
Késnek a mail-ek, 3 fiókot használok és az egyik gmail-es rendszerint késik 1 napot is akár.
Ez a 9-es szoft. óta megy.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz Ferko75HUN #120983 üzenetére
Az még jobb. Ez már egy korrekt ajánlat,biztos sokan fognak élni vele.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz univerzita #120981 üzenetére
50 GB.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz univerzita #120981 üzenetére
Az mondjuk nem rossz. Bár az előző szösszenet nem magam miatt íródott, mert nekem elég az az 5GB hely, nem használom ilyenekre a telefont. Fotókat, meg a telefon által kreált videókat tárolom rajta, arra elég.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Ez igaz..de nekem böki a csőröm, hogy a világ legfejlettebb rendszeréről beszélünk és más szolgáltatásra "kényszerülünk." Oké, az iCloud-ot nem erre találták ki, csak na. Bár nekem eddig vele nem volt gondom leszámítva, hogy nem mindent akar elsőre feltölteni. De amit telefonnal csinálok, azt feltölti. Az az 5GB tárhely elég karcsú, ha valaki filmeket akar tárolni. De gondolom nem erre találták ki első sorban.
Sic Parvis Magna
-
Noxy
veterán
-
30z.Samu
félisten
válasz univerzita #120972 üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy a videó a gépén van és onnan akarja iCloud-ra.
Sic Parvis Magna
-
lockdown90
senior tag
van itt olyan akinek mar sikerult leadni rendelest a rose gold modelre? es vegig is tudta vinni a rendelest?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Rage47
veterán
icloudba hogy lehet videót feltölteni? weben nem engedi
Mac-ről lehet? -
DonThomasino
veterán
I5 re érdemes felrakni a 9.0 át vagy lassú lesz?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
l.sebestyen
senior tag
AppStore bol letöltöttem az Outlook alkalmazást , de nem találok rajt olyan funkciót hogy csak óránként frissítsen, a gyári levelező tudja , esetleg valaki használja és tudja hol kell mokolnom,
-
TigerCat
nagyúr
válasz szekra #120954 üzenetére
Jöhetne már, mert a jelenlegi kiborít.
Minden alkalommal, amikor fülessel telefonálok, majd egy másik alkalmazást nyitok meg, elsötétül az egész kijelző. Az egyetlen megoldás, hogy minden nap újraindítom az egész telefont. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ez senkinek nem tűnt fel a világ legfejlettebb operációs rendszerének megalkotói közül...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
szekra
addikt
válasz szekfizsolt #120953 üzenetére
Nem.
-
szekfizsolt
senior tag
Mostanában értem haza munkából, most akkor jelent meg tegnap 9.0.3? Vagy csak kacsa volt?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
206 cc
senior tag
-
oliwire
őstag
Lehet volt már régebben szó róla, csak most telefonok vagyok, így annyira régre nem olvastam vissza. Megnéztem meddig tart a gari az Apple oldalán. Beírtam az imeit, majd ki is hozta a adatokat, viszont fehér 5S-t jelez a képen, közben meg fekete van. Ezzel van más is így?
-
Noxy
veterán
válasz ro_bert17 #120948 üzenetére
Sygic Európa. 7 napig korl.. nélkül használható. Ezután elnémul, de a navigáció megy tovább. Azokat a térképeket szeded le amire éppen szükséged van, így nem foglalja a helyet, ha meg nem, kell törölni is lehet őket. Néha akciósan 20-25 €.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
legiaap
félisten
Olvastam arról, hogy egy-két 6S illetve plusszos modellnél panaszkodnak arra, hogy újraindul vagy kikapcsol. Jelentem nálam is. Még egy ok, hogy visszavigyem ma.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
-
RazoR
veterán
Ha szolgáltatónál veszek iphone-t az függő vagy független lesz?
-
StLui
veterán
válasz Hegyirabló #120921 üzenetére
Miért nem telefonon frissíted?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Noxy
veterán
válasz Hegyirabló #120925 üzenetére
Azért, mert gyenge a neted + a PC-d.
Nekem ez kb 5 perc az IDM-l. (InternetDownloadMeneger)
Amúgy meg nem kell nézegetni a gépen, szépen dolgozik a hattérben is.
De ez nehogy az Apple problémája legyen.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
rol33
aktív tag
hát amit látsz a képen, az 5s hívásait nem szeretném a másik telefonban látni...
a másik telefonban meg mint mondtad, h kapcsoljam ki, na azt nem szeretném mivel amelyik eszközökre engedélyezve van azt szeretném is használni...
mint láthatod a képen az 5s pont nincs engedélyezve...®
-
Hegyirabló
veterán
válasz szabogabor10 #120923 üzenetére
Na de miért? Hogy itt kelljen ülnöm a gép mellett, és ne tudjam a dolgom végezni?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Gsx-rr
veterán
5s-nél mik a tapasztalatok IOS 9-el? Másik topicban állítják ,hogy használhatatlan lesz tőle.
Van ebben valami?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hegyirabló #120921 üzenetére
Mert a teljes rendszert letölti.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Arcképgyáros
-
Hegyirabló
veterán
Árulja már el nekem valaki, miért kell minden egyes iOS verzió frissítésnél 2GB körüli fájlt letöltenie a Tunesnak?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Zolom89
senior tag
Ma hívtak a Telenortol, hogy az általam kiválasztott 6s gold holnap reggel viszi a futár az általam kiválasztott üzletükbe és át is vehetem
Ez azért nem rossz, hogy előre egy Ft nem kellett fizetni és még is meg kapom a megjelenési napon.
Ami meglepett az a 2ev garancia, 1ev teljeskoru +1ev gyártói[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
rol33
aktív tag
régóta így használom és nem vagyok benn biztos de mintha az iOS9-el jött volna elő, előtte tuti h nem volt ezzel gondom...
@Noxy igen kikapcsolhatnám, de hát a kényelem vannak ott olyan eszközök amikor kényelmesebb azon fogadnom a hívásokat...
®
-
Noxy
veterán
-
-
rol33
aktív tag
Most én tudok rosszul valamit, a bal oldali az 5s és hiába van tiltva a funkció, ennek ellenére a jobb oldali készülék telefonkönyvébe még is megjelennek az 5s-el bonyolított hívás információk.
®
-
ro_bert17
őstag
válasz univerzita #120908 üzenetére
Szerintem sem bonyolult, de ugye...
Gúglit utcakép offline? -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Megbízásból szeretném kérni a segítségeteket.
Külföldi városnézős, sétálós, offline térképes alkalmazást tudtok javasolni? Olyat, aminek a használata pofon egyszerű?
Here van a telefonon, de állítólag az bonyolult. -
lanw
aktív tag
Jó reggeltÍ! i4s-n a közelmúltban akksi csere volt,közben megjelent a iOS 9 restore meg volt,de az akksi képtelen mutatni melyik alkalmazás mennyit fogyaszt.Mintha eltűnt volna ez a funkció.Találkozott valaki ilyen gonddal?
To be or not To be
-
majestic
őstag
válasz legiaap #120878 üzenetére
Nekem is 6S+-om van, nem lötyög sehol semmi, úgyhogy azonnal menj vissza, cseréljék ki (ezt nem fogják tudni, hisz nincs még az országban), vissza fogják adni a pénzt!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest