- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz B-L-A-C-K #106198 üzenetére
Most jön a csavar. Lassan haladunk, de biztosan.
Szeretnék telefonra néhány zenét rakni illetve 8.2-re frissíteni, de ugye ezt nem engedi mert egyből az előbbi képpel fogad. (8 gbos változat, ota nem játszik)
Van-e rá lehetőség hogy azt kikerüljem vagy mindenképpen vissza kell állítani a telefont.
Mikor váltottam i5-re a 4s-t visszaállítottam itunes-on keresztül. De mivel aktiválva lett újra azt érzékeli hogy ez egy új telefon. Remélem érthető vagyok.
Legnagyobb gondom az hogy nem igazán akarom újra telepíteni az alkalmazásokat.. mert ehhez nem is lett meg backup csinálva, csak használva van és kész.
Xr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Hunt3r22 #106197 üzenetére
Igen félre értettük egymás, mert írod " újra visszaállítani." Ebből nekem az jött le újként nem akarod visszaállítani, de akkor ezek szerint a mentésedre értetted...
A lényeg újként állítsd be, és igen törlődik minden úgy.
Amúgy nem muszáj iTunesből resetelned, telefonon is lehet. Beállítások -> Általános -> legalul Visszaállítás -> Összes tartalom, és beállítás törlése, csak a telefonon Beállítások -> iCloud alatt a keresést kapcsold ki, mert kérni fogja ilyenkor újként is a apple ID-d + jelszavad.
.[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Hali,
Adott egy 4s, sajátom volt de most már a családból használják. Itunes mindenképpen újként akarja aktiválni. Viszont már november óta újra aktiválva lett. Nem akarom a telefont újra visszaállítani.
Valami javaslat?
Xr
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Biztosítást csak a vásárlás napján lehet kötni? Utólag nem? -
insight
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #106188 üzenetére
Rendben! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben De míg iPhone 4-hez volt csavarhúzóm, ez már annyira pici csavar, hogy egy kicsit nagyobb nyomaték el is repesztheti... nem játszok vele.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
insight
aktív tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz Aaron14 #106185 üzenetére
Mert már most 8.3 béta sokadiknál járunk, ha kiadják a 8.2 JB-t akkor a végleges 8.3-ra befoltozzák a rést a pajzson, így szerintem inkább arra fognak koncentrálni. Persze ez csak az én kis saját véleményem.
Annyira akarod ezt a JB-t, hogy az "új" szifonod már biztos jó lesz, és nem lesz szükség rá.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Tibee86 #106182 üzenetére
Nem mondtam, hogy van, csak feltettem a költői kédést, hogy később miért ne lenne? Ettől függetlenül szerintem mikor visszakapom a telefonom, felrakom a 8.3 betat és várok a jailbreak-re. Ha 8.2-re lesz előbb, visszarakom azt, ha a beta-ra, akkor marad az. Bár jobban örülnék egy hidegebb árnyalatú 5S-nek, hogy ne kelljen a jailbreak-kel trükköznöm.
A pangu8.com-ot mindenki kerülje el messziről, mert átverés! Én visszakaptam a pénzem, hála Istennek.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
insight
aktív tag
iPhone 5S-em kijelzője kattog, van egy fél milliméteres holtjátéka... Garanciális, ezért visszaviszem a shopba - de arra az esetre, ha nem javítanák gariban, tudja valaki, hogy mennyibe kerülne ennek a helyrehozása?
Mi a probléma amúgy, valami eltörhetett, vagy gyárilag fos volt már? Használtan vettem, ezért a leejtés nincs kizárva.
Ki nem esne a kijelző amúgy, annyira nem laza.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Elcseréltem egy telefonomat egy iPhone 4 készülékre, a helyszínen nem állítottuk vissza, viszont valaki bejelentkezve maradt az icloud-ban. Nem tudom elérni azt, akivel cseréltem a telefont. Van valami lehetőség arra, hogy kiszedjem a fiókot és visszaállítsam a telefont?
Szerk: Apple ID fiók nem volt a készülékben.[ Szerkesztve ]
-
Martin107
tag
Hali,
van nekem egy i5 és elég fura dolgokat csinál. Már 2+ éves és én arra gyanakszom, hogy kijelző hibája lehet.
Azt csinálja, hogy
- random nem érzékeli a kijelzőt ( vagy nem ott ahol megérintem )
- pl. hívnak és nem tudom elhúzni a csúszkát
- gépelek és teljesen más betűket ír
- gépelek nem is írok semmit, de ő betűket pötyög magától
- fényképezőben voltam, nem érintettem meg, de pár másodperc alatt csinált vagy 20 képetÁltalában ilyenkor megnyomom a lock gombot a tetején, majd újra feloldom és működik.
Ez kijelző hiba lehet vagy valami más?
-
bigdady
nagyúr
válasz rayoliviero #106169 üzenetére
vodánál?
-
legenda
bakker, jogos, a másik két szolgáltatónál az általam írt, látszik, hogy már lecseréltem az 5s-t és most nem iphone van...
pedig annyiszor leírtam korábban, bár én ki s "a" betűvel használtam.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
paci88
tag
Dede így működik is
-
rayoliviero
veterán
-
legenda
válasz polonic #106166 üzenetére
megoldható, egy régi módszer működik, meghatározott kóddal kell kezdeni az üzenetet, telekom esetén - olyan előfizetésről van szó, ugye? - így csináld;
-üzenet szövege, tehát egy "-" jel és utána a szöveg, nem kell szóköz a - és a szöveg közé.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bigdady
nagyúr
Mi lehet az oka hogy telekomos telefonon kiszürkült az imessega és restore után pedig nem akarja aktiválni a szolgáltatás a teló vagy a telekom? Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Sms kezbesitesi jelentes itt nem igazan van, igaz?
-
KOHO
senior tag
Lehet már tudni valamit az iOS 8.2 jailbreak-ről? Nem warezolás miatt használnám, hanem, hogy sokkal jobban testre szabható legyen a rendszer. Tegnap volt valami MSS mobil konferencia (Mobile Security Summit) és ott kellett volna, hogy szót ejtsenek a Taig féle jailbreak-ről. Tud esetleg valaki valamit?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
-
VIBO
őstag
Nálatok is lassú mire fel tudjatok venni a telefont ? Elhuzombes várni kell mire felvevődik.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
szmayer1
senior tag
válasz vadászcsiga #106156 üzenetére
Hmm köszönöm
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Én nem is tudtam, hogy csak wifi-s iPad miniben nincs GPS
Ma is tanultam valamit.
Egyébként ez a GPS dolog mindegyik generációs iPad-ra igaz???? Tehát amelyik nem wi-fi+cellular modell akkor azokban egyikben sincs GPS?
Vásárlás előtt állok, mert szeretnék egy air 2 sima wifi-et, Akkor ott is ugyan ez lehet a helyzet?iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
vasi89
addikt
válasz FRAcK #106123 üzenetére
Semmiképp se Handrásnál mert neki van már elég pénze meg az árrése is akkora h eszméletlen Vannak fórumon akik igaz nem számlával de biztos forrásból árulnak gyári készülékeket, gyári garival. Biztos tud innen valaki olyat mondani aki megbízható, én mindig szolgáltatósat veszek
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #106151 üzenetére
Akkor is pontatlan lesz, mivel a GPS jelet nem továbbítja az iPhone, márpedig wifi alapján nem lehet pontosan navigálni.
Ráadásul ennek a módszernek semmi értelme nem lenne, hiszen akkor az iPhone-on is tudsz navigálni és úgy csak 1 eszközt merítesz 2 helyett.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
-
-
szmayer1
senior tag
-
szmayer1
senior tag
válasz vadászcsiga #106132 üzenetére
Csak sima wifi-s! Azt mondod, hogy ebben sosem volt GPS? Akkor eddig, hogyan működött a gyári maps, vagy a google maps? Csak A-GPS van benne? Most folyamatosan azt írja ki, hogy a helyzet nem meghatározható.
Szerk: De de de most nézem most meg jó, most kirakja a kis helymeghatározó ikonocskát az akksi jel mellé, azt a kis háromszöget. Tegnap tuti nem volt jó, a beállításokban engedélyezve volt a helymeghatározás, de mikor olyan alkalmazást indítottam el ami használná, nem is jelent meg a kis háromszög ikon. WTF?
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
soap
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nemrégiben egy iPhone 5S készülék boldog tulajdonosa lettem. Szeretem-imádom, csak egy bökkenő van vele, hogy Telekom szolgáltatófüggő, azonban én szeretném a Telenoros kártyámmal használni. Tehát szeretném függetleníteni a készüléket. Hivatalos úton, szolgáltatón keresztül nem járhatok el, ugyanis még 2 év hűség van a készülékre.
Tegnap bevittem egy helyi Apple-viszonteladóhoz, ő felajánlotta, hogy 30.000 forintért feloldja a korlátozást. Ezt az árat kicsit sokallom a műveletért.
Az interneten rengeteg ellentmondásos, "kamu-szagú", átverésgyanús megoldásról írnak.
Szeretném ha valaki tiszta vizet öntene a pohárba és leírná, hogy egyáltalán lehetséges-e a telefon korlátozásának feloldása nem hivatalos úton, hűségidőn belül.
Amennyiben létezik működő, megbízható megoldás magyarországi, telekom függő iPhone 5S függetlenítésére, elfogadható áron, kérlek világosítsatok fel!Köszönöm szépen!
-
Zooliegsm
tag
Sziasztok
gyors kérdés. olyan mintha mindig laggolna egyet kioldás után (ujjlenyomattal) az ikonok animálásánál a teló (i5s). a harmadik sorban csak olyan ikon van most aminek a széle fehér (chrome, fb messenger etc) és ahogy jönnek be ugye előlről egy pillanatra megáll az egyik fehér széle. picit idegel, főleg mert nem tudom ilyen volt-e csak nem vettem észre (nemrég raktam át az ikonokat oda) vagy valami miatt csinálja. restart volt, de semmi.
mitől lehet? nektek is ilyen?köszi az észrevételeket. -
Edi77
őstag
válasz univerzita #106135 üzenetére
Nekem csak a VLC frissítésre írt 6 órát. Sajnos nincsenek benne ezek a kodekek még, de talán hamarosan
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
univerzita
addikt
Tévedtem,nincs ac3 támogatás.
-
Tibee86
nagyúr
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémával szembesültem tegnap, hogy iOS 7.1.2-ről frissítettem 8.2-re, és a gps teljesen "elromlott". (iPad mini 1gen) Próbáltam újratelepíteni, biztonsági mentést visszarakni, most egy teljesen szűz rendszert raktam rá, de sajnos így se jó. Jb nem volt rajt, frissítés előtt még működött. Létezhet ilyen, hogy egy frissítés kicsinálhat egy bizonyos hardvert a gépbe?? Gari már nincs rá, tehát akkor nekem kell a javítási költségeket álni, holott nem is az én hibámból történt a meghibásodás?
Ilyenkor mi a teendő?iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Edi77
őstag
Nálam is előjött megint a gond, hogy sem iTuneson, sem telón keresztül nem tudom frissíteni az appokat. Megint gond van a szerverekkel?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
KOHO
senior tag
Lehet már tudni valamit az iOS 8.2 jailbreak-ről? Nem warezolás miatt használnám, hanem, hogy sokkal jobban testre szabható legyen a rendszer. Tegnap volt valami MSS mobil konferencia (Mobile Security Summit) és ott kellett volna, hogy szót ejtsenek a Taig féle jailbreak-ről. Tud esetleg valaki valamit?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
FRAcK
csendes tag
Sziasztok! ÚJ iPhone-on gondolkodom, legfőképp 5s-en.Hol vegyem meg?
-
fabko
tag
Sziasztok,
A kontaktokat és esetleg az üzeneteket higyan tudnám visszaállítani egy restore után egy másik Apple ID alá behúzni a telefonon?
Köszönöm a segítséget!
-
br4adam
aktív tag
válasz nederlanden #106114 üzenetére
MusicTube is jó erre.
-
D@niel
addikt
4s-re feldobta valaki a beta 8.3-at? bármilyen tapasztalat.. ?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
bigdady
nagyúr
Freedi player
-
r3dsnake
nagyúr
Maximum ha browserből indítod, kilépsz, felhúzod a control centert és nyomsz egy play-t, akkor megy tovább. De ezt minden egyes tracknél el kell játszani. Tehát röviden sehogy, a google nem engedi.
-
nederlanden
senior tag
Biztos piti kérdés de Azt,h tudom megoldani iphoneon/ipadon,h hallgassam youtoobe-on az zenét és közben más oldalakon böngésszek?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
legiaap
félisten
Az új bétanál már javultak a külső billentyűzetes bugok?
Elvileg javították.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ha jól láttam olvastom szerint, ha szolgáltatónál veszem és gariztatom, akkor 1 év a hosszabbítás, ha cserés a készülék, hivatalos apple partnernél pedig 3 hónap?
Több hirdetést látok, hogy vadona új a telefon, de csak 3 hónap a garancia és látok olyat, ahol új, de 1 év. Ezért lehet?
Már azt hittem, hogy kamu hirdetés, hogy ilyenek léteznek... -
sirszevenap
addikt
-
h1ght3chzor
őstag
válasz sirszevenap #106101 üzenetére
i5 kb 70k i6+ kb 180k sztem megéri.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Villám kérdés, 110 ezer pótlással (i5-re) tudnék szerezni egy i6+-t vodásat, újat. Biztos forrásból.
Megéri szerintetek?[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- GTA V
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Windows 11
- Készül a Secret Level második szezonja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest