Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Tomekk. #123267 üzenetére
Igen,engem is a rezzenés mentes,letisztult,biztonságos működés fogott meg az iPhone-ál.
Ezek az ios 9-es rendszerek legalább egy 6s-re valók,minél újabb egy frissítés,annál jobban kényszerítik a felhasználókat hogy vegyék meg a legújabb termékeket.Marketing fogás az egész,ÜZLET!
i6 alat senki se frissítsen!
Aki nem add nekem igazat,az számolja a lagokat.
-
bjergerking
tag
válasz
Tomekk. #118721 üzenetére
Nekem is laggol a 9gag app, meg amikor fentről lehúzom a keresőt, youtube app is érdekes dolgokat csinál, pl. amikor el van fektetve de be van kapcsolva a képernyő zárolás és úgy lépek át másik appba, akkor a háttérben futó alkalmazások között úgy mutatja a yt-t, hogy félig fekete a kép, ha meg visszalépek bele akkor 10 másodpercig fekete kép. Ios 9
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Tomekk. #112370 üzenetére
Borzalom,nem ki tesztelt megoldás,rajtunk kísérleteznek,vannak hibái az Apple-nek is....
Szerk.: Ahogyan nézem az applikáció,az jutott eszembe,hogy lehetséges a Zene hallgatást is átfogja venni az internet.....
Na akkor fogok le ugrani vlmelyik hídról,zene hallgatás legyen normális,minőségi és megbízható forrásból,ne egy internetes sávszélességen keresztül,mert már akkor megölték a zene minőség egy részét mikor bejöttek ezek a mp3-as letöltős okosságok,meg a "youtube"-ocska.....
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Tomekk. #110161 üzenetére
Semmi baja nincs az 5c-nek,ráadásul egy hajszállal tovább is bírja az akkumulátor mint egy 5s-nek,ezek mellett kevésbé melegszik.
Műanyag a hátulja és nincs ujjlenyomat olvasás,ez már egy kijavított hibamentes i5.
Teljesítményben sem nagyon venni észre különbséget egy 5s-hez képest,ugyanúgy hasít.....Szerk.:
Fiatalabb készülék az i5-nél,kb. egy időben gyártották őket az 5s-el együtt.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Tomekk. #110161 üzenetére
Nem sz@r az 5C, volt I5-öm, semmivel sem rosszabb az 5C, erősebb az akksija. 8Gb-osat meggondolnám többször is, de 16Gb Nekem elég volt I5-ön és 5C-n is.
Szerintem ha elfogadod és tetszik a műanyag hátlap (aminek sztem abszolút nincs gagyi hatása) akkor egész jó kis készülék. Az IOS 8.3 gyönyörűen elszalad rajta és teszteltem a 8.4-et is, hasít az is. Ennyi.
Ha tetszik és tudsz egy jó vételt vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest