Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Ugye milyen szép? Még arra is figyelt hogy annak az országnak a papírpénzével legyen kitomve a pénztárca, amilyen pénznemet kiválasztottunk, nem a szokásos egyen dollárral. Gyönyörű munka, ritka az ilyen és még használható is, persze nem egy money iq. Kár hogy már nem használok ilyet. Elteszem a fiókba.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Letöltve. Köszi

-
Mela Kehes
addikt
Én sem nyitom meg soha, a badge mégis folyamatosan nől a használattal arányosan.
-
ronda
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor leírom mégegyszer, hogy vágjad: szükségem van egy olyan adatforgalom számláló appra, ami a háttérben futva figyeli a napi adatforgalmat és egy beállított limit elérése előtt figyelmeztet (a 3g lekapcsolása lenne a legjobb, de ez hiú abránd marad). Ugyanis a napi 50 megámat túllépve megánként 600ft-ot kell fizetnem. Sajnos azonban ezek az alkalmazások csak akkor tudnak valós időben számolni, ha a helymeghatározás be van kapcsolva, ugyanis ha a home gombbal kilépek belőle, akkor e nélkül sajnos NEM fut a háttérben. Mert ez valóban nem android, ahol adott alkalmazás, vagy a júzer dönti el, hogy mi fusson a háttérben, nem pedig az oprendszer ami droid esetében nem ilyen szigorú (ennek ugye meg is van a hátulütője, de ez egy másik történet. Többek közt ezért is váltottam szifonra). És nagyon úgy néz ki, hogy ezen appok készítői, azt a trükköt vetik be, hogy a GPS-t használtatják az alkalmazással, hogy az iOS ne jegelje le, hanem engedje futni. Mert a GPS-t használó appokat (meg voip, stb) engedi futni. Szóval ez a probléma.
-
Ragnar95
félisten
Mivel nem kell kilépni a progikból, azt a rendszer megoldja helyetted

Multitasking barba minden progi bekerül,de egyszerre max 10-12 fut,ha nagyon kicsi a memóriaigényük, de azoknak a nagyrésze is csak hibernálódik, ami valóban fut a háttérben, az egyedül a zenelejátszók és gps-ek... -
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a QuickWallet, ez egy kiadás-bevétel tipusú app, most találtam. Ritka gyönyörű grafikával, ám HUF devizanem nélkül. Mindenképpen töltsétek le mert a szép felület mellett érdekes a kezelése is.
-
ronda
aktív tag
válasz
DanielK
üzenetére
4S.
Bezárni? Jó hogy mondod. Eddig még egy ios alkalmazáson sem láttam "bezárás/kilépés" gombot/funkciót. Amit tehetek, az az, hogy megnyomom a home gombot, aztán vagy fut tovább, vagy nem. Kezdem úgy gondolni, hogy azért kell ezeknek a gps a realtime monitoring-hoz, hogy folyamatosan tudjon futni, hogy az ios ne "fagyasztva" tegye félre, hanem "futtatva". -
ronda
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már próbáltam. Ez is csak a havi limitnél figyelmeztet. A napit csak meg lehet nézni. És a real time monitoring-hoz ennek is be kell kapcsolni a gps-t (ettől meg lassan hülyét is kapok).
Azt hittem erre gondolsz.Itthon nekem is elég az 1 giga. kint kell figyelnem a napi 50-re
-
ronda
aktív tag
Rendes tőletek, hogy próbáltok segíteni!
(#2982) Szólista: Próbáltam már. Sajna nem tud jelezni.
(#2983) vadászcsiga: JB kell hozzá. Arra meg még nem szántam rá magam. Te használod? Valós idejű számoláshoz ennek is kell a bekapcsolt helymeghatározás?
-
Szólista
senior tag
Ezt nézted már:Data Monitor,ez is számol naponta,a jelzést nem tudom.hogy müködik-e?

-
ronda
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Kezd tele lenni a zacsim almáékkal. Leszedtem ezt is. Immár említésre méltó összeget tapsoltam el a kísérletezésre, mert free verziója nagyon kevésnek van. Ez is csak akkor figyelmeztet, ha megnyitom. Böngészés, vagy skype közben csak kussol. Majd mikor befejeztem a beszélgetést és megnyitom, akkor kiírja, hogy 117%. Hát köszi! A háttérben számolást is csak akkor hajlandó csinálni, ha a helymeghatározás engedélyezve van. Minek kell az neki???
Komolyan el vagyok keseredve... -
ronda
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ne fáradj vele.Köszi!
Azóta lehet, hogy "frissítették". Lehet hogy nálad van napi, de ezen nincs. A leírásában sem szerepel. Egyébként meg nem sokat ér, mert csak akkor jelez, ha megnyitom. Úgy látszik, nagyon extra igényeim vannak, hogy találjak egy olyat, amelyik hanggal/rezgéssel napi limitnél jelez. Nekem 50 mega a napi adagom. Felette 1 megáért 600Ft-ot kell csengetnem. Nagyon nem mindegy, hogy túllépem-e. -
ronda
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Dataman pro nincs a store-ban. Csak ez. Meg is vettem, de ezen nincs napi. A f@sz kivan, hogy nem találok egy olyat ami napi adatot tud számolni...
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Smart Office 2. Ratyi egy cucc de hátha valakinek ez kell

...bocs
-
Ragnar95
félisten
Move2Unlockot használja valaki? Kíváncsi lennék,h nektek nem okoz-e bugokat, mert sikerült kitapasztalnom,h nekem ez okozza a zene app fagyását is feloldásnál + az akadozó csnegést és rezgést is üzenetnél...Ha letörlöm, akk jó,de ha felrakom, akkor egyből sz@r lesz mindkettő...

-
bobooo
addikt
App of the Week: Temple Run: Brave
-
Mela Kehes
addikt
1.59 € a Governor of Poker HD!
-
snooze
veterán
hali!
wifin keresztül milyen progival lehet közvetlenül feltenni a pc-re a képeket?köszi! -
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
+1
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én is a pro-t ajánlom. Kiprobáltam. Rendben van.
-
ronda
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha csak a Precise Tracking van bekapcsolva, akkor is használja a helymeghatározást? Bekapcsolja a GPS-t? Mert a My Data Manager csak akkor hajlandó a valós idejű mérésre és a figyelmeztetésre, ha a helymeghatározás be van kapcsolva és állandóan használja a GPS-t.
-
m0ski
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A próba kedvéért visszakapcsoltam 20 perces periódussal, meglátjuk...amúgy iOS6b4, bár nem hiszem h van jelentősége, 5.1.1. alatt is ugyanúgy csinálta korábban a merülős játékot.
-
m0ski
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A precise tracking és a geotag be van kapcsolva?
-
m0ski
aktív tag
Valószínűleg leszedhették, mert az összes hivatkozás, amit a programból szóló cikkekben találtam, nem megy. Pedig nem lenne rossz.
(a fejlesztő honlapján még ott van a Store-ra mutató link a Google Play-es hivatkozással együtt)
szerk: "App is currently unavailable to align with Apple's IOS 6 & policies on background apps. New release under review. Available soon."
-
ronda
aktív tag
(#2951) m0ski: a Store-ban most én sem találom. Lehetséges hogy leszedték? Pedig gondolom onnan szedhettem le, mert a telefon nincs jailbreak-elve. Egyébként erről van szó.
(#2952) Mela Kehes: Az napi limit elérése előtt ad valami jelzést? Hang, vibra?
Még a Data Usage Pro is szimpatikus, azt is nézegetem. -
m0ski
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azzal szerintem az a legnagyobb baj, hogy nem indul automatikusan. Ráadásul nálam van hogy időnként bezárja magát, és ha újra elindítom, akkor utólag számolja fel a forgalmazott adatmennyiséget (precise tracking kikapcsolva akksi kímélés céljából).
-
ronda
aktív tag
(#2947) szabopali: Sajna csak havi limitet lehet rajt beállítani.
(#2948) Tibee86: Mikor nem jelzett, akkor megnéztem, de minden be volt állítva.
(#2949) vadászcsiga: A My Data Manager nem. Az újraindítás után is magától elindul, és folytatja a számolást.
-
ronda
aktív tag
Hello mindenki!
Tud valaki olyan adatforgalom számoló appot, ami valamilyen hangjelzéssel és/vagy rezgéssel jelez egy megadott napi (!) limit elérésekor? Arról már letettem, hogy olyat találjak mint droidra a 3G Watchdog, ami ne adj' isten ki is kapcsolná a 3g net-et, de amiket eddig próbáltam (My Data Manager ; Radioopt) azok -bár be lehet állítani- nem jeleznek. -
Létezik működő HDR app 3GS-re?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
De latja, ha ráklikkel az összes útvonaladra. Próbáld ki úgy hogy kilépsz az accountodbol.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
És akkor csak azt az egyet látja? Nem tud a többi dolgaimban turkálni? Tudom, nem jelentkezett be, de akkor meg hogy látja azt az egyet?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogy van olyan app iPhone-ra ami úgy csinál képet hogy a kamera képét nem látom, csak rámegyek pl 1 ikonra a menübe, és csinál 1 képet? Szóval ilyen rejtett módon.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Appon belül csak megosztás van fb, twitter, meg a sportstracker oldalán barátnak jelölt emberek felé, de webes felületen künnyű, csak kikeresed az útvonalat és kimásold a webcímet.
-
Mela Kehes
addikt
Másik kérdésem.
Sports Trackerben el tudom emailben küldeni a workout-omat? Már a webes felületen is néztem, de ott sem találtam. -
Mela Kehes
addikt
Akkor ha már a reckless 2-nél tartunk. Hogyan lehet driftleni? A lényegét tudom, csak mindig utolsó előtti vagyok. A többi verseny megnyertem, de itt elakadtam.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igaz, csak mobilról nem láttam

-
Töltsétek, amíg ingyenes

-
nofi
addikt
Sziasztok!
iTunes Matchet használ itt valaki? Meg lehet oldani valahogy, hogy a számokat iTunesból továbbra is másoljam a telefonra, ne kelljen arról kikeresni, majd letölteni?
-
Blaise
veterán
-
vadászcsiga
félisten
Valamelyik nap ajánlottam Mela Kehesnek a Calculator+t, én sokat használom, jött hozzá egy frissítés pár napja amiben appon belüli vásárlással ki lehet bővíteni egy valuta konverterrel amit ugyancsak gyakran használok csak ehhez egy másik appot kell megnyitni. Mostantól elég egy is, ráadásul nagyon ötletesen oldották meg, nekem baromira tetszik. Később mértékegység átváltó is lesz benne

-
jilian
addikt
Elèg règen volt, hogy az app-okat frissìtettem. Ès szèp
szàmmal összegyült.
Sok olyan app van amire konkrètan emlèkszem, hogy
egy àrva centet sem adnèk èrte, de ha ingyen adtàk leszedtem.
Most meg àllandòan feldob egy ablakot, hogy
nincs meg az app "eredetiben" vagy mi a szösz.
Mondom jò, bizti az amcsi acc-cal szedtem le...
Hàt nem!! Ott is feldobja, hogy BUY....
Amit koràbban megcsïptem ingyenes (fullos) appot, arra nem vagyok
jogosult, hogy frissìtsem??? -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kezdek belehülyülni ebbe az egész fma-ba.
Kösz a helyreigazítást.
Egyébként iPad-en 6%-nál én is kiléptem, iPhone-on viszont be sem jelentkeztem, csak a kezdőlap volt és mégis megkaptam. Ha ilyen ritkán adnak appokat, akkor nehogy már szigorúan is vegyék.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Reggel volt 2 sponzor app, mire leszedtem az egyiket, a másik már be is tűnt.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Gift card több is van. Sponsor appra gondoltál nem?
-
Mela Kehes
addikt
Van egy gift card, gyorsan letölteni!
-
eszgé100
őstag
Ha valaki tudja légyszi árulja el nekem, hogy a Fairway Solitaire-ben az egyik napi challangenél, ahol ez a feladat "finish the course with the score of -5 or lower (no mistakes)" mit kell tennem, hogy megkaphassam a kupát érte? Már nagyon sok variációt kipróbáltam próbáltam befejezni mindenféle számra, hiba és plusz kártyák nélkül, de egyszerűen ahogy nem akarja megadni
-
Griffo
csendes tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy egy korábban megvásárolt app úgy jelenik meg, mintha meg sem vettem volna?
A Smart Office 2-ről lenne szó. Pár hónapja vettem akciósan, de most újra meg akarja vetetni velem az Appstore.
-
szabopali
aktív tag
Kiváncsian várom! http://iphonehungary.hu/2012/08/30/sirivsninaapplevsnuance/
-
mastercroc
csendes tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem az tul sokat tud
majd ha nagggyon komoly uzletember leszek akko megveszem de amig egeszsegugyben melozom eleg ez a lajti jopofa naptar 
Jahh es itt csak fogom a szint rahuzom az adott napra es kesz... Egyszerusegeben rejlik a szepsege de komolyan! -
Mela Kehes
addikt
válasz
mastercroc
üzenetére
Azt a Week Calendar is tudja.
-
mastercroc
csendes tag
Megtalaltam a szamomra tokeletes naptar appot! Visual calendar a neve! Magyar fejlesztes amugy... De nem is ez a lenyeg... Szinekkel jelzi a kulonbozo tevekenysegeket! Sokszor nappal sokszor ejjel melozom es kulon szinnel tudom jelezni... (sarga nappal, sotetkek ejjel) Meg masodallast vagy egyeb programot is. Es ranezesre tudom h mikor hova megyek szin alapjan! Szamomra tokeletes gondoltam megosztom hatha mast is erdekel
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam itt van a battle bears, de még egyszer le nem szedem.

-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt hittem csak nálam van így.
-
vadászcsiga
félisten
Jelenleg egy db sponsor app sincs, még iPadra sem. Ilyen is régen volt.
-
szabopali
aktív tag
Hopp most megnéztem: Bécsnél sem tudom használni a radart viszont München már ok. A sateilt ikon viszont müxik mindenhol.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pontosítsunk: pl ha Sopront választom kiemelt városnak, akkor alul középen a radar ikon elsötétül igy értelemszerüen nem is használható, mig más nyeu-i városoknál ez nem így van. Ezért aztán ha radarképet szeretnék nézni akkor mondjuk Bécset választom városnak és igy látom Mo-t is természetesen. A készítök ezt le is irják az app leírásában. Hangsulyozom nem rossz app én is ezt használom, de az említett hiányosság létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kösz a helyreigazítást.