Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, ott érvényes. Én is megvettem fma-n, majd feltöltötte az US accom 10 dollárral. Aztán ami kellett, rányomtaca buy-ra és mivel ugye bankkártyám nem volt ( nem is lehetett) regisztrálva az Appstore-ban, így a 10 dolcsis egyenlegből vonta le.
-
máyköl
veterán
Hogy tudok vásárolni gift card -al?
-
mondomén
őstag
Ingyenes a Ballistic SE.
-
máyköl
veterán
Na, megvan a 3000kredit, 10$ Gift Card sehol...
-
fazr
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
Megkérdeztem régebben Dropbox supportot és be is írtam a választ másik iPhone topicba.
The iOS app downloads an image that is best designed for the size of the screen. This may not be always the original file, however.
Egyébként egy ideje PhotoSyncet használom képek másolására.
PC-s program van hozzá, amivel lehet egyszerre több képet feltölteni Camera Rollba, valamint letölteni PC-re, ezen kívül van webes felület is, ahol szintén lehet képet fel és letölteni, valamint galériában lehet nézni a telefonon lévő képeket és videókat. Mindezt wifin keresztül. -
mondomén
őstag
Nee és nee! 5 gigát már kaptam, akkor hiába izzasztom itt a wifit.
A képeket meg tényleg ugyan úgy átméretezi. Ennek nem örülök. Kiszedték az opciót ami a feltöltés minőségét állította és ugyan úgy átméretez letöltésnél. Nagyon jó...@icecave
Dropboxba feltöltött képeket átméretezi akkor mikor letöltöd őket a cameraroll-ba. Ez mondjuk jegyzeteknél nem jó, nem lehet őket elolvasni... -
Mr X
veterán
válasz
DanielK
üzenetére
Én ezt értem, csak nem értek egyet vele. Én állandóan kikapcsolva tartom a helymeghatározást, csak akkor lövöm be, ha szükségem van rá. Ergo fotózni is helyadatok nélkül fotózok. És mégis kötelező használnom feltöltésnél. ennyi erővel már magánál a fotózásnál is kötelezővé tehetnék, vagy egyszerűen tegyék kikapcsolhatatlanná OS szinten. Mondom, nem a világ vége, csak a logikáját nem értem.
-
fazr
senior tag
"Because Apple says we need it because photos may contain GPS related data in the EXIF metadata." -Dropbox fórum
(#2174) mondomén
Feltöltésnél eddig is be lehetett állítani, hogy ne méretezze át, letöltésnél pedig még mindig átméretezi.Egyébként nekem sem írt jóvá semmit 500 MB kép feltöltése után. Később olvastam, hogy akik anno megkapták az 5 (később csak 3) GB-ot a PC kliens beta időszakában, azok már nem kapnak többet erre

-
-
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Valaki kipróbálta végül ezt a 3gigás dolgot?
Én töltögettem fel 1-2 videót telefonról is és gépről is, de nem kaptam semmit. Pedig 500 mega elvileg felment... -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem, szerintem akkor, miután kikapcsolt a kijelző, és váltana 3G-re. Viszont elvileg,ha aktív adatkapcsolat van, addig nem vált, amíg ez tart nem? Akkor nemtudom

Nekem kikapcsolt kijelzővel is eltelt pár perc, mire írta...
-
Mr X
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt áruljátok már el, hogy a Dropboxnak és a Boxnak miért kell a képfeltöltéshez a helymeghatározás? Anélkül nem is enged feltölteni.

-
DanielK
addikt
Bezsarás ez az új ios!
Naptárban be van írva egy esemény jelzéssel. (1 órával előtte szóljon). Nem nyúltam a telefonhoz, tehát a jelzés a képernyőn maradt. 1/4 óra elteltével újra csipogott! 
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Látod, ezt nem tudom, én most fogom kipróbálni, csak előbb képeket kell varázsolnom a telefonra...

Az ipades fifa 12-et lehet telefonról irányítani és az app shopper szerint 1,59€. Csak kell egy ingyenes program hozzá, ami fent van app store-ban. Fifa gamepad, azt hiszem.
-
DanielK
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Igen ezt én is néztem. Szerintem jobb, mint az icloud feature. Márcsak azért is, mert dropboxban neten keresztül is meg tudod nézni a képeket. iCloudban meg nem. Ráadásul az icloud az utolsó 30nap képeit rakja el. Így a felhőben nem mindig lesz ott, csak az eszközökön!
Ja és ha felteszel a telefonodról 3,5 GB-ot, akkor kapsz annyi plusz tárhelyet.
(500MB-onként kapsz) -
Frissült a dropbox app! Nem is akárhogy, beállíthatjuk,hogy a képeket, videókat, amiket cisnálunk iPhone vagy iPad-el, azokat feltöltse dropboxba külön könyvtárba. Ez nem volna olyan nagy szám, de így ha van pc kliens, ott is egyből megjelenik, szóval a fotók pc-re viteléhez már nem kell semmi trükk, ha van net, egyből feltölti pc-re is a képeket.

-
DanielK
addikt
Akinek van iPade, az akciósan töltheti a Fifa 12-t. Gondolom az eb miatt lett kedvezőbb árú.
icecave: Igen, de ez meg 4 évente van. Playoff minden évben.

A szép az egészben, hogy telefonról lehet irányítani (a telefon a gamepad).

-
norbi2010
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Viszont a sponsor appjaik (nem gift cardok) sz*rt sem érnek

-
Mela Kehes
addikt
Már harmadik napja kapok 95 kredites sponsor appot. Meglepő.
-
bobooo
addikt
xBox gift cardok az fma-n!!
-
vadászcsiga
félisten
De utálom ha az appshopper ingyenesnek mutat egy appot aztán a store-ban már fizetős.

-
máyköl
veterán
Az 1 bőven jobb volt...
-
mondomén
őstag
A flight control 2 is ingyenes.
-
DanielK
addikt
A Spy Mouse és Spy Mouse HD most ingyenes! Érdemes letölteni, mert később lehet megint pénzbe kerül majd!
-
Mela Kehes
addikt
A Plants vs. Zombies-nak van magyarosítása?
-
máyköl
veterán
Újra 10$ Gift Card FMA -n!
-
jilian
addikt
icecave & BoboDJ
Visszaolvastam, de most már látom, hogy nem eleget!

Sajnálom!
És köszönöm!!!!
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
iphone-on nekem annak ellenére megadta elsőre, hogy már megvolt az app korábban.
ipad-on viszont a HD verzió semmiképp nem ad pontot, pedig volt már letöröl felmásol, kikapcs bekapcs meg egy csomó minden más
Amennyiben ez az egyetlen ilyen, 80 kreditért szívjon vele aki akar. -
Nekem a fatify appot nem akarja elfogadni, 2szer telepítettem, töröltem, küldtem e-mailben képet, amit csináltam, semmi...
-
máyköl
veterán
10$ Gift Card jöhetne már vissza...
-
bobooo
addikt
-
jilian
addikt

Törtènt vmi vàltozàs?
Volt majdnem 3000 kreditem ès most 0-àt mutat.
Kb 2 hete nèztem az appokat.... Elvettèk v mi?
-
Igen megjegyzi
Van egy "Purchased" fülecske az AppStore-ban és ott listázza, hogy mik vannak már rajta az acc-odon 
Szóval ha valaki tudja, hogy X hónap múlva iKészüléket vesz, az megcsinálhatja azt, hogy csinál egy acc-ot és az ilyen akcióknál letölti a gépre és azzal a lendülettel törli is. Onnantól kezdve bármikor, bármennyiszer ingyen letölthető marad az a program/játék
-
Mr X
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Gondolom a telefonra szinkronizálni ráérek később is, de felmerült bennem egy kérdés. Az ilyesmiket, amiket ingyenesként leszedek, de később fizetőssé válnak, később is le fogom tudni majd tölteni, ha esetleg az ipa fájlomat törlöm a pc-ről? Tehát megjegyzi valahol az iTunes, hogy én ezt már letöltöttem, mint ingyenes appot?
-
Blaise
veterán
-
adnoctum18
senior tag
Akciós az Istudiez, 0.79EUR. Egyetemen jól jön.
-
Megvettem a Szótanuló programot, abból a megfontolásból,hogy hiába van nyelvvizsgám, ha nem használom a nyelvet, szépen elfelejtem, és az angolul nézett sorozatokat már nem éreztem elégnek (mert ugye vagy a feliratra figyelsz,vagy a szövegre, annyira perfekt meg nem vagyok, hogy felirat nélkül nézzem).
Nagyon jó, sok a témakör, mikor elkezded írni a választ, zölden írja, ha jó, pirossal, ha nem jó betűt ütsz le. Visszakérdez, így tanít, de minden témakörben van 1 szó, amit aránytalanul sokat kérdez újra, ezt nem tudom miért...
Mindenesetre, aki gyakorolni akar, egy jól összerakott kis app, ettől függetlenül sok érte a 4 euro, max. 2,39, de még inkább 1,59-ért kellene árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Naptárban be van írva egy esemény jelzéssel. (1 órával előtte szóljon). Nem nyúltam a telefonhoz, tehát a jelzés a képernyőn maradt. 1/4 óra elteltével újra csipogott!

Bár a leírásában azt írják, hogy bármekkora méretű képet fel tud tölteni!
(500MB-onként kapsz)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)