- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes #2698 üzenetére
csak azt akartam mondani, hogy a rendszer működött a mai nap folyamán
-
norbi2010
őstag
válasz
Mela Kehes #2693 üzenetére
Mindkettővel
-
norbi2010
őstag
Ti tudtok redeemelni fma-n?Már másfél hónapja van 3190 kreditem,de ha rámegyek mondjuk a 10 $-os iTunes Gift Card-ra csak visszadob a főoldalra.
Arról nem is beszélve hogy a pontokat b.szik megadni -
sarkan
aktív tag
A windowsos fekete macska kártyajátékhoz hasonló nincs ipadra?
-
válasz
rachmaninoff #2688 üzenetére
Végülis, amit linkeltem, csak az első mondat írja, hogy US account kell hozzá...
Szerk: tévedtem, a harmadik mondatban van.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
rachmaninoff #2688 üzenetére
Nem.
-
Mela Kehes
addikt
Upsz, dupla.
-
Mela Kehes
addikt
Bárcsak annyi kreditem lenne, ahányszor ezt megkérdezték.
-
válasz
rachmaninoff #2684 üzenetére
Ne voltál elég alapos: [link]
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Totheground #2683 üzenetére
Visszaolvasva se nagyon tudtam kibogozni, mi ez a kredit mizéria. Meg tud valaki dobni egy linkkel, mert kezd érdekelni?
-
Totheground
addikt
És ezzel megint megvan 3k. Csak ki kéne találni, hogy amazon v itunes giftcard kéne.
-
máyköl
veterán
Nah, iPaden jött 2 sponsor app, egyik 200 másik 240 kredites. Megadta egyből a pontot mindkettőre...
-
fazr
senior tag
Frissült az iOS-es iWork, mert a Mac-es iWork is megkapta az iCloud szinkront.
Bármit módosítasz iOS-en vagy Mac-en az azonnal módosul minden eszközödön. -
-
erdoke
titán
Az csak annyit állít, hogy az egész app, vagy csak a képek látszódnak a tévén. Attól még nem lesz teljes képernyős az AirPlay mirroring. Utóbbi aktiválása nélkül pedig nincs mód az AirPlay működtetésére iPhoto-n belül.
Egyébként nálam a jobb felső sarokban van a Beállítások elérése (iPad), de iPhone-on még nem néztem. -
erdoke
titán
Olvasgattam a neten, és nagyon úgy tűnik, az Apple az AirPlay mirroringot próbálja eladni úgy, mintha az ember a videókhoz hasonlóan képeket nézegethetne a tévéjén. Én azt várnám, hogy ha ezzel dobálóznak, akkor egy 16:9-és képet nem egy kis ablakban nézném a szintén 16:9-es tévémen. Néha az Apple még jobban sucks, mint más fejlesztők, azok legalább odaírják, miről van szó, vagy nem is beszélnek róla, hiszen a funkció rendszer szinten elérhető.
Én meg kidobtam az ablakon 4 eurót... -
erdoke
titán
Akárhogy meresztem a szemem, nem találom, hogyan kell képeket kilőni iPhotoban AirPlayen keresztül. Pedig mind az app leírásában, mind a belső Helpben szerepel, hogy tudja. Sőt, még azt is írja: bekapcsolhatom, hogy minden képi információ átmenjen (kvázi appon belüli AP Mirroring), vagy csak a kép/slideshow.
Elsősorban ezért vettem meg, úgyhogy jó lenne rájönni. Más AP kompatibilis progikban ott virít a kis háromszöges tévé ikon, de ebben nincs. -
FefeeX
veterán
válasz
Ragnar95 #2670 üzenetére
Én itthon már a korábbi plazmám mellett sem mentem 720 alá (mondjuk az többet nem is tudott), de a mostani mellett meg pláne. Sorozatokat is HD-ben töltök (többnyire ezeket nézem), így mikor megyek valahová több időre, akkor sem szedem le külön a telefon/ipad kedvéért SD-ben (mondjuk macbook az elsődleges nem itthon filmnézési forrás), tehát emiatt kell hogy vigye a 720at. Eddig melegedtek tőle, meg néha beakadtak (i4S, iPad2), de ezentúl ez sem lesz probléma
Megyek itthonról mondjuk pár óra utazással, vagy hasonló, csak rácsattantom wifin és kész is
-
Ragnar95
félisten
Nekem 16os telómon 0 szabad hely van konkrétan, iPaden van 12 giga, mert az 32es, mondjuk azt direkt filmek miatt vettem akkorát,de csak utazáskor kell sok film, akkor meg ugye szempont lesz,h minél több ráférjen, tehát jó bőven a bdrip is...
Mondjuk én itthon nem nézek se telón, se iPaden filmet, csak a TV-n, ott meg ugye bdrip alá nem megyek, 3D-seket meg FullHD-ban nézem
mondomén: valóban látszik,de ez egy pillanatkép, mindjárt kipróbálom énis egymás után nézve 2 félét -
FefeeX
veterán
válasz
Ragnar95 #2663 üzenetére
ipad2 1024x768, ipad2 2048x1536, iphone4 960x640
divx meg valahol x400 körül van. Már a telefonon is látod a 720p értelmét, iPadon meg pláne. Az 1080p meg inkább a new ipad-re a különösen igényeseknek, 64 gigás eszközre.
Emellett!!! divx hangja ált. stereo mp3. Minőségileg kicsit gyengébb, mint mondjuk egy 640es AC3 vagy egy 1500as DTS, amit jó fülessel, ugyan nem 3D-ben de kihallhatsz.És, nekem a 16os telómon van 6giga szabad helyem. Mondjuk ha sorozatot nézek, akkor felfér 5 rész. 4 óra. És elég gyorsan másolja fel. Ipad detto, mondjuk ott 2 gigánál nem nagyon szokott több szabad helyem lenni...
-
Ragnar95
félisten
válasz
mondomén #2665 üzenetére
720x304-ek szoktak lenni, de mondjuk egy brrip már elég jól mutat TV-n is, hiszen ugyanolyan jó, mint egy DVD vagy mégjobb...
Majd kipróbálom,de telón sztem nem látszik egy BDRip vagy DVDRip és egy 720p közti különbség, majd kipróbálom iPaden is, ott hátha látszik
fazr: a gyengébb melegedés+lassabb merülés valóban elég pozitív,de (számomra) semmi jelentősége a nagy felbontású videók lejátszásának, mivel nincs se AppleTV-m, se HDMI átalakítóm az iPadhez, viszont tudom streamelni gépről a filmeket vagy ha nagyon akarom, kirakom őket külső vinyóra vagy pendrive-ra32 vagy 64 gigás telónál/iPadnél még elférnek a filmek,de 16oson sehogyse, hátmég 8ason....
-
fazr
senior tag
válasz
Ragnar95 #2661 üzenetére
A lényeg a hardveres dekódolás, ami következtében a videók lejátszásához sokkal kevesebb erőforrás kell. Tehát az akksi kevésbé merül és nem melegszik a telefon.
HDMI kábellel vagy Airplay-jel lehet TV-n fHD videót nézni, valamint AVPlayer van iPad-re is és ezekben az esetekben már számít a felbontás is. -
Ragnar95
félisten
-
fazr
senior tag
AVPlayer 1.50 úgy néz ki jelentősen javult teljesítményben:
★ Improved Decoding Performance
- Support H/W decoding for MKV and AVI (720P supported on iPhone3GS/iPodTouch4, 1080P supported on IPhone4 / 4S) -
Tibee86
nagyúr
-
szabopali
aktív tag
Létezik már hivatalos v nem hivatalos app az olimpiához? Keresem nem találom, tuti, h bénázok. Kell h legyen.
-
sarkan
aktív tag
open office (.ods) fájlokat megtudom nyitni valamilyen alkalmazással?
-
adnoctum18
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz
adnoctum18 #2637 üzenetére
Tehát Nálad kicserélte a zenéket úgy hogy nem törölted le előtte? Csak mert nálam minden mp3 maradt, aztán delete all, letölt, és minden AAC lett... legalábbis az itunes szerint, mert a mappában nem néztem meg, de majd nekiugrom újra...
-
bobooo
addikt
válasz
Totheground #2636 üzenetére
igen
-
adnoctum18
senior tag
Igen.
Arról, hogy a kiterjesztése AAC lesz. Amit feltöltöttél az abban a formátumban marad meg amilyenben feltöltötted.
Ha AAC-ben töltötted fel akkor nem tudom hogy lehet megkülönböztetni őket.
Én letöröltem az Itunes könyvtárból a zenéket, így most látszik mi milyen formátumban van.Érdekes, mert olyanok is vannak, hogy az egész albumot felismeri kivéve egy számot,ami emiatt MP3-ban marad.
-
Totheground
addikt
Chrome-nál észrevettétek, hogy ha a képernyő legszéléről húzzátok az ujjatokat, akkor tabot lehet válogatni?
-
FefeeX
veterán
nem tudom, mennyire tartozik ide, de ti használjátok az iTunes Match-et? Miről lehet felismerni, melyik zenét kaptad az apple-től, és melyiket töltötted fel, amit ugyan úgy 256 AAC-ben töltesz le, de a minősége nyilván marad gyenge...
-
janas08
csendes tag
Van iphone 4em tmobilos fülhallgatóval nem szol az egyik fülhallgató kb ötfélét próbáltam cserélik szerintetek garanciába?
nem itt akartam kérdezni...............
-
mcs10
tag
hogyan lehet elérni az alkalmazások könyvtárait?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #2618 üzenetére
Nekem is megvan, de még nem volt alkalmam kipróbálni...
-
Mela Kehes
addikt
Mindkét Real Racing 2 79 cent!
-
Van pár, az már más kérdés, hogy ezek mennyire megbízhatóak. pl:
Biztos van még, a data usage, data monitor, data counter szavakra érdemes rákeresni.
-
Macka
veterán
Sziasztok! Létezik ingyenes adatforgalom figyelő program 4S-re? (a beépített számlálón kívül).
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #2624 üzenetére
Hát sajnálom de engem nem érint mert megvettem ugyan de töröltem is mert számomra tökéletesen használhatatlan.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #2623 üzenetére
És a gmail app fogja kezelni a nem gmail címeimet is? Mert ha nem, akkor semmit nem ér.
A levélben csak annyi volt, hogy a gmail megvette és integrálta őket,és mivel sok a dolguk, ezért a meglévő appok (iphone és mac) minden fejlesztését leállítják, csak a bugfix support marad.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #2621 üzenetére
Honnan tudod hogy nem cseréli e le a gmail appra? Vagy mi volt abban a levélben most nincs kedvem felteliteni újra.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #2620 üzenetére
Ez nem elég? Minden további fejlesztés leállítva, tehát valszeg se official push se ipad verzió nem lesz. Ennek fényében különösen vicces, hogy kb egy hete volt megint leárazva.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #2619 üzenetére
Mi lett vele? Azt olvastam hogy megvette a Google de ezenkívül?
-
Totheground
addikt
Hát, a Sparrow megdöglött.
-
vadászcsiga
félisten
Ez az ingyenes CoPilot nem sokat ér, végre volt alkalmam kipróbálni azt hittem a 2D navigálás ami jár hozzá olyan mintha az iGo-t vagy a navigont 2D-re állítanánk de ez teljesen más, nem követi a mozgást vagy mi ki is dobtam rákba.
-
eszgé100
őstag
Tud valaki olyan tweaket Cydiaban, ami a Safariban tud csinálni egy speed dial oldalt. Eddig opera-t használtam, de mostanában nagyon belassult, így visszatértem safarira, de ez az egy kis dolog nagyon hiányzik
-
vans?
őstag
udv,
ToonCamera-t hasznalja valaki?
-
mcs10
tag
van egy eredeti igom naviban és az iphonon is (de ez csak magyar), friss, iphonomra a térképeket fel tudom másolni valahogy?
-
radyn
csendes tag
Keresek egy tapasztalattal rendelkező Iphone programozót.
Ha érzel magadban affinitást írj pü-t, és megbeszéljük a részleteket. -
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #2608 üzenetére
Az a baj, hogy ha ez az egyetlen ami nem megy, akkor emiatt valszeg kiröhögnek a szolgáltatónál... A magyar általános mentalitást tekintve persze (TK), szóval azért megpróbálhatod...
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #2597 üzenetére
lag, vagy port zárás, vagy más amit elbaxtak a cserénél...
-
Mela Kehes
addikt
Ezt nagyon nem vágom. Net van egyébként, akkor a Real 2-nek mi nem tetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest