Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aeroplex2
csendes tag
Hát nem tudom. Nekem iPhone 4 32GB Black van, 5.1.1 JB, és én egyszer próbáltam ki, de másnap le is szedtem. Semmi nem lett rátéve a telóra, csak a Battery Doctor. Beállításoknál minden kinyomva ( Bluetooth, wifi, gps, 3G, Data ) Reggel levettem töltőről, kb 8 óra Battery Doctorral való töltés után. Telefon zsebrevág, otthonról elindul, 1 óra múlva elővettem a zsebemből és már csak 98%-on volt. Ez nem volt jellemző eddig a készülékre. Battery Doctor eltávolítva, telefont éjfélkor töltőre fel, reggel nyolckor töltőről le, aznap délig senki nem keresett, de délben még mindig 100%-os akksi. Persze akkor is nulla nyomogatás mellett.
Konklúzió:
iPhone 4 -nél NEKEM nem vált be.
iPhone 4S- nél NEKEM bevált. -
Tibee86
nagyúr
Annyira nem rajongok az ilyen játékokért, de ha az ilyeneket szereted, akkor mondjuk a Granny Smith jobb egy fokkal.
Most a Real Racing 2-vel szoktam néha játszani. Nem jönnek be igazán ezek a döntögetős autós játékok, de mikor leszedtem csontra merítettem a telefont, mert nem tudtam abbahagyni.
Bár pénzt nem nagyon adtam volna ki érte, de kukáztam a freeappslots-ot, és volt annyi creditem, hogy megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Linux Mint
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest