- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aeroplex2
csendes tag
Hát nem tudom. Nekem iPhone 4 32GB Black van, 5.1.1 JB, és én egyszer próbáltam ki, de másnap le is szedtem. Semmi nem lett rátéve a telóra, csak a Battery Doctor. Beállításoknál minden kinyomva ( Bluetooth, wifi, gps, 3G, Data ) Reggel levettem töltőről, kb 8 óra Battery Doctorral való töltés után. Telefon zsebrevág, otthonról elindul, 1 óra múlva elővettem a zsebemből és már csak 98%-on volt. Ez nem volt jellemző eddig a készülékre. Battery Doctor eltávolítva, telefont éjfélkor töltőre fel, reggel nyolckor töltőről le, aznap délig senki nem keresett, de délben még mindig 100%-os akksi. Persze akkor is nulla nyomogatás mellett.
Konklúzió:
iPhone 4 -nél NEKEM nem vált be.
iPhone 4S- nél NEKEM bevált. -
Tibee86
nagyúr
Annyira nem rajongok az ilyen játékokért, de ha az ilyeneket szereted, akkor mondjuk a Granny Smith jobb egy fokkal.
Most a Real Racing 2-vel szoktam néha játszani. Nem jönnek be igazán ezek a döntögetős autós játékok, de mikor leszedtem csontra merítettem a telefont, mert nem tudtam abbahagyni.
Bár pénzt nem nagyon adtam volna ki érte, de kukáztam a freeappslots-ot, és volt annyi creditem, hogy megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest