Hirdetés
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A 48 óra arra vonatkozik, hogy annyi időd van a leokézás után a letöltésre és a futtatásra.
A kreditekre ugyanúgy 30 másodperc vonatkozik...(credits will appear in 30 seconds) -
Kicsirics77
veterán
egyelőre nekem sem de az előbbi is vagy 3x indítottam el mire megadta-->egyébként meg mikor leokézod oda 48 óra van írva nem 30 s
és egyelőre mobilneten a regisztrálás sem akar menni
#Tibee86:van olyan amit meg nekem nem mutat ti pedig szeditek ezerrel,nagyon ad.hoc jelleggel szórja a programokat
-
m0ski
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem nem akarja megadni

-
Kicsirics77
veterán
fma-->circle-->100kredit
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nagyon nem akarta megadni nekem azt, de 3-4x játszottam vele kicsit, és jóváírta végül.
(#3793): Az azért laza.
Mindig eldöntöm, hogy nem váltom be a 10$-os gift card-ot, hanem gyűjtögetem tovább, de eddig soha nem bírtam megállni, és beváltottam. -
Tibee86
nagyúr
580 credit így a délelőtt folyamán, not bad

-
nullzero
tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nemtom, nekem már párszor bejött. Pl most a Skylanders-nél is, amit még akkor szedtem le, amikor ingyenes volt. Így most kaptam érte jó sok kreditet.

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
532 kredit azóta
,beindúltak az FMA-nál? 
-
Tibee86
nagyúr
Én nem találkoztam ezzel a fizetős app.-al, lehet azért, mert este 10 fele néztem rá utóljára.
Viszont most 4 app is volt, bár ezt a Skylanders... app.-ot nem tudom leszedni a store-ból.
-
m0ski
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Valahogy úgy

-
m0ski
aktív tag
Smurf's Village ügyben azt hiszem megvan a megoldás, miért nem adja meg a 100 kreditet...Az FMA-ban a program alatt írja hogy 'visit the new Mountain area'...a játékban ezt akkor tudod megtenni, ha eléred a 25-ös szintet, megveszed a hőlégballont és azzal utazol...Viszont ahhoz, hogy eljuss a 25-ös szintre, több napi játék kell...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nullzero
üzenetére
Ez hülyeség. A törpést tavaly töltöttem le a FMA mizéria előtt. Fenn volt kb. 4 percig, majd letöröltem. Ugye nem kell mondanom mennyi kreditet kaptam érte.

A fizetős appot sem értem. Vegyem meg, majd a kigyűlt krediteken vegyek gift card-ot? Akkor az már 0.89€-val kevesebbet ér.
-
r3dsnake
nagyúr
Én ma redeemeltem sikeresen a második 5 dolcsis amazon kártyámat FMA-ről.
-
Blyan
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni.

Kétszer is nekifutottam, hátha rosszul csinálok valamit.
-
Mela Kehes
addikt
Mi ez a rendszer, hogy nem ingyenes egy sponsor app?
-
Blyan
félisten
Azt vettem észre, hogy ha nem lövöm ki a FMA-t (ki van rakva a főképernyőre), és csak visszalépek, akkor nem adja meg a pontot, hiába frissítek. De ha kilövöm, és újra indítom, akkor megjeleni a jóváírt kredit.
Múlt héten óta csinálom, megvan a 10dolláros gif cardra az összeg (50 kredit híján), de tovább gyűjtögetek.
Amúgy sokan panaszkodtak az Appshoppere... nekem működik rendesen, megnyitja az alkalmazásokat itunes-ban.
-
Ragnar95
félisten
Megvan a hivatalos dátum, December 6-án jön a Vice City

Mennyire várom már, a IV előtt ez volt a legjobb GTA, a 3 is nagyon király lett iOSre is, úgyhogy valószínűleg megint nem kell majd csalódnunk
-
Mela Kehes
addikt
Durván le van árazva mindkét Quick Office!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nullzero
üzenetére
Nem hinném, hogy tartani kellene attól, hogy csak úgy elvesznek egyszer a creditek. Páran itt azért elég régóta használjuk az FMA-t.
Ha az embernek nem sürgős annyira, egyszerűbb a 3000-hez 1500-at összegyűjteni, mint előlről kezdeni. Én mindig beváltom, pedig pl most jobb lett volna ha inkább gyűjtök a 15$-os gift card-ra. Pénteken váltottam be a 10$-osat, most meg még 200 credit kellene, és meglenne a 15$-os. -
Mela Kehes
addikt
A Giana Sisters-t letöltötte valaki? Megéri a pénzét?
-
C4mp3r
addikt
sikerult $15 gift cardot bevaltanom, nem tudom mit lehet a $10-el.
-
nullzero
tag
Végre nekem is sikerült az első, 10 dolcsis Gift Cardom megszerzése.

Fekete péntekre tartalékolom, nem költöm most el.
Amúgy mint mondom, szerintem nincs értelme gyűjtögetni. Amint megvan a 3000 kredit, váltsátok be, később lehet hogy megint nem fog működni. Ha mégis, akkor beváltotok egy újat, és így tovább.
Valahogy az iTunes account megmaradásában és működésében jobban bízom, mint az FMA-éban, ezért nem szívesen tartok ott bármit. -
Ragnar95
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Grat hozzá, nincs már messze a 7500

Nekem meg ssak sikerült végül beváltanom a 10$-os giftcardot, úgyhogy FIFA 13 megvéve belőle egyből
Mondjuk mostantól szerintem tartalékolok a karácsonyi időszakra, mivel akkor elég méretes leárazások szoktak lenni 
-
m0ski
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Annyiból igen, hogy így legalább tudom, hogy nem nálam van a hiba. Először arra gondoltam, hogy azért nem adja meg, mert hónapokkal ezelőtt 1x már begyűjtöttem ezt az app-ot.
-
m0ski
aktív tag
Amúgy a Smurf's Village csak nálam nem adja meg a pontot, vagy másnál se? Eddig mintha 200 feletti creditet ért volna, most lement 100-ra...de hiába csinálok vele bármit, nem kapom meg...Ismerőst kérdeztem, ő iPad-en próbálta, szintén sikertelenül

-
Kicsirics77
veterán
6400 kredit,ha belegebedek is összeszedem a 7500-at

-
m0ski
aktív tag
Egy héten keresztüli, napi többszöri sikertelen próbálkozás után az előbb sikeresen ment a 15$ Gift Card redeem
FMA-nak hála lassan érik a következő is 
-
madgie
titán
Az OldBooth megint Free, ki ne hagyja, akinek nincs meg

-
Ragnar95
félisten
Nekem még nem sikerült, de próbálkozom kb óránként, aztán hátha, iPaden is várni kellett pár órát, mire sikerült, csak addig kéne sikerülnie, amíg a FIFA13 le van árazva

Amúgy Real Racing 3-ra jól láttam,h nincs még hivatalos megjelenési dátum? Csak mert gondolkoztam,h megvegyem-e 1$-ért a 2-t, de ha valóban jön most ősszel valamikor, akkor majd inkább azt
-
b4zsi-
őstag
Nekem sikerült Iphoneal is reedemelni a 10$-ost ma volt 3x-ra
. -
Blyan
félisten
Gilt on the go 200kredit
-
Mela Kehes
addikt
Fényképek montázsolásához milyen programot ajánlotok? Instagram?
-
bobooo
addikt
Le vannak értékelve:
Real Racing 2 HD
Fifa 13
Need for Speed: Hot pursuit
Need for Speed: Most Wanted
Monopoly for iPad
Crazy TaxiÚj:
Race of Champions World
Mas: 15$-ost se tudom reedemelni, hogy k@pnák be.

-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
De ahhoz sponsor appok is kellenének.

-
nullzero
tag
Sziasztok!
Ide ugyan először írok, de már 2 hete tolom az FMA-t, meg is van a 3000 kreditem, csak nem hagyja beváltani. "Sorry, FreeMyApps has encountered a problem with your device. Please contact customer support: support@freemyapps.com", blabla.
Láttam már másnál is ilyet itt a topikban. Mindenkinek ilyen?
Nektek sikerült megoldani a dolgot? Mennyi ideje rossz? -
b4zsi-
őstag
Ti megkapjátok FMA-n a Smurf's Village-ért a 225 pontot? Már 3-as a falu , de nem akarja megadni.

-
Blyan
félisten
Törpikés játék, 225kredit
-
Blyan
félisten
válasz
DanielK
üzenetére
Megmondani megmondja, de ha el akarok jutni valahova... az na vicces.

Kerestem a Dugonics utcát (csak úgy tippre), van belőle három is itt Pesten, de neki a Dunakeszin lévő volt a szimpatikus. Oké, legyen az, de választani nem lehetett a többi közül, mert még csak fel sem ajánlotta.
Szóval, kissé butus. -
jimhun
senior tag
válasz
DanielK
üzenetére
Ja mondjuk a bepitett eleg jol cachel is. Szerintem barmekkora teruletet lement. Bar multkor egyik pillanatrol a masikra kiurult a cache. Meg mindig nem jottem ra mitol. Sajna ez igy eleg megbizhatatlan. Tuti akkor fog kiurulni megint amikor kulfoldon leszek net nelkul
. Persze mellette van rendes offline terkep programom is. -
jimhun
senior tag
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Hat eleg nagy sz@r lett. En nagyon vartam az offfline terkep miatt. Erre ugy oldottak meg hogy pl egy varost mar nem lehet teljes egeszeben be cacheleni ugy hogy utcaszintu terkep meglegyen rola. Vagyis ha reszletes terkepet akarsz akkor csak egy baromi kicsi teruletet tudsz becacheleni, ha nagy teruletet toltesz le akkor baromi gaz zoomod lesz. Semmi ertelme. Ja es egyszerre csak egy cachelt terkep lehet. Ez igy egy rakat fos. Ennel sokkal jobb offline terkepek vannak iphonera. Ujabb megerosites hogy a Nokia haldoklik.
-
DanielK
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
hát...
elég randa, max a bkv-s útvonallal több, de ez is csak egy útvonlat mutat. alternatíva nincs...
bkv útvonaltervezésre ezt használom inkább: [link] -
Kicsirics77
veterán
válasz
Solar_Wind
üzenetére
és mennyivel jobb?
-
Blyan
félisten
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Akkor csak én nem látom?
Hopp, megvan.
(#3735) Kicsirics77
Próbáld ki, ingyen van.

-
Solar_Wind
senior tag
Nokia Here térkép letölthető iOS-re.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
AnyPlayer nem csak upnp-n tud streamelni? Az nekem nem kóser, samba kő, úgy lesz külső feliratom.
Grr, kezdek nagyon berágni a fejlesztőkre az ac-3 mókázás miatt

-
madgie
titán
Akkor ennyit az ipad-en filmezésről.
Az eszem megáll, hogy még mindig nincs egy normális video-app a jogdíjrinya miatt

BoboDJ: nem, soha nem dugom pc-re az ipad-et, az iphone-t is alig...
-
madgie
titán
P*csába, véletlenül update all-t nyomtam, oda a normálisan működő oplayer hd-m

Mikor lesz már megoldva az AC-3 nyavalya?
Szerk: 23 perce csinált icloud backup-ot, azzal vajon visszahozható?
BoboDJ: az itunes-t ott kerülöm, ahol tudom, nincs meg a pc-n egy darab app sem

-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
iSupr8 is, baromi jó videó app

-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Annyian töltik,h leállt a letöltés!
-
tmark27
csendes tag
Worms 2: Armageddon 4.99$ helyett csak 0.99$
-
bobooo
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
néhány hónapja nem volt már egyszer ingyenes,mert én mintha úgy töltöttem volna le vagy 4 hónapja

-
Mela Kehes
addikt
Ingyenes az Asphalt 7!
-
Kerio
őstag
Sziasztok! Hülye kérdésem volna. Régen volt iphone 3g-m. Most megint egy ilyen tulajdonosa lettem. Annò volt egy olyan játék amiben ilyen morcos,színes fejeket kellett kirakosgatni színenként, rázogatni is lehetett. Közben pedig valami pörgős zene volt. Mi ennek a játéknak a címe?
-
Mela Kehes
addikt
Ingyenes költségkezelő program: EasyFinanceHD
Univerzális, van iCloud backup. Lehet megéri 11 hónap után valtanom a Pocket Expense-ről. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Megvárjuk.
-
bobooo
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az kb. márciusra fog összejönni szerintem.

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
És ha 15000 kredit-ig gyüjtögetek

mindenképpen tolok egy printszkrínt
-
m0ski
aktív tag
Egy ismerősömnek, aki iPad-en használja az FMA-t, sikerült Gift Cardot redeemelni, úgyhogy ma írtam a supportnak, hogy tudnak-e valamit tenni.
Kíváncsi leszek a válaszukra
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Spórolós topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- ASUS routerek
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mindig eldöntöm, hogy nem váltom be a 10$-os gift card-ot, hanem gyűjtögetem tovább, de eddig soha nem bírtam megállni, és beváltottam.

Mondjuk mostantól szerintem tartalékolok a karácsonyi időszakra, mivel akkor elég méretes leárazások szoktak lenni