Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
1.9M kreditem van freeappslots-on és nincs semmi ami kéne :/ (vagyis van de Mo.-ra nem szállítanak
) -
vans?
őstag
KitCam-et hasznalja valaki? erdemes megvenni?
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudom az FMA-s diskurzusba közbe kerdezhetek e? A Fantasticalt megvette valaki? Érdemes rá áldozni?
-
Jok3r1985
tag
Valaki árulja el pls hogyan lehet véglegesen letiltani a game centert? értesítések között kivettem de játék közben mégis állandóan előjön és nem érti meg hogy nem kell, megőrjít

-
Mela Kehes
addikt
Nálam már járkál a Télapó!
Most váltottam be egy 15$-os Gift Card-ot és 300 kredit kell még hogy iPhone-on is meglegyen. 
-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hatalmas játék én már játszom vele egy ideje

-
bobooo
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát amit regisztrációkor megadtál neki kérdésekre a választ kérdezi most.. Ha elfelejtetted írj a iTunes Supportnak egy levelet, hogy "indítsák újra" és újra megadhatod a kérdésekre a válaszodat csak nehogy azt is elfelejsd.

-
Kicsirics77
veterán
Hogy lehet vásárolni az apple gift cardra? Folyamatosan valami biztonsàgi kérdést akar az usa acc-hoz
-
-
bobooo
addikt
Azért, ha az FMA-t és a Freeappslots-t egyszerre használja valaki és Amazon gift cardokat reedemel akkor hamar összejöhet egy tabletra vagy bármi másra. Főleg, ha több iDevice-ről csinálja az illető.

-
Jóféle versenyzős játék, 2D-ben.
Nekem az ugratás rekordom benne 22000 pont
Szerk: 26000

-
Blyan
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Most pl van 50 dolláros iTunes gift card.
450000 kredit. -
Tibee86
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Azért, amiért az FMA.
-
b4zsi-
őstag
válasz
norbi2010
üzenetére
Amazonról akármit lehet venni Gift cardal? Akkor összegyűjtök egy Nexus 7 re. Fizetésnél kell majd kiválasztani a Gift Cardokat? Bocsánat, de nem ismerem az Amazon rendszerét.
DanielK
A szállítás mehet külföldre is . A fizetés része nem volt világos. Akkor összerakom apró 1,5,10 $-os Gift cardokból

-
Tibee86
nagyúr
Annyit beszéltetek itt róla, hogy én is nekikezdtem ennek a FreeAppSlots-nak.

160000 credit a 15$-os gift card, kíváncsi leszek mennyi idő alatt jön össze. Így első nekifutásra, minden app letöltése után 21500 credit-nél járok.
Úgy akad pörgetésnél, hogy öröm nézni.
Meg ezt az idegesítő hangot sehogy nem lehet megszűntetni.. 
-
Blyan
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Most éppen nincs. Tegnap pl volt 25 dolláros iTunes gift card.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
RTSP videó streamet melyik alkalmazással lehet nézni?
Tudnátok ajánlani ismerősmnek egyet?
-
b4zsi-
őstag
Pár külföldi fórumon utánanéztem , de Ipadr nem írtak. A gift cardokat tudták reedemelni. Én azért megpróbálok összegyűjteni egy Ipadnyi kreditet
. -
bobooo
addikt
Mennyire hiteles ez a FreeAppSplots? Úgy értem, azért csak nem adnak iPadet azért mert párszor pörgetsz.

-
Blyan
félisten
Próbálgatom a freeappslots.com-ot, kíváncsi vagyok mikorra jön össze egy ipadre való.

-
b4zsi-
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Grat. Ma megint volt nekem délelôtt egy 80 kredites app.
Amúgy azt tudja valaki, hogy a Gamecenterbe az elért eredményeknél csomó olyan hiányzik amit a játékban kiírt, hogy megcsináltam. Pl. Carmageddonba Rank 1-es vagyok, de még az 50-es acsot se adta meg. Nem annyira zavar csak ha már erre van kitalálva működjön. Vagy ez lehet a játék hibája?
-
HaZsolt
őstag
Safari tud Desktop megjelenítést? Adatforgalom mérésre milyen alkalmazást ajánlotok?
-
Kicsirics77
veterán
na a 25$ gift elsőre meg is lett

balance 25$ -
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Szerintem igen, leveszed az ébresztésnél a hangot és kivalsztod a rezgést.
Egyébként kipróbáltam másik ébresztő program is tud olyat, hogy rezgés nélkül ébreszt és nem kell hogy mutassa az időt közben. El kell csak indítani és készenléti módba tenni. Akkor kikapcsolt kijelző mellett rezgés nélkül beállított hangrővel ébreszt. Ez kell nekem.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Csak simán rezgés is tud ébresztőnél?
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Még ha a statusbarról kilövöd és futtatsz egy memóriatisztítót, akkor is ébreszt. Egy esetben kell futnia: ha nem akarsz egyből üvöltő zenére ébredni, hanem a kellemesen erősödő finom ébresztőhangot preferálod.

-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Letöltöttem, megnéztem. Igen, tud.

-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem véletlenül használok külön ébresztő alkalmazást.

-
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na ez az. Miért nem lehetett a riasztáshoz betenni egy sima rezgés be-ki kapcsolót és egy hangerőbeállítást?

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Akkor nem rezeg csengésnél sem...
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha a Beállítások->Hangok alatt be van kapcsolva a "Rezgés csengésnél" akkor rezeg a riasztásnál, ha kivan kapcsolva akkor nem rezeg. Kipróbáltam.

-
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Találtam egyet. Beállítások-Hangok-Vibrálás
Nem tudom, hogy így az sms-nél és az email-nél fog-e rezegni, de majd holnap tesztelem. Nézd meg, hogy neked a vibrálás ki van-e kapcsolva. (a csengőhang fölötti) -
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ok, a kreditekhez pedig grat.

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mem néztem utánna de ki lehet mert nekem nem rezeg és én kapcsoltam ki,majd holnap megnèzem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hogyan?
-
Én még a 3000-re várok, de 2579-nél megtorpant a dolog pár napja...
-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam pont fordítva lenne a lényeg, csak azért hogy a kisfiam ne ébredjen fel.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nemtudom,nekem az a lényeg hogy zenére ébredjek rezgés nélkül.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ha csak azt akarom hogy rezegjen hang nélkül az megvalósítható?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ki lehet kapcsolni
-
Mela Kehes
addikt
A gyári ébresztő mindig rezeg?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én úgy tudom azzal sem. Furcsa mert androidon van. Playen a Voice recorder tökéletesen veszi mindkét fél hangját.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Kollégámnak kellene két alkalmazás.
Az egyik, mivel sokan rendelnek telefonon, egy háttérben futó automatikusan induló diktafon, a másik egy üzenetrögzítő, mely adott másodperc után bekapcsol.
Próbáltam vissza olvasni, de horribilis a hozzászólás.
iPhone 4-re kellene.Előre is köszönöm.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
ha így halad mint lassan másfél hete,hogy csak 2db 80-as app jött akkor tényleg nem

-
r3dsnake
nagyúr
Nálam a Pokerstars app tűnt el store-ból és purcashed alól is. Magyar és USA store-ban is néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Pánik a memóriapiacon
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Most váltottam be egy 15$-os Gift Card-ot és 300 kredit kell még hogy iPhone-on is meglegyen. 

most 2db 100 kredites jött csak, de akkor óránként fél óránként jönnek sponsor appok vagy mi?
jetsetterért nem ad kreditet... a másikért adott. hát ez így nagyon lassú lesz... ráadásul így "beszemetelem" telefonomat is (az egyéb szaporodik rendesen gondolom)