-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
-
pinnacle
nagyúr
Visszaadják. Én is ezért kerestem ezt a linket. Írd meg, hogy nem tettszik a játék. Ekkora cég talán nem fog vacakolni. Örülnek, ha segíthetnek. Szerintem náluk tényleg fontos az ügyfelek elégedettség.
"Nothing makes Apple happier than to hear that we have pleased our customers. I hope that you continue to enjoy the iTunes Store.
Thank you for contacting iTunes Store support. I hope you have a great day."
Gondolom neked is ezt fogják válaszolni,
de talán ők komolyan is gondolják.
-
r3dsnake
nagyúr
2 hónapja vagyok iPhone user, úgyhogy nem tudok nyilatkozni milyen gyakran vannak. Viszont van egy csomó appom bejelölve appshopperben, és reggelre legalább 20 értesítés jött leértékelésről.
Amúgy a Bastion amit fix, hogy megvennék még ennyért most, de nem merem így, hogy valszeg nem bírná el az i4.
-
Ragnar95
félisten
CineXPlayer jelenleg az egyetlen lejátszó a Store-ban, ami visz AC3 hangot, ez kezel feliratot is és viszi a FullHD-t is, amúgy van sok jó lejátszó még, ha nem kell AC3 hang, zene appból a gyári is tökéletes, de van csomó alternatíva, BPMenetrend, Opera Mini, GMaps, Gmail van, TC nincs, Időjárás appból van csomó féle, de a gyári is tökéletes, zseblámpa app van egy csomó, Viber, IMO, FB van.
De te is tudsz keresgélni az AppStore-ban, csak egy iTunes kell hozzá... -
bobooo
addikt
OPlayer (feliratot is kezel), a gyári is jó, BKV menetrendre gondolsz? (az van), Opera mini van, Google Mpas már van
, Gmail van, TC nincs helyette használd az iFileExplorer-t, Zseblámpa app van (írd be az app store ba, hogy flash light és tömérdeknyi ilyen alkalmazást fog kihozni, Viber van, IMO is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest