- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyqa23
senior tag
-
válasz
norbi2010 #16068 üzenetére
Kösz a normális választ, ez lehet a megoldás!
Ragnar95: Control Center sem volt korábban, aztán hirtelen lett. Tudtommal semmilyen szabály sem tiltja, hogy BT fájlküldés legyen a rendszerben, és éppen ezért nem is igazán értem, hogy miért nem elérhető (amikor a modul benne van).
madgie: volt droidom, utána WP-m, most iOS van. Köszönöm, maradok, messze ez a legjobb rendszer az eddigiek közül. A BT fájlküldés olyan dolog, amit korábban én sem használtam, azonban a jelen körülmények között bizony gyakran jól jönne, és semmi sem indokolja a hiányát. A vicceskedő beszólogatások helyett lehet normálisan is válaszolni (lásd norbi2010-et), vagy csak skipelni azt, amit írtam, de az ilyen hsz-eknek tényleg nincs értelme, mivel egy teljesen elterjedt funkcióról kérdeztem, nem pedig arról, hogy hogyan lehet az akku kapacitását rituális véráldozatokkal növelni...
-
Ferke66
tag
válasz
norbi2010 #14532 üzenetére
Az OK. rendben ezzel tudok én is,de a fő célom jelenesetben az lenne hogy nem szeretném a gépet bekapcsolni a szerver miatt.Kicseréltem a routert egy Asus RT-N65U-ra,arra csatoltam rá a HDD-t,ez tud így médiaszervert,otthon nincs is gondom,de távolról szeretném valahogy elérni,a beállításoknál lesz a megoldás csak még nem jöttem rá,de azért köszönöm a válaszod!
-
penge111
addikt
válasz
norbi2010 #13878 üzenetére
A legigényesebb körökre osztott Rpg-k:
Baldur's Gate 1-2
Final Fantasy I-VI ( a VI kiemelném fantasztikusan jó, III-IV rész ez 3d-s lett)
Chaos Rings 1-2 és az Omega
Crimson Gem Saga
Chrono Trigger
Dungeon Crawler
Avadon: The Black Fortress
Avadon 2: The Corruption Features
Grinsia
Rimelands: Hammer of Thor
Eternal Legacy
Juggernaut: Revenge of Sovering.- ez ingyenes szerintem nagyon jó annak ellenére, hogy freeAz első 3 a listán nagyon nagyon jó turn-based rpgk, rengeteg játékidővel 100+óra
Jó mazsolázást, rengeteg ilyen rpg van én a számomra legjobbakat iram ide fel.
Egyébként ha nem számít a grafika van tök jó GBA emu iPadre és még Jb se kell hozzá, na arra aztán tonna szám van a jobbnál jobb körökre osztott rpg!
-
gergo5991
őstag
válasz
norbi2010 #13833 üzenetére
nincs, és mégis ilyen
7.0.x ios kép
7.1.0 ios betük
bold kivan kapcsolva -
válasz
norbi2010 #13255 üzenetére
Ha csak nem a Nintendótól ijedt meg (szóval tényleg nem legal issue), akkor szerintem kamu. A játék tökéletesen játszható, bugok nincsenek, max ezentúl magasról tesz rá, szóval nem értem, hogy mit takar a "can't keep it anymore". Tippre azt mondom, hogy ugyanúgy fent lesz ezután is, ez csak afféle "Brian halála"-féle marketing fogás, hogy még többen lehúzzák "amíg csak lehet".
Szerk: igen, látom a linkelt hír kommentjei között is hasonlóan gondolkodnak.
-
válasz
norbi2010 #13204 üzenetére
Ha a wifi kikapcsolásra gondolsz, akkor igen, úgy nincsenek reklámok. Csak fura nekem az egész dolog, mert megértem egyrészt a készítőket, hogy több pénz jön be azok által, mintha fizetne mindenki 99 centet, másrészt azonban durván befolyásolják a játékélményt. Míg egy Bejeweled esetén nem vészes az ad jelenléte, itt nagyon kell koncentrálni és a hirtelen bevillanó hirdetések pillanatok alatt kizökkentenek, a játéktér csökkenéséről nem is beszélve.
Egyébként pont az idegtépő egyszerűsége adja a szépségét. Ez tipikusan "na még egyszer" játék.
-
penge111
addikt
válasz
norbi2010 #11635 üzenetére
Ma megjelent pár jó játék:
The Shadow Sun
Walking Dead: The Game - Season.
Tower of Ascension
The Lawless
FightbackÉn ezeket emelném ki, de itt a teljes repertoár:
-
Xero
nagyúr
válasz
norbi2010 #11490 üzenetére
Korlátozott.
Egyszerűbb kézzel bevinni egy ingyenes VPN-t és pont. Nincsen adat és eszköz korlát, sem idő. Egyes megoldásoknál naponta kell jelszót cserélni, de ez sem általános.
Pusztán ezért fenntartani egy külön app-et, ami ráadásul funkcióiban még korlátozott is, hát elég mókás.
Akinek megfelel használja, de aki fél a korlátozásoktól, az miért nem lép be egyszerűen a Settings-be és pötyög be egy servert?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest