- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, ismét nálam van a készülék, úgyhogy lőttem pár screenshotot a funkciókról:
Non-US/UK sorozatokat tehát lehet (a Broent és a Forbrydelsent megtalálta, a Barátok köztöt nem), illetve van pár olyan funkció, amit én ugyan nem használok (calendarba való exportálás), de sok embernek lehet esszenciális. Nagyon kényelmes a kezelés, és könnyen átlátható, bár örülnék, ha a sorozatok "csíkjaira" felkerülne a címük is, vagy legalább mi tehetnénk egy pár betűs megjegyzést, sok sitcom ugyanis teljesen ugyanolyan beállítással dolgozik, és néha nehéz belőni, hogy akkor most mit is kellene lesze... megrendelnem. Íme (és a képbe már nem fért bele a How I Met Your Mother pont ugyanilyen "csíkja"):
-
kutkut
addikt
Dropbox-ot jelenleg letölteni sem tudom, iOS7-ért nyivákol.
A wireless drive pénzes, először ingyenes megoldásokkal próbálkoznék... Az iTools honlapja meg úgy néz ki, épp be van halva.
erdoke: Biztos én vagyok vak, de én böngészőből kb semmit nem tudok csinálni, csak megnézni, megnyitni az iPad-en lévő cuccokat.
A PC-s appos megoldáshoz meg ha jól látom, kábellel kéne összekötni.
-
erdoke
titán
Lehet, hogy túl sokat ittam, de a szilveszterkor készített playlist számonként külön látszik.
Ennyire nem egyértelmű, hogy ugyanoda akartam adni a számot, mint az előzőt? Kénytelen leszek megint megnézni ezt a funkciót... Persze iPaden nem tudok egy számot egyszerűen behúzni egy playlistbe, miért is menne magától értetődő módon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest