Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Rákerestem, de nem találtam: milyen jelszó, PIN, bankkártya adat kezelőt tudtok ajánlani? Kicsit szűkítve: nem baj, ha igényes a kinézet, és főleg nem baj, ha az adatokat / változásokat el tudja automatice menteni és backupból visszahúzni.

Szerk.: awesome note-ot ismerem, azt köszönöm, de nem kérem.
-
bobooo
addikt
Döntöttem, írtam a supportnak még egy levelet azután, hogy 1-2 nap után se tudtak belenézni a fiókomba.
Remélem minél előbb válaszolnak rá.. Kértem is tőlük, hogy írhatnának most már jóvá x creditet ugyanis kb JÚNIUS óta 5-6x-or kellett Nekik írnom, mert valami rossz volt és állandóan csak türelmet kértek. 
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van Androidra egy Pou nevű app. Barátnőm látta egyik barátnőjénél, de neki iPhoneja van. Van valami ehhez hasonló, nem túlbonyolított, ingyenes tamagochi app?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Kicsirics77
veterán
Megadta,megban a kredit a 15$ giftre,majd ha lesz fejlemény,hogy meg lehet venni akkor rányomok,addig meg gyüjtögetek.
-
Tibee86
nagyúr
FMA-n 320 credties app, de egyelőre nem akarja megadni.

-
szabopali
aktív tag
FMA: bizony nagy a csend, ...lehet, h vihar elötti?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
4401-nél állt meg nekem vasárnap este azóta semmi

mintha érezte volna
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nehogy megálljanak a sponsor appok 2990-nél! Akkor jól jönne!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszönöm

vadászcsiga: felezzük meg, te eltaláltad elsőnek a filmet, én meg azt, hogy hanyadik rész
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mármint hogy nekem. Nem?

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Talán a 2.
De már rég láttam őket 
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Stimmel. Csak a pontosítás végett: hányadik részben?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ja, a régi szép idők, amikor még napi 2-3 szponzor app jött és csomó 2-300pontot ért

Sajna vadászcsiga megelőzött, így már senki nem hinné el nekem,h énis arra gondoltam

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Vissza a jövőbe?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen, jobb lenne ha nem külön számolná, de hát ne legyünk mohók.
Nekem egy ideig egyszerre jöttek az appok iPhone-ra és iPad-re is, de most már van amikor másfél hónap különbséggel érkeznek. Régen volt jó, amikor valaki beírta, hogy app érkezett és mindannyian rácsaptunk. "Ez már a múlt. Mármint a jövő."
10 kredit, aki tudja miből idéztem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az mondjuk úgy korrekt legalább
Nekem még csak 1300kreditem van, jobb lenne, ha egybe gyűjtené az iPadeseket, meg az iPhone-osakat, akkor 2x annyim lenne már, hát még, ha megadná a share-ért járókat...

Mondjuk ma jóvolt, hogy iPhone-ra adott egy iPadeset, míg iPadre egy nem univerzális, csak iPhone-osat
-
bobooo
addikt
Most érkezett meg a válasz a FreeMyApps-től. Azt írták, hogy rajta vannak az ügyön és amilyen gyorsan csak tudják kijavítják ezt a hibát. Remélem gyorsak lesznek...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Tehát akkor csak úgy vesznek el a kreditjeid, ha 60napig nem töltesz le semmit? Szóval ha mondjuk 59 naponta letöltesz egy sponsor appot, akkor akár évekig is megmaradnak a kreditjeid?

-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Van itt a fórumon, akinek ugyan ez a baja, Ő is írt nekik, de szerintem Ő se kapott még választ.
#3554: Rányomok a 10$-os gift cardra, feljön, hogy biztosan akarom-e, rányomok, hogy igen újra tlti az oldalt és kijön felülre a korábban leírt hibaüzenet. A kreditet nem vonja viszont le, de a gift card se kerül bele az App Store-ba.

-
bobooo
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem fogja megadni a gift cardot.
Ez a hiba üzenet fog kijönni: "Sorry, FreeMyApps has encountered a problem with your device. Please contact customer support: support@freemyapps.com" írtam nekik, de semmi válasz. 
-
Kicsirics77
veterán
99 credit kell s 15$ gift-hez
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tibee86
üzenetére
Korlátlannak tűnik leírás alapján:
With unlimited tagging use Shazam™ as much as you want, and experience more of what you like, faster.
Valamint:
With unlimited tagging use Shazam™ as much as you want, and experience more of what you like, faster.
Szóval igen, lényegében adfree lesz és ennyi. Ezért nehogy kiadj 7 dolcsit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Sajna ahhoz képest, milyen jól indult, egyre rosszabb, de ígyis ez a legjobb lehetőség, úgyhogy napi egyszeri ránézést nekem megér

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Még kellene 800 credit, aztán lehet én is pihentetem. Bár az előző gift card után is így voltam vele.

Shazaam-ot meg akarom venni, mert gondolom az ingyenes csak adott db zenéig működik. -
gAnDzs
tag
Valaki elmagyarázza nekem ezt a credites dolgot?

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én is így voltam vele, vagy egy hétig nem volt semmi szinte, most meg pár nap alatt vagy 1000 creditet összeszedtem.
Úgy vagyok vele, hogy ameddig kb másfél hónap alatt összejön egy 10$-os gift card, addig szedegetem a dolgokat. -
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani normális remote desktop klienst iPhone-ra? Kipróbáltam eddig legalább tizet, de minddel volt valami baj. Fontos, hogy natív RDP-n menjen, nem kell semmilyen erőforrászabáló dzsunka szoftver a pc-re pluszban. A 2X nagyon jó volt androidon, de iPhone-on valamiért teljesen fekete képet ad. Ötlet esetleg?
Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem. Az a 12 Days of Christmas volt, de annak valóban semmi értelme nem volt, viszont maguk a fejlesztők szoktak csomó appot leárazni a karácsonyi időszakban, de ez nagyon változó,h mit áraznak le és mit nem, hiszen fejlesztő válogatja,h "megajándékozzák-e" így a vásárlókat

-
norbi2010
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem 12 Days of Christmas volt a neve?

-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iTunes valami volt a neve

-
vadászcsiga
félisten
-
gAnDzs
tag
Sziasztok!
Karácsony tájékán szokott lenni valamiféle leárazés az App Storeban? -
Blyan
félisten
Kösz srácok!
Akkor leginkább majd a Freemyapps miatt érte csak meg. -
vadászcsiga
félisten
Van, pl a Google Earth.
-
Blyan
félisten
NA, csináltam US acc-ot iTunesban. Van olyan alkalmazás, ami csak az amcsi id-val érhető el?
-
Ragnar95
félisten
Freemyapps-en nektek működik a share funkció? Megadja érte a +200kreditet? Csak mert én rámegyek,h copy&share, aztán imessage-en átküldöm iPhone-ról iPadre vagy fordítva, majd rámegyek a linkre és telepítek egy szponzor appot, de nem kapom meg a másik készüléken érte a +200 pontot

-
b4zsi-
őstag
Én is megvettem a Star Wars-os Angry Birdsöt pedig a sima nem kötött le. A sztori a zene minden nagyon tetszik
Még csak a 11. pályánál tartok de a piros jedi madár hatalmas 
-
Ragnar95
félisten
A Space is elég király, csak elég rövid... Amúgy a Rio az, ami a legkevésbé éri meg szerintem, az annyira nem nagy szám, de a sima és a seasons a pályák száma + változatossága miatt éri meg, a space, meg a sw pedig az egyedisége miatt, bár ha már megvan a sw, akkor a space-ben nem lesz semmi újdonság kb...
-
Blyan
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Elvileg:
Angry Birds
Angry Birds Seasons
Angry Birds Rio
Angry Birds Space
Angry Birds Magic - ez csak Nokia Harmattan készükékere és NFC képes Symbianon van.
Angry Birds Star WarsWikipédiaból voltam okos.

-
Blyan
félisten
válasz
Ragnar95
üzenetére
Tévedtem. Míg meg nem vettem a Dagoba küldetést
addig azt hittem, hogy mi történik.
De már látom, hogy nem úgy van az.
Amúgy igen, nagyon komoly sikersztori. Már már a csőd szélén álltak, mára meg milliárd felett az eladott/letöltött példány.
És ez az SW változat überkirály. A Space kimaradt nekem, de a most látom milyen is lehet az, szóval azt is beszerzem.
-
Ragnar95
félisten
Hogyhogy jediként akarsz belevágni?

Nekem megvan mindegyik, de még mindig jól el tudok velük szórakozni, ha egy kaptafára épülnek, ha nem, de ettől még elég durva,h gyakorlatilag 5 ugyanolyan játékkal, amikben csak a pályák + a madarak mások ilyen sikeresek tudnak lenni és az 5.-et is ugyanúgy vagy talán még jobban veszik, mint az 1.-t az emberek....
Amúgy ha a feelinget nézed, valóban ez az eddigi legjobb AB, tényleg tiszta Star Wars az egész a zenével, átvezetőkkel, madarakkal.... -
Polllen
félisten
Szia,
köszi szépen! Jónak tűnik, kipróbálom. Igazából ios tablet, windows-s PC-t és android-s mobilt használok, így az átjárhatóság nem egyszerű. Illetve mivel ezek a progik a lent említett pár száz forint helyett 1200 környékén vannak mindkét mobil os-n, így nem szívesen vásárolnék be egy olyan platformra, amit aztán lehet elhagyok.

-
norbi2010
őstag
FreeAppDaily-hez hasonló oldalakat nem tudtok?(olyan mint a FMA volt mielőtt freemygiftcard lett belőle)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)