Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Blux Camera
Töltsétek amíg ingyenes! -
Mela Kehes
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Tökéletes!

-
Blyan
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Kipróbálom, bár nekem az Eurosport Live Score nagyon bevált - bár kicsit bugos iOS6 alatt.
-
bongeszo
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami tud felhőből lejátszani mp3-at. Pl. Skydrive-ból!?
-
Daniel Alves
őstag
Live Score Addicts program
androidra illetve ios rendszerre.Nekem ipaden nagyon bevállt a cucc

-
bobooo
addikt
Modernizálódik az RTL Klub is.
-
bobooo
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
0.99 $ ~ 0,79 euró felfele kerekítve..

-
-
Enjoy
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Bár engem nem érint, mert US accountot használok 3G óta, de ez engem -#&@- kiborít.
Nem elég, hogy a forint árfolyamgyengesége végett is mi szívunk (nem picit), ill. az adók mértéke végett is (nem picit), de hogy még az EUR-ban lévő árakat is feljebb nyomják nálunk, az már felháborító.
Lehet megérne egy odaszurkálást az EU-hoz..
Minek a közös valuta, ha egyes régiókban nem ugyanannyit ér.Biztos benne van a szerződésekben, hogy az Apple úgy változtat, ahogy akar
de ha ők úgy is EUR-ban kapják a cash-t, akkor nem tök mindegynek kellene lenni, honnan is vánszorog a pénzmag? Ez úgy lett volna fair, ha egységesen emelik az EUR-os store-ok árait. -
nord_
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Az appshopper sajnos jól írja... csak nálunk volt áremelés...

-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem 0.89?
-
Daniel Alves
őstag
0.79eur
Burnout™ CRASH!
MASS EFFECT™ INFILTRATOR
Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD
Bad Piggies -
Tibee86
nagyúr
GTA3-al játszik valaki? Nem nagyon gáz ilyen kis kijelzőn? Mert most csak 0,99$.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na akkor még egy OFF.

Oda jártam óvodába, a buszmegállóval szemben a Gourmand-ba pedig középiskolába 10.-től.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert én igen. Azon belül meg a Centin.

-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Néha mutat érdekes dolgokat azért, mostanában gyakrabban nézem.
Mátyásföldön laksz, vagy csak vendégségben vagy ott? -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Dehát rá kell nyomni, hogy kiírja, mit jelent
A szöveg meg ott van le kell fordítani, nem nehéz 
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Jé tényleg. Egyébként leragadtatok az ikonon, meg hogy rá kell nyomni de eredetileg nem erre voltam kiváncsi hanem hogy konkrétan mit jelent ez a figyelmeztetés. Szó szerint értem, valszeg viharriasztás akar lenni de nem túl pontos, most viharnak kellene lenni de itt Mátyásföldön gyönyörű naplemente van.
Jo értem csak társalogni akartam. Kiskoromban is anyukám szalonnát akasztott a nyakamba hogy legalább a kutyák játszanak velem

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is ráböktem: [link]
-
-
snooze
veterán
opera mini 7.0.1 ipa kellene pontosan..

-
snooze
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
sziasztok!
valaki el tudná nekem küldeni az opera mini 7.0.1-et?köszi! -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Meg is vettem a HD-t, egyik barátom nem tudja letenni a játékot, kíváncsi vagyok, miért

-
Daniel Alves
őstag
plants vs zombie HD akció
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
-
Rune Raiders - Ismét ingyenes, töltsétek, kevés játék van, ami ennyire le tud kötni

-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbáltál már mondjuk rányomni?

-
alba-regia
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ahogy már írták, töltsd le az Oplayert vagy valami hasonló appot. Elindítod, rányomsz a WIFI ikonra. Kiír egy IP címet, ezt beírod a gépeden, és ott vezeték nélküli hálózaton feltolod az avikat, mp3-akat, ill. ha jól tudom, egyéb formátumokat is kezel. Ugyanezzel az appal le is tudod játszani.
-
BossBoss
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Nyomj egy szinkronizálást, mielőtt belehúzol valamit.. Amúgy a géped fel van jogosítva? iTunes/Store/Authorize this computer...
-
mondomén
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Igen, itunes kell hozzá. Ha gyárival akarod, akkor először mp4-be kell konvertálni, majd fogod és behúzod a fájlt itunesba (bal oldalt felül a zene, filmek, podcastok, könyvekhez). Ezután gépre dugod a telót és szintén itunesban baloldalt a telefonra katt, majd a filmek fülön belül kipipálod a fájlt és szinkronizálsz.
Ha külső programmal, akkor letöltöd a programot telefonra, majd itunesban alkalmazások fülnél legalul kiválasztod a programot és oda behúzod a filmet.
-
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Youtube-on vannak nagyon jó kis videók. (én is onnan lestem el).
Amúgy nézd meg, hogy milyen formátumokat támogat az iPhone!Elvben így kell: Berakod a fimet iTunes-ba, és onnan behúzod az iPhone videókhoz, és szinkronizálod a telefont.
-
mondomén
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ha a gyárival akarod lejátszani, akkor mp4 kell, hogy legyen a fájl. Viszont vannak lejátszók a store-ban amik avi-t, mkv-t is lejátszanak. Ilyenkor az alkalmazások fülön belül legörgetsz és kiválasztod a lejátszót, majd a jobb oldalt lévő üres helyre húzod a fájlt.
pl.: oplayer -
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Elég amatőr kérdéssel fordulok hozzátok, de hogyan tudok másolni valamit is a készülékemre?
Iphone 5.Próbáltam iTunes-al, de semmit nem enged rá pakolni.
Filmet szeretnék feltenni, de nem megy.Köszi előre is
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
US Store-ból kell vásárolni, ott nincs áremelés.
-
Kicsirics77
veterán
-
Észrevettétek, hogy drágult az appstore? Pl fifa13, keynote stb...

-
Én még annó ingyen szedtem le

Annyi a lényeg, hogy megállsz egy fix ponton, és onnan, szépen, lassan, egy szinten ( nem hullámozva ) mozgatod körbe a telefont, ő pedig fényképez, nem kell nyomnod semmit. Ha jól rémlik, 1 kör után rájön, hogy készen vagyunk és elmenti ( ebben már nem vagyok biztos ).
-
vans?
őstag
udv,
megvettem a 360 Panorama app-ot, de egyelore nem tudtam normalis mukodesre birni.. mi a titka? igaz, hogy itthon probaltam csak, szabadban, napfenynel, nagyobb terrel valoszinuleg jobban mukodik, de nekem ugy tunt, hogy random csinalja maga a kepeket, ahogy mozgatom a telefont.. az eddigi panorama funkciok, amiket hasznaltam mind ugy mukodtek, hogy kirajzolta az elozo kep szelet, en meg raillesztettem a kovetkezot.

kosz!
-
narancsnn
senior tag
Valaki nem tud egy olyan progit amivel a telefonról a simre tudom másolni a telefonszámokat?

-
AppZapp-on belül hol találom meg a figyelésre elmentett programokat?
Más: még mindig állandó rendszerességgel összeomlik a chrome iOS 5.1.1 alatt nálam. JB nincs. Pl. mikor ph!-t olvasok, de múltkor még a tp-link konfog oldalán is. Nálatok jó?
-
Daniel Alves
őstag
Magyar nyelvű képregényeget honnan érdemes beszerezni ipadre?
-
jilian
addikt
Megoldhatò, hogy szöveg íràsnàl ne a nagyítò jöjjön elö, hanem
ahovà bökök egy szòra, oda tegye a kurzort?? -
Brumi˘
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ha a hívásokat akarod rögzíteni, olyan app nincs iphonera.
-
pinnacle
nagyúr
Van olyan alkalmazás, ami jelzi az akciós programokat?
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
4S-re keresnék megbízható hangrögzítő alkalmazást,mindegy,hogy fizetős-e, a lényeg,hogy mindkét fél jól hallható legyen.
Tudnátok ajánlani? -
Polllen
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Oly annyira, h a frissítés ölte meg a mentésem

-
icecave: megérkezett a Dropbox i5 update

-
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
itt találhatsz segítséget az acc elkészítéséhez: [link]
Amúgy ha nagyon nem megy, akkor csináld meg a magyart. Az menni fog tutira és kb semmiről nem maradsz le

-
Gaaabeeesz
senior tag
Szevasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Még sosem használtam Ipone-t
Most vettem egy Iphone 5-öt, de lövésem sincsen hogyan kell regelni az AppStore-ba.Tudna valaki segíteni?
Ahogy olvasgattam, USA reget kell csinálni, de nem igazán megy a dolog.Köszi
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
A magyar helyesírás ellenőrzőre nincs vmi szógyűjtemény cydiában?
Alapvetően elég korrekt, de az összes igekötőt rosszul használja&a leggyakrabban használt szavaknál a javítás már baromi unalmas

-
jilian
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nana.
JB-vel nincs ilyen tweak?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabosasito
üzenetére
Nem létezik iOS-re ilyen.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, olyan alkalmazást keresek ami felveszi a hívás közbeni beszélgetést.
Előre is köszönöm további szép napot.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én inkább a upc appot használom, mert ha tetszik valami, akkor fel is vehetem egy gombnyomással.

-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztos azzal jobb lenne, de most direkt megnéztem gépen is, és teljesen korrekt. Egyáltalán nem látszik, mint sok más app.-nál, hogy be vannak illesztve.
Úgy csináltam a képeket, hogy az első autofocus , majd a többinél pedig arra, amit be fogok illeszteni az első képbe.
Azért se kell nagyon az álvány szerintem, mert halványan ott van az első kép mindig, így nagyjából be lehet lőni, hogy ugyanaz a szög meglegyen.
Igaz még csak tárgyakkal teszteltem
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
TV24-et használom, ami teljesen jó lenne, de van egy nagyon idegesítő bug benne már nagyon régóta.
Ha éjfél után nézném meg a műsorokat, akkor a másnap éjszakai műsort mutatja és mehetek rá minden egyes csatornára, majd vissza egy nap, legörget... Ilyenkor már inkább böngésző és port.hu.
Remélem ez már nem ilyen lesz.Más: FMA-ban 2999 creditem van, imádnivalóó

Méginkábbmás: Igaz én még ingyen szedtem le, de sok ilyen app.-ot kipróbáltam már, de ezzel nagyon jó képeket lehet összehozni: Clone Camera
-
vadászcsiga
félisten
Na dicsak. Port.tv újra megjelent a store-ban.
Továbbra is elnagyolt, nehézkes a kezelése de mivel elfogult vagyok a port.hu-val ezért lehet hogy inkább ezt használom mint a TV24-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már szedem is.