Hirdetés
- Apple Watch
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
Köszönöm! Visszont rosszúl tudtam, a forma1 hivatalos oldalán lévő "time line" ami real time mutatja a kör időket, az sajnos nem flash cucc. De azért köszönöm.
-
szabopali
aktív tag
Létezik olyan böngésző amely megbírkózik a flash- el?
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
más lejátszó nincs ami akadásmentesen visz hd filmet ?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
tökéletes az Oplayer

-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én addig töltöttem le, amíg ingyenes volt és simán megbírkózik minden formázummal

-
Polllen
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kivettek belőle az ac3 köveket.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Oplayer lite-ot próbáld ki mielőtt megveszed a másikat, az sztem vinni fogja.
Polllen
Hú tényleg legutóbbi frissítésnél figyelmeztettek is. De jó hogy én tabon, lcd-re kötve nézem az ilyen filmeket az meg mindent megeszik
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt nem is tudtam, akkor azt nem ajánlom már
Nekem mondjuk gépen megvan lementve, bár nekem az AcePlayer jött be, az AVPlayer egyetlen előnye az volt,h akadásmentesen vitte az 1080p filmeket... -
Daniel Alves
őstag
Srácok! Köszönöm szépen a segítséget!

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ilyenkor van az, hogy telefonról letöltöm gépre az avplayert és az ipa fájlt jól elteszem?
-
eszgé100
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Töltsd le a fent említett appokat, majd itunesban kattints az ipadra, ott felül az Alkalmazások fül, görgetsd le és alul megtalálod azokat az appokat amikbe lehet fájlokat másolni, itt tallózás és bemásolod a videókat, filmeket
Vadászcsiga: gyönyörűen illusztráltad a mondanivalóm

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
...közben észrevettem én is
akkor melyik maradjon? 
Aceplayer maradt! -
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Töltsd le az AcePlayert, AVPlayert vagy OPlayert pl és akkor nem kell konvertálgatnod, azok viszik natívan az összes formátumot
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
1-2 videót szeretnék feltenni az ipad3-as készülékemre viszont nem tudom milyen programmal álljak neki a konvertálós művelethez. Tudtok ajánlani már jól bevált progit?!

-
norbi2010
őstag
Ha valakit érdekel a Modern Combat 3 csak 0.99$
-
szabopali
aktív tag
Uraim! Köszönöm!
-
szabopali
aktív tag
Megkérdeztem a szakmai is az aábbi kérdést, de ott olyan gyorsan folynak az események, az iPhone 5 ára és vásárlási láz okán,ezért aztán válasz hiányban megpróbálom itt is.
Szeretném a képeimet átmásolni az iPonomról az iPadomra. A fotóadatfolyam értelemszerűen át ment. (Nem minden kép) hogyan tudok már meglévő könyvtárakat, átmásolni? Az iPhoto csak max. 100 képet tud átküldeni, de még nem sikerült az sem ráadásul könyvtáranként több mint 100 képről van szó. Jó lenne ha volna valami praktikus megoldás, ami tuti hogy van de én most nem látom erdőtől a fát.
És hogy ne legyek nagyon off,a megoldásra akár egy app is jó lehet?!
-
GeGexx
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tehát akkor nem is lesz amíg csak nem magában az iOSban lesz benne?
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani olyan appot ami olyasmi dolgokat tud mint az SBSettings, csak épp AppStore-ból elérhető? Főleg a lehúzható gyorsmenübe való integrációjaként kedvelem nagyon.. Minden programom jogtiszta de emiatt kell mindig JB-t raknom a telóra hogy tudjam használni, pedig almáék helyében már rég gyárilag odaraktam volna ezeket a gombokat...

-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azért ennyire nem fontos, hogy 3x is beírd.

-
Brumi˘
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megosztod velünk is?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megoldottam.
-
Polllen
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én kérek elnézést.

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pedig erre figyelhetnének, régebben is mondtam,ha találok pár kb. ugyanolyan beltartalommal rendelkező appot, azt fogom megvenni, amelyiknek legszebb/legigényesebb az ikonja. Csak azt bámulom egyből, mikor feloldom a telefont.
-
Brumi˘
addikt
-
Mela Kehes
addikt
iPad-en megvettem a 10 dodós appot. iPhone-on is és csak az első 10 $ érkezett meg. Hogy van ez? A kreditem persze levonta.
-
Polllen
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam azt írja 3.99€...
-
Enjoy
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egy fél éve vezették be ezt az új dizájnt, ami szép meg minden, de szerintem a korábban sokkal gyorsabb volt a dokumentumok kezelése, lapozása.

Persze "ingyér" megéri
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sokkal jobban tetszik mint a GoodReader.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
A Port.TV appot pont 1 hónapja vették le a store-ból, kemény 6-8 nap pályafutás után. Nekem még mindig meg van, időközönként visszateszem de használhatatlan, kár pedig ígéretes volt.
-
eszgé100
őstag
Galaxy S2 reklám megvolt már?
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Due-t használom, próbáltam sokat. Igaz, nem olcsó,de teljesen rendben van. Esetleg,ha olcsót akarsz, még próbáld ki a 3do-t, vagy figyeld, mert szokott ingyenes lenni.
Ott van még a dooo is, bár nekem nem jött be, túl kevés az állítási lehetőség.
Egyébként érdemes Appshopperrel figyeltetni egy párat ami tetszik, elég sokat akciózzák ezeket.
-
törölt tag
válasz
mastercroc
üzenetére
Nálam is rendben.
-
szabopali
aktív tag
válasz
mastercroc
üzenetére
Nálam is ok.
-
válasz
mastercroc
üzenetére
Nekem is ma 2x kilépett.
Más: Any.DO helyett tudtok valami mást ajánlani? A frissítés óta rendkívül bugos lett.
-
válasz
mastercroc
üzenetére
A frissítés óta jó. És az akkut se szívja úgy mint az előző.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mastercroc
üzenetére
Nem lépett ki nem még egyszer se frissítés óta.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mastercroc
üzenetére
Nekem teljesen jó.
-
mastercroc
csendes tag
Hello... Mostanaban az uj facebook app sokszor kilepeget... Nektek is van ilyen??? Gyors meg minden de spontan kilep
-
vadászcsiga
félisten
IGO primo europe-ban sikerült valakinek letöltenie a magyar hangot? Nekem eljut a 95%-ig ott viszont dob egy hibát. Hogy kell?
-
szabopali
aktív tag
Általam még nem ismert : Day&U (Emotional Diary)
Igazán jól sikerült, és könnyen használható. A designe 10/10. (szubjektív persze)
★ Day&U (Emotional Diary) is FREE today with AppGratis ★ -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Badge-dzsel nem jelzi, hogy hány elem van benne?
Jó lenne, így elfelejtem... -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, a nevére nem emlékeztem.

Ezt online is lehet szerkeszteni webes felületen? -
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK
üzenetére
Buy me a pie - rulez

-
DanielK
addikt
vadászcsiga, icecave:
Melyik az a bevásárló lista, amelyik szinkronizál azonnal online két ios eszköz között?
Így hogy veszek egy új telefont, párom meg megkapja az én iphone-omat, jó lenne egy ilyen. Eddig csak az ios-android miatt nem használtunk ilyet. Köszi! -
Mela Kehes
addikt
A FMA-on a Rise to Fame appot sem a magyar, sem az amcsi store-ból nem lehet letölteni.

-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A Kft- ről kapta a nevét az app. Nemcsak, h jól néz ki, még jó is lehet. Az excelbe való exportálás nagyón jó 5let.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Viszont jól néz ki.

-
vadászcsiga
félisten
Mivel az i5 hidegen hagy ezért körül néztem inkabb az új appok közt, és találtam is. Megjelent végre egy magyar nyelvű kiadás-bevétel app és elég jónak tűnik, bár a neve meglehetősen bárgyú: Koin
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem kb vagy mb-ra gondoltam. Hanem sorra.

-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Méret esetleg?
-
Mela Kehes
addikt
Úgy nézem a Sports Tracker marad.
Más.
Dropboxban néhány xls fájlt nem tudok megynitni. Ez mitől lehet?
Ugyanazt a fájlt iPad-en meg tudja nyitni, iPhone-on viszont nem. -
DanielK
addikt
Én meg nem futok.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én régebben teszteltem egy csomó trackert, autó kilométerórával vetettem össze őket, közte volt az endomondo, meg a runkeeper is. Mindkettő eltérő távolságot mutatott az autóéhoz képest, ekkor kicsit kiábrándultam belőlük aztán megjelent a Sportstracker és félredobtam az összeset emlékezve a nokian használt elődjére ami mindig megbízható volt.
-
Totheground
addikt
Én meg runtasticot használok.

-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az utóbbi. Szimpátia kérdése az egész, én azt mondom maradj a Sportstrackernél.
-
Mela Kehes
addikt
Futáshoz milyen appot ajánlotok? Jelenleg a Sports Trackert használom. Runkeeper jobb tőle, vagy mind ugyanazt tudja kis különbséggel?
-
TeamShop
Most épp le van árazva ingyenesre. Bevásárlólista kezelő app, használhatónak tűnik.
-
ronda
aktív tag
(#2995) DanielK: Nekem csak akkor jelzett, ha alaphelyzetben volt a telefon. Ha már fut valami alkalmazás, akkor mélyen lapít.
(#2996) Blaise: Jobb híján ez lesz a megoldás...
(#2997) Mela Kehes: Ha a nálam is nőne a badge-n a szám, nem is zavarna annyira. De nekem a DataMan-on nem is volt badge, a Data usage pedig mutatja pl hogy 56%, megnyitom, az alkalmazáson belül meg már 74%-et. Home gomb megnyom, és akkor már 74 van a jelvényen is. Aztán egy kis böngészés, vagy skype után (még mindig 74-el a fülön) megint megnyitom, az app elindulásának pillanatában még látom, ahogy a 74% átvált pl 83-ra. Home gomb megnyom és akkor már a 83 van az ikonon is. És ez akkor is így megy, ha bekapcsolom a helymeghatározást.
(#2998) vadászcsiga: Már én is kizártnak tartom, hogy szifonra lesz ilyen. Droidon a 3GWatchdog futott a háttérben. Mikor jött az sms, hogy elértem a 80%-ot, azaz a 40 megát, akkor eleinte még rá-rá néztem, hogy lássam mennyire pontos, hogy mennyire merjem feszegetni a határt. És azt kell mondjam, hogy pár-tíz Kbyte tévedéssel a közelben volt. 45 megára volt állítva a figyelmeztetés, 49-re a limit és bizony 49-nél könyörtelenül lekapcsolta a ne-et. Február végétől múlt hét csütörtökig használtam így és egyszer kaptam csak 50 megás sms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nekem mondjuk gépen megvan lementve, bár nekem az AcePlayer jött be, az AVPlayer egyetlen előnye az volt,h akadásmentesen vitte az 1080p filmeket...
akkor melyik maradjon? 

csak tököm tele van hogy emiatt kell csak a JB 

Jó lenne, így elfelejtem...