- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyte
tag
válasz
tuzpenge #48347 üzenetére
Ne vicceskedjünk már, hogy nincs konkurencia...
Nem volt szükségem tabletre eddig se, bár van egy galaxy tab de évek óta nem vettük elő. Írtam, hogy a cégben vágták hozzám az ipadot, két forintot se adtam volna érte. Biztos van akinek nagyon hasznos, de az nem én vagyok. Szerintem megy hardverapróra hamarosan... -
-
Pano
addikt
válasz
tuzpenge #46644 üzenetére
"Van egyáltalán nem kínai androidos termék a Samsungon kívül???"
Sony, Motorola, LG pl.
100% biztonságú fizetési mód nem létezik. Mindegyiknek vannak veszélyei, hogy más elkezd játszadozni a pénzeddel. Itt legalább tartós anyagi kár nem ért senkit.
Bár engem szerencsére ez az ügy nem érintett, de hatással volt rám.
Igazából engem személy szerint -lehet fura- de ilyen formában nem is ez zavart, hanem az Apple hozzáállása az egész ügyhöz.Teljesen azt éreztette az érintettekkel és minden magyarországi ügyfelével, hogy számára ők sokadrangú ügyfelek. Telibe volt tojva a teljes kommunikáció.
Még egy sz*ros facebook/X bejegyzésre se tellett, hogy "szórri" vagy bármi.Ez az ami nagyon kicsapta nálam a biztosítékot és rengette meg a teljes bizalmamat. Annak ellenére, hogy tisztában vagyok az Apple általános arroganciájával, de abszolút nem foglalkozott még a presztízsével se ebben az ügyben.
Mindezt úgy, hogy a világon én fizetem az egyik legmagasabb árat a termékeiért.Tehát, én számukra abszolút nem vagyok annyira fontos ezek szerint. Csak a kötelező minimum erejéig.
Más gyártó ilyet még soha nem csinált velem, mint ügyfelével.
-
-
Caldera1
tag
válasz
tuzpenge #42329 üzenetére
Most este csak Bluetoothon külső hangszóróból volt hang, úgy használtam. Le csatlakoztam a Bluetooth-ról és visszajött a hang. De ezt napközben számtalanszor megtettem és nem reagált rá.
Talán az okozott zavart, hogy tegnap a kislányom kidöntötte a poharát és némi víz folyt az Ipademre, de gyorsan kivettem a szilikon tokból és letöröltem a vizet róla. Másra nem tudok gyanakodni.
Kb. 4.5 éve használom és soha nem volt ilyen jellegű probléma vele. -
válasz
tuzpenge #40840 üzenetére
Igen, megtartották az iPad 9-et 330$-on (nettó!), ez emelkedett ~130ezerről majdnem 200ezerre
és jött az új iPad 10 450$-on (nettó), ez most 260ezer
hozzáteszem, ez egy új, dollárban is 30%-kal drágább termék az elődmodellhez képest (erre jön rá az árfolyam +30% - így jön össze az 1,35*1,35= 1,8 = +80%az Air ami pedig eddig 250ezer volt most 315ezer lett
igazából minden iPad tavalyi árra rájött +30-35% a dollár-forint árfolyam miatt
ha továbbra szépen, megfelelően szavaz az országnak egy bizonyos része, lesz ez még
rosszabbjobb🍊🍊
-
féldekás
aktív tag
válasz
tuzpenge #40443 üzenetére
Lehet az lesz a legjobb.
Jövő héten szerdán lesz lehetőségem mediamarktba bemenni, ott amúgy 235-ért van az Air, viszont nincs sok helyen raktáron(2 áruházban van az országban, webshopból sem lehet rendelni), szóval megvenni nem fogom tudni.
Holnap esetleg Euronics illetve Telekomhoz tudnák bemenni.
Telekomban/Euronics-ben szokott kirakva lenni iPad kisvárosi áruházakban?
Figyelnem kell, hogy mikor lesz Apple esemény, mert akkor felmennek az árak.
Gondolkodtam a Mediamarkton, hátha lesz október közepén 11%-os apple akció, mint tavaly, de ha nincs raktáron, akkor nem sokat érek vele. Ez várható amúgy? -
tuzpenge
őstag
-
Pompi
nagyúr
válasz
tuzpenge #36099 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy mennyire van felfújva. Inkább azt mondanám kit mennyire zavar.
Engem speciel zavar, normális tartalomfogyasztás mellett is megfájdul tőle a fejem.
Igen, több eszköz is szenved hasonló jelenséggel, van összehasonlító videó a youtube-on, ahol a mini mellett van még pár eszköz, de a mininél jelentkezik leglátványosabban a jelenség.
És hát amellett sem mennék el, hogy van otthon mini2 és mini4 is, és egyik sem produkál ilyet, erre megjelenik az érezhetően feljebb pozicionált mini6 és kibukik egy ilyen dolog. Attól a cégtől, ahol a butter smooth megjelenítés mindig az egyik legfontosabb dolog volt sokáig, ez volt a zászlójukra tűzve, erre most jön egy ilyen válasz amikor kibukik ez a dolog, hogy "ez ilyen".
Kb. 3 éve várom erősen, hogy frissüljön a mini széria, de ezzel én nem fogok együtt élni, 200-320 ezer forintért nálam ez nem fér bele.
Még várok pár napot, benne vagyok a 14 napban, aztán lesz újabb tapasztalat, hogy hogy megy az MM-nél ennek az ügyintézése.
Hogy utána mi lesz, nem tudom, lehet meg fogok barátkozni a nagyobb mérettel és 11-es Pro lesz helyette.Külön jó, hogy berendeltem a minihez már egy pár cuccot (tok, üvegfólia, dbrand skin) lehet ezeket is feldobálni majd az apróra.
-
30z.Samu
titán
válasz
tuzpenge #35618 üzenetére
Igen, ezt tudom, nem is szeretném, hogy helyettesítse. Első sorban tartalom fogyasztásra, jelenleg tanulásra ha nem itthon vagyok, hanem mondjuk a munkahelyemen és üresjárat van. Vagy ha tudom, hogy valahol majd várnom kell, akkor előkapom és tanulok vagy tartalmat fogyasztok. Szóval nem Macbook-ot szeretnék belőle csinálni, akkor Mac Mini helyett Macbook Air-t vettem volna.
-
HardRic
addikt
válasz
tuzpenge #35423 üzenetére
Működik biza. Amúgy lehet régiót is váltani, ha lemondja az ember és újból előfizet a megfelelő vpn-nel.
Szerintem amúgy nem gáz dolog. Kb. alig használok valamit a premium dolgokból, reklámmentességet és háttérben lejátszást. Music meg Premium shows nem igazán foglalkoztat. Szóval az én lelkiismeretem szerint ez oké, főleg, hogy a magyar árnak a nagy, nagy része áfa. Semmi köze az államnak az én tartalomfogyasztásomhoz. Köszi.
-
moleculez
veterán
-
consono
nagyúr
válasz
tuzpenge #35269 üzenetére
Én azt hiszem beta 2 óta használom, nem vettem észre aksi gondot. Ja, iPad 8gen, ha ez érdekes. Én igazán egy problémába futottam bele már kétszer is az elmúlt pár hónapban : elmúlt a hang a YouTube Appban és csak tablet restart után jött vissza. Amúgy stabil, csak szerintem továbbra is csúnya az új homescreen...
Ragefull: a kérdés az, hogy az aprós hivatalos magyar beszerzés e, megkapod e rá a 3 év garit, vagy csak egyet...
-
patyil
tag
válasz
tuzpenge #34829 üzenetére
De valószinűleg nem az eszköz kímélése miatt adnak mellé 20w-os töltőt hanem mert ezt volt gazdaságos legyártani. Maga a tab annyit fog felvenni amennyivel biztonságosan tud tölteni, és ha a hőmérséklet bizonyos határ fölé megy visszaveszi a töltést.
Én egy 60w-os lenovo töltővel használom szinte csak a promat és nemhiszem hogy komoly hátrányt szenvedne az akku (többszáz ciklusonként biztos lehet 1-2% eltérés állapotban, de cserébe mindennapi használatban kényelmes a gyors töltés. Igaz én meg arra figyelek hogy kb a 20-80% rangeben mozogjon a töltöttség)
-
-
FerencF
kezdő
válasz
tuzpenge #32952 üzenetére
Én egy Varta márkájút próbáltam, az Mediamarktos. Meg amit a telefonhoz kaptam (Samsung), mindkettővel tudtam videót rátenni az iPadra pendriveról, de pl a merevlemezt nem látta. Viszont a merevlemezt az android telefon se látta. Lehet, hogy a formázás miatt. Nem hiszem, hogy az adapter miatt.
-
volandy
senior tag
válasz
tuzpenge #32908 üzenetére
Ezt az infót kaptam:
Az iPad mini cellular modellbe fizikai sim kártsa helyezhető nem e-sim. társ sim kártya bármilyen meglévő előfizetés mellé igényelhető bármelyik szolgáltatónál. Cellular modell esetében nem szükséges a telefon sem ahhoz hogy bárhol bármikor hozzáférjünk a világkálóhoz ellentétben a hagyományos wi-fi-s modellel aminek mindenképp wi-fi hálózat szükséges vagy mobil hotspot megoldás.
Üdvözlettel,
iCentre Arena csapata
Azért kérdeztem tőletek! Milyet vegyek? 50ezer a különbség az iPad mini WiFi és a WiFi+Cellulár között. Ha a kocsiban GPS-ként használom, használnám, akkor kell a kártya vagy elég, ha egy másik telefon hotspotként működik? Valahol olvastam, hogy ha nincs WiFi+Cellular akkor a GPS sem működik.
Az esetek nagy többségében (internethaszálat, levelezés, facebook) elég a WiFis készülék gondolom.
Mindenkinek Köszönöm a válaszokat! -
consono
nagyúr
válasz
tuzpenge #32859 üzenetére
Igen, meg vele a firka is, de csak angolul. Szerintem ez minden féle tollal csak így megy, nem a tollon múlik. Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy ékezetek nélkül, mert szavakat ismer fel és "egy"-ből egy lesz, de a "kettő"-ből settle, a "ketto"-ból meg kept, vagy betto, attól függ milyen csúnyán írom
A Nebo viszont tud magyarul, de ez egy "jegyzetfüzet", ami átírja nyomtatottra a kézírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest