Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
válasz
makszi
üzenetére
Kézírással számomra nem volt a legideálisabb, nagyon kopogott rajta a Pencil, meg utána visszaolvasni… és lassabban is írtam. Nem akarom én megmondani a nagy igazságot, ha tudja valahol, ahol ki van állítva, akkor próbálja ki.
A 11” könnyebben hordozható, kompaktabb méret. A 13” már kézben fogva is nagy.
Amennyiből iPad Pro-t, Pencil-t és billentyűzetet lehet venni, már nem is Macbook Air-nél, hanem Pro-nál járunk.Szerintem mindkettő opció, mármint az iPad billentyűzettel és a MacBook is tökéletes. Nálam az iPad a Microsoft Office csomagnál volt kevés, ott a Macbook-kal könnyebb volt beadandót készíteni.
-
Coulson
tag
válasz
makszi
üzenetére
Amennyiben szüksége van a Microsoft Office csomagra is, akkor az iPad-en majdnem olyan, de mégsem, mint a MacBook-on. Itt a MacBook nyer.
Jegyzeteléshez a képernyőn megjelenő billentyűzet is megfelelő lehet az iPad-en (én is csináltam, a gyári jegyzetek alkalmazásban), de egy billentyűzettel az iPad nyer.
A jegyzetelés kiegészítéséhez vagy csak a kényelmesebb használathoz a Pencil szerintem felesleges. Kézírással az iPad-en jegyzetelni nem a legkényelmesebb (nekem legalábbis nem volt az).
Az iPad-en egyszerűbb a jegyzetek olvasása, mint magad elé tenni a Macbook-ot.Bár az iPad felé húz a szívem, mert egy fantasztikus eszköz, de lehet, hogy egy MacBook racionálisabb döntés.
-
-
Coulson
tag
Volt szerencsém az új billentyűzethez, szerintem már az első generációnál hasonló anyaghasználatra és trackpad méretre lett volna szükség. Nem beszélve a funkciógombokról és az iPad pozíciónálásáról a billentyűzetnél. Egyedül a billentyűkkel nem voltam kibékülve. Nagyon kis úton járnak és fura a nyomásnál az érzet.
Akinek van/volt szerencséje az új Magic Keyboardhoz, annak mi a véleménye róla?
-
Coulson
tag
Mindenre.
A teljes vagy osztott képernyős virtuális asztalok helyett egy szabadabb megvalósítása az ablakok (alkalmazások) kezelésének. Balról elérhető alkalmazásokkal vagy alkalmazás csoportokkal.
Bár a hasznos képernyőterület pazarlásának tartottam, és talán az is, de mégis kényelmesebb a használata. Nekem tetszik a koncepció. -
Coulson
tag
Kövezzetek meg, de szerintem a porondmester hasznos. Pedig idegenkedtem tőle, de meggyőzött.
-
Coulson
tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Én is észrevettem, hogy a görgetésnél nem olyan folyamatos, de így megnyugodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Formula-1
- Arc Raiders
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen házat vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Suzuki topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- HP Thunderbolt 4 kábel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest