- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Sordoran
addikt
válasz
ricogsm #40621 üzenetére
Első cikkben az iPad és az android tablet van összevetve, másodikban pedig ki is jelentik hogy az iPad is egy tablet.
Minden iPad egy tablet, de nem minden tablet iPad.
Kicsit olyan mikor tavaly iPhone-ra váltottam, és ezt édesanyám úgy mesélte kolléganőinek, hogy nem okostelefont, hanem iPhone-t vettem. -
féldekás
aktív tag
válasz
ricogsm #40469 üzenetére
Elég jónak tűnik.
Engem leginkább a Magyar Hang, Jelen vonz, mivel így 2 hetilap áráért 8-at kapok, ha csak ez a 2 lap érdekelne, akkor is. De van még néhány érdekes benne.
Szerintem október elején előfizetek!
Egy próbát mindenképpen megér, ha ki tudom használni(elég időt tudok olvasásra fordítani). -
válasz
ricogsm #37793 üzenetére
Ez az élére esett, sajnos látszik ahol a keret el is vált. Félre ne érts, nem viccelődni akarok a rovásodra, de ez már nem garis. Tehát ne feltétlenül gondolj arra, hogy ha valami baja lesz, azt gariban megcsinálják, mert arra fognak elképzelhető hivatkozni, hogy fizikai behatás érte, és az összefüggésben van a hibával. Átérzem egyébként a helyzeted, én is ejtettem le 2 hetes ipadet. Ez van sajnos.
-
válasz
ricogsm #37697 üzenetére
Mindkettő jónak tűnik.
Nekem hama vezeték nélküli van az iphone-hoz, teszi a dolgát. Baseus persze jobbnak tűnik.Én is szoktam xiaomi töltővel tölteni az ipaden, de az 220-as, ott néha előfordul hogy megáll a töltés és csak akkor megy ha megfordítom a csatit az ipad-ben.
-
HardRic
addikt
válasz
ricogsm #35919 üzenetére
A qBittorrent beállításaiban van erre opció, hogy egy mappát folyamatosan figyeljen, hogy kerül-e be torrent file.
A megosztott mappa elég szegényes megoldás, mert egyrészt az SMB protocol amin fut nagyon lassú, közelében nincs egy DLNA szervernek, és az okostévé sem látja.
-
HardRic
addikt
válasz
ricogsm #35829 üzenetére
https://reportaproblem.apple.com
ezen az oldalon lehet bármilyen appstore vásárlásra refundot kérni. Vissza szokták adni a pénzt gond nélkül. -
HardRic
addikt
válasz
ricogsm #35612 üzenetére
[nem-telik-magic-keyboardra-az-ipad-is-hitelre-van.jpeg]
Hát tessékThe monster of Frankenstein.
-
bostone
addikt
válasz
ricogsm #35469 üzenetére
Mielőtt bevásárolsz, lehet át kellene gondolnod mire akarod a jövőben használni a gépet.
Droidon is elindult a folyamat, ami az ios felé vezet, de még mindig kevesebb kötöttséggel jár a használata.
Mindkét rendszer azonos mértékben rendelkezik előnyökkel és buktatókkal.
-
SharpSA
veterán
válasz
ricogsm #35457 üzenetére
Uno Calculator
Például... Mindenre van megoldás.Vagy egyszer fizetős:
The Calculator -
válasz
ricogsm #35457 üzenetére
Szia! Én is haragszok erre az új trendre, hogy most már nem elég megvenni egy appot, hanem havidíjat kell fizetni sokmindenért. Éppen ezért igyekszek olyanokat használni, amik egyszer fizetősek, vagy pedig ha megfelelő kompromisszummal jár, akkor ingyeneset. Nézz szét, hátha van másik lehetőség.
-
consono
nagyúr
-
OCTAMD
őstag
válasz
ricogsm #35354 üzenetére
Te komolyan azt gondolod,hogy számít a 400 pozitív?
Pont most amikor egy csomó telefon ,ipadek tiltva lettek?
Van aki 1200 pozitívval búcsúzott ,van aki nevet váltott ,mert szorul a hurok
Elmondom,nem számít a rengeteg pozitív sem,és az sem hogy valaki 8-10év óta itt van
-
-
válasz
ricogsm #35331 üzenetére
Szia!
Csak azt tudom, hogy iPad 8th ezeket az igényeket teljes tökéletességgel kielégíti, iPad Air3-at nem ismerem.Esetleg 1 hónap múlva érkezik az új iPad, azt még talán érdemes lehet megvárni, ha nem sürgős a vétel.
Valami minimálisan a korábbi modellek árán is nyomhat kedvezőbb irányba.Nekem is iPad 8th van és igazából jó ideje csak CoD-ozok rajta. Eredetileg nem arra vettem, de így ha most vennék, használt Air4-eket keresnék.
Amúgy jó a 8th CoD-ra is, csak az esetek kicsi százalékában játék alatt előjön pillanatokra a "lehetne kicsit erősebb is a vas" érzés.
De szeretni való egy gép nagyon. 🙂 -
HdRew
őstag
válasz
ricogsm #28426 üzenetére
Én is a Goodnotes-t használom.
Bár sokan megveszik mindkettőt, idáig elégedett vagyok vele, de én is nézegettem a Notabilityt.
És ha már appok, ki milyen task manager appot használ, amivel átláthatóan lehet rendszerezni, hogy éppen mikor van még szabadidőm és mikor van programom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest